-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Με την οπελ τι παίζει απο σέρβις κλπ, ειναι ακριβή;
Aντικατασταση τακακια σε corsa c 120 euros!
Μπροστα η' 4αδα;;;
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Αν είναι μόνο τα μπροστά, μιλάμε για πολύ χούφτωμα. Αν είναι και τα 4 είναι απλά τσιμπιμένα
nickthetrib from tapatalk
-
Το κορσα c πίσω έχει ταμπουρα.
-
Πολύ χούφτωμα, τότε και με τα δύο χέρια.
nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Προσωπικα για πρωτο σερβις αλλαγη λαδιων και φιλρτου πληρωσα 75 ευρω σε επισημη αντιπροσωπεια.
-
φιλαρακι!! mitsubishi space star !! παρτο και αυτοματο και ησυχασε!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μπροστα η' 4αδα;;;
Απλο corsa με πισω δισκοφρενα?
Η εντυπωση μου απο αυτοκινητα γνωστων opel, ειναι οτι προκειται για φαρμακειο στ ανταλλακτικα..η vw πιο φτηνη ας πουμε.. Μιλαω παντα για επισημο δικτυο.. Εξω παντου τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα.
-
corsa 1.2 με ταμπουρα.
Η τιμη ηταν στην επισημη οπελ πατρας πριν μερικα χρονια. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
corsa 1.2 με ταμπουρα.
Η τιμη ηταν στην επισημη οπελ πατρας πριν μερικα χρονια.Πριν ποσα χρονια?
Γιατι αλλο το 2010 και αλλο το 2016.Ενδεικτικα να σου πω οτι πισω τακακια με σενσορα και εργασια για
την Bmw ( 320i Ε92) μου σε επισημη αντιπροσωπεια, πληρωσα 124 ευρω -
Ο χρήστης tsaltinho έγραψε:
corsa 1.2 με ταμπουρα.
Γιατι αλλο το 2010 και αλλο το 2016.Ενδεικτικα να σου πω οτι πισω τακακια με σενσορα και εργασια για
την Bmw ( 320i Ε92) μου σε επισημη αντιπροσωπεια, πληρωσα 124 ευρωΔεν καταλαβα αν το θεωρεις ακριβο η' φθηνο!!!!!!!!
Κατα τ'αλλα καλα σε χουφτωσαν και σενανε....... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
corsa 1.2 με ταμπουρα.
την Bmw ( 320i Ε92) μου σε επισημη αντιπροσωπεια, πληρωσα 124 ευρωΔεν καταλαβα αν το θεωρεις ακριβο η' φθηνο!!!!!!!!
Κατα τ'αλλα καλα σε χουφτωσαν και σενανε.......Εννοω πως οι τιμες εχουν πεσει παρα πολυ απο το 2010.
Δεν μπορει τωρα να εχει ιδια τιμη ενα corsa με μια 320i.Τωρα για τον αν με χουφτωσανε δεν το ξερω.
Και σε μη επισημα συνεργεια, τοσα μου ζητησανε.
Τωρα αν αγοραζα μονος μου τα τακακια και τα εβαζα σε καποιο συνεργειο, αντε να γλυτωνα 30 ευρω..
Οποτε το χουφτωμα ειναι αναλογα πως δα το δει ο καθενας και με την τσεπη του καθενα επισης.Συγγνωμη για το off topic
-
Τακάκια βρίσκεις με 30-40 στο ίντερνετ (καλές μάρκες) και τα περαστικά είναι άλλο ένα 20άρικο. Μην τα σκάτε στις αντιπροσωπείες έτσι ρε παιδιά...
-
Βρίσκομαι και εγώ στην ίδια φάση με τον farenight, δλδ ψάχνω μικρό αυτοκίνητο στα ίδια λεφτά. Ήμουν έτοιμος να κλείσω το yaris, αλλά ευτυχώς με κράτησε η γυναίκα μου πριν δώσω την κάρτα και τραβήξουν 500 ευρώ γιατί ήθελα να προλάβω την έκπτωση των 400 ευρώ. Είπα θα πάω Δευτέρα (26/6/2016) αλλά δεν πήγα. ο λόγος είναι ότι το μοντέλο κυκλοφορεί εδώ και 5 χρόνια και ας έχει φάει facelift το 14. Πιστεύω ένας λόγος βαρόμετρο για την αγορά είναι και το μοντέλο, δλδ το πότε βγήκε στην αγορά. δεν είναι κρίμα να πάρεις το Yaris τον Αύγουστο και σε ένα χρόνο να σου πουν βγάζω το νέο Yaris;;
Τώρα θα πάω να ξαναδώ το Baleno kai to swift μιας και βλέπω ΜΟΝΟ ιάπωνα. Νέα μοντέλα και τα δυο που λογικά θα κρατήσει το σκάφος του μια 5άρα έτη ακόμη, πριν βγει το νέο. -
Το swift θα αλλάξει του χρόνου νομίζω....
