-
Πήγα σήμερα και έκανα test drive (βενζίνη, 1.2Τ) με σκοπό να πάρω το Active (non grip) αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες. Μόνο το αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος θα ήθελα από τις επόμενες εκδόσεις γιατί βάσει τον αναγκών μου όλα τα άλλα με καλύπτουν.Οι προτεραιότητες μου είναι οι χώροι και το άνετο ταξίδι χωρίς να σημαίνει πως δεν θα ήθελα και τα άλλα καλούδια των επόμενων εκδόσεων.
Επίσης νομίζω ότι δεν χρειάζεται να υπάρχουν συγκρίσεις με το 2008 γιατί κάθε όχημα καλύπτει άλλες ανάγκες. Και το 2008 το είχα στις επιλογές μου αλλά οι χώροι δεν με καλύπτουν οπότε μόλις βγήκε η προσφορά κινήθηκα άμεσα για το 3008. -
Πήγα σήμερα και έκανα test drive (βενζίνη, 1.2Τ) με σκοπό να πάρω το Active (non grip) αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες. Μόνο το αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος θα ήθελα από τις επόμενες εκδόσεις γιατί βάσει τον αναγκών μου όλα τα άλλα με καλύπτουν.Οι προτεραιότητες μου είναι οι χώροι και το άνετο ταξίδι χωρίς να σημαίνει πως δεν θα ήθελα και τα άλλα καλούδια των επόμενων εκδόσεων.
Επίσης νομίζω ότι δεν χρειάζεται να υπάρχουν συγκρίσεις με το 2008 γιατί κάθε όχημα καλύπτει άλλες ανάγκες. Και το 2008 το είχα στις επιλογές μου αλλά οι χώροι δεν με καλύπτουν οπότε μόλις βγήκε η προσφορά κινήθηκα άμεσα για το 3008.Χειροκίνητο; τι τιμή σου έδωσαν;
-
Σε ετοιμοπαράδοτα έχει απίστευτες προσφορές η Peugeot....το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν ελάχιστα αυτοκίνητα και όχι τα πολύ εμπορικά. Για 208 που κοίταζα, τζίφος.
-
Καλησπέρα αυτή η επέκταση εγγύησης από τα 60000 στα 100000χιλιομετρα αξίζει να την κάνει κανείς μου είπαν πριν κλείσει ο χρόνος έχω δικαίωμα να την κάνω αν θέλω .200 ευρώ μου είπαν αν θυμάμαι καλα
-
Σε ετοιμοπαράδοτα έχει απίστευτες προσφορές η Peugeot....το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν ελάχιστα αυτοκίνητα και όχι τα πολύ εμπορικά. Για 208 που κοίταζα, τζίφος.
Πρέπει να είχανε απόθεμα ή μαζικές ακυρώσεις από leasing σε 3008 το οποίο ή τελείωσε ή τελειώνει συντομα. Εν όψει και του επερχόμενου fl προς τα τελη/αρχές του 21 και της ανάγκης ρευστότητας λόγω καραντίνας καλύτερα να τα δώσουν να φύγουνε τώρα. Μπορεί να μην βγάλουν το ίδιο κέρδος αλλά χασουρα δεν θα έχουν(βάλε και την συντήρηση). Σωστή κίνηση από τον εισαγωγεα. Κάποιοι άλλοι παίζουν με κάτι ψωροκατοσταρικα ακόμα...
Πήγα για για κάτι χαρτιά στην αντιπροσωπεία και είδα την active, τελικά πολυ καλή είναι η έκδοση, είναι αρκετα καλύτερη από την active του 2008 (εξαιρωντας το αυτόματο φρενάρισμα). Αν όχι η καλυτερη, από τις καλύτερες ευκαιρίες αυτή τη στιγμή. Είδα και η seat που έριξε πολύ το ταρακο αντίστοιχα αλλά πολύ περίπτερο...
-
digital.centaur wrote:
Επίσης νομίζω ότι δεν χρειάζεται να υπάρχουν συγκρίσεις με το 2008 γιατί κάθε όχημα καλύπτει άλλες ανάγκες. Και το 2008 το είχα στις επιλογές μου αλλά οι χώροι δεν με καλύπτουν οπότε μόλις βγήκε η προσφορά κινήθηκα άμεσα για το 3008.Χειροκίνητο; τι τιμή σου έδωσαν;
Αυτοκίνητο (χειροκίνητο)+μεταλλικό+τέλη-πινακίδες στα 22680 με δώρο συναγερμό και πατάκια. Το έκρινα ως καλή προσφορά, τώρα ο καιρός θα δείξει!
-
Το πήρες: Αν ναι, έκανες μια πολύ καλή αγορά. Καλοτάξιδο!
Μερικές φορές νομίζω ότι ξεφεύγουμε με το θέμα του εξοπλισμού μέσα στο forum, όπου φαίνεται σε μεγάλο βαθμό να υπάρχει μια εμμονή με την πληρότητα του εξοπλισμού. Καταλαβαίνω τη χρησιμότητα και την ευκολία που προσφέρουν πολλά στοιχεία εξοπλισμού, αλλά από την άλλη το VFM πάει περίπατο στις υπερεξοπλισμένες εκδόσεις. Με τα δικά μου κριτήρια, οτιδήποτε παραπάνω από το 10% της αξίας του αυτοκινήτου σε επιπλέον εξοπλισμό είναι υπερβολή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μια χαρά είναι η Active στα 22680 με το κλειδί στο χέρι και δεν θα έδινα σε καμία περίπτωση 4-5-6 χιλιάρικα για να πάω σε Allure ή GT-Line.
-
Με τα δικά μου κριτήρια, οτιδήποτε παραπάνω από το 10% της αξίας του αυτοκινήτου σε επιπλέον εξοπλισμό είναι υπερβολή.
