-
Στους καλούς επαγγελματίες όλα όσα αναφέρεις είναι αποδεκτά. Ίσα που εμπνεει και ασφάλεια η επιτυχία ενός καλού αυτοκινήτου. Απλά η εποχή δεν σηκώνει υπερβολές.
-
https://www.bmw.gr/el/all-models/x-seri ... lance.html
Μην μου πειτε παντως οτι αυτο δεν ειναι ωραιο....
-
Δεν μπορώ να κατακρίνω το πώς σκέφτεται ο καθένας... Προσωπικά βρίσκω παντελώς αδιάφορο τι οδηγούν οι άλλοι.
Έγραψα πριν λίγες μέρες ότι παρκαρα σε παρκινγκ με την Χ1 δίπλα στο νέο Tucson κ το νέο Kodiak. Κοιταζοντας κ τα τρία μοντέλα στη σειρά το Kodiak μου φάνηκε το πιο λιτό κ άσχημο κ το Tucson το πιο όμορφο! Προσεθεσα ότι θα το επέλεγα άνετα αν τα οδηγικά του χαρακτηριστικά κ ο κινητήρας του ήταν ανάλογα με της Χ1 κ μάλιστα θα ενιωθα κ τυχερός για την πολυετή εγγύηση της εταιρίας. Τέλος θα ενιωθα κ πιο άνετα με Hyundai παρά με την BMW με την οποία παίρνω κ απολογητικό ύφος σε καποιους λιγους που υπαινίσσονται διάφορα για το πορτοφόλι μου...
Στο αμάξι σημασία έχει η ουσία, το πώς πάει κ πόσο αξιόπιστο είναι! Ήδη ανυπομονώ για test drive που έχω κλείσει με alfa 159 με πάνω από 250 άλογα γνωστού! Τι σημασία έχει το σήμα ; Το ζήτημα είναι πώς πάει, πώς στρίβει, πώς φρενάρει! Ας το οδηγεί κ ο σκουπιδιαρης ή ο πρωθυπουργός, αδιάφορο!
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
https://www.bmw.gr/el/all-models/x-series/X2/2017/at-a-glance.htmlΜην μου πειτε παντως οτι αυτο δεν ειναι ωραιο....
Κούκλα είναι! Πάρε το με τα 240 άλογα να γουστάρεις!!
-
http://www.bmw.de/vc/ncc/xhtml/start/st ... DEL_ENGINE
Κανένα 3χιλιαρο πάνω απο την X1?Ωραίο πάντως!!! -
Ήρθε και στην Ελλάδα!!
Από €33.200 ξεκινάει η sDrive 18i και ουσιαστικά βλέπουμε ότι έχει τιμή πολύ κοντά στην Χ1, οπότε η προτίμηση είναι καθαρά θέμα γούστου και δεν επηρεάζεται από την τιμή, κατά την ταπεινή μου άποψη.
Βασικός εξοπλισμός:
•Ζάντες Αλουμινίου 17’’
•Σπορ δερμάτινο τιμόνι
•Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών
•Σύστημα ανοικτής ακρόασης Bluetooth & θύρα USB
•Σύστημα multimedia iDrive με έγχρωμη κεντρική οθόνη 6,5’’
•Προβολείς ομίχλης
•Κλήση έκτακτης ανάγκης - Teleservices - ConnectedDrive Services
•Service Inclusive (5 έτη / 60.000 χλμ)
•Ένδειξη πίεσης ελαστικών
•Σύστημα εκκίνησης χωρίς χρήση κλειδιού
•Ηλεκτρικό χειρόφρενο
•Ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων στον πίνακα οργάνων
•Προγράμματα Οδήγησης (ECO Pro / Comfort / Sport)
•Ηχοσύστημα με 6 ηχεία - Αισθητήρας βροχής και φώτων
•Βελούδινα ταπέταΧαμός δηλαδή....ότι έχουν στάνταρ και τα αυτοκίνητα των €15.000...
Επίσης σε προνομιακή τιμή η sDrive 18i με €37.585 με το Πακέτο Εξοπλισμού ‘ Advantage Plus ’ το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον:
•Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων
•Μεταλλικό χρώμα
•Αυτόματος κλιματισμός 2 ζωνών
•Cruise Control
•Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
•Αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών
•Ράγες οροφήςΌσοι πιστοί προσέλθετε!
