-
Από κινητήρες υπάρχει μόνο ο χιλιάρης με τα 117 άλογα;
Θα μπορούσε ίσως να έχει και μια detuned έκδοση του συγκεκριμένου, ώστε να έχει χαμηλότερη τιμή και να ανταγωνίζεται τα Kamiq, T-Cross, κλπ με τα 95 άλογα.
-
Επειδη εχω juke 1.5 δεν μπορω να φανταστω να παρω το νεο juke 1000αρι ποσο μαλλον κ detuned. Δεν εχει νοημα να παρεις ενα σπορ crossover κ να ειναι ψοφιο απο επιδοσεις.Επρεπε να ειχε βασικο κινητηρα τον 1.3 με τα 140 αλογα κ μετα ως detuned τον 1000αρη κ πιο δυνατο τον 1.3 με τα 160 αλογα. Μου βρωμαει οτι εχουν πολυ στοκ απο αυτο το μοτερ κ θελουν να το σπρωξουν.Προβλεπω απο το καλοκαιρι κ μετα ο 1.3 να μπει στο αυτοκινητο.
-
Μου βρωμαει οτι εχουν πολυ στοκ απο αυτο το μοτερ κ θελουν να το σπρωξουν.Προβλεπω απο το καλοκαιρι κ μετα ο 1.3 να μπει στο αυτοκινητο.
Ο 1000άρης με τα 117 άλογα είναι τελείως καινούριο μοτέρ, διαφορετικό και από τον επίσης νέο 1000άρη με τα 100 άλογα. Οπότε θέμα ξεστοκαρίσματος δεν υφίσταται, οσο κι αν σου βρωμάει!
Κατά τ΄ άλλα η εταιρία έχει δηλώσει ότι το Juke λανσάρεται με έναν κινητήρα μόνο για αρχή, αλλά θα ακολουθήσουν και άλλοι κινητήρες.
-
Το μοτερ τοποθετηθηκε στο micra τον 2/19 σε δυο εκδοσεις με 100 και 117 αλογα απλα ειναι πολυ περιεργο σε ενα καινουριο μοντελο να προωθουν μονο αυτον. Εγω στο μαγαζι μου οταν εχω πολυ στοκ απο ενα προιον προωθω αυτο ειτε γιατι βγαζω περισσοτερα ειτε γιατι μου εχει μεινει.Οποτε κανω συνειρμους σαν εμπορος..
-
.
-
Ξαναλέω ότι δεν είναι ο ίδιος κινητήρας σε διαφορετικές εκδόσεις ιπποδύναμης (μέσω software)!
Κατά τ' αλλά, καταλαβαίνεις ότι ο συνειρμός που κανείς σαν έμπορος είναι λάθος! Δεν ξεστοκάρουν ένα τόσο καινούριο μοτέρ! Αυτό που συμβαίνει, όπως σε πάρα πολλά μοντέλα, είναι ότι προκειμένου να μην καθυστερήσει το λανσάρισμα, τα νέα μοντέλα δεν ξεκινούν με την πλήρη γκάμα των κινητήρων τους.
-
Κατα πασα πιθανοτητα εισαι σωστος, δεν το εχω ψαξει τοσο πολυ το 1000αρι μοτερ. Απλα εσενα δεν σου φαινεται περιεργο ενω εχεις και το 1.3 το μοτερ που το φοραει μεχρι κ η a class να προμοταρεις το 1000αρι κ να μην δινεις καν δευτερη επιλογη. Σε ολα τα ξενα reviews αυτο γραφουν σαν το μεγαλυτερο μειονεκτημα της επιλογης αυτου του αυτοκινητου. Βγηκε το καμικ με ποσες επιλογες , το puma τουλαχιστον με δυο, θα βγει το captur με δυο μοτερ κ αυτο, το 2008 με 3 διαφορετικες ιπποδυναμεις, ε ρε juke που πας;
-
Θα το γράψω για τρίτη φορά: δεν θα είναι και στο μέλλον ο 1000άρης ο μόνος διαθέσιμος κινητήρας στο Juke. Είναι ο μόνος διαθέσιμος αυτή τη στιγμή (στο λανσάρισμα).
-
Μπορεί να αλλάξει ο τίτλος σε 'Nissan Juke 2020' όπως είναι το σωστό;
-
Θα το γράψω για τρίτη φορά: δεν θα είναι και στο μέλλον ο 1000άρης ο μόνος διαθέσιμος κινητήρας στο Juke. Είναι ο μόνος διαθέσιμος αυτή τη στιγμή (στο λανσάρισμα).
Σε αυτο δεν διαφωνουμε.
-
Έχει έρθει το αυτοκίνητο στις αντιπροσωπείες;
-
Ειναι πολυ πιο ομορφο απο το προηγουμενο,με πολυ πιο συγχρονο και 'αποδεκτο' σουλουπι,το οτι φτιαχνεται στο Sunderland ομως ειναι ειναι τεραστιο μειον....
-
Θα ειναι παλι κουδουνιστρα ή θα κλεινεις την πορτα και θα σηκωνεται προς τα πανω οπως εκανε κ στο δικο μου.
-
κουκλι ειναι το ατιμο, θα ερθει και υβριδικο και με το νεο κιβωτιο της renault ....τιμη ομως φοβαμαι.
-
κουκλι ειναι το ατιμο,
https://www.doctoranytime.gr/s/Ofthalmiatros/ATHINA
Να πάς άμεσα...είναι σοβαρή η κατάστασή σου!!
-
-
Lap wrote:
κουκλι ειναι το ατιμο,
https://www.doctoranytime.gr/s/Ofthalmiatros/ATHINA
Να πάς άμεσα...είναι σοβαρή η κατάστασή σου!!
Δεν βλέπει καλά ο άνθρωπος. Εδώ δεν του αρέσει η Σκάρλετ, τι να λέμε τώρα...
-
Σε ποιον δεν αρέσει η Σκαρλετ?
-
Παρών .....
-
Nissan Juke 2019