-
Αν δεν ειναι κολπάκι του πωλητή για να κλειστεί αμάξι άμεσα,ειναι τουλάχιστον κακόγουστο αστείο.....μιλάμε για δυο χιλιάρικα πάνω περίπου κατα μέσο όρο....
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Ως προς την μεταπωλητικη αξία των Κορεατών οποίος έχει πάρει τα πρώτα Ceed και i30 μτχ πίνει νερό στο όνομα τους.
Το προηγούμενο μάλιστα Ceed θα μπορούσα να πω πως ποιοτικά εσωτερικά ηταν και καλύτερο από το Golf VII
Το προηγούμενο Sportage βενζίνης είναι λίγο δύσκολο να φύγει , αλλά τα νεα Sportage , Tuscon , Ceed , i30 θα πουληθούν πανευκολα σε λίγα χρόνια καθώς και σαν μτχ θα παραμένουν ακόμη και VFM και μοντέρνα όσο ένα Tiguan ή Golf , ή Focus.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
το sportage και το Tucson δεν φεύγουν σαν καινούργια θα φύγουν σαν μεταχειρισμένα ;το ceed πουλάει .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τα αμάξια δεν φεύγουν όταν οι κάτοχοι τους προσπαθούν να βγάλουν και κέρδος από την πώληση τους! Όταν έχει λογικές τιμές απομείωσης φεύγουν. Όταν του κάνουν 60000 σε ένα χρόνο και το πουλάνε -10% από την τιμή αγοράς και θέλουν και τα λεφτά στο χέρι ε μάλλον δεν θα φύγει ποτέ...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει κόσμος που ειδικά μεταχειρισμένα αγοράζει μόνο Ασία μεριά,δεν νομίζω να έχουν δυσκολία να πωληθούν.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Τα αμάξια δεν φεύγουν όταν οι κάτοχοι τους προσπαθούν να βγάλουν και κέρδος από την πώληση τους! Όταν έχει λογικές τιμές απομείωσης φεύγουν. Όταν του κάνουν 60000 σε ένα χρόνο και το πουλάνε -10% από την τιμή αγοράς και θέλουν και τα λεφτά στο χέρι ε μάλλον δεν θα φύγει ποτέ...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που λέω εγώ είναι άλλο μη μπερδεύεσαι .Το αμάξι αυτό δεν έχει ενδιαφέρον σαν καινούργιο δεν το αγοράζει ο κόσμος θα έχει ενδιαφέρον σαν μεταχειρισμένο ;
-
Ναι μπορεί να το αγοράσει γιατι έχει αξιοπιστία και σε βάθος χρόνου βγάζει λιγότερα προβλήματα από τα διαφημισμενα μοντέλα τόσο απλά.
Και το πρώτο που ενδιαφέρει κάποιον που αγοράζει αμάξι από δεύτερο χέρι είναι να αντέξει πολλά χρόνια χωρίς να βάζει το χέρι στην τσέπη.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μην ξεχνατε και το (με τα σημερινα δεδομενα τουλαχιστον) σηματακι της εφοριας. 400αρες θεωρω οτι δυσκολα θα καταπιει για μεταχειρισμενο αυτοκινητο, ενας υποψηφιος αγοραστης. Ισως να αλλαξουν στην πορεια οι κλιμακες, αλλα δεν μπορουμε να παιρνουμε αποφασεις με την ελπιδα της αλλαγης (ειδικα στην ελλαδα, οπου προβλεπουμε το ποσο θα χειροτερεψουν τα πραγματα )
-
Δεν νομίζω πάντως να μην αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας,θα είναι μεγάλο αυτογκόλ. Δεν έχει λόγο το κράτος να μην θέλει ο κόσμος να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο και να πληρώσει τα κερατά του σε φόρους γιατί το παλιό του έχει λιγότερα τέλη.
-
Το κράτος θέλει να εισπράττει συγκεκριμένο ποσό από αυτούς που μπορούν να δώσουν. Το αν θα εισπράξει 50000αμαξια100ευρω φόρο ή 50001000 που κάνει τώρα του είναι αδιάφορο.
Μπορώ να σου πω πιο πολύ σιγουριά νιώθει από το να παίρνει πολλά από λίγους που τα έχουν παρά τα λίγα από πολλούς γιατί το δεύτερο σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις κίνητρα και στον μη έχοντα να νιώσει ότι μπορεί να πάρει νέο αμάξι και αυτό με μέσο μισθό 800 ευρώ δεν γίνεται.Οπότε και τα τέλη κυκλοφορίας θα κρατήσει ψηλά ώστε να ματώνει ο υφισταμενος κάτοχος αλλά και ο νέος κάτοχος , που μπορεί αφού αγόρασε αμάξι, και οι φόροι για αγορά νέου θα είναι στο Θεό γιατί ξέρει ότι υπάρχει ένα 15-20% του πληθυσμού που είτε ως εταιρικό είτε ως ιδιώτης μπορεί να πάρει αμάξι και θα τον κοπαναει ανελέητα.
