-
Έχει κάνει κανείς καμία έρευνα για την ασφάλεια αυτοκινήτου πρώτα από όλα να είναι βέβαια καλή αφού το αυτοκίνητο θα είναι καινούριο και τι κόστος περίπου??
-
Έτσι, για να μην το ξεχνάμε!!!
https://www.metanoauto.com/modules.php? ... ic&t=13803
Από Ιταλικό forum σχετικό με το arona tgi. -
Μεταλλικές δεξαμενές πάλι;;;
Fail
-
Ακυρώστε την παραγγελία και πάρτε μεταχειρισμένο Zafira Tourer CNG, με όσο λιγότερα χιλιόμετρα γίνεται.
25 λίτρα φυσικό αέριο.
14 λίτρα βενζίνης.
Δεξαμενές από κάρμπον.
Ζωηρές επιδόσεις με τον 1.6 τούρμπο, 150 άλογα.
Επτά θέσεις.Αστειεύομαι. Όποιος θέλει καινούριο, το Arona ήταν σούπερ ευκαιρία στα χρήματά του. Όσο για την αναμονή, κάντε υπομονή.
Όσο για τις δεξαμενές, λογικά, μετά από τόσα χρόνια που ξέρουν το πρόβλημα, θα το έχουν περιορίσει όσο γίνεται. Και βέβαια, δε ζούμε σε χώρα με τόσο επιβαρυντικές καιρικές συνθήκες. -
...ανέφερε ο κ. Χατζόπουλος, προσθέτοντας ότι το πρατήριο του μέλλοντος θα είναι μεγάλο, θα προσφέρει στον πελάτη όλη την γκάμα **καυσίμων από βενζίνη, μέχρι αέριο και ρεύμα **αλλά και υπηρεσίες και προϊόντα...
Αυτα αναφερει μεταξυ αλλων ο γενικος διευθυντης της Coral δηλαδη τα πρατηρια Shell!Ολοκληρο το αρθρο στον παρακατω συνδεσμο
https://www.google.gr/amp/www.capital.g ... 3famp=true -
Όταν διαβάζουμε ή ακούμε για άνοιγμα νέων πρατηρίων φυσικού αερίου ας έχουμε υπόψη ότι κατά περίεργο τρόπο υπάρχει μια χρονοκαθυστέρηση ενός ή και δύο ετών!!!
Όταν γράφουν ή λένε για το 2018 ας διαβάζουμε 2019 ή και 2020 για να ήμαστε μέσα!!! -
Για όποιον δεν του αρέσει το Αρονα..
https://www.motori.news/novita-skoda-fo ... 29601.html
-
@Σαβα ο λόγος που αντικατεστησαν τις μπουκάλες χάλυβα-ατσαλι με συνθέτες είναι καθαρά για να μειώσουν το βάρος. Δε τίθεται θέμα για αλάτια κ σκουριές καθότι έχουν περαστεί με πολλές διαφορετικές επιστρώσεις. Από το 2014 μέχρι τώρα έχουν λύσει τα θέματα. Επίσης οι οι ατσαλένιες κοστίζουν λιγότερο σε θέμα συντήρησης καθότι περνάνε αναθεώρηση κάθε 4 χρόνια (κόστος 90-220 ευρώ στην Ιταλία) ενώ οι συνθέτες ελέγχονται συχνότερα ειδικότερα αν εμπλακεί το όχημα σε σύγκρουση από το πίσω μέρος επιβάλλεται να ελέγχονται.. Ενώ οι ατσαλένιες δεν είναι τόσο λεπτεπιλεπτες και δε καταλαβαίνουν Χριστό. Αντέχουν χτύπημα και από σφαίρα ύστερα από αίτημα της αστυνομίας για τα Skoda octavia. Τόσο τα Λεον 1.4 όσο και τα νέα Αρονα είναι με τις ατσαλένιες. Τα Audi τα βγάζανε με συνθέτες. Τα Golf νομίζω από το 2017. Και τα καινούργια Λεον με το 1.5 με συνθέτες εκτός αν αλλάξει κάτι.
-
Δεν εχει να κανει απλα οτι εχει αλλες στρωσεις, αλλα απο το γεγονος πως εχουν αλλο υλικο για τις στρωσεις προστασιας.
Και τα δυο, οι προηγουμενες μπουκαλες αλλα και οι νεοτερες σε τεστ παρουσιασαν σκουρια οταν ξυθικαν προκειμενου να εξςτστοουν κατα το τεστ.Στις παλιες στρωσεις η σκουρια προχωρουσε και πιο διπλα σταδιακα σε ενα χ χρονο, ενω στις νεοτερες δεν παρατηρηθηκε στο ιδιο χρονικο διαστημα μεταβαση της σκουριας γυρω απο το ξυσιμο αλλα υπηρχε σκουρια στη ιδια την τομη του ξυσιματος.
