-
swell detailing κεραμική επίστρωση κάνει?? Nano προστασία κατάλαβα ότι είχε
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ρωτησω.Αν το παω για detailing (κερια αλοιφαδορο κλπ ) μπορουν να μου κανουν 1 γρατσουνια π εχω στο προφυλακτηρα κανα μισο cm που εχει φυγει το χρωμα απο πετραδακι?
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και δε θα είναι καν κεραμικό. Κεριά θα περάσει μ' αυτά τα χρήματα. Για κεραμικό 3ετίας τα ποσά είναι 500-600+ και ανεβαίνουμε όσο ανεβαίνει και η διάρκεια προστασίας.Ναι σαφώς. Ίσως εξαίρεση το κεραμικό της Williams που ορισμένοι το εφαρμόζουν με €350-500 (π.χ. το pit stop) αλλά δεν ξέρω εαν συμπεριλαμβάνεται και η διόρθωση του χρώματος. Εγώ €500 είχα πληρώσει σύνολο στον Πλάτωνα για το williams, αλλά το 2011.
-
Το αυτοκίνητο είναι 1 εβδομάδα παραλαβή. 150+150 Για 1 χρόνο η 250 Για 2 χρόνια.
Μόνο εμένα φαίνεται ακριβό. Τι να πωΣτάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης freenow01 έγραψε:
swell detailing κεραμική επίστρωση κάνει?? Nano προστασία κατάλαβα ότι είχεΣτάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ότι θέλεις κάνουν. To nanoπροστασία από μόνο του δε λέει κάτι. Η μάρκα που χρησιμοποιεί λέγεται nanolex και έχει και κεριά και κεραμικά.
Να ρωτησω.Αν το παω για detailing (κερια αλοιφαδορο κλπ ) μπορουν να μου κανουν 1 γρατσουνια π εχω η στο προφυλακτηρα κανα μισο cm που εχει φυγει το χρωμα απο πετραδακι?
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έχει φύγει χρώμα δε μπορούν να κάνουν και πολλά. Θεωρητικά μπορούν απλά να διορθώσουν με σκέτο χρώμα (τύπου μπλάνκο ή στυλό) στον κωδικό του αυτοκινήτου και μετά απλά στο τρίψιμο να το φέρουν σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται. Απλά πάντα εκείνο το σημείο δεν θα έχει βερνίκι.
Και δε θα είναι καν κεραμικό. Κεριά θα περάσει μ' αυτά τα χρήματα. Για κεραμικό 3ετίας τα ποσά είναι 500-600+ και ανεβαίνουμε όσο ανεβαίνει και η διάρκεια προστασίας.
Ναι σαφώς. Ίσως εξαίρεση το κεραμικό της Williams που ορισμένοι το εφαρμόζουν με €350-500 (π.χ. το pit stop) αλλά δεν ξέρω εαν συμπεριλαμβάνεται και η διόρθωση του χρώματος. Εγώ €500 είχα πληρώσει σύνολο στον Πλάτωνα για το williams, αλλά το 2011.
Williams δεν πρέπει να χρησιμοποιεί κανείς τώρα πια που έχουν βγει τα διάφορα σύγχρονα κεραμικά. Τουλάχιστον εγώ όσους detailers έχω εντοπίσει και ακολουθώ σε social media κτλ δεν έχω δει να χρησιμοποιεί κανείς.
-
[Williams δεν πρέπει να χρησιμοποιεί κανείς τώρα πια που έχουν βγει τα διάφορα σύγχρονα κεραμικά. Τουλάχιστον εγώ όσους detailers έχω εντοπίσει και ακολουθώ σε social media κτλ δεν έχω δει να χρησιμοποιεί κανείς.Μόνο το Pit Stop ξέρω εγώ...ίσως χρησιμοποιούν και άλλοι.
-
Αν έχει φύγει χρώμα δε μπορούν να κάνουν και πολλά. Θεωρητικά μπορούν απλά να διορθώσουν με σκέτο χρώμα (τύπου μπλάνκο ή στυλό) στον κωδικό του αυτοκινήτου και μετά απλά στο τρίψιμο να το φέρουν σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται. Απλά πάντα εκείνο το σημείο δεν θα έχει βερνίκι.
Έχει σετάκια μπογιά + βερνίκι, που περνάς το χρώμα, το αφήνεις να στεγνώσει και από πάνω βερνίκι. Αν θέλεις καλύτερη δουλειά, υπάρχει και σετ με αλοιφή που αφού περάσεις το βερνίκι, τρίβεις το σημείο με λεπτό γυαλόχαρτο ώστε να γίνει επίπεδο και στην συνέχεια το γυαλίζεις με την αλοιφή και επανέρχεται η αρχική γυαλάδα.