Όταν βλέπεις ότι η μισή κοινωνία κυκλοφορεί με καθισμενο γκολφ του 2001 με 300000χλμ και δεν μπορεί να πάρει ένα δάνειο 15000 για να παρει νέο οικογενειακό δείχνει ότι αυτός ο κόσμος έχει βγει τελείως από την αγορά νέου αμαξιού και σκοπεύει να πέθανει μαζί του...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν υπολογίζεις όμως τον ΦΠΑ και τα τέλη ταξινόμησης της αγοράς νέου αυτοκινήτου που είναι σαφώς μεγαλύτερα από τα τέλη κυκλοφορίας και έχει τεράστια διαφορά αν θα τα μαζέψεις από Χ η 10Χ αυτοκίνητα.
-
Δεν θέλει το κρατος πωλήσεις νέων γιατί επιδεινώνεται το εμπορικό ισοζύγιο.
Πέρα βέβαια από τα ιδεοληπτικά των συριζανελ. -
Από ΦΠΑ όντως χάνουν αν και όχι όσο νομίζουμε γιατί αυτοί που μπορούν παίρνουν αμάξια πιο ακριβα και φυσικά και αυτό ρυθμίζεται αν σκεφτούμε ότι πριν μερικά χρόνια το ΦΠΑ ήταν 6 μοναδες λιγότερο!
Αλλά από τα τέλη ταξινόμησης όπως είπα είναι ρυθμιζόμενο συντηρούν τα ποσά που θέλουν παρότι πέφτει η κατανάλωσηΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ναι μπορεί να το αγοράσει γιατι έχει αξιοπιστία και σε βάθος χρόνου βγάζει λιγότερα προβλήματα από τα διαφημισμενα μοντέλα τόσο απλά.
Και το πρώτο που ενδιαφέρει κάποιον που αγοράζει αμάξι από δεύτερο χέρι είναι να αντέξει πολλά χρόνια χωρίς να βάζει το χέρι στην τσέπη.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkμαλλον ο κόσμος δεν κοιτάζει τα 7 χρονια εγγυησης και την αξιοπιστια του και φαίνεται αυτό από τις πωλησεις που κάνει.
-
Ξεπερνάει το 9% το συνδυασμένο μερίδιο ΚΙΛ+Χιουντάι στην ελληνική αγορά. Εσύ που λες να οφείλεται αυτό? Στο χέριτατζ που έχουν, στην Άρεια καταγωγή τους, ή μήπως σε άλλα προσόντα τους? Καλή ώρα σαν την 7χρονη εγγύησή τους (5 για Χιουντάι) και τη συνήθως καλή τιμή αγοράς τους και αξιοπιστία τους?
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Δεν υπολογίζεις όμως τον ΦΠΑ και τα τέλη ταξινόμησης της αγοράς νέου αυτοκινήτου που είναι σαφώς μεγαλύτερα από τα τέλη κυκλοφορίας και έχει τεράστια διαφορά αν θα τα μαζέψεις από Χ η 10Χ αυτοκίνητα.ολα πολυ ωραια και λογικα τα λετε. Το προβλημα ειναι οτι εχετε την εντυπωση οτι οι κυβερνουντες ενδιαφερονται να καθισουν και να σκεφτουν λογικα.
Παντως, ακομα και ιδεολογικα αν το δει κανεις (απο τη μερια της κυβερνησης) τους συμφερει περισσοτερο να κοπανησουν τα καινουρια αυτοκινητα και τους 'φραγκατους' που εχουν τα χρηματα να αγορασουν, παρα τον 'φτωχο λαουτζικο' που εχει αυτοκινητο 15ετιας. Ποιανου αυτοκινητο ρυπαινει περισσοτερο, ας μην το συζητησουμε καλυτερα -
πηγα σημερα στον αλφα-βητα στο περιστερι και το καροτσακι που πηρα ειχα μια ροδα χαλασμενη
ΑρΕς
τοσα ασχετα στο τριο-οχτω νημα, το δικο μου να πειραξει? -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
πηγα σημερα στον αλφα-βητα στο περιστερι και το καροτσακι που πηρα ειχα μια ροδα χαλασμενηΑρΕς
τοσα ασχετα στο τριο-οχτω νημα, το δικο μου να πειραξει?λυγμοι
-
Γειά σας και από μένα . Εβαλα ένα θέμα για αγορά διπλοκάμπινου , αλλά και εκεί δεν είμαι σίγουρος αν θα με βολέψει .
Είπα μια και είμαστε εδώ αγρότες να πάρω ένα διπλοκάμπινο , για να μην μου λέει χαζά η εφορία , αλλά εδώ που το συζητάμε λένε ότι οι φόροι είναι μικροί και για τα τζιπάκια . Τα λεφτά που μπορώ να δώσω είναι 30-35000 αλλά μου είπαν να δώσω πιο λίγα για τζιπάκι γιατί έχει λέει εφορία η αγορά .
Μπήκα σε αυτό το θέμα γιατί εδώ γράφουν συνέχεια , όχι ότι σκέφτομαι μόνο το πεζώ που είναι και ακριβό , αλλά γενικά τα κοιτάω όλα . Μόνο πετρέλαιο όμως . Εσείς τι τζιπάκι θα μου λέγατε . -
Εδώ είναι για το 3008 όμως. Μπορείς να συνεχίσεις στο δικό σου θέμα και να επεκτείνεις εκεί τις επιλογές σου.
-
σημερα φτιαχνουμε κοιλιακους
Peugeot 3008 2016