-
Λειτουργεί στα Τρίκαλα πρατήριο φ.α.;;;
-
Ευτυχώς που έχω φίλο με φυσικό αέριο στο καλοριφέρ του σπιτιού και θα φουλάρω εκεί!!! Εντάξει πλάκα κάνω....
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Σίγουρα όλα ή μόνο της Φίσικον; Δεν εμφανίζει κανένα στα Τρίκαλα, ούτε το τρίτο της Θεσσαλονίκης.Έχουμε πει ότι το 3ο της Θεσσαλονίκης δεν δίνει λιανική και δεν είναι της Δεπα /Φισικον
-
Στα Τρίκαλα ετοιμάζεται ένα κοντά στο ΚΤΕΛ Τρικάλων.
Και χθες έμαθα από συνάδελφο..πήγα να βάλω βενζίνη κοντά στο σπίτι μου μου λέει..ήμουν με το οκταβια μου λεει.
Και τον ρωτάει ο βενζινοπωλης..με φυσικό αέριο είναι το οκταβια; ; Ναι του λέει ο συνάδελφος.
Μέχρι το καλοκαίρι θα έχω και φυσικό αέριο του απαντάει ο βενζινοπωλης. -
Το 2017 διαβάζαμε επίσημες δηλώσεις για 25 τουλάχιστον πρατήρια φυσικού αερίου εντός του 2018!
Ας κρατάμε μικρό καλάθι για να μην απογοητευτούμε για μια ακόμα φορά!!! -
Με κόστος εγκατάστασης πάνω από 250 χιλιάρικα, πώς γίνεται να αποκτούν δεύτερο πρατήριο μικρές πόλεις όπως τα Τρίκαλα κι η Λάρισα;
-
Έτοιμα για παράδοση
-
'Για την ανάπτυξη του δικτύου πρατηρίων, τη χρηματοδότηση νέων υποδομών και την επέκταση των σημείων ανεφοδιασμού φυσικού αερίου κίνησης στη χώρα μας έχουν εγκριθεί εννέα εκατομμύρια ευρώ μέσω του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού μηχανισμού «Συνδέοντας την Ευρώπη».'
Μόνο εγώ το διάβασα αυτό;;;; Είναι πολλά τα λεφτά Άρη! -
iceman7 είναι αυτά που φαντάζομαι;;;
-
Από Ελλάδα είναι αυτή η φωτογραφία; ;
-
Καλησπέρα,
μπορώ να ρωτήσω κάτι για το arona η είναι θέμα μόνο για το αέριο;
Ευχαριστώ -
Ναι παιδιά χθες από το λιμάνι του Πειραιά.
Πολλά μα παρά πολλά arona (δεν ξέρω κινητήρες βέβαια ούτε αν είναι ολα για Ελλάδα γιατί έμαθα ότι από τα αμάξια που ξεφορτώνονται Ελλάδα το 1/4 περίπου μένει εδώ. Τα αλλά πάνε σε αλλα λιμάνια).
Είχε ας πούμε και αρκετά Mazda, πολλά πεζω και σουζουκι. Μια μεγάλη σειρά από QQ και σε αλλα σημεία κάποια σεβρολε pick up για Ισραήλ μάλλον γιατί μεταξύ τους ήταν και ένα ασθενοφόρο με επιγραφές στα εβραϊκά. -
Ο χρήστης yiazoo έγραψε:
Καλησπέρα,
μπορώ να ρωτήσω κάτι για το arona η είναι θέμα μόνο για το αέριο;
ΕυχαριστώΚανονικά είναι για το όλο μοντέλο αλλά ....
-
Από τότε που έπεσε η θερμοκρασία κάτω από 10 βαθμούς, δεν δουλεύει το start-stop, έχει σβήσει μετρημένες 4 φορές. Όντως μικρές διαδρομές αλλά γιατί έσβησε αυτές τις 4 φορές; Μήπως να βγάλω και εγώ τον πόλο; Δεν εμφανίζει πρόβλημα, μόνο ότι θέλει ενέργεια. Μια φορά μου εμφάνισε στο Info απαιτείται λειτουργία του κινητήρα ενώ οδηγούσα! Κάποιο θέμα υπάρχει...Αν το πω στην αντιπροσωπεία θα μου πουν σίγουρα οτι δεν είναι πρόβλημα, το κάνει για να προφυλάξει το αμάξι...
