-
Carscoops: 2020 Peugeot 3008 Facelift: Cleaner Design And A PHEV Powertrain.
https://www.carscoops.com/2019/01/2020- ... owertrain/Facelift is coming.
Sent using Tapatalk
-
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Χθες είχε στο traction στην tv παρουσίαση πάλι το 3008 .Και είχε την έκδοση που έχω allure 1500 diesel eat8 amazonite grey.
Όποιος θέλει ας ψάξει να το δει.
Best colour!
Πες μας δύο λόγια για τον κινητήρα κιβώτιο. Είσαι ευχαριστημένος? Από καταναλώσεις πώς πάει? Γκάζια τι λέει?
Αν ξαναεπερνες θα επερνες αυτό η το 1.2 βενζίνη?
Sent using Tapatalk
-
Να ρωτήσω λίγο για την σύνδεση με το τηλέφωνο :
Σύνδεση με bluetooth έχω κάνει.
Μπορώ να πάρω τηλέφωνο ή να παίξω μουσική από τα αποθηκευμένα τραγούδια στο τηλέφωνο μου.Σύνδεση με καλώδιο επίσης και κάνω τα δύο παραπάνω.
Δοκιμάζω να έχω data από το τηλέφωνο αλλά δεν συνδέεται.
Και στις συνδεδεμένες εφαρμογές δεν βρίσκει τίποτα.Με το android auto το μόνο που καταλαβαίνω ότι έχω παραπάνω, είναι ότι μπορώ να διαλέξω και το waze για χάρτες που έχω κατεβάσει στο κινητό, ή άλλη εφαρμογή όπως το google maps.
Αν και παρατήρησα ότι το waze δεν κάνει update το μέρος που είμαι καθώς κινείται το αυτοκίνητο.
Μόνο του στο κινητό δουλεύει μια χαρά.Εσείς έχετε και άλλα functionality ;
Στο google play store έχει μια εφαρμογή android auto.
Υπάρχουν άλλες που βρήκατε; -
Ο χρήστης vasilis! έγραψε:
Χθες είχε στο traction στην tv παρουσίαση πάλι το 3008 .
Και είχε την έκδοση που έχω allure 1500 diesel eat8 amazonite grey.
Best colour!
Πες μας δύο λόγια για τον κινητήρα κιβώτιο. Είσαι ευχαριστημένος? Από καταναλώσεις πώς πάει? Γκάζια τι λέει?
Αν ξαναεπερνες θα επερνες αυτό η το 1.2 βενζίνη?
Sent using Tapatalk
Βενζίνη δεν έχω οδηγήσει.
Απο γκάζια ευχαριστημένος είμαι.
Είχα το 1600thp 150hp παλιότερα.
Αυτό είναι πιο αργό στο 0-100 αλλά δεν με έχει πειράξει γιατί τραβάει περισσότερο .Γενικά πάλι στον δρόμο από τους γρήγορους είμαι.
Κατανάλωση έχω τώρα 6,7.
Έχει ανέβει από την αρχή που είχα 6,3 ίσως γιατί το συνήθισα και το πατάω.
Άλλαξα και λάδια και δεν ξέρω αν φταίει αυτό.
Δοκιμάζω τώρα ξανά το ακριβό το diesel , μπας και είχε ανέβει λόγω καυσίμου η κατανάλωση.
Με τα χιόνια και τα κρύα είχα δει μια εβδομάδα και 7,3 κατανάλωση.Κιβώτιο αστέρι.
Πρόσφατα διαπιστωσα ότι και στο αυτόματο αν κάνεις κλικ στα αυτάκια ( τις ταχύτητες πίσω από το τιμόνι) ανεβοκατεβάζει. Άρα αν θες να κάνεις προσπέραση μπορείς να κατεβάσεις και θα την κρατήσει για μερικά δευτερόλεπτα ακόμη και αν δεν αυξήσεις γκάζι.