Με τα δικά μου κριτήρια, οτιδήποτε παραπάνω από το 10% της αξίας του αυτοκινήτου σε επιπλέον εξοπλισμό είναι υπερβολή.
Μεγάλη συζήτηση Χάρη (πότε θα πιούμε καφέ να την κάνουμε από κοντά???) και έχει μεγάλη σχέση με το αυτοκίνητο. Π.χ σε μια BMW με 10% της αξίας σε εξοπλισμό παίρνει τραγικό αυτοκίνητο, ειδικά στις μεγάλες. Θές τουλάχιτον +30-40% σε αξία εξοπλισμού για να γίνει πραγματική bmw και κανονικά (δες πως πωλούνται στο εξωτερικό) θές τουλάχιστον το 50%. Αλλιώς έχεις χειρότερα εξοπλισμό και από Polo....axaxa!
Επίσης, κάποια στοιχεία εξοπλισμού εγώ τα θεωρώ μη διαπραγματεύσιμα εν έτη 2020 για αυτοκίνητα άνω των €20Κ, όπως π.χ. φώτα LED, συστήματα ασφαλείας, συνδεσιμότητα κλπ.
-
Το πήρες: Αν ναι, έκανες μια πολύ καλή αγορά. Καλοτάξιδο!
Ευχαριστώ για τις ευχές, πριν λίγες ώρες το έκλεισα οριστικά. Μόλις παραλάβω θα γράψω και επιπλέον εντυπώσεις.
-
Θα γεμίσει ο τόπος 3008!
Κοίταγα ας πούμε το Karoq, και είχε 600€ έκπτωση..
-
Πλατφορμα και σασι το ιδιο πραγμα δεν ειναι ?
Για εμάς ναι, στο εξωτερικό σασί λένε και τις αναρτήσεις με την γεωμετρία τους πάνω στην πλατφόρμα
-
Διαβάζω καλά?? Έπεσε το 3008 στα 22680 € ???
-
Μία συγκεκριμένη έκδοση μόνο .
-
Η έκδοση ACTIVE GRIP σωστά ;
-
criuser wrote:
Η έκδοση Active, χωρίς το Grip.
Για κάποιο λόγο η Peugeot το 'χρυσο-χρεώνει', και μάλιστα λανθασμένα κατά τη γνώμη μου, το Advnaced Grip Control.
Eξωτερικό με ΦΠΑ μπορεί να αγγίξει και τα 1.000 ευρώ σαν έξτρα..
-
criuser wrote:
Την ACTIVE no GRIP (αυτοκίνητο, μεταλλικό και τέλη-πινακίδες) παρήγγειλα σε αυτή την τιμή.
Η ACTIVE GRIP ήταν γύρω στα 25.400 με μεταλλικό χρώμα. -
Θα περάσω μια βόλτα από αντιπροσωπείες Peugeot να δω τι παίζει... με ενδιέφερε το 3008 αλλά λόγω υψηλής τιμής το είχα αποκλείσει.
-
Θα περάσω μια βόλτα από αντιπροσωπείες Peugeot να δω τι παίζει... με ενδιέφερε το 3008 αλλά λόγω υψηλής τιμής το είχα αποκλείσει.
Η παραπάνω τιμή δεν διαφημίζεται για ευνόητους λόγους και ίσως να μην έχει μείνει τιποτα τωρα, ειδικά αν θέλεις συγκεκριμένα χρώματα. Αν είσαι αποφασισμένος go for it, δύσκολα να βρεθεί κάτι καλύτερο. Εγώ ρώτησα για allure πού με ενδιέφερε κυρίως (αλλά και η active τελικά είναι μια χαρα) αλλά ήταν μεγάλη η διαφορα, +7000 δηλαδη κοντά στα 30000. Νομίζω οι πιο καλές επιλογές είναι ή η active χωρίς γκριπ (σιγά μη δώσω 3000 για αυτό) ή η GT line στα 32000, αυτοκινηταρα. Μιλάω πάντα για diesel 1.5. Απλά πρέπει να συμβιβαστείς ότι σε λίγο καιρό θα έχεις το pro facelift.
-
Αυτή η τιμή για το diesel είναι απίστευτη ευκαιρια....δεν υπάρχει για αυτό το αυτοκίνητο, ακόμα και στην Active. Εαν έψαχνα αυτοκίνητο στην κατηγορία του, θα το είχα πάρει...εχτές!!
-
johnkarak wrote:
παραπάνω τιμή δεν διαφημίζεται για ευνόητους λόγους και ίσως να μην έχει μείνει τιποτα τωρα, ειδικά αν θέλεις συγκεκριμένα χρώματα. Αν είσαι αποφασισμένος go for it, δύσκολα να βρεθεί κάτι καλύτερο. Εγώ ρώτησα για allure πού με ενδιέφερε κυρίως (αλλά και η active τελικά είναι μια χαρα) αλλά ήταν μεγάλη η διαφορα, +7000 δηλαδη κοντά στα 30000. Νομίζω οι πιο καλές επιλογές είναι ή η active χωρίς γκριπ (σιγά μη δώσω 3000 για αυτό) ή η GT line στα 3200, αυτοκινηταρα. Μιλάω πάντα για diesel 1.5. Απλά πρέπει να συμβιβαστείς ότι σε λίγο καιρό θα έχεις το pro facelift.
που μπορεί να δείχνει, κάπως έτσι
H Peugeot κατάφερε να πουλήσει 199 αυτοκίνητα και να είναι δεύτερη στις πωλήσεις Απριλίου! 3η η Opel, σταθερά πρώτη Toyota, και με διαφορά..
Peugeot 3008 2016