-
Καλησπερα σε ολους, χρειαζομαι την βοηθεια των ειδικοτερων για την μελλοντικη μου αγορα αυτοκινητου.
εχοντας ενα σαξακι 20ετιας πλεον παμε σε ενα αμαξι που λογω στενοτατων οικονομικων θα ειναι και αγορα για καποια χρονια αρκεταο ποθος ειναι το a3 αλλα καινουργιο το ξεχναμε εκτος ειδικων περιπτωσεων (πχ καποια τρελη προσφορα)
εχω δει και οδηγησει απο κοντα το νεο astra με τα 136 αλογα και εχω μεινει ικανοποιημενος απο την ποιοτητα και το πολυ πλουσιο επιπεδο εξοπλισμου που προσφερει με τελικη 19 με 20 χιλιαρικα. απλα δεν με ενθουσιαζει τοοοσο εξωτερικα θα ελεγα
επισης γυρναει στο μυαλο μου το golf (θα βγει νεο τωρα τον νοεμβρη??) περιπου στα ιδια λεφτα (το allstar βγαινει περιπου 20) οπου ειναι πιο μαζεμενο σε διαστασεις.
και τελος η επιλογη μεταχειρισμενου a3 με τα 125 αλογα οπου ψαχνω μανιωδως για κατι σε καλα χρηματα 15-16 χιλιαρικα (και εδω το λαχειο ειναι μεγαλο (??)). εδω με συμφερει οικονομικα αλλα δεν ξερω αν θα βρω κατι και αν θα μου βγει λαχειο η καταρα
καθε αλλη προταση δεκτη για συζητηση και συμβουλη ακομα περισοτερο!
-
Καλησπερα σε ολους, χρειαζομαι την βοηθεια των ειδικοτερων για την μελλοντικη μου αγορα αυτοκινητου.
εχοντας ενα σαξακι 20ετιας πλεον παμε σε ενα αμαξι που λογω στενοτατων οικονομικων θα ειναι και αγορα για καποια χρονια αρκεταο ποθος ειναι το a3 αλλα καινουργιο το ξεχναμε εκτος ειδικων περιπτωσεων (πχ καποια τρελη προσφορα)
εχω δει και οδηγησει απο κοντα το νεο astra με τα 136 αλογα και εχω μεινει ικανοποιημενος απο την ποιοτητα και το πολυ πλουσιο επιπεδο εξοπλισμου που προσφερει με τελικη 19 με 20 χιλιαρικα. απλα δεν με ενθουσιαζει τοοοσο εξωτερικα θα ελεγα
επισης γυρναει στο μυαλο μου το golf (θα βγει νεο τωρα τον νοεμβρη??) περιπου στα ιδια λεφτα (το allstar βγαινει περιπου 20) οπου ειναι πιο μαζεμενο σε διαστασεις.
και τελος η επιλογη μεταχειρισμενου a3 με τα 125 αλογα οπου ψαχνω μανιωδως για κατι σε καλα χρηματα 15-16 χιλιαρικα (και εδω το λαχειο ειναι μεγαλο (??)). εδω με συμφερει οικονομικα αλλα δεν ξερω αν θα βρω κατι και αν θα μου βγει λαχειο η καταρα
-
-
sorry δεν με αφηνει να κανω εντιτ να πω οτι το a3 που αναφερω στο τελος κοιταω αποκλειστικα να ειναι το τελευταιο μοντελο δηλαδη 2013 και μετα.
-
κανεις?
-
Το Golf στην έκδοση all star μ' αρέσει πολύ. Θα παρουσιάσουν το νέο αλλά για 'facelift' το βλέπω ...
To Astra οκ σαν σύνολο (και μάλλον πιο αξιόπιστο) αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
Για μτχ Α3 ... θα μπλεξεις με φαντάσματα. Και μάλλον θα το ακριβοπληρωσεις...
Αντί του Golf θα κοίταζα και το Leon. -
Κάτι σε καινούριο πάντως με αυτά τα λεφτά.
-
Για τα χρήματα υπάρχουν αρκετά οχήματα στην κατηγορία, που τα παίρνεις καινούργια και με πολλά καλούδια. Μεταχειρισμένο στα χρήματα δεν θα κοίταζα.
-
ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.
το golf τοπεριμενω πως και πως να κυκλοφορησει τωρα αρχες νοεμβρη γιατι μου αρεσει περισσοτερο απο το astra λογω μεγεθους ειναι η αληθεια..
το astra το κοιταξα αρχικα γιατι εχει πλουσιοτατο εξοπλισμο στα λεφτα αυτα και η τιμη του θεωρω οτι ειναι ανεξηγητα χαμηλη ενω πουλαει κιολας απο οτι βλεπω. οδηγησα το πετρελαιο με τα 136 αλογα και οδηγικα δεν μου εδειξε κατι το ουαου αν και ηταν σβελτο αρκετα. ποιοτικα παντως εσωτερικα το βρηκα πολυ καλο.