Οι συνθετες ειναι φθηνοτερες πλεον απο τις μεταλικες συμφωνα με εταιριες του χωρου.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Οι συνθετες ειναι φθηνοτερες πλεον απο τις μεταλικες συμφωνα με εταιριες του χωρου.Πώς εξηγείται αυτό;
-
Πλαστικές από Κίνα λολ
-
Ειχα βαλει παλαιοτερα λινκ σε καποιο σχετικο θρεντ με εταιρια που τροφοδοτει την φαου βε και ανεφερε πως ειναι πλεον σε ικανοτητα να παραγει συνθετες με μικροτερο κοστος και απο τις μεταλλικες με τις επιστρωσεις κτλ.
-
Μάγκες, να ρωτήσω κάτι.
Πρώτο service tsi 115, 188 ευρώ δεν είναι ακριβά; φίλτρο καμπίνας 22,38, καθαριστικό παρμπριζ (!) 1,28, απιονισμένο νερό 0,55 (!), 4 λάδια 90,88, σπρέι καθαριστικό 4,33 (!), εργασία 32,90 συν ΦΠΑ. Μετά από ζόρια, τους έπεισα ότι μου είχαν δώσει έκπτωση όταν το αγόρασα 18% σε ανταλλακτικά και σέρβις και πήγε 164 ευρώ. Και πάλι όμως μου φαίνονται πολλά. Έτσι είναι ή πιάστηκα κορόιδο; Γενικά εσείς με σέρβις τι κάνετε, αντιπροσωπεία πάντα ή κάτι άλλο;Και κάτι ακόμα. Γνωρίζει κανένας γιατί από την εβδομάδα 18 και μετά, η οθόνη έγινε 6,5'' αντί για 8''; Εμένα είναι από τα πρώτα με την 8άρα οθόνη
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης yiazoo έγραψε:
Μάγκες, να ρωτήσω κάτι.
Πρώτο service tsi 115, 188 ευρώ δεν είναι ακριβά; φίλτρο καμπίνας 22,38, καθαριστικό παρμπριζ (!) 1,28, απιονισμένο νερό 0,55 (!), 4 λάδια 90,88, σπρέι καθαριστικό 4,33 (!), εργασία 32,90 συν ΦΠΑ. Μετά από ζόρια, τους έπεισα ότι μου είχαν δώσει έκπτωση όταν το αγόρασα 18% σε ανταλλακτικά και σέρβις και πήγε 164 ευρώ. Και πάλι όμως μου φαίνονται πολλά. Έτσι είναι ή πιάστηκα κορόιδο; Γενικά εσείς με σέρβις τι κάνετε, αντιπροσωπεία πάντα ή κάτι άλλο;
ΕυχαριστώΤουλάχιστο το ξυράφι το είχαν τροχίσει έστω λίγο? Συγνώμη αλλά ένα χειρουργείο σου το έκαμαν.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μάγκες, να ρωτήσω κάτι.
Πρώτο service tsi 115, 188 ευρώ δεν είναι ακριβά; φίλτρο καμπίνας 22,38, καθαριστικό παρμπριζ (!) 1,28, απιονισμένο νερό 0,55 (!), 4 λάδια 90,88, σπρέι καθαριστικό 4,33 (!), εργασία 32,90 συν ΦΠΑ. Μετά από ζόρια, τους έπεισα ότι μου είχαν δώσει έκπτωση όταν το αγόρασα 18% σε ανταλλακτικά και σέρβις και πήγε 164 ευρώ. Και πάλι όμως μου φαίνονται πολλά. Έτσι είναι ή πιάστηκα κορόιδο; Γενικά εσείς με σέρβις τι κάνετε, αντιπροσωπεία πάντα ή κάτι άλλο;
ΕυχαριστώΤουλάχιστο το ξυράφι το είχαν τροχίσει έστω λίγο? Συγνώμη αλλά ένα χειρουργείο σου το έκαμαν.