Με την ευκαιρία, νέο μέλος, κάτοχος 1 χρόνο 115 style.
Κάποιες ερωτήσεις ακόμα:- Ρε παιδιά δεν είμαι ευχαριστημένος από το ηχοσύστημα. Η έντασή του είναι πολύ χαμηλή, δεν μπορώ να ακούσω δυνατά μουσική. Παλαιότερος κάτοχος octavia, το ηχοσύστημα τα έσπαγε, πολύ δυνατό και καλός ήχος. Όντως η ένταση δεν ανεβαίνει πολύ και σε εσάς;
- Στον χρόνο να το πάω για service και αλλαγή λαδιών; Κάτι διάβαζα στις οδηγίες για λάδια που διαρκούν πολύ περισσότερο. Ισχύει;
- Δεν έβαλα τεμπέλη γιατί όταν το δοκίμασα στην αντιπροσωπεία, ήταν πολύ χαμηλά, έπρεπε να σκύβω δεξιά για να ακουμπάει ο αγκώνας...
- Κάποιες φορές σε ανωμαλίες του δρόμου ακούγεται σαν να τερματίζει η ανάρτηση, χτυπάει. Το έχετε παρατηρήσει;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
-
Ο χρήστης yiazoo έγραψε:
Ρε παιδιά δεν είμαι ευχαριστημένος από το ηχοσύστημα. Η έντασή του είναι πολύ χαμηλή, δεν μπορώ να ακούσω δυνατά μουσική.Δεν μου έχει τύχει αυτοκίνητο με ηχοσύστημα που να μην μπορεί να παίξει δυνατά. Βέβαια, αν θες να γίνει κλαμπ το αυτοκίνητο, λανθάνεις και αυτό είναι επικίνδυνο!!! Πρέπει να μπορείς να ακούς τους ήχους του δρόμου (κορναρίσματα, φωνές κλπ) και του αυτοκινήτου (μηχανικούς ήχους). Αν το ηχοσύστημα ψιθυρίζει όμως, τότε έχει πρόβλημα.
- Στον χρόνο να το πάω για service και αλλαγή λαδιών; Κάτι διάβαζα στις οδηγίες για λάδια που διαρκούν πολύ περισσότερο. Ισχύει;
Εξαρτάται από το αν έχει μέσα λάδια Long Life.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Θα είναι λίγο παίδεμα. Θα κάνετε την προεργασία σας προηγουμένως, πού έχει πρατήριο στη διαδρομή, πόσα χιλιόμετρα είναι μέχρι τον προορισμό σας. Όπου βλέπετε ανοιχτό πρατήριο, θα σταματάτε.
Κι αν πάτε εκδρομή στο άγνωστο, το μπιτόνι δεν είναι κακή ιδέα.Νομίζω ότι ακούγεται βουνό αλλά θα είναι απλώς λίγη παραπάνω ενασχόληση. Όχι κάτι δραματικό.
Εν έτει 2019 δεν είναι δραματικό, τραγικό είναι! Σιγά μην βγάζει με 9 λτ 200χλμ. Δεν είναι για πολύ παραέξω αυτά τα αυτοκίνητα και αναμένω να διαβάσω ιστορίες τρόμου.
Δυστυχώς οι early adopters θα έχουν τα θέματα τους, αλλά εν γνώσει τους. -
Το ζήτημα συζητήθηκε (ξανά) πριν 2-3 μέρες. Θα φανεί στην πράξη πόσο παίδεμα είναι. Εξαρτάται βέβαια κι από τις συνήθειες του καθενός. Αν ο άλλος πάει μόνο στο εξοχικό του στο Βόλο, δε θα έχει πρόβλημα ποτέ.