Αλλιώς πατάς απότομα γκάζι και κατεβάζει μόνο του.Γενικά αλλάζει ταχύτητες τόσο γρήγορα και ομαλά που δεν υπάρχει περίπτωση να το πετύχαινα μόνος μου με καμιά Παναγία.
Ίσως για αυτό τον λόγο αυτό που έχασα σε 0-100 με τον πιο δυνατό κινητήρα του προηγούμενου αυτοκινήτου να το κερδίζω με το αυτόματο.
Στα χαρτιά τα 0-100 τα κάνουν οδηγοί των εταιριών που δεν μπορούμε να τους πιάσουμε. -
Thanks για την απάντηση και αναλυτική περιγραφή.
Κατανάλωση με βάση αυτά που λες είναι απίστευτα καλά. Φαντάζομαι σε ταξίδι μπορείς να γράφεις και 5.5 l/100km με ελαφρύ πόδι.
Καλούς δρόμους να το χαίρεσαι το εργαλείο.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Για πές σύγκριση του 1.2 με το 1.5 που είχες? Είναι πιο σβέλτο το βενζίνης ή όχι?Εάν αγόραζες, έχοντας οδηγήσει και τα 2 πιο μοτέρ θα επέλεγες?
Οριακά πιο σβέλτο το βενζίνης. Από στάση ζορίζεται φυσικά αλλά οι ρεπρίζ είναι ικανοποιητικές. Όχι ικανοποιητικές για τα 35+Κ αλλά για τη χρήση που κατά 99% θα κάνει αυτό το αμάξι. Οπότε βενζίνη. Κατανάλωση με βαρύ πόδι στο 10.5. Κιβώτιο φοβερό.
Καλησπέρα Κάμερα? Δεν την έχει standard στην έκδοση Gt Line? Για την πίσω αναφέρεσαι σωστά?
Ναι δυστυχώς δεν έχει απ' ότι φαίνεται. Είχα την εντύπωση ότι η GT-Line έχει στανταρ την 180° καμερα αλλά φευ.
Πιθανότατα αυτό που είχα κι εγώ. Είδες πινακίδα μήπως?
-
Και εγώ θυμάμαι ότι στο gt line είχε κάμερα πίσω standard.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ενώ για άλλη μια φορά διαπιστώνω ότι το infotainment της Peugeot θέλει επειγόντως update.Τι ακριβώς εννοείς;
Τι σου λείπει;
Τι θα άλλαζες ; Το look and feel ;
Κάποια δυνατότητα ; -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για πές σύγκριση του 1.2 με το 1.5 που είχες? Είναι πιο σβέλτο το βενζίνης ή όχι?
Εάν αγόραζες, έχοντας οδηγήσει και τα 2 πιο μοτέρ θα επέλεγες?
Οριακά πιο σβέλτο το βενζίνης. Από στάση ζορίζεται φυσικά αλλά οι ρεπρίζ είναι ικανοποιητικές. Όχι ικανοποιητικές για τα 35+Κ αλλά για τη χρήση που κατά 99% θα κάνει αυτό το αμάξι. Οπότε βενζίνη. Κατανάλωση με βαρύ πόδι στο 10.5. Κιβώτιο φοβερό.
Καλησπέρα Κάμερα? Δεν την έχει standard στην έκδοση Gt Line? Για την πίσω αναφέρεσαι σωστά?
Ναι δυστυχώς δεν έχει απ' ότι φαίνεται. Είχα την εντύπωση ότι η GT-Line έχει στανταρ την 180° καμερα αλλά φευ.
Πιθανότατα αυτό που είχα κι εγώ. Είδες πινακίδα μήπως?
ΙΥΒ 2280 είχε πινακίδα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Τι ακριβώς εννοείς;
Τι σου λείπει;
Τι θα άλλαζες ; Το look and feel ;
Κάποια δυνατότητα ;Μου φαίνεται παρωχημένο και έχει και αρκετό lag. Πχ είναι φορές που θέλει 2' να πάει από χάρτη στην απεικόνιση των αισθητήρων παρκαρίσματος.
