-
Έχεις δίκιο για την τιμή του Allstar, απλώς δεν είναι άμεσα συγκρίσιμο με το Leon FR από πλευράς εμφάνισης και εξοπλισμού. Δηλαδή δες το και έτσι, για 2,5Κ€ παραπάνω το Golf σου δίνει λιγότερο εξοπλισμό από το Leon, και για άμεση σωστή σύγκριση η διαφορά τιμής είναι στα 5Κ€. Προφανώς όμως εσύ ξέρεις καλύτερα αν θες ή όχι τα extras των FR/R-line, μπορεί κάλλιστα να σου ταιριάζει καλύτερα το Allstar.
Για το Α3, μέχρι και '13 κάπου εκεί είδα ότι παίζουν οι τιμές στα 17Κ, άντε 17500€. Αλλιώς αν πας πιο μετά, ανεβαίνει πολύ η τιμή (και λογικό). Μπορείς να ρίξεις και κανά τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία, νομίζω όλοι έχουν και κάποια δικά τους μεταχειρισμένα, μπας και βρεις αυτό που ζητάς και με εγγύηση...
-
για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω δει ακομα τις διαφορες στον εξοπλισμο περα απο τα εξωτερικα που μπορει να εχουν γιαυτοκαι ειπα απλααυτοπου ειδα στον καταλογο ετσι προχειρα, και ναι με τα extras αυτα η συγκριση πιθανα να ειναι εκει στα 5 χιλιαρικα και να εχεις εσυ δικιο τελικα!
το a3 μεχρι το΄13 δεν τα κοιταζω καν ειναι εκτος πεδιου αναζητησης εντελως γιατι ειναι το προηγουμενο μοντελο.απο τα μεσα περιπου του 13 βγαινει η τελευταια εκδοση που παιζουν απο 18 και ανω,απλα το μεγαλο θεμα ειναι κατα ποσο τα αυτοκινητα αυτα ειναι οκ η σκισμενα leasing η νοικαρικα που κλαις μετα..
το θεμα αντιπροσωπεια το κοιταζω ειναι η αληθεια λογω εγγυησης αν και- εκει λογικο ειναι κιολας- οι τιμες ειναι πιο τσιμπημενες ακομα..
μιας που το ανεφερ,
μεταχειρισμενα απο αντιπροσωπεια τι λεει γενικα?
πχ das welt auto που χει το γκρουπ. -
Υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι, π.χ. DasWelt, StockCenter κλπ. Και φυσικά η κάθε αντιπροσωπεία έχει και τα 'δικά' της μεταχειρισμένα, δηλαδή αυτά που ξέμειναν ή ακυρώθηκαν ή έφεραν πίσω οι πελάτες τους, όχι απλά αυτά που τους έφεραν για ανταλλαγή. Θεωρητικά είσαι πιο σίγουρος για αυτά τα οχήματα, συν ότι μπορεί να σου δίνουν και κάποια επιπλέον εγγύηση, έκπτωση κλπ. Το σίγουρο είναι ότι θα τα πάρεις πιο ακριβά
Επειδή λες ότι το θες για καιρό, εγώ θα κοίταγα είτε για καινούριο (με πιθανότητα επέκτασης εγγύησης), είτε για κάποιο σχετικά καινούριο από αντιπροσωπεία
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
κολλημένος με την...ιταλίδα ο Δίας!
Αχ αυτές οι...belluci τι μας έχουν κάνει!!Έχοντας οδηγήσει όλα σχεδόν τα σβέλτα μικρομεσαία (Gulietta, 1, Leon, Focus κλπ), η Ιταλίδα ήταν η πιο ερωτεύσιμη πίσω από το τιμόνι. Αν αγόραζα σήμερα καινούριο αυτήν θα έπαιρνα. Ψέμματα να πω; (Που έλεγε ο παλιός επιπλάς στην τηλεοπτική διαφήμιση του Overlay προ 25ετίας. ).
λοιπον με την ιταλιδα δεν εχω αποψη οποτε ευπροσδεκτες οποιες γνωσεις γιατι γενικα ενα φοβο τον εχω για την εταιρια ισως και λανθασμενο...
Αρκετά πιο αξιόπιστα πλέον τα αυτοκίνητα του Gruppo σε σχέση με αυτά του VAG.
Για VFM θα πήγαινα κι εγώ σε Leon πάντως, αν και θα προτιμούσα τελικά Focus λόγω καλύτερης αξιοπιστίας. Αν θες όμως οδήγηση ---> Giulietta!
-
θα προσπαθησω να οδηγησω και την ιταλιδα και το λεον και σαφως το γολφ το καινουργιο οταν βγει (ελπιζω να μην αργησει) και παραλληλα κοιταζω αν και οχι πρωτη προτεραιοτητα για μεταχειρισμενα κυριως εντος αντιπροσωπειας (δικο τους αμαξι) για πιθανη ευκαιρια σε τιμη.