Έχεις καμία πρόταση για Αθήνα, τουλάχιστον στο 2ο service μη μου πάρουν και το νεφρό;
-
Θα ήθελα πολύ να σε βοηθήσω καθώς πιστεύω πως κανείς δεν αξίζει τέτοια εκμετάλλευση όμως δεν... Ελπίζω κάποιο από τα παιδιά που μπαίνουν εδώ μέσα να το κάνει. Στις τιμές που παρέθεσες η μόνη συμφέρουσα ως η χαμηλότερη από όσες έχω δει είναι η τιμή της εργασίας (εκτός και αν είναι μισή εργάσιμη ώρα οπότε πάλι ψηλά είναι). Τα υπόλοιπα είναι αισχροκέρδεια (ειδικά τα λάδια τι έχουν μέσα???). Δεν πιάστηκες κορόιδο. Αυτοί που σε χρέωσαν όμως είναι σίγουρα για @#$%
-
Τα λάδια είναι η καλύτερη παγίδα.
Τα χρεώνουν σχεδόν 100euro τα 4 λίτρα και στο εμπόριο μπορεί να τα βρίσκει κάποιος στην μισή τιμή.
Γνωστό το κόλπο. -
2 ερωτησούλες :
α. το πρατήριο της promethean στη Θεσσαλονίκη, εξυπηρετεί οχήματα ? μπορώ δηλαδή να πηγαίνω και εκεί ? (είδα την ξεκάθαρη αναφορά σε προηγούμενες σελίδες για Τρίκαλα αλλά δεν κατάλαβα αν ισχύει το ίδιο και για το πρατήριό τους στη Σίνδο)
β. Το Octavia cng παραγωγής 2018, έχει ατσάλινες ή συνθετικές δεξαμενές φυσικού αερίου ?
Και ορισμένα στατιστικά (τα οποία έχω γράψει και σε άλλο θέμα, ωστόσο ίσως κάποιοι δεν έχουν δει) :
κάτοχος καινούριου octavia cng από τέλη Αυγ 2018
έχω κάνει 3.000 χλμ έως σήμερα με μέση κατανάλωση φυσικού αερίου 5,5
Οι μπουκάλες χωράνε 15 κιλά, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες (λόγο κρύου αλλά και συντήρησης που έκανε το πρατήριο στα μηχανήματα του λόγο βλάβης), έχει πάρει 15,270 αλλά και 15,430 κιλά.
Το φθινόπωρο έπαιρνε 14,3 με 14,8 κιλά.
Συνήθως διανύω 240 με 260 χλμ εντός πόλης (αλλά όχι κέντρο). Φαντάζομαι αν κάποιος οδηγεί κυρίως εντός κέντρου με πολλά φανάρια και κίνηση, τότε θα μπορεί να διανύει 200 - 220 χλμ.
Σε ταξίδι μου στην εθνική οδό με 14,30 κιλά που είχα βάλει, έκανα 360 - 370 χλμ συνολικά. Πήγαινα με 110 - 130 χλμ. Αν είχε πάρει σε εκείνο το ταξίδι τα 15 κιλά, λογικά θα έφτανα τα 400 χλμ που γράφει το manual.
Γενικά οδηγώ χαλαρά χωρίς να ζορίζω το αυτοκίνητο, οπότε τα παραπάνω νούμερα προφανώς θα είναι μικρότερα σε πιο γρήγορη οδήγηση.
-
Καλησπέρα guestguest, μπορώ να σ απαντήσω στην πρώτη ερώτηση μόνο γιατί ασχολήθηκα λίγο με το θέμα.
Πήρα τηλέφωνο στο πρατήριο της promethan στη Θεσσαλονίκη και μου είπα ότι ΝΑΙ εξυπηρετούνε κανονικά αυτοκίνητα με φα. Το ωράριο λειτουργίας του είναι 8:00-18:00 (όπως μου είπαν). Βέβαια ο ίδιος μου είπε ότι έχει ανοίξει και στα Τρίκαλα και εξυπηρετεί και εκεί κανονικά οχήματα φα, αλλά σήμερα το πρωί που πήρα στα Τρίκαλα, μου είπαν ότι δεν άνοιξαν ακόμη. Θα ανοίξουν μέσα στον Φεβρουάριο. -
Σε ποιο τηλέφωνο πήρες στα Τρίκαλα;;
Εγώ πήρα σε αυτό χθες στη Θεσσαλονίκη και μου απάντησαν τα παρακάτω...Σε αυτό το τηλέφωνο 2311990913
Έμαθα ότι το πρατηριο στα Τρίκαλα θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα.Απο την επόμενη εβδομάδα θα μπορεί να κόβει αποδείξεις. Το πρατηριο στην Λάρισα που είναι πίσω από το νοσοκομείο άνοιξε και θα φτιάξουν και δεύτερο δίπλα σε εμπορικό κέντρο που είναι το media Mark.
Δηλαδή στη Λάρισα θα έχουμε 3;;;!!!!
Seat Arona 2017