-
Καθώς η περιπέτεια της επισκευής βρίσκεται προς το τέλος της (θα γράψω αναλυτικά μόλις τελειώσω για την ταλαιπωρία λόγω έλλειψης ανταλλακτικών), μου είπαν πως υπάρχει πιθανότητα η ασφαλιστική να ζητήσει τις 2 χτυπημένες ζάντες που αντικαταστάθηκαν. 'Έχετε ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο; Μπορεί η ασφαλιστική να πάρει εξαρτήματα ως ανταλλακτικά;
Φαντάζομαι για τον έλεγχο της επισκευής.Ότι όντως είχαν πρόβλημα και εχριζαν αντικατάστασης.
-
Εχει τύχει σε δική μου περίπτωση,να ζητήσουν τα ανταλλακτικά που αντικαταστάθηκαν.
-
Εχει τύχει σε δική μου περίπτωση,να ζητήσουν τα ανταλλακτικά που αντικαταστάθηκαν.
Μετά τα πήρες πίσω ή τα κράτησε κάποιος. Πάντως στο συμβόλαιο δεν βλέπω κάτι τέτοιο.
-
Όχι,τα κράτησε ο πραγματογνώμονας της ασφάλειας.
-
Όχι,τα κράτησε ο πραγματογνώμονας της ασφάλειας.
Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να βγάλω άκρη για το αν έχει δικαίωμα η ασφαλιστική να κρατήσει κάτι. Σίγουρα πάντως δεν έχει δικαίωμα ο πραγματογνώμονας που είναι τρίτο μέρος. Εκτός και αν είχε συμφωνία κάτω από το τραπέζι με το συνεργείο ή τα πήρε ώστε να τα δώσει στην ασφαλιστική.
-
Digital φίλε μου ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η ταλαιπωρία σου νομίζω ομως ότι το πρόβλημα δεν είναι αν θέλουν να κρατήσουν τα παλιά ανταλλακτικά, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν καινούργια ανταλλακτικά και είσαι αναγκασμένος να περιμένεις 1 και 2 μήνες για να αποκατασταθεί η ζημιά στο αυτοκίνητο.Ειναι απαράδεκτο για μία εταιρεία που είναι δεύτερη σε πωλήσεις στην Ελλάδα.
-
Digital φίλε μου ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η ταλαιπωρία σου νομίζω ομως ότι το πρόβλημα δεν είναι αν θέλουν να κρατήσουν τα παλιά ανταλλακτικά, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν καινούργια ανταλλακτικά και είσαι αναγκασμένος να περιμένεις 1 και 2 μήνες για να αποκατασταθεί η ζημιά στο αυτοκίνητο.Ειναι απαράδεκτο για μία εταιρεία που είναι δεύτερη σε πωλήσεις στην Ελλάδα.
Sokratis74 ευχαριστώ για τις ευχές, ευτυχώς χθες το περέλαβα μετά από 5 ακριβώς συμπληρωμένες εβδομάδες. Ήταν/είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει ολόκληρος πίσω άξονας στην Ευρώπη και να πρέπει να ενεργοποιηθεί (όπως μου είπαν) ειδικός μηχανισμός για να πάρω προτεραιότητα. Δεν είναι εικόνα σοβαρής αντιμετώπισης αυτή.
-
Δυστυχώς το aftersales απασχολεί ελάχιστες εταιρείες και ειδικά όσες δεν είναι θυγατρικές αλλά ντόπιοι επιχειρηματίες, το έχουν πολύ χαμηλά στην λίστα τους. Οι πωλήσεις τους ενδιαφέρουν, αφού στην ζημιά θα περιμένεις όσο χρειαστεί να την φτιάξεις, δεν έχεις εναλλακτική.
-
Δεν έχει σχέση εδώ πέρα ο ντόπιος επιχειρηματίας αφού ο άνθρωπος λέει δεν έβρισκε πουθενά στην Ευρώπη αξονα
-
Καπό - παίξιμο των πλαινών σε υψηλές ταχύτητες.
Οδηγούσα εξωτερικό με 150χλμ σε Εθνική και παρατήρησα το πλαινόκομμάτι του καπό να παίζει. Σε σημείο που φοβήθηκα ότι θα σηκωθεί. Σταμάτησα να ελέγξω αλλά δεν παρατήρησα κάτι περίεργο στο κούμπωμα.
Το έχει προσέξει κανείς άλλος αυτό;;;
-
Καλημέρα σε όλους. Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών και εν κινήσει του αυτοκινήτου που σβήνει η οθόνη αφής για λίγα λεπτά. Ξερεις καποιος που μπορεί να οφείλεται;
-
Καλημέρα σε όλους. Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών και εν κινήσει του αυτοκινήτου που σβήνει η οθόνη αφής για λίγα λεπτά. Ξερεις καποιος που μπορεί να οφείλεται;
Μήπως είχε πολύ ζέστη ? Σε άλλα αυτοκίνητα που το έχουν αναφέρει ίσως παίζουν ρόλο και οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού μας.
