-
Σήμερα γύρισα από Ζαγορά.
Με τις ερωτήσεις των φίλων σχετικά με το κιβώτιο, αποφάσισα στην επιστροφή να κλείσω την μουσική και εφόσον ο καιρός ήταν υπέροχος καθώς είχε ήλιο αλλά και δροσιά στο βουνό, κατέβασα και τα παράθυρα.
Ευχαριστήθηκα απίστευτα την διαδρομή.
Άκουγα το θροίσμα των φύλων, το κελάδισμα των πουλιών,το νερό που κυλούσε και ταυτόχρονα τον διακριτικό ήχο της μηχανής.Επίσης στην επιστροφή, αυτό το όμορφο κομμάτι της διαδρομής το έχεις πρώτο, άρα ήμουν ξεκούραστος.Το αυτοκίνητο ήταν λες και ήταν στημένο για τέτοια διαδρομή παρά για αυτοκινητόδρομο.
Το ένιωθα αρκετά μικρό, ελαφρύ και ευκίνητο και αυτό με οδήγησε να το πιέσω περισσότερο και να κινηθώ με πιο γοργούς ρυθμούς, χωρίς όμως να κάνω επικίνδυνα πράγματα καθώς ο δρόμος αυτός δεν συγχωρεί.Οδήγησα στο αυτόματο και το αυτοκίνητο διάλεγε πάντα την σωστή σχέση ώστε να έχει πάντα ροπή.
Δεν είχα να ασχοληθώ με ' βάλε 2α , ανέβηκαν η στροφές σε 20 m, βάλε 3η για άλλα 30m, στροφή σε ανηφόρα, έπεσαν οι στροφές, βάλε 2α και πάλι το ίδιο...'.
Προσπάθησα λίγο να δω πως σκέφτεται και μέχρι που ανέβαζε ή κατέβαζε αλλά έπρεπε να έχω τα μάτια στον δρόμο, οπότε μετά από λίγο σταμάτησα να το παρακολουθώ και απόλαυσα στροφιλίκια.Κάποια στιγμή είδα και το κατέβασμα από 5η σε 3η, χωρίς να δείξει 4η.Τα φρένα δεν κουράστηκαν αλλά και πάλι δεν φρέναρα συνέχεια καθώς έμπαινε σωστά στις στροφές.
Στις κατηφόρες άλλαζε ταχύτητα πάλι χωρίς να ανεβάζει πάνω από 2000 στροφές αλλά δεν 'άφηνε' αυτό το ανέβασμα ταχύτητας να νιώσω ότι άφηνε το αυτοκίνητο να τσουλήσει με παρπάνω χλμ απ΄ότι θα υπολόγιζα οπότε να πέσω στα φρένα.
Δοκίμασα και το Manual το οποίο αν το επιλέξεις δεν σου αλλάζει ταχύτητα το αυτοκίνητο.
Οπότε, ναι μπορείς να κατεβάζεις ταχύτητα και τότε οι στροφές ανεβαίνουν π.χ μέχρι τις 4000 και το αυτοκίνητο φρενάρει με την μηχανή. Το έκανα για 2 στροφές και το άλλαξα πάλι στο auto.Γενικά δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή ότι έκανα λάθος και ότι έπρεπε να διορθώσω.
Και γενικά σε κάτι τέτοια είμαι φοβιτσιάρης, θέλω να έχω πάντα τον έλεγχο.
Τα λάστιχα πάλι ήταν εξαιρετικά.Η κατανάλωση ήταν στο κομάτι Ζαγορά - Βόλος στο 5,8 (δεν είναι όλο κατηφόρα καθώς η Ζαγορά είναι από το πίσω μέρος του βουνού) και μετά πήγε με τον αυτοκινητόδρομο στο 6,1 μέχρι θεσσαλονίκη.
Πήγαινε έλα έκαψα μισό ντεπόζιτο και 1/4 και μένω τέρμα ανατολικά εκτός Θεσσαλονίκη.
Ενώ με άλλα αυτοκίνητα έκαιγα 1 ντεπόζιτο και άλλο μισό . -
Ωραιος!!!Τι λαστιχα φορας??
-
Ωραία περιγραφή των εντυπώσεων και κατατοπιστική! Ευχαριστούμε
-
Καλησπέρα σε όλους, κάτοχος του ίδιου αυτοκινήτου( 3008 1.5 bluehdi eat8) με ίδιες/παρόμοιες εντυπώσεις . Να προσθέσω ότι σε κατάβαση με στροφές υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής sport στο κιβώτιο όπου κρατάει την ταχύτητα λιγο παραπάνω και στη ουσία φρενάρει...
