-
Ότι και να λέμε έχουν μεγάλο θράσος να ζητάνε τόσα πολλά για ένα αυτοκίνητο που αντίστοιχα του κυκλοφορουν από το 12. Εντομεταξη παίζει να έχουν παραμείνει στην παλιά πλατφόρμα.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Η πλατφόρμα είναι του Note νομίζω και όχι του Clio.
Τι τιμές έχει στις αντίστοιχες εκδόσεις το Clio αλήθεια; -
Axel στην ίδια με Note και Clio είναι.
V platform την λένε. Σ' αυτήν ήταν και το προηγούμενο Micra. -
Χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, έχω την εντύπωση ότι στα ίδια χρήματα υπάρχουν και αρκετά μικρομεσαία με αξιοπρεπέστατους εξοπλισμούς. Μπερδεμένες πλέον οι κατηγορίες των σούπερ μίνι και των μικρομεσαίων και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος λόγος να καταφύγει κάποιος σε σούπερ μίνι αυτοκίνητο.
Νομίζω ότι όλη αυτή η κατάσταση ξεκινά από την λογική να θέλουν όλοι οι αντιπρόσωποι να ξεκινούν τιμές από 10.000euro και προσπαθούν να 'χώσουν' όλα τα εμπορικά μοντέλα τους μέχρι τα 20.000euro. Συνωστισμός και το ένα μοντέλο 'καβαλά το άλλο'.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Η πλατφόρμα είναι του Note νομίζω και όχι του Clio.
Τι τιμές έχει στις αντίστοιχες εκδόσεις το Clio αλήθεια;Μέχρι πριν λίγες μέρες το clio dci 110 στην dynamic έκδοση κοστίζε κάτι λιγότερο από 17κ τωρα τρέχουν κάποιες εκτύπωσεις οπότε μπορεί να κοστίζει και 16κ.
-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Μέχρι πριν λίγες μέρες το clio dci 110 στην dynamic έκδοση κοστίζε κάτι λιγότερο από 17κ τωρα τρέχουν κάποιες εκτύπωσεις οπότε μπορεί να κοστίζει και 16κ.
Πάλι καλα που η Renault κανει εκτυπώσεις γιατι ο μεσος ελληνας πλέον καινουργιο αμάξι μονο ζωγραφιστό πρόκειται να δει
Υγ vdx μην τσαντιστεις,πλάκα κάνω το ξερω οτι μάλλον το autocorrect στην εκανε την κουτσουκελα. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Μέχρι πριν λίγες μέρες το clio dci 110 στην dynamic έκδοση κοστίζε κάτι λιγότερο από 17κ τωρα τρέχουν κάποιες εκτύπωσεις οπότε μπορεί να κοστίζει και 16κ.
Πάλι καλα που η Renault κανει εκτυπώσεις γιατι ο μεσος ελληνας πλέον καινουργιο αμάξι μονο ζωγραφιστό πρόκειται να δει
Υγ vdx μην τσαντιστεις,πλάκα κάνω το ξερω οτι μάλλον το autocorrect στην εκανε την κουτσουκελα.Με την νισσαν τσαντίστηκα, [emoji13], καμία παρεξήγηση μεταξύ μας!
-
Από το fb της αντιπροσωπίας ΑΝΟΡ.
-
Ολο ακούω την εξατομίκευση σαν μεγάλο και τρανό + αλλά δεν κυττάμε πχ ότι δεν είναι διαθέσιμο (έστω για παραγγελία) σε αυτόματο ?
-
Απο το fb της Nissan. -
Με τόσο φανατικούς του μοντέλου σαν εσένα στη Θεσσαλονίκη Κώστα μου, δεν περίμενα να κάνουν το event κάπου αλλού!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απο το fb της Nissan.Το αυτοκίνητο το είδα και είναι πανέμορφο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό του.
Τα πίσω φανάρια είναι c-hrSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με τόσο φανατικούς του μοντέλου σαν εσένα στη Θεσσαλονίκη Κώστα μου, δεν περίμενα να κάνουν το event κάπου αλλού![emoji38] σωστά!
Εσείς δεν δώσατε την Ακρόπολη στα super models του Cucci, εμείς όμως δώσαμε τον Λευκό Πύργο στα super models της Nissan!
Τα συνηθίζουν πολλές εταιρίες αυτά τα events εκει και μαζεύουν κόσμο. Καλή φάση!
-
Από την παρουσίαση του στην Πύλο.
Ετσι ακριβώς το θέλω... χθες![emoji7]
-
Πολύ όμορφο.
-
Στους 4Τ έχουν τεστ το πετρέλαιο 1500, το οποίο είναι αργό και λένε ότι έχει....
...........κατανάλωση της τάξης των 6,5 λίτρων, η οποία μπορεί να εκτοξευθεί στα 8,8 υπό πίεση....http://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes/ ... cra-15-dci
-
Δεν με παραξενεύει τίποτα στο άρθρο. Στα μηχανικά και οδηγικα ότι κριτικές έχει και στο Clio με αυτόν τον 90αρη.
Αργό με turbo lag και γενικά ραθυμο. Και η κατανάλωση να τσιμπάει μπας και στις παραπάνω στροφές τρέξει λίγο παραπάνω.
Είδηση για μένα ο 1000αρης με τα 120. Αναμένω... -
Διαβαζοντας το θεμα και επειδη ψηνομαι για το Μικρα θα ηθελα να κανω καποιες παρατηρησεις.
1.Ειδα στο επισημο σαιτ της Νισσαν οτι οι χειρολαβες οροφης ειναι στανταρ σε ολες τις εκδοσεις,οποτε προφανως τα αυτοκινητα των δοκιμων ειναι προπαραγωγης.
2.Οι τιμες ειναι οντως λιγο τσιμπημενες αλλα αν δειτε τον αμεσο ανταγωνισμο κιμαινονται στα ιδια επιπεδα αν συκρινετε ιδιες εξοπλιστικα εκδοσεις.Απλα εχουν ακριβωσει ολα τα σουπερμινι.
Καποιοι δεν ενθουσιαστηκαν απο το ντιζαιν του,αλλα εγω το θεωρω απο τα πιο ομορφα σουπερμινι.Δεν το εχω δει απο κοντα ακομη αλλα δεν νομιζω να απογοητευτω.
Σαν μελλοντικος αγοραστης θεωρω την εκδοση acenta μια χαρα που το μονο που της λειπει ειναι τα πισω ηλ.παραθυρα αλλα οκ -
αυτα δεν υπαρχουν ουτε στην tekna.Κοιταζω και το νεο Ιμπιζα αλλα και το νεο Κια Ριο,αλλα το ονομα Νισσαν καθεται πιο καλα στα αυτια μου.Η δικη μου επιλογη ομως παει παει προς την βασιλη εκδοση δηλαδη τα απλα 1000αρια με τα 75 ατμοσφαιρικα αλογα.Καποιοι ισως γελασουν αλλα στην Συρο που μενω οτιδηποτε με τουρμπο νομιζω οτι πνιγεται και για ντιζελ..... δεν το συζητω καν.Ξεφευγουμε πολυ σε τιμη και σε ετησιο φορολογικο κοστος λογω μεγαλων σε κυβισμο κινητηρων.
-
Νέο Nissan Micra 2017