-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το καλυμμα τιμονιου κανει πιο ευκολο να πιασεις το τιμονι σε μια καυτη μερα
Αναλογα το υλικο βεβαια και το ποσην ωρα ειναι κατω απο τον ηλιο,θαυματα δεν γινονται,μια μικρη βελτιωση
Επισης παντα βελτιωνει το gripΤο τελευταίο δυσκολεύομαι να το πιστέψω...
Όσο για το πρώτο, από το να βάλω κάλυμμα της στεφάνης του τιμονιού, θα προτιμούσα να βάλω μια ηλιοπροστασία στο παρμπριζ ή να ρίξω μια πετσετούλα πάνω στο τιμόνι.
-
1
-
Eίμαι θετικός για πλατοκαθίσματα -όχι full καλύμματα,εκτός αν έχεις μικρά παιδιά- κυρίως το καλοκαίρι (λόγω ιδρώτα,θάλασσας,παραλίας),αλλά για κάλυμμα της στεφάνης του τιμονιού δεν το προτιμώ,νομίζω χάνεις σε αίσθηση.Καλύτερα μια ηλιοπροστασία,αν δεν μπορείς λόγω ζέστης το καλοκαίρι να το ακουμπήσεις.
-
Θα συμφωνήσω απόλυτα!
Το αυτοκίνητο μου θέλω να το χαρώ εγώ και όχι ο επόμενος!Γι ' αυτό η μόνη παραχώρηση που κάνω για τους δύο μήνες των καλοκαιρινών μπάνιων είναι δύο πλατοκαθίσματα στα μπροστινά καθίσματα και μια αντίστοιχου χρώματος πετσέτα στο πίσω κάθισμα. Για κάλυμμα του τιμονιού, δεν το συζητάω καν...
Υ. Γ. : Όλα αυτά, ενώ προσέχω πολύ το εκάστοτε αυτοκίνητο μου και όποιος το παίρνει μετά είναι πάντα ευχαριστημένος από την κατάσταση του. Απλώς δεν μπορώ να ψειρίσω τη μαϊμού και να μην χαρώ το αυτοκίνητο που έχω.
-
Ε ναι τα παιδιά τα καλύμματα τιμονιού είναι πολύ ταριφιερικα!!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πήρα προσφορά και συνεκρινα ινσπαιρ c5 aircross με μιρορ λινκ και safety plus με αλιρ 3008 όλα σε αυτόματο και βγαίνει με τα προωθητικά που έχουν και οι δύο 3500 παραπάνω το 3008 με μετρητά. Όταν βάζω το δοσολογιο μου πάμε στα 5500.
Τι λέτε αξίζει τα 5500 παραπάνω το 3008?
Allure vs inspire :
+Allure
Αναδιπλούμενοι
Αισθητήρες εμπρός
Φυμε τζάμια
3d navi- Inspire plus
Αυτόματο φρενάρισμα ως τα 140
Προειδοποίηση σύγκρουσης
Ενεργό lane assist
Blind spot
- Inspire plus
-
Οχι δεν νομιζω. Ισα ισα το citroen εχει τις νεες αναρτησεις που καποτε θα φορα και η πεζω.
Τα συστήματα της inspire εκτος του οτι δινουν σοβαρο και τελειως πρακτικο εξοπλισμο, στο μελλον ως μεταχειρισμένο με τέτοιο εξοπλισμό θα εχει μεγαλη περαση. -
Και εγώ που τα οδήγησα και τα δύο οι αναρτήσεις του σιτροεν ήταν σε άλλο επίπεδο. Φυσικά το 3008 κερδίζει μέσα έξω σε εμφάνιση και ποιότητα υλικών. Από την άλλη το σιτροεν είναι κατατι γρήγορα αλλά νομίζω καίει και περισσότερο.
Αποσκευές υπερέχει το σιτροεν σε καμπίνα μάλλον το 3008.
Από αξιοπιστία υπάρχει ένα καλό δείγμα γραφής για το 3008. Το άλλο είναι μαύρο κουτί...
Από την άλλη όμως αν το σκεφτούμε σε βάθος χρόνου μήπως τα λεφτά που γλιτώνω από το σιτροεν τα χάσω με την μια λόγω χαμηλής μεταπώλησης μεταξύ των δύο αμαξιων στην 7ετια; Το ξέρω ποιος ζει ποιος πεθαίνει ως τότε αλλά να τα βάζουμε όλα κάτωΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Οχι δεν νομιζω. Ισα ισα το citroen εχει τις νεες αναρτησεις που καποτε θα φορα και η πεζω.
Τα συστήματα της inspire εκτος του οτι δινουν σοβαρο και τελειως πρακτικο εξοπλισμο, στο μελλον ως μεταχειρισμένο με τέτοιο εξοπλισμό θα εχει μεγαλη περαση.Σωστό αυτό που λες. Το ispire plus έχει τα περισσότερα συστήματα ασφαλείας που θα είναι στάνταρ τα επόμενα χρόνια που λείπουν από την αλιρ.
Ακόμα και στην φιλ + έκδοση με pack highway driver assist με ημιαυτόματο σύστημα υποβοήθησης πορείας acc αυτόματη εναλλαγή φώτων με κάμερα οπισθοποριας και άλλα το σιτροεν παραμένει 2600 φθηνότερο στο δοσολογιο μου...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα ερώτηση στην allure έκδοση ο φωτισμός μέσα στο αμάξι δεν θα έπρεπε να είναι και στα πλάγια στα πόδια? Είναι μόνο πόρτες, ποτηροθηκες, και μπροστά από τις ταχύτητες.