Αναλυτικά οι τιμές:
sDrive20i - 42.300
xDrive20d - 51.700
xDrive25d - 52.900
sDrive18d (03/2018) - 40.900
xDrive18d (03/2018) - 44.800
sDrive18i (03/2018) - 33.200
xDrive20i (03/2018) - 45.100Όλες οι εκδόσεις (πλην της s18i) είναι πάνω από τις 25.000 προ φόρων, οπότε προσθέτουμε όσο εξοπλισμό θέλουμε άφοβα γιατί δεν αλλάζει φορολογική κλίμακα.
Αστεία είναι η διαφορά στις 2 πιο δυνατές diesel εκδόσεις (20d vs 25d) και ουσιαστικά ΔΕΝ υπάρχει κανένα λόγος κάποιος να προτιμήσει την 20d σε σχέση με την 25d.
https://www.press.bmwgroup.com/greece/a ... 0277667EL/το-2018-υποδέχεται-τη-νέα-bmw-x2-στην-ελληνική-αγορά
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Χαμός δηλαδή....ότι έχουν στάνταρ και τα αυτοκίνητα των €15.000...Επίσης σε προνομιακή τιμή η sDrive 18i με €37.585 με το Πακέτο Εξοπλισμού ‘ Advantage Plus ’ το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον:
•Μεταλλικό χρώμα
•Cruise Control
•Ράγες οροφήςΑν το συγκεκριμένο πακέτο έχει και κανά-δυο αισθητικά προσθετούλια μέσα-έξω, και παίζει καμιά έκπτωση της τάξης των 3-4Κ όπως στη Χ1, τότε στα 32-33Κ€ παίρνεις ολοκληρωμένο πακέτο (και BMW, για όσους μετράει κάτι τέτοιο....)
Αστεία είναι η διαφορά στις 2 πιο δυνατές diesel εκδόσεις (20d vs 25d) και ουσιαστικά ΔΕΝ υπάρχει κανένα λόγος κάποιος να προτιμήσει την 20d σε σχέση με την 25d.
Έλα ντε...ακόμα και το remap στο κυρ-Μήτσο στη γωνία πιο ακριβό θα είναι
-
http://www.4troxoi.gr/agora/eidiseis/oi ... tin-ellada
-
Ήρθε και στην Ελλάδα!!Από €33.200 ξεκινάει η sDrive 18i και ουσιαστικά βλέπουμε ότι έχει τιμή πολύ κοντά στην Χ1, οπότε η προτίμηση είναι καθαρά θέμα γούστου και δεν επηρεάζεται από την τιμή, κατά την ταπεινή μου άποψη.
Βασικός εξοπλισμός:
•Ζάντες Αλουμινίου 17’’
•Σπορ δερμάτινο τιμόνι
•Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών
•Σύστημα ανοικτής ακρόασης Bluetooth & θύρα USB
•Σύστημα multimedia iDrive με έγχρωμη κεντρική οθόνη 6,5’’
•Προβολείς ομίχλης
•Κλήση έκτακτης ανάγκης - Teleservices - ConnectedDrive Services
•Service Inclusive (5 έτη / 60.000 χλμ)
•Ένδειξη πίεσης ελαστικών
•Σύστημα εκκίνησης χωρίς χρήση κλειδιού
•Ηλεκτρικό χειρόφρενο
•Ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων στον πίνακα οργάνων
•Προγράμματα Οδήγησης (ECO Pro / Comfort / Sport)
•Ηχοσύστημα με 6 ηχεία - Αισθητήρας βροχής και φώτων
•Βελούδινα ταπέταΧαμός δηλαδή....ότι έχουν στάνταρ και τα αυτοκίνητα των €15.000...
Επίσης σε προνομιακή τιμή η sDrive 18i με €37.585 με το Πακέτο Εξοπλισμού ‘ Advantage Plus ’ το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον:
•Μεταλλικό χρώμα
•Cruise Control
•Ράγες οροφήςΌσοι πιστοί προσέλθετε!
Αναλυτικά οι τιμές:
sDrive20i - 42.300
xDrive20d - 51.700
xDrive25d - 52.900
sDrive18d (03/2018) - 40.900
xDrive18d (03/2018) - 44.800
sDrive18i (03/2018) - 33.200
xDrive20i (03/2018) - 45.100Όλες οι εκδόσεις (πλην της s18i) είναι πάνω από τις 25.000 προ φόρων, οπότε προσθέτουμε όσο εξοπλισμό θέλουμε άφοβα γιατί δεν αλλάζει φορολογική κλίμακα.
https://www.press.bmwgroup.com/greece/a ... 0277667EL/το-2018-υποδέχεται-τη-νέα-bmw-x2-στην-ελληνική-αγορά
Αυτη δεν βγαινει σε 3 επιπεδα εξοπλισμου?Αυτες οι τιμες για ποιο είναι?
