-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Καταπληκτικός ο συγκεκριμένος συνδυασμός χρωμάτων / ζαντών στο c3.
Είδα και στο δρόμο κάποια, πολύ ωραίο αυτοκίνητο.
Γενικά η κατηγορία είναι δύσκολη να επιλέξεις. Πολλές καλές επιλογές.+1
-
Εγω όση ώρα ήταν παρκαρισμένο, τις ζάντες χάζευα..!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Εγώ έχω δεί μόνο ένα, σε φανάρι. Η αλήθεια είναι οτι βρισκόταν δίπλα του ένα fiat stilo 5d, το οποίο είναι/φαίνεται μικρότερο (τουλάχιστον, έτσι μου φάνηκε)...Η κατηγορία έχει μεγαλώσει.
-
Και εμένα μου φαίνεται ότι το συγκεκριμένο δείχνει πολύ μεγάλο
-
Απο κοντα ,εν κινησει που το εχω δει, φαινεται σχεδον μικρομεσαιο εξωτερικα!
-
Είπαμε είναι σαν το ΖΧ σχεδόν σε μήκος , αλλά είναι πολύ πλατύ .
-
Οταν γκρινιαζω για το σχεδιο...
Που να βγαλεις σπορ χαρακτηρα σχεδιαστικα ,ετσι οπως ειναι...
Ελπιζω να κανουν τα γαλλικα μαγικα τους στην αναρτηση τουλαχιστον και στο οδηγικο κομματι.
http://www.autogreeknews.gr/citroen/116 ... oen-c3-gti -
Θα το βγάλουν με την λογική που είχαν τα 106 μεταξύ των ραλλύ και gti . Αλλά μάλλον θα περιμένουν να νικήσει στο παγκόσμιο το αγωνιστικό . Αλλωστε σαν στήσιμο το έχουν από το 208 .
-
Το είδα παρκαρισμένο χτες κοντά στο γραφείο μου.
Είναι αρκετά μεγαλύτερο από το προηγούμενο ή είναι ιδέα μου; Με ξεγελάνε τα φουσκωτά πλαστικά; -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Θα το βγάλουν με την λογική που είχαν τα 106 μεταξύ των ραλλύ και gti .Δε καταλαβαινω τι εννοεις εδω.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το είδα παρκαρισμένο χτες κοντά στο γραφείο μου.
Είναι αρκετά μεγαλύτερο από το προηγούμενο ή είναι ιδέα μου; Με ξεγελάνε τα φουσκωτά πλαστικά;Είναι πολύ φαρδύτερο κυρίως και λίγο μεγαλύτερο . Και έχει και ωραίους χώρους μέσα , αν ξεπεράσεις την δυσκολία εισόδου για το κεφάλι του συνοδηγού , αν είσαι πολύ ψηλός , μια και δεν ρυθμίζεται σε ύψος το κάθισμα του .
Θα το βγάλουν με την λογική που είχαν τα 106 μεταξύ των ραλλύ και gti .
Δε καταλαβαινω τι εννοεις εδω.
Εννοώ ότι το ραλλύ ήταν σπαρτιάτικο και απόλυτο , ενώ το gti ήταν πολύ καλά εξοπλισμένο , αλλά λιγότερο απόλυτο και πιό άνετο . Η λογική του μεγάλου τουρισμού σημαίνει ταχύτητα μεν , αλλά και άνεση . Το saxo vts ήταν κάπου ανάμεσα ...
-
Καλησπέρα και από εμένα.
Είχα καταλήξει στο clio 1.2 tce με το αυτόματο κιβώτιο, μέχρι που από σπόντα είδα ένα C3. Πήγα στην αντιπροεωπεία και είδα το C3.
Επίσης, το οδήγησα με τον 1.2 82 ίππους χειροκίνητο.Για εμένα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι πολύ καλό για τους εξής λόγους:
- Έχει πολύ καλή ποιότητα συναρμογής και υλικών.
- έχουν δώσει έμφαση σε λεπτομέρειες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
- Είναι διαφορετικό, μοντέρνο και σύγχρονο.
- Έχει καλούς κινητήρες και αυτόματο κιβώτιο (είναι της asin το 6άρι).
- Έχει καλούς χώρους.
- Προσωπικά το βρίσκω όμορφο.
- Διάβασα πολύ καλές κριτικές
Νομίζω ότι θα το πάρω τελικά με τον 1.2 puretech auto6.
-
Το 6άρι πάει με τα 110 άλογα . Πόσο βγαίνει η τιμή του , γιατί τώρα ξεκίνησε η παραγωγή του συγκεκριμένου συνδυασμού ?