Το θέμα/πρόβλημα με τον κοτσαδορο είναι κοινό, όταν είναι επάνω parking sensors πρέπει να είναι απενεργοποιημενοι. Καλή συνέχεια.Sent from my Lenovo TB-8704F using Tapatalk
-
Οπότε για detailing μονόδρομος είναι swell detailing?? 150+250ε για 2 χρόνια
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης freenow01 έγραψε:
Οπότε για detailing μονόδρομος είναι swell detailing?? 150+250ε για 2 χρόνιαΜονόδρομος δεν είναι τιποτα! Έχεις πάραπ ολλές επιλογές, όπως Auto Star, Pit Stop, Καλογρίτσας και 10δες άλλα γνωστά ή όχι μαγαζιά.
-
Τελικά το έκανα το βήμα και το παρήγγειλα (όχι Ελλάδα..).
1,6 - 180hp - EAT8 Auto => 28900,0 €
Χρώμα Red Ultimate, Grip control, Full Led Lights με λειτουργία cornering, αυτόματη προσαρμογή δέσμης φώτων, ειδοποίηση οδηγού 3, κούρασης & τυφλού σημείου, είσοδος χωρίς κλειδί, Μπάρες οροφής αλουμινίου, ασύρματη φόρτιση, City Pack 1, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, Λάστιχα 18' M+S. -
Με γειές....εξαιρετική επιλογή και ακόμα καλύτερη τιμή (ποιά χώρα?)!! Επίσης μου αρέσει το χρώμα, είναι διαφορετικό και σπάνιο, έξω από τα συνηθισμένα που έχω βαρεθεί να το βλέπω.
Πόσους μήνες παράδοση?
-
Παράδοση σε μία εβδόμαδα. Η επιλογή έγινε από αυτοκίνητα που είχαν σε στοκ. Μοναδική έλλειψη το Navigation αλλά μπορώ με android auto & mirrorlink. Ρουμανία.
Σχετικά με το χρώμα η γυναίκα λέει θα τραβάμε την προσοχή, κακό μάτι αλλά είναι πολύ όμορφο.. -
Αν κρίνω από την πρόσφατη επίσκεψή μου στο Βουκουρέστι, ένα κόκκινο 3008 θα είναι τίποτα ως αναφορά το πόσο θα προκαλεί.
H τιμή είναι σκάνδαλο πάντως σε σχέση με τα δικά μας χαϊρια εδώ.
-
Ο χρήστης geobal έγραψε:
Χρώμα Red Ultimate, Grip control, Full Led Lights με λειτουργία cornering, αυτόματη προσαρμογή δέσμης φώτων, ειδοποίηση οδηγού 3, κούρασης & τυφλού σημείου, είσοδος χωρίς κλειδί, Μπάρες οροφής αλουμινίου, ασύρματη φόρτιση, City Pack 1, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, Λάστιχα 18' M+S.Εξαιρετική τιμή!! Diesel;
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Crektis έγραψε:
Εξαιρετική τιμή!! Diesel;Βενζίνη. Δεν υπάρχει 1.6 diesel με τέτοια ιπποδύναμη!
-
Έχει δίκιο ο Φάνης, βενζίνης είναι.
-
Ο χρήστης geobal έγραψε:
Χρώμα Red Ultimate, Grip control, Full Led Lights με λειτουργία cornering, αυτόματη προσαρμογή δέσμης φώτων, ειδοποίηση οδηγού 3, κούρασης & τυφλού σημείου, είσοδος χωρίς κλειδί, Μπάρες οροφής αλουμινίου, ασύρματη φόρτιση, City Pack 1, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, Λάστιχα 18' M+S.Ωραίος! Εδώ λογικά αυτό θα βγαίνει ένα 10 ρικο πανω.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Χρώμα Red Ultimate, Grip control, Full Led Lights με λειτουργία cornering, αυτόματη προσαρμογή δέσμης φώτων, ειδοποίηση οδηγού 3, κούρασης & τυφλού σημείου, είσοδος χωρίς κλειδί, Μπάρες οροφής αλουμινίου, ασύρματη φόρτιση, City Pack 1, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, Λάστιχα 18' M+S.Ωραίος! Εδώ λογικά αυτό θα βγαίνει ένα 10 ρικο πανω.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο διαμορφωτή είναι στα 39800. Η διαφορά είναι περίπου στα 8000€ που και πάλι πολλά είναι. Τα 2000€ είναι εκπτώσεις..
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
-
Το αυτοκίνητο δεν παίζεται. Το είδα σήμερα πρώτη φορά σε σκούρο πορτοκαλί χρώμα και κόλλησα.
Το χάζευα σαν τον βλάκα.Φοβερό αυτοκίνητο μέσα/έξω. Πολύ πολυτέλεια και φαίνεται πολύ καλή κατασκευή.
-
Test ταράνδου ... στην πραγματικότητα με το 3008 μου.
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 67&start=0
-
Μπρρρρ
Αφού το πέρασες χωρίς πρόβλημα, πάλι καλά. -
Κάπου διάβασα ότι αναμένεται facelift ισχύει;
-
Νομίζω για του χρόνου έχουνε πει, 2020
Peugeot 3008 2016