απο μαντρα παντως οπως αναμενοταν επεσε μια πρωτη φολα σημερα που εψαξα αριθμο πλαισιου και πινακιδα στο υπουργειο οποτεbtw το focus μου φαινεται αδιαφορο τοσο εξωτερικα οσο εσωτερικα οποτε μαλλον μενει απεξω οπως και το megane.
οποτε μενουν τα γκρουπισια γολφ λεον το ιταλιανικο και ο ερωτας για τα ονειρα χαχαχα εκτος αν πεσει στο τραπεζι καμια αλλη προτασηπαντως τα γερμανικα εχουν σαν ατου πιστευω (εφοσον ειναι και απροβληματιστα) τα 150ρια μοτερ βενζινης
-
Το 170άρι ιταλικό 1400 δεν λέει κάτι;
-
Εγώ παντως αν εισαι τρεχαλακιας θα σου έλεγα να δεις και το kia proceed gt 200hp
Αν σε νοιαζουν άνεση χώροι ποιο vfm επιλογη ειναι το c4(αλλα ξεχνά τις οδηγικες συγκινήσεις)
Το Leon ειναι μια καλή μέση λύση
Και η giullieta αξιόλογη ειδικά αν πρόκειται να κρατήσεις το αυτοκινητο πολλά χρόνια. -
αν δεν ελεγε κατι δεν θα πηγαινε καλα με την παρτη μου μαλλον
σιγουρα στα υποψιν πρεπει να δω και αλλα μετα καταναλωσεις κτλ..
το ceed πολυ ενδιαφερον γενικα και το σκεφτομαι απλα απαξ και μπεις σε τρυπακι για κατι ποιοτικο καπου αρχιζει και χανει για εμεναγενικα εγω εχω ενα κολλημα και με το εσωτερικο του αμαξιου, θελω να ειναι σαλονι να ουμε ποιΟτητα!
-
Καπου εχω δει για το λεον 1.8tsi με 180 αλογα στα 19.990. Παρα πολυ καλη τιμη και φοβερο vfm
-
Edited
-
Καλωσόρισες στο forum!
Δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το budget σου(15-16 ή 19-20; ) ούτε αν σ'ενδιαφέρουν και πετρελαιοκίνητα μοντέλα
Στην κατηγορία που κοιτάζεις,εκτός των προαναφερθέντων, αξίζει να δεις(ελαφρώς μεταχειρισμένα ή καινούρια) και τα 308,pulsar,civic και 116.
Οφείλω να σημειώσω πάντως ότι έχεις αναφέρει 2-3 φορές τη λέξη έρωτας/πόθος για το α3...αυτό σημαίνει ότι ίσως να αξίζει να κάνεις μια υπέρβαση για να εξελιχθεί σε γάμο,έστω και αν χρειαστεί να κινηθείς στην αγορά του μεταχειρισμένου...με τη δέουσα προσοχή φυσικά, αν και το ρίσκο συνήθως μειώνεται όσο πιο καινούριο είναι το αυτοκίνητο. -
καλημερες! το budget ηταν στα 15-16 και πλεον εχει φτασει τα 20 για καινουργιο ομως, ενω για μεταχειρισμενο μαλλον δεν αξιζει να δωσω πανω απο 16 χιλιαρικα max απο οτι ακουω..
τρεχαλακιας δεν ειμαι σε τρελο σημειο οποτε η ιταλιδα με 170 αλογα στα 31 χιλιαρικα απορριπτεται αμεσα !
αυτο που θελω στην ουσια ειναι χρυση τομη σε γκαζι (οχι τιποτα ακραιο) και σε ποιοτητα αυτοκινητου εσωτερικου κτλ..
για αυτο και τα του γκρουπ παραμενουν στις επιλογες μαζι με κανα δυο ακομα ενω μαλλον για γαλλικο ξανα δεν με βλεπω.
το α3 ναι θα ηταν η αγορα μου καινουργιο αλλα παει πολυ ψηλα, μεταχειρισμενο παλι εντος αντιπροσωπειας οπως λενε ολοι θελει προσοχη για το αν ηταν test drive leasing κτλ... απο μαντρα μαλλον αντε αντε γεια...
και που θα βρω εγω αν ηταν test drive το αμαξι ομως??? οκ leasing παει στο διαολο θα δω που ανηκει το αμαξι αλλα αν ανηκει στην audi η στην karenta πως θα μαθω το ιστορικο του αυτοκινητου?
μιλαω περα απο ελεγχους συμπιεσεις κτλ... -
Edited
-
σιγουρα βλεπεις πραγματα απο ασφαλιστη ηδη εμαθα πραγματα μεσα απο το υπουργειο για μια αγγελια στο car.. απλα οσο και να βρεις στοιχεια ποτε δεν θα τα βρεις ολα αυτο ειναι που φοβαμαι.