τωρα το leon το καινουργιο δεν το εχω δει και δε ξερω και ποσο βγαινει σε αντιθεση με το golf θα ηταν μια επιλογη και αυτο. και μου αρεσουν τα 150 αλογα του 1.4. (αληθεια ακουω τα χειροτερα για vw ισχυουν ρε παιδια τα τοσα αρνητικα για τριξιμτα κινητηρες κτλ?)
γενικα αλλες προτασεις στα λεφτα αυτα εχουμε?το a3 ειναι ποθος ετων και επειδη τα 27 χιλιαρικα τα θεωρω υπερβολικα ειπα να δω για μεταχειρισμενο 2ετιας με ισχυουσα εγγυηση εργοστασιακη αλλα μαλλον θα πεσει απογοητευση. μονο leasing θα παιζουν εξω να υποθεσω ε?
-
Περίμενα να το προτείνει πρώτα κάποιος άλλος
Στα 15-16Κ που λες, και για να το έχεις καιρό -που σημαίνει καινούριο για μένα, λόγω εγγύησης και ότι ξέρεις το όχημα- και για να καλύψεις τωρινές και μελλοντικές οικογενειακές (?) ανάγκες, Leon 1.0TSi. Είναι σβέλτο (τηρουμένων των αναλογιών), έχει καλούς χώρους, πολύ χαμηλό κόστος χρήσης, και τουλάχιστον σε μένα φαίνεται αρκετά ωραίο απ'έξω (γιατί μέσα μια μουντάδα όσο να'ναι την έχει )
Επειδή το αναφέρεις και μόνο, το Leon 1.4FR είναι για μένα το απολύτως best-vfm που υπάρχει μέχρι τα 20Κ, μέσα-έξω καλύτερο από τα 'απλά' Leon, αρκετά σβέλτο (και γίνεται γρήγορο μελλοντικά), πολύ καλά καθίσματα και εξοπλισμό, λογικό -αν και ψηλότερο από το 1.0- κόστος χρήσης. Αν μπορείς να φτάσεις εκεί θα είσαι καλυμμένος από κάθε άποψη
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Περίμενα να το προτείνει πρώτα κάποιος άλλοςΣτα 15-16Κ που λες, και για να το έχεις καιρό -που σημαίνει καινούριο για μένα, λόγω εγγύησης και ότι ξέρεις το όχημα- και για να καλύψεις τωρινές και μελλοντικές οικογενειακές (?) ανάγκες, Leon 1.0TSi. Είναι σβέλτο (τηρουμένων των αναλογιών), έχει καλούς χώρους, πολύ χαμηλό κόστος χρήσης, και τουλάχιστον σε μένα φαίνεται αρκετά ωραίο απ'έξω (γιατί μέσα μια μουντάδα όσο να'ναι την έχει )
Επειδή το αναφέρεις και μόνο, το Leon 1.4FR είναι για μένα το απολύτως best-vfm που υπάρχει μέχρι τα 20Κ, μέσα-έξω καλύτερο από τα 'απλά' Leon, αρκετά σβέλτο (και γίνεται γρήγορο μελλοντικά), πολύ καλά καθίσματα και εξοπλισμό, λογικό -αν και ψηλότερο από το 1.0- κόστος χρήσης. Αν μπορείς να φτάσεις εκεί θα είσαι καλυμμένος από κάθε άποψη
+1
-
Edited
-
θα παω να δω απο κοντα το leon και ισως το megane αν και δεν μου γεμιζει για καποιολογο το ματι ιδιαιτερα.
μια ερωτηση εφοσον το leon κυμαινεται στις 20 χιλιαδες ποιος ο λογος να μην παει καποιος στο golfακι με 21η με 22.5 για τα 150 αλογα? δεν υπαρχει διαφορα τοση που να δικαιολογει την διαφορα στις τιμες τους η δεν αξιζει τα 2.5 χιλιαρικα παραπανω το golf?
το volvo v40 που κοιτουσα επισης ακουω πως δεν εχει χωρους..γενικα ηθελα να παιξω γυρω στα 16 χιλιαρικα για μεταχειρισμενο και η υπερβαση στα 20 για καινουργιο με εγγυηση και ολα τα θετικα ενος καινουργιου αυτοκινητου.
τους 1.5 κινητηρες δυστυχως δεν με βλεπω να τους προλαβαινω γιατι το αμαξι πρεπει να αγοραστει ισως και εντος του νοεμβρη εκτος αν μεινω χωρις αμαξι για καποιο διαστημα, το πολυ να κρατηθω για να γυρισει το ετος απλα... και αν δεν κανω λαθος οι νεοι κινητηρες θα βγουν εντος 2017 χωρις εκτιμηση για μηνα σωστα?
-
Τα 21-22.5Κ€ που λες για το Golf είναι για τον 'μικρό' 1.4 με τα 125, όχι τον ACT με τα 150. Για το αντίστοιχο Golf (με το Leon 1.4FR) θες 25Κ€ για το 1.4ACT R-Line. 5K€ διαφορά είναι σημαντική, είναι 25% ακριβότερο το Golf από το Leon....
