-
-
Χωρίς το νέο Tucson θα τις έλεγα φυσιολογικές!
-
508 δεν βλέπω, ήθελα να δω λίγο τι αλλαγές έχουν οι τιμές...
-
Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.
-
Συμφωνώ, απλά υπάρχει και ιστορία της τέχνης, κριτική της τέχνης, διάφορες σχεδιαστικές σχολές κ.λ.π και χύνεται περισσότερο μελάνι για αυτά, παρά σε τεχνικά/μηχανολογικά θέματα.
Ας πούμε το Kamiq δεν έχει καμία σχεδιαστική ταυτότητα, είναι απλά ένα αυτοκίνητο, οι περισσότεροι δεν θα το χαρακτήριζαν ως οτιδήποτε, ούτε καν suv, έστω ψευδο-.
Το Kona μπορεί να αρέσει,. μπορεί να μην αρέσει, αλλά πρέπει να πάρεις θέση πάνω σε αυτό, αδιάφορο δεν είναι σίγουρα.
Το C3 Aircross παίζει με τη 'συμπάθεια' και το quirckiness, δεν είναι όμορφο κλασσικά, αλλά γενικά συμπαθητικό..
Τεράστια επιτυχία του QQ που από νωρίς έπιασε τις σχεδιαστικές γραμμές μίας κατηγορίας που δεν υπήρχε, όμως πέρασαν τα χρόνια, τώρα πρέπει να βρει μια καινούργια.
Από τα χειρότερα αυτή τη στιγμή στην κατηγορία τους θα έβαζα τα Golf, Tiguan.
Και τα λοιπά.. υποκειμενικό, ναι, κριτική όμως μπορεί να γίνει.
-
Δία κι εγώ συμφωνώ μαζί σου,αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας... Αν έχεις τη συγχωρεμένη τη Βασιλειάδου και τη Μπελλούτσι, ε όσο υποκειμενικά και να το δεις, δε βγαίνει..
Τώρα στ' αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή δε μου'ρχεται και κάτι τόσο ακραίο (αλλά π.χ. με κάτι ινδικά σε σύγκριση με ιταλικά κ.τ.λ. θα υπάρχει...)
Καλή χρονιά!
-
Όσον αφορά την ομορφιά είμαστε πολύ άτυχοι που πλέον οι Ιταλοί δε παίζουν στις μικρές κατηγορίες.. Λείπει η γάτα και κάνουν πάρτι τα ποντίκια και οι πουθενάδες
-
Όσον αφορά την ομορφιά είμαστε πολύ άτυχοι που πλέον οι Ιταλοί δε παίζουν στις μικρές κατηγορίες.. Λείπει η γάτα και κάνουν πάρτι τα ποντίκια και οι πουθενάδες
Σωστός ο παίκτης! Έχει μείνει μόνο η Fiat που είναι η ντροπή του Ιταλικού Design... Πραγματικά είναι λες και πλήρωσαν σχεδιαστή μόνο για το 500αράκι..
-
-
The ŠKODA KAMIQ GT is the 15th ŠKODA model since 2006 to be honoured with this award.
15 από το 2006, δηλαδή κάθε χρόνο έχουν 1, + 1 βραβευμένο αυτοκίνητο..η Skoda..
επίσης είναι το Kamiq GT που κυκλοφορεί στην Κινεζική αγορά.
Αυτά πήραν το 2020
Ηonda e
Volvo XC40
Mazda MX30
Mazda CX30
Peugeot 2008
Peugeot 208
Skoda Octavia
Skoda Kamiq GT (Beijing)
Statement by the Jury
With its emphatically expressive design, the ŠKODA KAMIQ GT has a sporty appearance. The interior convinces with a generous amount of space.
