-
Έχω βαλει στο configurator το titanium 1.0 100hp βενζίνη
συν κάποια έξτρα και βγαινει στα 13626
προφανως ειναι η τιμή προ φόρων σωστα?https://www.ford.gr/shop/next-steps/bui ... IG,LHL,TTF
-
Ο χρήστης Slowmotion έγραψε:
Έχω βαλει στο configurator το titanium 1.0 100hp βενζίνη
συν κάποια έξτρα και βγαινει στα 13626
προφανως ειναι η τιμή προ φόρων σωστα?https://www.ford.gr/shop/next-steps/bui ... IG,LHL,TTF
Πολύ σωστά. Το αναφέρει και κάτω νομίζω.
-
και τι σόι configurator ειναι αν δεν βλέπω με την μια τι θα πλερώσω?
ο τιμοκαταλογος αναφέρει 12,316 € προ φόρων και 15,764 με φόρους
για το titanium πάντα
αλλά χωρίς τα έξτρα που έβαλα
για πείτε βρε παιδιά -
Τι να πούμε? Κακός configurator ντανταντα
-
Για μένα είναι πολύ σωστός configurator πάντως. Ξέρεις ποσό είναι το ποσό πριν τους φόρους και έτσι μπορείς να παίξεις με ότι έξτρα θέλεις γι να μην αλλάζεις κλίμακες.
Επίσης ξέροντας το ποσό μπορείς να υπολογίσεις μόνος σου πλέον το τελικό ποσό..Sent from my iPhone using Tapatalk
-
να πείτε που βλέπω ή πως υπολογίζεται η τελική τιμή
-
Ο χρήστης Slowmotion έγραψε:
να πείτε που βλέπω ή πως υπολογίζεται η τελική τιμήΚαι εγω το ίδιο θέμα ειχα στην αρχή ... τελικά εβγαλα άκρη κάπως έτσι:
Η τιμή που σου βγάζει ο config ειναι η η τιμή προ φόρων (ΤΠΦ) οποτε σε αυτήν θα πρόσθεσεις
τον ΦΠΑ 24 %,
το τελος ταξινόμησης 4% όταν η ΤΠΦ ειναι μικρότερη των 14000€ (8% αν ξεπερνάει τις 14000)
Για το αυτοκίνητο που εβαλες στον config η τελική τιμή ειναι περιπου 17441. Αυτή ειναι η τιμή του αυτοκινήτου .
Αν επιλέξεις χρηματοδότηση υπολόγισε +280€(έξοδα φακέλου) + 200€(πινακίδες +τελη )Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχει βαλει κανεις προγραμμα στον 1.0αρη να μας πει αν αξιζει ο κοπος και το κοστος,η θα το παρουμε στο χερι επειδη θα ειναι πιεσμενο?
-
Ο χρήστης simSepton έγραψε:
να πείτε που βλέπω ή πως υπολογίζεται η τελική τιμή
Και εγω το ίδιο θέμα ειχα στην αρχή ... τελικά εβγαλα άκρη κάπως έτσι:
Η τιμή που σου βγάζει ο config ειναι η η τιμή προ φόρων (ΤΠΦ) οποτε σε αυτήν θα πρόσθεσεις
τον ΦΠΑ 24 %,
το τελος ταξινόμησης 4% όταν η ΤΠΦ ειναι μικρότερη των 14000€ (8% αν ξεπερνάει τις 14000)
Για το αυτοκίνητο που εβαλες στον config η τελική τιμή ειναι περιπου 17441. Αυτή ειναι η τιμή του αυτοκινήτου .
Αν επιλέξεις χρηματοδότηση υπολόγισε +280€(έξοδα φακέλου) + 200€(πινακίδες +τελη )Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σ΄ευχαριστώ
τα χρήματα δεν είναι λίγα
οπότε θεωρητικά καποιος μπορει να γλυκοκοιτάζει και προς νέο Focus μεριά -
[/quote]Σ΄ευχαριστώ
τα χρήματα δεν είναι λίγα
οπότε θεωρητικά καποιος μπορει να γλυκοκοιτάζει και προς νέο Focus μεριά[/quote]Καλα σίγουρα, μη ξεχνας ομως οτι αν ψαχτεις σε αντιπρωσωπειες και πιεσεις λιγο παραπανω ισως πετυχεις καλυτερη τιμή...υπαρχουν και αρκετα παραδειγματα στο thread.