ΙΥΒ 2280 είχε πινακίδα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν είναι το ίδιο.
-
ποσο κανει αυτό το 3008 που εχεις τωρα;
-
Πως το κάνει ; Αυτός βλέπει ταινία κανονικά.
Άραγε εν κινήσει παίζει;Αυτος ειναι ενας τροπος στο android auto να κανεις mirror το home screen του κινητου και να παιζουν ακριβως οι εφαρμογες οπως παιζουν στο κινητο. Εχω την εντυπωση οτι βασιζοταν σε παλαιοτερη εκδοση του android auto και στις νεοτερες εχουν κλεισει αυτην την τρυπα. Στην ελλαδα ομως δεν υπαρχει προβλημα διοτι απο τη στιγμη που το android auto δεν υπαρχει στο ελληνικο play store, ολοι το κατεβαζουμε απο apkmirror και το κανουμε sideload, επομενως μπορουμε να διαλεξουμε και να βαλουμε οποια version θελουμε.
-
Ρε σταφαν δηλαδη, καταραμενε και ατιμε ντουνια να πουμε.
Παραγινε πια η ιστορια μεινε με ενα συγκεκριμενο.
-
Ο χρήστης vasilis! έγραψε:
Carscoops: 2020 Peugeot 3008 Facelift: Cleaner Design And A PHEV Powertrain.
https://www.carscoops.com/2019/01/2020- ... owertrain/Facelift is coming.
Sent using Tapatalk
Πραγματικά πολύ αποκαλυπτικό!!! Μόνο τις ρόδες δεν κάλυψαν!
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ρε σταφαν δηλαδη, καταραμενε και ατιμε ντουνια να πουμε.Παραγινε πια η ιστορια μεινε με ενα συγκεκριμενο.
Έρχεται και το συγκεκριμένο σε 10 μερούλες! Αλλά και να ρθει, είναι τέτοιο το κόλλημα με τα αυτοκίνητα που πάντα θα δοκιμάζω από Picanto έως Steyr...
-
Πως το κάνει ; Αυτός βλέπει ταινία κανονικά.
Άραγε εν κινήσει παίζει;Ο εν λόγω το έχει κάνει με Android Auto. Μπορείς να βάλεις και στικάκι με ταινία και να την δείς κανονικά (αρκεί να είναι σε διαστάσεις 640x360), αλλά μόλις ξεκινήσεις το αυτοκίνητο το video σταματάει αυτόματα.
-
Φίλε gvard μου κάνει εντύπωση που δεν παίζει η οθόνη video έστω hd. Δηλαδή εν έτη 2018 δεν θα έπρεπε να έχει έναν player να μπορεί να παίζει κάποια αρχεία video. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι θέμα ασφάλειας λόγω απόσπασης της προσοχής του οδηγού. Σε αλλά οχήματα οι οθόνες του infotainment υποστηρίζουν αναπαραγωγή video, γνωρίζει κανείς?
-
Εν κινήσει κανένα σύστημα δεν επιτρέπει αναπαραγωγή βίντεο για ευνόητους λόγους. Σε στάση είναι διάφορα που το επιτρέπουν, συνήθως έχοντας προσθήκες κάποιων έξτρα χαρακτηριστικών.
Βλέποντας την παραπάνω ανάλυση οθόνης πάντως επανέρχομαι σε προηγούμενο σχόλιο περί update που χρειάζεται το σύστημα της Peugeot. Οι τοπ υλοποιήσεις ανταγωνιστών παίζουν μίνιμουμ στα 720p.
-
Ο περιορισμός έχει να κάνει με το γεγονός πως οι μπάρες πάνω και κάτω παραμένουν ορατές κατά την αναπαραγωγή του video. Όσο για το γεγονός που αναφέρεις σαν μειονέκτημα (ότι δεν παίζουν εν κινήσει), βάσει νομοθεσίας κανένα εργοστασιακό media player δεν θα το επιτρέψει αυτό.
Peugeot 3008 2016