-
και γω από Δράμα είμαι, ας οψεται η σύζυγος και το παν/μιο.
ορίστε αυτοκίνητο, επιδόσεις χώροι οικογένεια. χάθηκε να βγάλουν παρόμοιους κινητήρες στα 1600;
-
Οι Γιαννιώτισες πάντα κρατάνε τους άντρες εδώ! Χαχα!
Το προβλημα είναι το ελληνικό φορολογικό σύστημα, όχι τα αμάξια...αν και από τέλη εχω 153 ευρώ, από ότι είδα πριν λίγο, αλλά ειναι και ο φόρος πολυτελείας 440.
Αναμενουμε στα επόμενα χρόνια υβριδικά σύνολα με αξιοπρεπή αυτονομία και συνολική ιπποδύναμη πάνω από 200 άλογα. Αν έρχονται και σε λογική τιμή (χλωμό...) θα είναι ιδανικό!
Εσύ ποιο 3008 έχεις;
-
στο ψάξιμο ειμαι, με το νέο έτος πλέον για καινούργιο αν όλα πανε καλά οικονομικά.εως 1600cc αυστηρά λόγω απαλλαγής από τ.τ και τέλη, όχι hybrid, και τιμές μάλλον έως 40 χιλ (30 32χιλ πραγματική, για να πάρω την μέγιστη απαλλαγή από τ.τ αν μπορέσω).
πολύ σερφαρισμα, πολύ YouTube, λιγα πράγματα έχω δει από κοντά έως τώρα.
-
Αναμενουμε στα επόμενα χρόνια υβριδικά σύνολα με αξιοπρεπή αυτονομία και συνολική ιπποδύναμη πάνω από 200 άλογα. Αν έρχονται και σε λογική τιμή (χλωμό...) θα είναι ιδανικό!
Έτοιμος είσαι φίλε μου για το νέο Hybri Kuga me 200+ άλογα και τιμή στα €45.000
-
στο ψάξιμο ειμαι, με το νέο έτος πλέον για καινούργιο αν όλα πανε καλά οικονομικά.εως 1600cc αυστηρά λόγω απαλλαγής από τ.τ και τέλη, όχι hybrid, και τιμές μάλλον έως 40 χιλ (30 32χιλ πραγματική, για να πάρω την μέγιστη απαλλαγή από τ.τ αν μπορέσω).
Ωραία η φάση της αναζήτησης αυτοκινήτου! Ψάξε, τεσταρε, δοκιμασε, βγάλε συμπεράσματα! Κυρίως οδήγησε!
-
The_Emperor wrote:
Έτοιμος είσαι φίλε μου για το νέο Hybri Kuga me 200+ άλογα και τιμή στα €45.000
Προς στιγμή σκέφτομαι να γίνει το δικό μου 240 άλογα...!
-
-
bolt wrote:
Ωραία η φάση της αναζήτησης αυτοκινήτου! Ψάξε, τεσταρε, δοκιμασε, βγάλε συμπεράσματα! Κυρίως οδήγησε!
χαμός γίνεται, ναι. μέχρι και Excel λέω να ξεκινήσω για προσωπική χρήση. κυρίως για τα έξτρα, κιλά ανά ίππο, ρεπριζ
-
Με το τελευταίο update της οθόνης, εκτός του ότι το αρχικό loading γίνεται πιο γρήγορα (δεν υπάρχει το 'module is loading'), υπάρχει επιτέλους ελληνικό πληκτρολόγιο στο navigation και κατά την έναρξη του navigation δεν εμφανίζεται το disclaimer
Αυτό έγινε με update του λογισμικού ή μόνο των χαρτών; Τι έκδοση έχεις για το λογισμικό και τι για τους χάρτες;
-
Το 3008 μου άρεσε ανέκαθεν πάρα πολύ εξωτερικά αλλά δεν είχα μπει ποτέ ο ίδιος να καθίσω στο εσωτερικό του.
Το είχα δει μόνο σε φωτογραφίες αλλά και από κανένα παράθυρο καμιά φορά.
Από τα SUV της κατηγορίας είχα ψηλά στις προτιμήσεις μου πρώτα το XC40, μετά το Χ1 και μετά το 3008.
Σήμερα στην έκθεση μπήκα και έκατσα στη θέση του οδηγού.
Εντάξει... ποια Χ1 τώρα... δεν υπάρχει το εσωτερικό του 3008. Το καλύτερο μακράν και από τα τρία. Το XC 40 κατρακύλησε 2ο και τη Χ1 την έφαγε η μαρμάγκα και έρχεται 3η και κατά ιδρωμένη πλέον στη λίστα μου.
Κρίμα που δεν υπάρχουν τα φράγκα αυτή τη στιγμή.
Τελικά αν δε δεις κάτι από κοντά και δεν μπεις να κάτσεις μέσα...
-
Τελικά αν δεν οδηγήσεις κάτι...
-
Σήμερα στην έκθεση μπήκα και έκατσα στη θέση του οδηγού.
