-
Σοβαρά δεν σε τρέλανε το μοτέρ αυτό; Θεωρώ ότι θα είναι πολύ σβέλτο αλλά δεν ξέρω τα στάνταρ σου..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Σοβαρά δεν σε τρέλανε το μοτέρ αυτό; Θεωρώ ότι θα είναι πολύ σβέλτο αλλά δεν ξέρω τα στάνταρ σου..Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολύ καλά 1600αρια ντιζελ είναι το 120αρι της πεζο (στο 308 ας πούμε γράφει κάτω απο 10 το 0-100, τη στιγμη που το ελαφρύτερο φιέστα δεν μπορεί να το σπάσει) και το παλιό 1600αρι 116 hp του άσσου της bmw.
Και δεν μιλάω για απόλυτες επιδόσεις αλλά και για γραμμικότητα, απόκριση, διάρκεια ψηλά κλπ.
Τα χω οδηγήσει όλα αυτά. Πολύ καλό σε ροπή και απόκριση είναι και της giullieta αλλά κρεμάει πολύ ψηλά
-
Ο χρήστης steering έγραψε:
Σοβαρά δεν σε τρέλανε το μοτέρ αυτό; Θεωρώ ότι θα είναι πολύ σβέλτο αλλά δεν ξέρω τα στάνταρ σου..
Πολύ καλά 1600αρια ντιζελ είναι το 120αρι της πεζο (στο 308 ας πούμε γράφει κάτω απο 10 το 0-100, τη στιγμη που το ελαφρύτερο φιέστα δεν μπορεί να το σπάσει) και το παλιό 1600αρι 116 hp του άσσου της bmw.
Και δεν μιλάω για απόλυτες επιδόσεις αλλά και για γραμμικότητα, απόκριση, διάρκεια ψηλά κλπ.
Τα χω οδηγήσει όλα αυτά. Πολύ καλό σε ροπή και απόκριση είναι και της giullieta αλλά κρεμάει πολύ ψηλά
Μεγάλο ρόλο παίζει και το κιβώτιο και η κλιμάκωση του. Γιαυτο δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το 0-100
Το θέμα είναι τι αίσθηση σου δίνουν όπως είπες. Η απόκριση του, ευστροφία, και όλα αυτά..Τι να πω.. θα πάω να τα οδηγήσω και εγώ στις επόμενες μέρες να δω εντυπώσεις. Περισσότερο με ενδιαφέρει το 125αρι Ecoboost όμως.
-
Προφανώς και προτιμάς Ecoboost σε σχέση με τις λαδιέρες.
-
Εδω οι βελτιωτες τον πουσαρουν στα 150 αλογα stage 1 και το μοτερακι αυτο δεν εχει βγαλει κατι,εκτος του οτι θα καιει βεβαιως κανα λιτρο παραπανω.Τωρα το οτι ο φιλος πιο πανω δεν εντυπωσιαστηκε απο τα 120 αλογα του TDCI,μηπως οδηγησε καπου τον dci 130 σε κανα μεγκαν και του φανηκε λιγος?
-
Παιδιά μια ερώτηση-απορία σε όσους έχουν πάει να το δουν και ξέρουν..
Όταν λέει LED φώτα ημέρας ενώνουν το περιμετρικό (γραμμή) γύρω γύρω στο φανάρι ή μπορεί να είναι και τίποτα άλλο πχ ένα LED φως σε φανάρι με καθρέπτες;Για παράδειγμα έχω δει σε φωτό το ST-Line με φανάρια καθρέπτες που έχει απλά φώτα ημέρας αλλά νομίζω ο κατάλογος ο ελληνικός λέει οτι έχει LED φώτα ημέρας.
-
Το θεμα ειναι,αν τρακαρεις,ποσο κοστιζουν τα Led?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Το θεμα ειναι,αν τρακαρεις,ποσο κοστιζουν τα Led?Αυτό όντως δεν το είχα σκεφτεί. [emoji50]
Αλλά δεν θεωρώ ότι είναι αποτρεπτικος παράγοντας.. ίσα ίσα που είναι πολύ όμορφο!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παιδιά μια ερώτηση-απορία σε όσους έχουν πάει να το δουν και ξέρουν..
Όταν λέει LED φώτα ημέρας ενώνουν το περιμετρικό (γραμμή) γύρω γύρω στο φανάρι ή μπορεί να είναι και τίποτα άλλο πχ ένα LED φως σε φανάρι με καθρέπτες;Για παράδειγμα έχω δει σε φωτό το ST-Line με φανάρια καθρέπτες που έχει απλά φώτα ημέρας αλλά νομίζω ο κατάλογος ο ελληνικός λέει οτι έχει LED φώτα ημέρας.