1.6 diesel αυτοματο βγαίνει? -
Οι τιμές είναι για την βασική έκδοση (τα υπόλοιπα είναι πακέτα εξοπλισμού, απλά τα λανσάρουν σαν 'εκδόσεις' με την αντίστοιχη επιβάρυνση στην τιμή).
1.6 diesel δεν υπάρχει γενικά, ούτε αυτόματο ούτε χειροκίνητο.
-
O xdrive 18d είναι ο 1.6 diesel με 4κίνηση;
Aν ναι,νομίζω στην Χ1 δεν βγήκε τέτοια έκδοση. -
Λάθος δικό μου!!
Το 18d είναι δίλιτρο. Είχα στο μυαλό μου 16d, που υπάρχει στην Χ1, αλλά δεν υπάρχει τέτοια έκδοση στην Χ2.
-
Το αυτοκινητο αυτο εγινε επισημη παρουσίαση?
Αυτο το χρυσό σκατί χρώμα δεν ειναι χάλια?Τι γούστο!!!! -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Αυτο το χρυσό σκατί χρώμα δεν ειναι χάλια?Τι γούστο!!!!Τι εννοείς επίσημη παρουσίαση? (επίσημη τον τύπο, στους αγοραστές, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη?). Πάντως έχει παρουσιαστέι κανονικά και έχουν ανοίξει και οι παραγγελίες.
Όσο για το χρώμα, γούστα είναι αυτά. Εμένα π.χ. μου αρέσει (δεν θα την αγόραζα όμως σε αυτό το χρώμα), ενώ δεν μου αρέσουν τα γκρι/ασημένια χρώματα, τα έχω βαρεθεί. Τώρα, αυτό το 'σκατουλί' κίτρινο είναι μια από τις αγαπημένες αποχρώσεις της BMW (κάποτε διαθέσιμο μόνο σε Individual) για τις σπορ κατασκευές της (και την έχουν κράξει πολλοί για αυτό...αλλά τώρα Γερμανοί και γούστο/στυλ δεν είναι και πολύ συμβατές έννοιες ).
-
Αυτο το χρυσό σκατί χρώμα δεν ειναι χάλια?Τι γούστο!!!!Τι εννοείς επίσημη παρουσίαση? (επίσημη τον τύπο, στους αγοραστές, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη?). Πάντως έχει παρουσιαστέι κανονικά και έχουν ανοίξει και οι παραγγελίες.
Όσο για το χρώμα, γούστα είναι αυτά. Εμένα π.χ. μου αρέσει (δεν θα την αγόραζα όμως σε αυτό το χρώμα), ενώ δεν μου αρέσουν τα γκρι/ασημένια χρώματα, τα έχω βαρεθεί. Τώρα, αυτό το 'σκατουλί' κίτρινο είναι μια από τις αγαπημένες αποχρώσεις της BMW (κάποτε διαθέσιμο μόνο σε Individual) για τις σπορ κατασκευές της (και την έχουν κράξει πολλοί για αυτό...αλλά τώρα Γερμανοί και γούστο/στυλ δεν είναι και πολύ συμβατές έννοιες ).
Πως εγινε πχ για το XC40 στη βαρκελωνη
Χάλια ειναι το σκατουλί...μπλέ οκ -
Επίσημα είναι Χρυσό το χρώμα (Galvanic Gold) και είναι το χρώμα λανσαρίσματος....είπαμε γούστα είναι αυτά.
Εξ όσων γνωρίζω, όχι δεν έχει γίνει επίσημη παρουσίαση ακόμα (εάν δεν είναι λάθος οι πληροφορίες μου, μόνο στους αντιπροσώπους / πωλητές έγινε παρουσίαση).
-
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πωπω!
Είναι ιδέα μου ή είναι ΠΑ ΝΕ ΜΟ ΡΦΟ ;;;;
Επιβλητικό πολύ!
Τι κωλάρα είναι αυτή;
Τι μούρη;
Σαν να είναι έτοιμο να χιμήξει!!!!Μάλλον είναι το χρώμα τώρα που το βλέπω καλύτερα.
Σε αυτό το χρυσάφι που λανσαρίστηκε δεν μου αρέσει , και σε ένα γρήγορο search που έκανα είναι πολύ ωραίο και σε μπλέ.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk -
Στο δρόμο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ πιο όμορφο απότι στις φωτογραφίες... έχει επιθετικές γραμμές και παρουσιαστικό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Κοιτατε το Μ σπορτ μοντελο ομως.
BMW X2