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό το φως το είχε για κάνα δύο χρόνια, οποίος πρόλαβε(προλάβαμε:-))... Μετά το αφαίρεσαν.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Αυτό το φως το είχε για κάνα δύο χρόνια, οποίος πρόλαβε(προλάβαμε:-))... Μετά το αφαίρεσαν.[emoji24]
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Πήρα προσφορά και συνεκρινα ινσπαιρ c5 aircross με μιρορ λινκ και safety plus με αλιρ 3008 όλα σε αυτόματο και βγαίνει με τα προωθητικά που έχουν και οι δύο 3500 παραπάνω το 3008 με μετρητά. Όταν βάζω το δοσολογιο μου πάμε στα 5500.
Τι λέτε αξίζει τα 5500 παραπάνω το 3008?
Allure vs inspire :
+Allure
Αναδιπλούμενοι
Αισθητήρες εμπρός
Φυμε τζάμια
3d navi- Inspire plus
Αυτόματο φρενάρισμα ως τα 140
Προειδοποίηση σύγκρουσης
Ενεργό lane assist
Blind spot
Νομιζω το εχουμε αναλυσει αρκετες φορες,το 3008 δεν ειναι value for money,δεν ειναι για αυτον που θα παρει σβαρνα τις αντιπροσωπειες και θα συγκρινει επιτοκια και δωρα αντιπροσωπειας.Ειναι ενα αυτοκινητο που πουλαει σε ολη την ευρωπη και η peugeot δεν εχει κανενα λογο να κατεβασει τις τιμες,αλλωστε ειναι ενα αυτοκινητο με ποιοτητα που αλλαζει σκαλι στο brand
- Inspire plus
-
Δλδ λέμε ότι όσοι ψωνίζουν το 3008 το αγοράζουν με κλειστά μάτια ως καψούρα που ξέρουν ότι πληρώνουν περισσότερα από όσο αξίζει για να φτιάξουν το όνομα της πεζω....είναι και αυτό μια προσέγγιση.
Ελπίζω για τους σημερινούς κατόχους όταν θα προσπαθούν να το πουλήσουν στους επόμενους η πεζω να έχει γίνει πραγματικά πριμιουμ εταιρεία ώστε να πληρώσει ο επόμενος όσο μεγαλύτερο κομμάτι γίνεται από τα 35 χιλιάρικα που ζητάει η πεζω για ένα αμάξι με ελλείψεις εξοπλισμού που σε 5 χρόνια που θα το δώσουν θα είναι ακόμα πιο χτυπητές όταν acc και blind spot θα έχει και η κουτση Μαρία...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η μεταπωληση ειναι μια πονεμενη ιστορια.
Εγω ειχα BMW απογοητευτηκα απο την ποιοτητα,τις βλαβες και τελικα την αξια μεταπωλησης γιατι ηταν 2.500cc
Οποιος αγοραζει αυτοκινητο ελπιζοντας στην μεταπωληση χανει το χρονο του,εκτος αν αγοραζει ferrari ή κατι αναλογο. -
Και εδώ διαφωνώ . Αυτό το μην κοιτάζεις την τιμή μεταπώλησης αφορά μόνο κάποιον που κρατά το αμάξι από 8-10 χρόνια και πανω. Εκεί όντως το να ψάχνεις πόσο θα κάνει το αμάξι σου σε 10 χρόνια είναι χωρίς νόημα.
Αλλά αν το αλλάζεις στα 3-7 χρόνια και αγοράζεις ένα αμάξι όχι των 10000 αλλά των 30000 και βάλε σε ενδιαφέρει η μεταπώληση.
Άλλο να σου φέρει 7 χιλιάδες το αμάξι και άλλο 13!
Αυτά φυσικά όταν δεν είσαι τέρμα απλας. Από την άλλη όμως αν είσαι απλας δεν αγοράζεις το 3008 αγοράζεις αμάξι των +60 ....Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η μεταπωληση ειναι μια πονεμενη ιστορια.
Εγω ειχα BMW απογοητευτηκα απο την ποιοτητα,τις βλαβες και τελικα την αξια μεταπωλησης γιατι ηταν 2.500cc
Οποιος αγοραζει αυτοκινητο ελπιζοντας στην μεταπωληση χανει το χρονο του,εκτος αν αγοραζει ferrari ή κατι αναλογο.Τα πολλά κυβικά είναι τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα. Σκέψου ότι αν ήταν BMW μπορεί να μην το είχες πουλήσει ποτέ
-
Να ρωτήσω κάτι τους κατόχους;
Στο πορτ μπαγκαζ όταν ανοίγεις την πόρτα και την κοιτάς από κάτω, έχει χώρο για τοποθέτηση του τριγώνου ασφαλείας.
Εσάς έχει τρίγωνο ή είναι etxtra;
Δεν θυμάμαι αν είχε και μου το κλέψανε ή είχα δει στην αντιπροσωπεία αλλά ποτέ δεν κοίταξα το δικό μου. -
Silver ουτε το δικο μου δεν εχει το τριγωνο....
-
Πάντως όταν εγώ παρέλαβα το 208 τον Γενάρη του 16 δεν είχε απολύτως τίποτα μέσα....ούτε τρίγωνο,ούτε πυροσβεστήρα,ούτε φαρμακείο...το είπα στον πωλητή ότι ειναι απαράδεκτο να δίνεις τόσα λεφτά για σουπερμινι και να μην τα έχει μέσα και πήγε να μου δώσει ένα μπρελόκ (!!!) δώρο.....αν το γνώριζα μπορεί και να μην το έπαιρνα! Η γυφτιά τους φυσικά φάνηκε και αργοτερα στα σέρβις αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Τους έκοψα και ησύχασα.
Peugeot 3008 2016