-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα.Είχα καταλήξει στο clio 1.2 tce με το αυτόματο κιβώτιο, μέχρι που από σπόντα είδα ένα C3. Πήγα στην αντιπροεωπεία και είδα το C3.
Επίσης, το οδήγησα με τον 1.2 82 ίππους χειροκίνητο.Για εμένα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι πολύ καλό για τους εξής λόγους:
- Έχει πολύ καλή ποιότητα συναρμογής και υλικών.
- έχουν δώσει έμφαση σε λεπτομέρειες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
- Είναι διαφορετικό, μοντέρνο και σύγχρονο.
- Έχει καλούς κινητήρες και αυτόματο κιβώτιο (είναι της asin το 6άρι).
- Έχει καλούς χώρους.
- Προσωπικά το βρίσκω όμορφο.
- Διάβασα πολύ καλές κριτικές
Νομίζω ότι θα το πάρω τελικά με τον 1.2 puretech auto6.
Καλοταξιδο,αν το πάρεις αλλα πως και τέτοια μεταστροφή; Το target group του 1.2 τουρμπατου Clio μου φαίνεται πολυ διαφορετικό του 1.2 ατμοσφαιρικού c3.
-
Το 6άρι πάει με τα 110 άλογα . Πόσο βγαίνει η τιμή του , γιατί τώρα ξεκίνησε η παραγωγή του συγκεκριμένου συνδυασμού ?Η τιμή που μου δώσανε σε εμένα απο το τηλέφωνο είναι 17040 στην φουλ έκδοση αλλά μπορεί να πέσει κανα 500άρικο με λίγο παζάρι.
Έχεις βρεί αυτόματο 1.2 στο renault clio να δοκιμάσεις; Για το c3 μετά απο το πάσχα μου είπανε οτι μπορεί να βρεθεί αυτοκίνητο για δοκιμή
-
Εννοώ ότι το ραλλύ ήταν σπαρτιάτικο και απόλυτο , ενώ το gti ήταν πολύ καλά εξοπλισμένο , αλλά λιγότερο απόλυτο και πιό άνετο . Η λογική του μεγάλου τουρισμού σημαίνει ταχύτητα μεν , αλλά και άνεση . Το saxo vts ήταν κάπου ανάμεσα ...
Rallye, gti, vts ηταν σχεδον ολοιδια... Ως 16v παντα. Οι οποιες μικροδιαφορες πηγαζαν απο τις 14αρες αντι για 15αρες.
-
Ο Λοχίας σε σχέση με τους Λέοντες είχε πιο ελαφρύ τιμόνι και λίγο πιο άνετη ανάρτηση. Αυτό βέβαια έπαιζε μικρό ρόλο καθώς μόλις έβγαιναν απο την αντιπροσωπεία πήγαιναν κατευθείαν για αμορτισέρ, σκούπα , πρόγραμμα,εξάτμιση. Το vts στην αρχή είχε και αυτό 14' ζάντες (μαργαρίτες) στην συνέχεια βγήκε με 15'
-
Για το 1.2 turbo με τους 110 ίππους μιλούσα. Όχι για το 82άρι ατμοσφαιρικό.
Απλά δεν υπήρχε για test drive και γι' αυτό οδήγησα το ατμοσφαιρικό με τους 82 ίππους. Επίσης το κιβώτιο του ατμοσφαιρικού είναι το ETG (ρομποτιζέ) και όχι το Auto6 (κλασσικό με μετατροπέα ροπής της asin).
Παρόλο που έχει 10 ίππους λιγότερους από το Clio έχουν παρόμοιες επιδόσεις και ρεπρίζ.
-
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Αυτό βέβαια έπαιζε μικρό ρόλο καθώς μόλις έβγαιναν απο την αντιπροσωπεία πήγαιναν κατευθείαν για αμορτισέρ, σκούπα , πρόγραμμα,εξάτμιση.Το vts στην αρχή είχε και αυτό 14' ζάντες (μαργαρίτες) στην συνέχεια βγήκε με 15'
Φοραγαν και ραλλοζαντες ορισμενα saxo vts fl απο τη μανα τους!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
...Φοραγαν και ραλλοζαντες ορισμενα saxo vts fl απο τη μανα τους!Νομιζω αυτα ηταν μια εκδοση πιο φτηνη που αντι για 2 αεροσακους-abs-κλιματισμο ειχαν 1 αεροσακο-κλιματισμο
Νέο Citroen C3 2017