-
Τα χω δοκιμάσει όλα αυτά αλλά εάν έχει φύγει χρώμα δεν κάνουν καλή δουλειά. Πάλι θα χρειαστεί αλοιφαδόρος και περάσμα τόσο με cutting αλοιφή όσο και με γυαλιστική για να γίνει σωστό. Δεν ξέρω κατά πόσο θα αναλάμβανε κάτι τέτοιο ένας detailer.
-
Ευχαριστω παιδια..
μετα το καλοκαιρι που θα μαζεψει και αλλες απο παραλιες κλπ θα παω σε κανα φανοβαφειο...και μετα για κανα καλο γυαλισμα κερωμα(θαχω κλεισει και ενα χρονο)
Απλα τωρα με μια δυο γρατσουνιες αν παω θα με περναν για τρελο γιαυτο ελεγα μηπως να πηγαινα κατευθειαν για detailing..Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα έκανα το Θεσσαλονίκη-Ζαγορά Πηλίου με το 3008 μου που το έχω 8 μήνες περίπου.
Το στήσιμο μηχανής (1.500 diesel), κιβωτίου (ETA 8 ), ανάρτησης, τιμονιού, φρένων ήταν ιδανικό για τους στριφτερούς , στενούς δρόμους στο κομμάτι 'ΒΟΛΟΣ-ΖΑΓΟΡΑ'.
Την ίδια διαδρομή την έχω κάνει στο παρελθόν με τα παλιότερα αυτοκίνητα μου. Το ότι τραβούσε χαμηλά και ότι άλλαζε γρήγορα ταχύτητες, όταν πάνω σε στροφιλίκη έχανε στροφές, με έκανε να ακολουθώ ντόπια 4χ4 χωρίς να ιδρώνω.
Μια παλιά BMW κόλλησε από πίσω μου προς το τέλος αλλά δεν ξέρω τι μηχανή μπορεί να είχε .
Έκαψα δε 1/4 ντεπόζιτου όταν σε βενζίνη έκαιγα πάνω από το μισό μέχρι σχεδόν ένα.Μαζί με τον αυτοκινητόδρομο είχα 6,7 κατανάλωση.
Περιμένω αύριο στην κατάβαση να δω το επόμενο νούμερο.Αυτό που είχα ξεχάσει σε παλιότερο review να γράψω, είναι ότι το αυτοκίνητο δεν γονατίζει(ρίχνει μούρη) όταν φρενάρει.
-
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Σήμερα έκανα το Θεσσαλονίκη-Ζαγορά Πηλίου με το 3008 μου που το έχω 8 μήνες περίπου.
Το στήσιμο μηχανής (1.500 diesel), κιβωτίου (ETA 8 ), ανάρτησης, τιμονιού, φρένων ήταν ιδανικό για τους στριφτερούς , στενούς δρόμους στο κομμάτι 'ΒΟΛΟΣ-ΖΑΓΟΡΑ'.
Την ίδια διαδρομή την έχω κάνει στο παρελθόν με τα παλιότερα αυτοκίνητα μου. Το ότι τραβούσε χαμηλά και ότι άλλαζε γρήγορα ταχύτητες, όταν πάνω σε στροφιλίκη έχανε στροφές, με έκανε να ακολουθώ ντόπια 4χ4 χωρίς να ιδρώνω.
Μια παλιά BMW κόλλησε από πίσω μου προς το τέλος αλλά δεν ξέρω τι μηχανή μπορεί να είχε .
Έκαψα δε 1/4 ντεπόζιτου όταν σε βενζίνη έκαιγα πάνω από το μισό μέχρι σχεδόν ένα.Μαζί με τον αυτοκινητόδρομο είχα 6,7 κατανάλωση.
Περιμένω αύριο στην κατάβαση να δω το επόμενο νούμερο.Αυτό που είχα ξεχάσει σε παλιότερο review να γράψω, είναι ότι το αυτοκίνητο δεν γονατίζει(ρίχνει μούρη) όταν φρενάρει.
Να μας πεις πως συμπεριφέρεται στο φρενάρισμα κατά τη κατάβαση το αυτόματο κιβώτιο, αν σε κρατάει ή πρέπει να πατάς φρένο συνέχεια.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
περιεργη η ερωτηση σου εκτος και δεν καταλαβα κατι
αν το γυρισεις στο manual προφανως και κραταει τις σχεσεις και μπορεις να το δουλεψεις σα φρενο σε καταβαση
εκτος και πας να 'βιασεις' καποια σχεση οποτε αυτοματα πηδαει στην επομενη να προστατεψει το συστημα -
Εγω νομιζω πολυ ενδιαφερουσα η ερωτηση..