Ειναι τα περιμετρικα στο φαναρι ledακια.......
-
Όταν λέει LED φώτα ημέρας ενώνουν το περιμετρικό (γραμμή) γύρω γύρω στο φανάρι ...
Αυτά είναι. Ναι.
-
'Ειδικά για το Ford FIESTA η Ford Credit σας παρέχει ένα εξειδικευμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με το ανταγωνιστικό ετήσιο σταθερό επιτόκιο χρηματοδότησης 2,59% για την αγορά του καινούριου σας Ford FIESTA'
Με 8 χρονια εγγύηση, αποφάσισα και πάω για παραγγελία τον 100αρη titanium με οροφή
-
Ο χρήστης bilchil έγραψε:
'Ειδικά για το Ford FIESTA η Ford Credit σας παρέχει ένα εξειδικευμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με το ανταγωνιστικό ετήσιο σταθερό επιτόκιο χρηματοδότησης 2,59% για την αγορά του καινούριου σας Ford FIESTA'Με 8 χρονια εγγύηση, αποφάσισα και πάω για παραγγελία τον 100αρη titanium με οροφή
Ωραίος!! Και εμένα χθες που πήγα και ρώτησα μου το είπαν και μέσα στο μήνα λογικά θα κλείσω και εγώ ένα..
Τρομερή ευκαιρία!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Γεια σας,
έχω μια απορία. Η πίσω ανάρτηση είναι πολλαπλών ή ημιάκαμπτος;
Πήγα χτες να το δω από κοντά μιας και ενδιαφέρομαι για το diesel των 120 και το φυλλάδιο γράφει για πολλαπλών το οποίο επιβεβαίωσε και ο πωλητής. Απ' την άλλη όμως όλες οι δοκιμές (4τροχοί/Drive) γράφουν για ημιάκαμπτο. Ξέρει κανείς τι ισχύει;Στο εσωτερικό είναι υπέροχο αμάξι. Καλύτερο απ τις φωτογραφίες. Ένα είναι οτι το υποβραχιόνιο είναι σχετικά πίσω και δεν επεκτείνεται. Και οι χώροι επίσης πολύ μικρότεροι του Ibiza, αλλά οκ. Την Δευτέρα έχω test drive για το 120άρι.
-
Ημιάκαμπτο έχει. Κάτι δεν λέει καλά το φυλλάδιο. Μήπως κοιτούσατε του Focus?
-
Τι να σας πω...
Μπορεί να κάνω κάποιο λάθος αλλά λέει: Ανεξάρτητη ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων.
Σας στέλνω τη φωτογραφία.
Και στο αγγλικό που κοίταξα λέει:
Independent control blade multi-link
https://www.ford.co.uk/content/dam/guxe ... Fiesta.pdfΔεν ξέρω αν εγώ δεν έχω καταλάβει εγώ κάτι ή απλά έγινε κάποιο λάθος κάπου;
-
Το ειδα και εγω στο βιβλιαρακι να σου πω την αληθεια χθες.. αλλα δεν ξερω κατα ποσο αληθευει.. δηλαδη σκεφτομαι ακομα και στην Trend με τον 1.1 θα βαλουν πολλαπλους πισω? Δεν ψιλοστεκει...
Και εγω πιστευω οτι εκει εχει γινει καποιο λαθος ασχετα που θελω να πιστευω οσο τιποτα να ισχυει...ΥΓ. Μια ματια απο κατω και λυνεται η απορια ολων..
-
Αν ήταν μόνο στην ST-line θα το πίστευα κι εγώ. Αλλά όντως το να είναι σε όλες τις εκδόσεις είναι λίγο παράξενο. Αλλά ο πωλητής της Βελμάρ στο Ηράκλειο επέμενε πως δεν είναι λάθος. Και το αγγλικό brochure το ίδιο λέει.
Γι' αυτό και ρωτάω εδώ μήπως κάποιος ξέρει. -
Ημιακαμπτο έχει.Φαινεται και από τις φωτογραφίες.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Δημοσίευση από kostis20 » 05 Αύγ 2017 07:23
Ημιακαμπτο έχει.Φαινεται και από τις φωτογραφίες.
Μάλλον ναι. Λογικό. Αλλά τι εννοείτε οτι 'Φαίνεται και από τις φωτογραφίες' ;
Ποιές φωτογραφίες; -
Ημιάκαμπτο ή όχι είναι το καλύτερα στημένο σουπερ μίνι αυτή τη στιγμή.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Ford Fiesta 2017