Ferrari Roma
Ferrari F8
Ferrari SF90
Kia Xceed
-
Απαντώ συγκεντρωτικά:
Σίγουρα άλλο πράγμα μια Ferrari / Lamborghini / Aston Martin και άλλο ένα Trabant. Εκεί και ένας τυφλός βλέπει την διαφορά. Όταν είπα όμως ότι το γούστο είναι υποκειμενικό, εννοούσα ότι κάποιος μπορεί να αρέσκεται στο Kamiq, κάποιος στο 2008. Ποιος έχει έχει δίκιο; Μάλλον και οι δύο, ανάλογα με τα γούστα τους, καθώς πρόκειται για ομοειδή προϊόντα. Εδώ ρε παιδιά υπήρχε κόσμος που έπινε νερό στο όνομα της σχεδίασης των παλιών Mercedes (W123 για παράδειγμα) και εκείνων των αστείων Volvo 240, που ήταν σαν να τα σχεδίασε εξάχρονο στο νηπιαγωγείο...
Καλή Χρονιά σε όλους!
-
Εσωτερικα πέραν του νέουi coptit και της μεγαλύτερης κεντρικής οθόνης τι άλλο έχει αλλάξει ; Έχουν αλλάξει πλαστικά και τα σχετικά ;
-
Στα reviews μιλάνε πράγματι για αναβαθμισμένα υλικά. Στην πράξη ας μας πει κάποιος που θυμάται το πριν και είδε το μετά.
-
Νομίζω έχει γίνει και κάποια αναδιαρυθμιση γιατί στο προηγούμενο που είχα κάτσει μιας και δεν είμαι πρώτο μπόι έπρεπε να έχω πολύ κοντά στα πόδια μου το τιμόνι για να μην πέφτει πάνω στα όργανα. Τώρα που έκατσα είχε αρκετό αέρα και πάνω και κάτω.
Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ίσως να μην είχα βρει την σωστή θέση σε συνδυασμό με το κάθισμα.
Εάν το έχει προσέξει και άλλος θα ήταν χρήσιμο να το ξέρουμε.
-
O τύπος είναι 1.93μ. ύψος.
Υ.Γ. Το 'βαλα για να δούμε το εσωτερικό του. Σα δοκιμή δε λέει τίποτα..
-
Στα reviews μιλάνε πράγματι για αναβαθμισμένα υλικά. Στην πράξη ας μας πει κάποιος που θυμάται το πριν και είδε το μετά.
Ρωτάω για το μέσα γιατί δεν διαπίστωσα κάποια αλλαγή (εννοώ όχι στα εμφανή) .Όχι ότι είχε πρόβλημα έτσι κ αλλιώς.
-
Όχι δεν είναι.
Τουλάχιστον όχι καθαρά.
Υπάρχει το ευρέως αποδεκτά ως όμορφο και το ευρέως αποδεκτά ως άσχημο.
Αυτό που είναι υποκειμενικό είναι η αισθητική του καθενός.
-
Το έκανα τέστ ντράιβ το καινούργιο . Εχει αλλαγές από το παλιό , κυρίως στην μεγάλη μεσαία κονσόλα που τώρα μαζεύτηκε κάπως και έτσι χώρεσα πολύ άνετα , παρ΄ όλες τις διαστάσεις μου .
-
Το έκανα τέστ ντράιβ το καινούργιο . Εχει αλλαγές από το παλιό , κυρίως στην μεγάλη μεσαία κονσόλα που τώρα μαζεύτηκε κάπως και έτσι χώρεσα πολύ άνετα , παρ΄ όλες τις διαστάσεις μου .
Σε φωτογραφίες φαίνεται να έχουν αλλάξει και εσωτερικό design (ελάχιστα) με λίγο καλύτερα (ή πιο περίεργα) υλικά, υφίσταται αυτό ή είναι για καμιά περίεργη top έκδοση!
Πάντως έχουν αναβαθμιστεί οι οθόνες σίγουρα.
-
Δεν το είχα περιεργαστεί καλά το προηγούμενο . Εμπαινα μέσα και έπρεπε να έχω ακουμπισμένα τα γόνατα σαν δεσποσύνη του 50 ...
Οπότε έπεφτε άκυρο αμέσως και έβγαινα ...
Τώρα είναι πιο άνετο από το 2008 σε αυτό το θέμα και από το 5 αιρκρος . Το 7 και το γκράντ δεν είχαν τέτοιο θέμα .
Peugeot 3008 2016