πχ σε χιονισμενους δρομους σε καταβαση το ποσο ευκολα ανεβαζει ταχυτητα μονο του στο μανουαλ( αν εχει) η κραταει σταθερη τη ταχυτητα σου στο auto χωρις να επιταχυνει υπερβολικα...
Δλδ να εξηγησω σε αποτομη κατηφορα που τη ξεκιναω με 50χλμ θα το κρατησει το 50 αντε 60 η θα ανεβασει αναλογα με τη κλιση?
Σε λεξους με cvt σε καταβασεις πραγματικα ηταν ασταματητο χωρις φρενα ακομη και στη θεση b ( φρεναρισμα του κινητηρα που υποτιθεται εκοβε.)..Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
περιεργη η ερωτηση σου εκτος και δεν καταλαβα κατι
αν το γυρισεις στο manual προφανως και κραταει τις σχεσεις και μπορεις να το δουλεψεις σα φρενο σε καταβαση
εκτος και πας να 'βιασεις' καποια σχεση οποτε αυτοματα πηδαει στην επομενη να προστατεψει το συστημαΟδηγώ εκτός Ελλάδος αυτοκίνητο με το αντίστοιχο 6ταχυτο αυτόματο, επειδή κινούμαι στους δρόμους του Πηλίου αλλά δεν έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω το αυτόματο εκεί, θέλω πληροφορίες από το φίλο μας.
Προφανώς στη μάνουαλ επιλογή κατεβάζεις όσο θες, θα ήθελα την εμπειρία του σε αυτόματη λειτουργία, αν αφήνοντας το γκάζι σε αυτό το δρόμο με αυτές τις κλίσεις, κατεβάζει από μόνο του το κιβώτιο σε ικανοποιητικό βαθμό ή 'το παίρνει ο κατήφορος'...Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπαρχει συστημα καταβασης με χαμηλη ταχυτητα για δυσκολες περιπτωσεις (δεν ξερω αν ειναι στανταρτ εξοπλισμος)
Τωρα για αυτο που ρωτατε περι Πηλιου, δεν νομιζω οτι υπαρχει αυτοματο αυτοκινητο που θα το παρει ο κατηφορος -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Υπαρχει συστημα καταβασης με χαμηλη ταχυτητα για δυσκολες περιπτωσεις (δεν ξερω αν ειναι στανταρτ εξοπλισμος)Εαν θυμάμαι σωστά, to Hill Decent είναι στάνταρ με το Grip Control.
-
Το Hill decent είναι για οποιαδήποτε ταχύτητα κατάβασης ή μόνο για ξεκίνημα σε κατηφόρα;
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
-
Ο χρήστης geobal έγραψε:
Το Hill decent είναι για οποιαδήποτε ταχύτητα κατάβασης ή μόνο για ξεκίνημα σε κατηφόρα;Για μικρές ταχύτητες, μέχρι 20χλμ περίπου και φυσικά επεμβαίνει στα φρένα, οπότε δεν είναι για πολύ ώρα. Προφανώς και δεν κάνει για κατάβαση βουνού (π.χ. πήλιο) όπου εκεί θέλουμε φρενάρισμα και με τον κινητήρα, αρα χειροκίνητη ρύθμιση στο αυτόματο κιβώτιο για να επιλέγουμε την κατάλληλη σχέση.
-
Ρώτησα τον υπεύθυνο του συνεργείου για το θέμα ώστε να μπορούμε να βλέπουμε you tube από την οθόνη.Μου είπε ότι είναι κλειδωμένη και αυτο μπορεί να γίνει αν τοποθετηθεί ένα HASP μέσα.Αυτοι δεν μπορούν να το βρούμε και μου είπε να το βρούμε μεσω internet.
Γνωρίζει μηπως κάποιος τι είναι το HASP και που μπορούμε να το βρούμε;Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
HASP εγώ ξέρω ότι είναι γενική ορολογία για συσκευές (κάτι σαν usb stick) που περιέχουν άδεια χρήσης κάποιας εφαρμογής. Δλδ σε πολύ ακριβές εφαρμογές υπολογιστών, παλιότερα, αντί να δίνουν cdkey, έδιναν hasp που έπρεπε να έχεις μόνιμα πάνω στο pc για να δουλεύει η εφαρμογή. Προφανώς εννοεί είτε κάποια συσκευή που μπαίνει μόνιμα πάνω στο multimedia και δουλεύει παράλληλα με το λειτουργικό, είτε μπαίνει μια φορά πάνω και ξεκλειδώνει την λειτουργία που θέλεις.
Σε αυτό το forum https://www.peugeotforums.com/forums/3008-2017-138/playing-video-282178/index2.html
λένε ότι παίζει video αρκεί να είναι mp4 με ανάλυση of 640 x 360
Peugeot 3008 2016