To V40, και γενικότερα τα Volvo, έχουν κυρίως πολύ μικρά πορτμπαγκάζ, του V40 μπορεί να χαρακτηριστεί και αστείο, αφού είναι μικρότερο και από αυτοκίνητα της από κάτω κατηγορίας. Μέσα δεν είναι και τόσο άσχημα, απλά εκεί που π.χ. με το Leon είσαι άνετος, με το V40 θα στριμωχτείς (και ίσως χρειαστείς και μπαγκαζιέρα).
-
Giulietta?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Giulietta?κολλημένος με την...ιταλίδα ο Δίας!
Αχ αυτές οι...belluci τι μας έχουν κάνει!! -
Ο χρήστης pending έγραψε:
θα παω να δω απο κοντα το leon και ισως το megane αν και δεν μου γεμιζει για καποιολογο το ματι ιδιαιτερα.μια ερωτηση εφοσον το leon κυμαινεται στις 20 χιλιαδες ποιος ο λογος να μην παει καποιος στο golfακι με 21η με 22.5 για τα 150 αλογα? δεν υπαρχει διαφορα τοση που να δικαιολογει την διαφορα στις τιμες τους η δεν αξιζει τα 2.5 χιλιαρικα παραπανω το golf?
το volvo v40 που κοιτουσα επισης ακουω πως δεν εχει χωρους..γενικα ηθελα να παιξω γυρω στα 16 χιλιαρικα για μεταχειρισμενο και η υπερβαση στα 20 για καινουργιο με εγγυηση και ολα τα θετικα ενος καινουργιου αυτοκινητου.
τους 1.5 κινητηρες δυστυχως δεν με βλεπω να τους προλαβαινω γιατι το αμαξι πρεπει να αγοραστει ισως και εντος του νοεμβρη εκτος αν μεινω χωρις αμαξι για καποιο διαστημα, το πολυ να κρατηθω για να γυρισει το ετος απλα... και αν δεν κανω λαθος οι νεοι κινητηρες θα βγουν εντος 2017 χωρις εκτιμηση για μηνα σωστα?
Edited
-
Ο χρήστης pending έγραψε:
...και τελος η επιλογη μεταχειρισμενου a3 με τα 125 αλογα οπου ψαχνω μανιωδως για κατι σε καλα χρηματα 15-16 χιλιαρικα (και εδω το λαχειο ειναι μεγαλο (??)). εδω με συμφερει οικονομικα αλλα δεν ξερω αν θα βρω κατι και αν θα μου βγει λαχειο η καταρα ...Πάντως επειδή το έχεις πει 2-3 φορές, άρα μάλλον το γουστάρεις , εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις το Α3 σε 1.2 και 1.4, μπορείς να βρεις '12-'13 μοντέλο με 16-17Κ ανετότατα, οπότε μετά απομένει να το δουν εξονυχιστικά σε κάποιο επίσημο Audi και να σου δώσουν πλήρες report με ότι έχει και ότι πιθανώς να χρειαστεί άμεσα. Δεν θα είσαι 100% σίγουρος, αλλά θα έχεις μια πολύ καλή εικόνα του οχήματος και του τι θα σου ζητήσει...
-
κατι εκανα και δεν εστειλα ενα μηνυμα που εγραψα...
λοιπον με την ιταλιδα δεν εχω αποψη οποτε ευπροσδεκτες οποιες γνωσεις γιατι γενικα ενα φοβο τον εχω για την εταιρια ισως και λανθασμενο...
επισης συμφωνα με το τιμοκαταλογο της vw το 1.4 με τα 150 αλογα το all star εχει 22.300 αν δεν κανω λαθος οποτε δε αξιζει η διαφορα τιμης την μεταβαση απο το leon στο golf??
τελος ναι σωστα τα λες the ace το a3 ειναι το μεγαλυτερο δωρο που θα μπορουσα να κανω στον εαυτο μου... γιαυτο αλλωστε και ασχολουμαι τοσο πολυ με ενα μεταχειρισμενο που να κοστιζει τοσο πολυ...
με μονη σημειωση οτι δεν κοιταω μοντελο πριν το 2013... δηλαδη ψαχνω μονο το τελευταιο μοντελο (προ facelift σεπτεμβριου φυσικα) με την αναδιπλουμενη για να καταλαβεις...αλλα περα απο leasing δεν ξερω αν υπαρχει περιπτωση να βρω κατι αλλο. (?)
ποιος θα εδινε αυτοκινητο καινουργιο με υπολοιπο εγγυησης και να ειναι ιδιωτης.. -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
...και τελος η επιλογη μεταχειρισμενου a3 με τα 125 αλογα οπου ψαχνω μανιωδως για κατι σε καλα χρηματα 15-16 χιλιαρικα (και εδω το λαχειο ειναι μεγαλο (??)). εδω με συμφερει οικονομικα αλλα δεν ξερω αν θα βρω κατι και αν θα μου βγει λαχειο η καταρα ...
Edited
Βοηθεια με αγορα αυτοκινητου