Εγω καταφερα και πηρα εκπτωση 600€ και ετσι παρεμεινα κατω απο το φραγμα των 16Κ οπου ήταν και ο σκοπος εξαρχης.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καλησπέρα
Όταν πηγαίνω σε ελαφρός ανηφορική στροφή με αριστερή κατηφόρα, με χαμηλή ταχύτητα, ακούγεται από την μπροστινή δεξιά μεριά ένας θόρυβος κατά τη διάρκεια της στροφής. Δεν τον έχω ακούσει μέχρι τώρα σε καμιά άλλη περίπτωση. Έχω περίπου 12.000 χιλιόμετρα. Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο? -
Αν καρφωσεις τα φρενα ακουγεται αυτος ο θορυβος;
-
Εμένα σαν βάση κινητήρα που θέλει λίπανση μου ακούγεται....
-
Ακρόμπαρο ή ημιαξόνιο ίσως...
-
Πολύ λίγα τα χιλιόμετρα πάντως για τέτοιο πρόβλημα...
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Αν καρφωσεις τα φρενα ακουγεται αυτος ο θορυβος;Έκανα δυο τεστ στο ίδιο σημείο.
Πατώντας το φρένο περισσότερο ακούστηκε πολύ λίγο ο θόρυβος.
Πήρα την στροφή με χαμηλή ταχύτητα (σχεδόν όπως και όταν πατάω φρένο) και χωρίς φρένο και δεν το άκουσα.
Επίσης στο απότομο φρενάρισμα απλά μπαίνει το ABS (εάν εννοείς αυτό).
Εάν προλάβω θα το δοκιμάσω και σε άλλα σημεία, πραγματικά δεν έχω καταλάβει που οφείλετε.
Τώρα για ακρόμπαρα κλπ θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς. βάση κινητήρα δεν θα ακούγονταν και σε άλλες περιπτώσεις (λακκούβες κλπ)?
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι αθόρυβο. -
Ο χρήστης newfiesta έγραψε:
Έκανα δυο τεστ στο ίδιο σημείο.
Πήρα την στροφή με χαμηλή ταχύτητα (σχεδόν όπως και όταν πατάω φρένο) και χωρίς φρένο και δεν το άκουσα.
Εάν προλάβω θα το δοκιμάσω και σε άλλα σημεία, πραγματικά δεν έχω καταλάβει που οφείλετε.
Τώρα για ακρόμπαρα κλπ θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς. βάση κινητήρα δεν θα ακούγονταν και σε άλλες περιπτώσεις (λακκούβες κλπ)?
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι αθόρυβο.Εγώ όταν πηγαίνω πολύ αργά με 20-30 χιλ και πατήσω λίγο φρενών και κόψω το τιμόνι καμία φορά ακούω κάτι σαν τρίγωνο το οποίο μου είπαν στην αντιπροσωπεία δεν είναι τπτ!!κανω περίπου 2 χιλ χλμ το μήνα και μπορεί να το ακούσει μια φορά μόνο στο διάστημα του μήνα !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Οχι δεν μιλω για το ει μπι ες.
Ισως μια δαγκανα δεν ανοιγει αρκετα, η επαναφορα της δηλαδη ή στραβομενος δισκος απο νερα. Αν φρεναρεις υπο πιεση και πανω στην στροφη αν ειναι αυτο που λεω, θα ακουσεις εντονα και θα νιωσεις και στο τιμονι τρεμουλο. Το φιεστα εχει εκπληκτικο τιμονι σιγουρα θα περασει πληροφορια στα χερια σου.
Γενικα κατι πρεπει να παιζει με την δαγκανα,τακακι, δισκο.Συνηθες φαινομενο ειναι σε οποιους ψηλοτρεχουν σε στροφες, καταβασεις, φιεστα γαρ, ζεσταινουν τους δισκους τους με φρεναρισματα και περναν μεσα απο ωραια παγωμενα νερα.
-
Εμένα μου έκανε κάτι ανάλογο σε δεξιά στροφή με χαμηλή ταχύτητα και ήταν η βάση τελικά.Όχι σε Φιέστα βέβαια αλλά όλα είναι πιθανά
-
Ο χρήστης newfiesta έγραψε:
Έκανα δυο τεστ στο ίδιο σημείο.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι αθόρυβο.Κόψε το τιμόνι τέρμα αριστερά και μετά ξεκίνα λίγο απότομα. Κάνε το ίδιο και δεξιά. Αν ακουστεί ο θόρυβος κοιτάς μπιλιοφορους, ημιαξόνια. Απ'όταν το αγόρασες πήγες αντιπροσωπεία να σου σφίξουν από κάτω τα πάντα;;;;
Ford Fiesta 2017