-
Το γλυκό swiftaki όποτε και να αλλάξει είναι αισθητά πιο μικρό απο το yaris....εντωμεταξύ σήμερα με πήρε τηλέφωνο ο ευγενέστατος πωλητής της toyota να μου πει οτι το μοντέλο δεν θα αλλάξει και να αγοράσω τελικά το μοντέλο...αλλά δεν σφάξανε
πιστεύω ότι το 17 θα παρουσιαστεί η νέα γενιά του yaris.
-
Ο χρήστης Diomidis έγραψε:
Το γλυκό swiftaki όποτε και να αλλάξει είναι αισθητά πιο μικρό απο το yaris....εντωμεταξύ σήμερα με πήρε τηλέφωνο ο ευγενέστατος πωλητής της toyota να μου πει οτι το μοντέλο δεν θα αλλάξει και να αγοράσω τελικά το μοντέλο...αλλά δεν σφάξανεπιστεύω ότι το 17 θα παρουσιαστεί η νέα γενιά του yaris.
Το 2018 θα αλλάξει το Yaris.
Ξεχνάς βέβαια ότι καλύτερα να πάρεις ενα μοντέλο στο facelift παρα καινούργιο με παιδικές ασθενειες.Ξανασκεψου το άλλωστε οι εκπτώσεις της τογιοτα ανακυκλωνονται και λογικά θα παίζει και τον άλλο μήνα....
-
Αυτό λέω και εγώ ότι το 17 θα παρουσιαστεί και το 18 θα έρθει όπως άλλωστε και με τα προηγούμενα μοντέλα (εκτός και αν,,,).
Συμφωνώ ότι η νέα γενιά ελλοχεύει κινδύνους αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο, αφού θα έχω νέο μοντέλο και όχι παλιό.
Ευχαριστώ τη συμβουλή σου. -
Μη νομίζεις ότι είναι ιδιαίτερα καλό να έχεις νέα γενιά, εκτός εάν είναι τρομερά καλύτερο αυτοκίνητο (π.χ. με νέους κινητήρες, άλλο πλαίσιο κλπ). Αλλιώς δεν λέει τίποτα...
-
Ο χρήστης Diomidis έγραψε:
Βρίσκομαι και εγώ στην ίδια φάση με τον farenight, δλδ ψάχνω μικρό αυτοκίνητο στα ίδια λεφτά. Ήμουν έτοιμος να κλείσω το yaris, αλλά ευτυχώς με κράτησε η γυναίκα μου πριν δώσω την κάρτα και τραβήξουν 500 ευρώ γιατί ήθελα να προλάβω την έκπτωση των 400 ευρώ. Είπα θα πάω Δευτέρα (26/6/2016) αλλά δεν πήγα. ο λόγος είναι ότι το μοντέλο κυκλοφορεί εδώ και 5 χρόνια και ας έχει φάει facelift το 14. Πιστεύω ένας λόγος βαρόμετρο για την αγορά είναι και το μοντέλο, δλδ το πότε βγήκε στην αγορά. δεν είναι κρίμα να πάρεις το Yaris τον Αύγουστο και σε ένα χρόνο να σου πουν βγάζω το νέο Yaris;;
Τώρα θα πάω να ξαναδώ το Baleno kai to swift μιας και βλέπω ΜΟΝΟ ιάπωνα. Νέα μοντέλα και τα δυο που λογικά θα κρατήσει το σκάφος του μια 5άρα έτη ακόμη, πριν βγει το νέο.Καθόλου κρίμα δεν ειναι. Κρίμα θα ειναι να γίνει μια ριζική αλλαγή τεχνολογίας τύπου μονο ηλεκτρικό ας πουμε. Όλα τα αλλα ειναι κοροϊδία και κάθε πέρυσι και καλύτερα.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Κι εγώ δε το θεωρώ κρίμα. Επέλεξα το golf παρά το ότι κυκλοφορεί τόσο καιρό. Φοράει νέο κινητήρα κ έχει κάποιες αλλαγές στο εσωτερικό στις εκδόσεις, αλλά εξω ειναι το ίδιο. Δε μ απασχολεί ομως ..
Θα το θεωρούσα 'βλακεία' να παίρνες τωρα το Yaris και να κυκλοφορούσε νέο σε 2-3 μήνες. Ένας χρόνος ομως ειναι αρκετό διάστημα
Sent from my iPad using Tapatalk
Καινούριο μικρό 14-15.000