-
Νορμαλ θερμοκρασία. Γύρω στους 30
-
Καλησπέρα σας με υγεία!!!
Έχει κάνει κανείς την αναβάθμιση οθόνης μέσω της εφαρμογής Mypeugeot;
Εχω κατεβάσει την εφαρμογή σε στικάκι με format FAT32 και καθώς το βάζω στην θύρα USB δεν μου το αναγνωρίζει καν.
Τα φώτα σας...
Ευχαριστώ
-
Εχω κατεβάσει την εφαρμογή σε στικάκι με format FAT32 και καθώς το βάζω στην θύρα USB δεν μου το αναγνωρίζει καν.
Τα φώτα σας...
Ευχαριστώ
Καλησπέρα φίλε. Την έκανα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα. Μπήκα στο αγγλικό site και ακολούθησα τις οδηγίες. Στο laptop του γραφείου μου αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα να σένα. Όταν πήγα σπίτι όμως όλα πήγαν ρολόι.
Φαντάζομαι ότι κατέβασες την εφαρμογή για το pc και προχώρησες, έτσι;
-
καλησπερα ,καλως σας βρηκα
ως νεος κατοχος μεταχειρισμενου 3008 με απορια ειδα πως το navi δεν γραφει ελληνικα το οποιο οπως διαβασα σε προηγουμενα ποστ διορθωνεται με το νεο firmware update. Προσπαθησα να το κατεβασω χρησιμοποιοντας το vin number που μου ζητησε μεσω της mypeugeot και της ελληνικης αλλα και uk και στις 2 περιπτωσεις μου γραφει πως δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις.
Γνωριζει καποιος να μου πει τι κανω λαθος? Η εκδοση που εχω ειναι 1600 Allure grip s/s 120
ευχαριστω εκ των προτερων
-
Καπό - παίξιμο των πλαινών σε υψηλές ταχύτητες.
Οδηγούσα εξωτερικό με 150χλμ σε Εθνική και παρατήρησα το πλαινόκομμάτι του καπό να παίζει. Σε σημείο που φοβήθηκα ότι θα σηκωθεί. Σταμάτησα να ελέγξω αλλά δεν παρατήρησα κάτι περίεργο στο κούμπωμα.
Το έχει προσέξει κανείς άλλος αυτό;;;
Δεν παρατήρησες ττπ περίεργο όταν σταμάτησες γιατί ξανά έκατσε στην θέση του το κομμάτι. Απαράδεκτο αν δεν έχει προηγηθεί κάποιος τσαμπουκας στο αμάξι. Και άκρως επικίνδυνο. Μην ρωτάς αν έχει συμβεί σε άλλον πήγαινε στην αντιπροσωπεία και βάλτους να το δουν. Κάποια βάση/κουμπωμα εχει λασκαρει και όταν πιέζεται ανασηκώνεται.
-
elpap wrote:
Τα φώτα σας...
Ευχαριστώ
Καλησπέρα φίλε. Την έκανα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα. Μπήκα στο αγγλικό site και ακολούθησα τις οδηγίες. Στο laptop του γραφείου μου αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα να σένα. Όταν πήγα σπίτι όμως όλα πήγαν ρολόι.
Φαντάζομαι ότι κατέβασες την εφαρμογή για το pc και προχώρησες, έτσι;
Μέσω της εφαρμογής mypeugeot κατέβασα το αρχείο της αναβάθμισης. Αλλά όταν βάζω το στικάκι στην θύρα usb του αυτοκινήτου δεν μου το αναγνωρίζει
-
Την εφαρμογή του κινητού τη χρησιμοποίησα για να δω ότι έχω αναβάθμιση και πουθενά αλλού. Από το αγγλικό( ή γαλλικό) site εκεί που λέει map updates νομίζω, μπαίνεις και βάζεις το vin. Έπειτα σε οδηγεί να κατεβάσεις την εφαρμογή exe στο pc σου, να την τρέξεις και να κατεβάσεις την αναβάθμιση και τέλος να βάλεις το στικάκι το οποίο διαμορφώνει και περνάει τα απαιτούμενα αρχεία. Το βάζεις στο αμάξι και σε μένα πήγαν όλα καλά.
-
Η τελευταία έκδοση χαρτών είναι η 18.
http://download.tomtom.com/OEM/PSA/MAP/PSA_map-eur_18.0.0-r0-NAC_EUR_WAVE2.tar
Τελευταίο firmware ειναι 20/1
για το firmware χρειάζεσαι και τον φάκελο LICENSE εκτός και εάν είσαι συνδεδεμένος με tethering.
Peugeot 3008 2016