Εντάξει... ποια Χ1 τώρα... δεν υπάρχει το εσωτερικό του 3008. Το καλύτερο μακράν και από τα τρία. Το XC 40 κατρακύλησε 2ο και τη Χ1 την έφαγε η μαρμάγκα και έρχεται 3η και κατά ιδρωμένη πλέον στη λίστα μου.
Και που να κάτσεις στην DS7, μετά θα λές ποιός 3008....αχαχα! Το XC40 δεν μου αρέσει καθόλου μέσα, τελείως γυμνό με ένα 'ταμπλετ' στην μέση.
-
πώς και πώς περιμένω να οδηγήσω τα παραπάνω..όλα έχουν τις χαρές τους. Volvo minimal φάση, 3008 φουτουριστικό, x1 σήμα και οδ συμπεριφορά(;), ds7 κυριλα.
ένα κλικ πιο πάνω απ' τα υπόλοιπα οικογενειακα, και πιο ακριβά φυσικά.
-
Έκατσα και στη DS7.
Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι αρκετά εντυπωσιακό αλλά νομίζω μεγαλύτερο αυτοκίνητο από το 3008.
Επίσης αυτό το διαφορετικό που σου δίνει το peugeot με τον πίνακα οργάνων πάνω από το τιμόνι και το συνολικό αγκάλιασμα του ταμπλό στον οδηγό ξεχωρίζει λίγο.
Τελικά αν δεν οδηγήσεις κάτι...
Ναι. Σωστό κι αυτό.
-
Είχα μπει στην helexpo σε ds7 στην έκδοση που είχε alcadara σε όλο το ταμπλό.
Ήταν τέλεια.
Με τέτοιο υλικό, μου έμοιαζε με πανάκριβα μοντέλα όπως aston martin, mclaten.
Αλλά ο όλος σχεδιασμός με τα τριγωνικά button,οθόνη κ.λ.π μου φάνηκε πολύ εκκεντρικός και εξεζητημένος σε σημείο να τον βρίσκω άσχημο.
Επίσης το εβδομαδιαίο καθάρισμα του ταμπλό στην έκδοση alcadara σε μια χώρα που οι δρόμοι έχουν πολύ σκόνη, δεν ξέρω πως θα μπορούσε να γίνει.
Εδώ αν πας μια μέρα σε ένα beach bar στην Χαλκιδική, μαζεύει την μισή παραλία πάνω, αλλά με ένα πανί το καθαρίζεις.
-
Είδα πρόσφατα και περιεργάστηκα αρκετά τα DS7, 3008, C5 Aircross. Δεν οδήγησα κανένα γιατί προς το παρόν είναι εκτός επιλογών μου λόγο κόφτη από την υπουργό οικονομικών (σύζυγος). Θα ήθελα να προσθέσω κάτι σε όλες τις πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις που έχουν προηγηθεί. Εξαιρετικά οχήματα και τα 3 δεν το συζητάμε. Μεταξύ τους η επιλογή είναι καθαρά βάση προτεραιοτήτων. Απλά το DS7 μου βγάζει την αίσθηση ότι προσπαθεί υπερβολικά να δείξει premium. Είναι σαν Θεσσαλονικιά γκόμενα που βγαίνει πρωί για χαλαρό καφέ αλλά είναι ταυτόχρονα ντυμένη μήπως τύχει και βρεθεί σε καμία βάπτιση!
Δεν είναι όμως αυτό που με ενοχλεί. Το αποδέχομαι, αν και δεν θα το επέλεγα ποτέ ακριβώς όπως όταν ξεκίνησε η Lexus. Όσο και να προσπαθούσε ήταν και παρέμεινε για εμένα ένα ακριβό Toyota στα όρια του υπερτιμημένου. Έτσι και η DS7. Θα προτιμούσα C5 Aircross ή 3008, αναλόγως προτεραιοτήτων, γιατί πολύ απλά αυτά τα δύο μετά από δέκα χρόνια μου βγάζουν την αίσθηση ότι θα είναι στην ίδια κατάσταση. Ενώ το DS7 θα 'γεράσει άσχημα'. Σαν 45αρα που το παίζει μπεμπεκα αλλά το Botox δεν πιάνει στον λαιμό και στα χέρια όποτε καρφώνεται. Το DS7 'ειναι γεμάτο glitter', συγνώμη. Αν εξαιρέσουμε τους μεγαλύτερους χώρους στα άλλα δύο οχήματα είναι η ουσία. Προσωπική άποψη πάντα...
-
Αυτό έγινε με update του λογισμικού ή μόνο των χαρτών; Τι έκδοση έχεις για το λογισμικό και τι για τους χάρτες;
Έχω περάσει και την τελευταία έκδοση χαρτών, αλλά η αλλαγή (στο 'module is loading', στο disclaimer που έπρεπε να πατήσεις OK και στο Ελληνικό πληκτρολόγιο) έγινε με την τελευταία αναβάθμιση του firmware.
Χάρτες: 15.0.0-r0
Firmware: 21.08.22.32_nac-r1 -
Και που να κάτσεις στην DS7, μετά θα λές ποιός 3008....αχαχα! Το XC40 δεν μου αρέσει καθόλου μέσα, τελείως γυμνό με ένα 'ταμπλετ' στην μέση.