συμφωνω με τα λεγομενα σου αν και το α3 δεν βλεπω να υστερει τοσο τρομερα σε επιπεδο τεχνολογιας.οσον αφορα τις εγγυησεις τι παιζει? η vw δινει 2+2 χρονια η οπελ δινει 2+4(τι χανεις ομως σεσχεση με την εργοστασιακη δεν ξερω).
-
Edited
-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Ωραίο cougar η giulietta αλλά δυστυχώς έμεινε στο 2010 στην καλύτερη περίπτωση 2012 και αναφέρομαι σε όλους τους τομείςΟρίστε; Υστερεί δηλαδή σε επιδόσεις, οδική συμπεριφορά, τιμόνι, φρένα, ανάρτηση; Ή μήπως είναι στην κουρυφή της κατηγορίας σε αυτούς τους τομείς;
Όλες οι νέες τεχνολογίες που δημιουργούνται στο group φιλτραρονται προς τα κάτω. Πρώτα πάνε σε lambo - porsche μετά audi-golf (με μια απόκλιση 20-30‰ κατά του Golf) μετά είναι η Seat και τελευταία η skoda. Να το θέσω ποιο απλά η Seat είναι μια γενιά πίσω από την Audi και λιγότερο από μισή γενιά πίσω από την vw
Η πλατφόρμα όλων των μικρομεσαίων VAG είναι ίδια, η γνωστή MQB, είτε λέγεται Leon, είτε A3, είτε Octavia. Τα μπιμπλίκια μόνο αλλάζουν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ορίστε; Υστερεί δηλαδή σε επιδόσεις, οδική συμπεριφορά, τιμόνι, φρένα, ανάρτηση; Ή μήπως είναι στην κουρυφή της κατηγορίας σε αυτούς τους τομείς;
Η πλατφόρμα όλων των μικρομεσαίων VAG είναι ίδια, η γνωστή MQB, είτε λέγεται Leon, είτε A3, είτε Octavia. Τα μπιμπλίκια μόνο αλλάζουν.
Edited
-
ευχαριστω!
τα μπλιμπλικια σαφως διαφερουν και η ποιοτητα κατασκευης (εαν πιανεται στα μπλιμπλικια σορρυ )
δεν εχω λογο να αμφισβητησω το οτι απο γενια σε γενια τα + του a3 πχ προχωρουν προς τα κατω οποτε μονοκαλο ειναιαυτο.
σιγουρα θα δω και τα τρια αυτοκινητα και θα προσπαθησω να τα οδηγησω κιολας για να εχωμια πρωτη αποψη.
μετα θα ξαναδω και το astra ξανα για αμεση συγκριση. παντως βλεπω οτι αν εξαιρεσεις καποια αυτοκινητα οι πχ γαλλικα οι επιλογες μειωνονται.το θεμα εγγυηση ειναι επισης φλεγον και σιγουρα θα παιξει ρολο.εννοω ποσα χρονια δινει η καθε μια αντιπροσωπεια
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η πλατφόρμα όλων των μικρομεσαίων VAG είναι ίδια, η γνωστή MQB, είτε λέγεται Leon, είτε A3, είτε Octavia.+1
το VW group παίρνει την ίδια (και όχι διαφορετική) τεχνολογία (υπό συγκεκριμένη έκδοση πλατφορμας)
και την ντύνει με διαφορετικα σήματα-περιτυλίγματαως κατασκευές και μηχανήματα είναι πανομοιότυπα, επίσης και τα μέταλλα και τα μπλιμπλίκια είναι κοινά
εκεί όπου λείπουν τα εργιστασιακα 'μπλιμπλίκια' υπάρχουν οι αναμονές
και πολλές φορές μέχρι και τα μη προβλεπόμενα μπλιμπλίκια μπορούν και τοποθετούνται κατόπιν αγοράςΛχ
http://www.passatplus.de/
Στην παραπάνω σελίδα ο τύπος μάζευε μπλιμπλίκια από όλο το γκρουπ
και τα έκανε τράμπες.Στον topic starter :
το τελευταίο Α3 έχει την MQB πλατφόρμα άρα και τη σύγχρονη τεχνολογία του γκρουπ,
αφού είναι η πρώτη προτίμηση και υπερεχει ως επιλογή μέχρι και μεταχειρισμένο
νομίζω είναι προτιμότερο το Α3 από την οποιαδήποτε εναλλακτική -
ΠΡΟΣ pending
Φίλε η ελληνική πραγματικότητα θέλει cross .Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το νέο suzuki sx4-scross. Ψάξτο και τα λέμε...
Βοηθεια με αγορα αυτοκινητου