Αν ο άλλος ΔΕΝ πάει εκδρομή στη Μονεμβασιά επειδή δεν έχει πρατήριο κοντά (όπως έγραψε ο φίλος παραπάνω), ούτε αυτός θα έχει πρόβλημα. Αλλά και με τα νούμερα που έβαλε ο Jimtso, δεν είναι δα κι η καταστροφή του κόσμου το να πας στη Μονεμβασιά ή όπου αλλού δεν έχει πρατήριο.Το μόνο που φοβάμαι είναι επιστροφή νύχτα, αυτοκινητόδρομο, να πηγαίνεις με 130 και να πρέπει να φουλάρεις κάθε 45 λεπτά. Κι επειδή δεν είναι δεδομένο ότι υπάρχουν πρατήρια κάθε 100 χιλιόμετρα πάνω στην εθνική (νομίζω ότι στην Εγνατία υπάρχουν μεγαλύτερα κομμάτια χωρίς πρατήριο), θα βγαίνεις σε ξεχασμένα χωριά παρακαλώντας να βρεις ανοιχτό βενζινάδικο. Εκεί θα έκανε δουλίτσα το μπιτόνι.
Αν εσύ θες να χάνεσαι στα βουνά και το δεύτερό σου όχημα είμαι το Ranger των 70 χιλιάδων (που έχει και δεύτερο ντεπόζιτο πετρελαίου, λες και δεν αρκούν τα 700-800 χιλιόμετρα αυτονομίας), τότε θα κουβαλάς αναγκαστικά μπιτόνι.
Είναι αυτό αποτρεπτικό σε σχέση με το αντίστοιχο μοντέλο πετρελαίου; Ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τη δική του τσέπη και τα χιλιόμετρα που κάνει ετησίως (μισό κόστος κίνησης για το φυσικό αέριο, μην το ξεχνάμε) και το φόβο που έχει να επεκταθούν οι απαγορεύσεις για τα πετρέλαια στο μέλλον.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ πρόκειται για early adopters, αυτοί κυκλοφορούν με μοντέλα φυσικού αερίου πρώτης γενιάς, που είχαν κανονικά ντεπόζιτα βενζίνης και μικρότερες δεξαμενές φυσικού αερίου. Η δεύτερη γενιά είναι που μείωσε τη χωρητικότητα της βενζίνης για χάρη των δεξαμενών.
-
Παιδιά η χωρητικότητα καυσίμου του arona δεν αλλάζει. Εκτός απροόπτου. Οπότε νομίζω θα πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο στη δημιουργία νέων πρατηρίων φα στην χώρα μας. Γιατί πιστεύω αν σε κάθε μεγάλη πόλη της χώρας είχε τουλάχιστον 1 πρατήριο φα και σε όλα τα ΣΕΑ, ούτε καν θα ασχολούμασταν με την αυτονομία του arona. Και δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που υπάρχουν ακόμα τόσο λίγα πρατήρια. Οφείλεται στον μικρό αριθμό οχημάτων φα που υπάρχουν; στο κράτος που καθυστερεί με τις άδειες; στο κόστος εγκατάστασης; γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω;
-
Αλήθεια τώρα γίνονται πράγματι αναφορές σε μπιτόνι με βενζίνη εντός αυτοκινήτου?
Για πολύ ξύλο όποιος επιδέξιος ταλιμπάν επιχειρήσει κάτι τέτοιο. Οι δε νομικές συνέπειες σε περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει να είναι αμείλικτες και δεν αναφέρω καν ότι καμιά ασφαλιστική δεν πρόκειται να αποζημιώσει τπτ κτλ κτλ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αλήθεια τώρα γίνονται πράγματι αναφορές σε μπιτόνι με βενζίνη εντός αυτοκινήτου?Για πολύ ξύλο όποιος επιδέξιος ταλιμπάν επιχειρήσει κάτι τέτοιο. Οι δε νομικές συνέπειες σε περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει να είναι αμείλικτες και δεν αναφέρω καν ότι καμιά ασφαλιστική δεν πρόκειται να αποζημιώσει τπτ κτλ κτλ.
Ακριβώς!
Seat Arona 2017