Έχω στα πλάνα μου την αλλαγή του 3008 GT των 180 αλόγων με το υβριδικό των 300 αλόγων που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το όχημα, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την τιμή που θα μου προσφέρουν για την ανταλλαγή. Καθώς είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πρώτο PSA αυτοκίνητο που αγόρασα, κοιτάζω είτε το 3008 είτε το DS7. Εκδήλωσα ενδιαφέρον στην DS και άφησα στοιχεία (στην Peugeot το ήξεραν ήδη, στο περίπτερο έπεσα σε 3 γνωστούς). Είναι ιδιαίτερο το εσωτερικό του DS7, αλλά αυτό το οποίο με προβλημάτισε προσωπικά (τα πάντα είναι θέμα γούστου παιδιά) είναι το τιμόνι. Έχω συνηθίσει τόσο πολύ το μικρό τιμόνι του 3008 που πραγματικά δεν γνωρίζω αν θα μπορέσω να συνηθίσω το μεγαλύτερο του DS7!
-
Έχω στα πλάνα μου την αλλαγή του 3008 GT των 180 αλόγων με το υβριδικό των 300 αλόγων που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το όχημα, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την τιμή που θα μου προσφέρουν για την ανταλλαγή. Καθώς είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πρώτο PSA αυτοκίνητο που αγόρασα, κοιτάζω είτε το 3008 είτε το DS7. Εκδήλωσα ενδιαφέρον στην DS και άφησα στοιχεία (στην Peugeot το ήξεραν ήδη, στο περίπτερο έπεσα σε 3 γνωστούς). Είναι ιδιαίτερο το εσωτερικό του DS7, αλλά αυτό το οποίο με προβλημάτισε προσωπικά (τα πάντα είναι θέμα γούστου παιδιά) είναι το τιμόνι. Έχω συνηθίσει τόσο πολύ το μικρό τιμόνι του 3008 που πραγματικά δεν γνωρίζω αν θα μπορέσω να συνηθίσω το μεγαλύτερο του DS7!
Κι εγώ έχοντας δει απλά και οδηγήσει σε test drive με το μικρό τιμόνι που βάζει η Peugeot, αν πας σε βασικό σου αυτοκίνητο με αυτό το τιμόνι, μετά δύσκολο να πας σε μεγαλύτερο τιμόνι. Καλή φάση το υβριδικό 3008, είσαι αυτός που έχει πάρει το πιο full extra Peugeot 3008 που κυκλοφορεί σωστά θυμάμαι;
-
Είδα πρόσφατα και περιεργάστηκα αρκετά τα DS7, 3008, C5 Aircross. Δεν οδήγησα κανένα γιατί προς το παρόν είναι εκτός επιλογών μου λόγο κόφτη από την υπουργό οικονομικών (σύζυγος). Θα ήθελα να προσθέσω κάτι σε όλες τις πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις που έχουν προηγηθεί. Εξαιρετικά οχήματα και τα 3 δεν το συζητάμε. Μεταξύ τους η επιλογή είναι καθαρά βάση προτεραιοτήτων. Απλά το DS7 μου βγάζει την αίσθηση ότι προσπαθεί υπερβολικά να δείξει premium. Είναι σαν Θεσσαλονικιά γκόμενα που βγαίνει πρωί για χαλαρό καφέ αλλά είναι ταυτόχρονα ντυμένη μήπως τύχει και βρεθεί σε καμία βάπτιση!
Δεν είναι όμως αυτό που με ενοχλεί. Το αποδέχομαι, αν και δεν θα το επέλεγα ποτέ ακριβώς όπως όταν ξεκίνησε η Lexus. Όσο και να προσπαθούσε ήταν και παρέμεινε για εμένα ένα ακριβό Toyota στα όρια του υπερτιμημένου. Έτσι και η DS7. Θα προτιμούσα C5 Aircross ή 3008, αναλόγως προτεραιοτήτων, γιατί πολύ απλά αυτά τα δύο μετά από δέκα χρόνια μου βγάζουν την αίσθηση ότι θα είναι στην ίδια κατάσταση. Ενώ το DS7 θα 'γεράσει άσχημα'. Σαν 45αρα που το παίζει μπεμπεκα αλλά το Botox δεν πιάνει στον λαιμό και στα χέρια όποτε καρφώνεται. Το DS7 'ειναι γεμάτο glitter', συγνώμη. Αν εξαιρέσουμε τους μεγαλύτερους χώρους στα άλλα δύο οχήματα είναι η ουσία. Προσωπική άποψη πάντα...
οι χώροι είναι μεγαλύτεροι ναι, σε σύγκριση με 3008 κ.α επίσης κάποιος που θα ήθελε και λίγο κάτι τις από γκάζι, αφού πας που πας τόσο ψηλά σε λεφτά, παίρνεις και 225 άλογα.
συμφωνώ ότι είναι too much η όλη Avant garde φάση.
Peugeot 3008 2016