-
Τη Μακεδονία την πουλήσαμε πρώτα εμείς όλοι (εκτός απο μένα γιατί δεν πάτησα ούτε θα πατήσω) και μετά οι πολιτικοί μας.
Όταν στέλνεις βιοτεχνίες στα Σκόπια και τους δίνεις δουλειά, όταν περνάς τα σύνορα για φθηνή βενζίνη, όταν πας για να φτιάξεις τη μασέλα σου και τους δίνεις λεφτά, όταν πας στο καζίνο (που το έχει τουρκαλάς) και σπρώχνεις λεφτά για να τσιμπήσεις τζάμπα σαντουιτς,ε τότε, δε σου φταίνε οι πολιτικοί στο φινάλε φινάλε γιατί και αυτοί τα ίδια κάνουν με σένα.
Ζήλεια για το 3008; Φίλε, κάποιοι έχουν και παίζουν τη μπάλα χαμηλά. Γιατί τα κρατάνε για τα παιδιά τους, για τα εγγόνια τους, για να τους θάψουν αξιοπρεπώς δε θα τα δίνουν σε σίδερα και λαμαρίνες. Ούτε θα γίνουν εβδομαδιαίοι πελάτες των συνεργείων.
Ηρακλής, επιστροφή στα threads μου.
-
Είδα αρκετοί 3008 στη Λευκάδα. Αν όχι όλα, τα περισσότερα είχαν αυτοκόλλητα avis και hertz
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ναι γενικά ο καθένας μπορεί να λέει και να παίρνει ότι θέλει και οι άλλοι απλά μπορούν να τοποθετηθούν μιας και πρόκειται για δημόσιο φόρουμ. Και σε αυτό το φόρουμ και στα πλαίσια του σχολιασμού αδυνατω να καταλάβω το επιχείρημα του vfm για το βολβό των +70000 . Μιας και είμαστε στο θέμα του 3008 . Αδυνατω να καταλάβω πως το 3008 είναι ακριβό στα 35000 για αυτά που προσφέρει και το xc60 vfm στα +70000. Βοήθησε να καταλάβουμε το σκεπτικό σου.Και να αρχίσω εγώ το 3008 λες είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει και το κοστολογεις 26. Το xc60 αξίζει τα +70 που ζητά;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε ειλικρινά δεν έχω κανένα λόγο να σε πείσω ότι το T8 είναι vfm! Ούτε ξεκίνησα να λέω τι αμάξι πήρα και το ανέφερα μόνο επειδή ρωτήθηκα! Δεν πουλάω Volvo...
Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι έλεγα μήπως μας βοηθουσες να καταλάβουμε την λογική σου μιας και είμαστε σε δημόσιο φόρουμ
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το αν κάνει ή όχι πωλήσεις ή όχι στην Ελλάδα δεν έχει σχέση με το αν είναι καλό ή όχι.
Αν σου αρέσει πας και κοιτάς τις πωλήσεις να δεις αν το αγοράζουν πολλοί για να το πάρεις και συ;
Επίσης δεν έχει σήμα που θα σε κάνει να καμαρώνεις για το κλειδάκι στην πλατεία του χωριού, οπότε να λες χαλάλι τα 30+ που έδωσα, αλλά τα βλέμματα τα τραβάει ασυζητητί, και αυτό λέει πολλά....
Εμείς που τα ακουμπήσαμε και το πήραμε δεν κοιτάξαμε το σήμα προφανώς, αλλά πιστεύουμε ότι τα αξίζει γι αυτά που προσφέρει.
Σε κάποιους δεν αρέσει η τιμή και δεν μπορούν να το αγοράσουν, σε άλλους δεν αρέσει το σήμα, είμαι σίγουρος ότι με άλλο σήμα θα έσκαγαν 40αρια και θα έγραφαν διθυράμβους, αλλά αυτά είναι ψυχολογικά του καθενός....
Γουστάραμε, τα ακουμπήσαμε και το πήραμε, ας μιλήσουμε στο φόρουμ για το αυτοκίνητο, σε όποιον δεν φτάνουν τα φράγκα ας πάρει άλλο, σε όποιον δεν αρέσει, ας χαρεί το δικό του και να μας αφήσει ήσυχους, έλεος πια με τη μιζέρια...
δείτε τις σελίδες στο θέμα αυτό, για να βρεις μια πληροφορία ή να ενημερωθείς πρέπει να διαβάσεις ένα σωρό κατινιές ανάμεσα....
Ο κύριος συνάδελφος τα λέει σωστά!!!! -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Όχι έλεγα μήπως μας βοηθουσες να καταλάβουμε την λογική σου μιας και είμαστε σε δημόσιο φόρουμΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να αρχίσω να λέω γτ θεωρώ vfm ένα άλλο αυτοκίνητο στο thread του 3008 ενώ δεν είναι καν της ίδιας κατηγορίας κι ούτε καν ανταγωνιστικά δεν το βρίσκω σωστό.
Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης elplat έγραψε:
Το αν κάνει ή όχι πωλήσεις ή όχι στην Ελλάδα δεν έχει σχέση με το αν είναι καλό ή όχι.
Αν σου αρέσει πας και κοιτάς τις πωλήσεις να δεις αν το αγοράζουν πολλοί για να το πάρεις και συ;
Επίσης δεν έχει σήμα που θα σε κάνει να καμαρώνεις για το κλειδάκι στην πλατεία του χωριού, οπότε να λες χαλάλι τα 30+ που έδωσα, αλλά τα βλέμματα τα τραβάει ασυζητητί, και αυτό λέει πολλά....
Εμείς που τα ακουμπήσαμε και το πήραμε δεν κοιτάξαμε το σήμα προφανώς, αλλά πιστεύουμε ότι τα αξίζει γι αυτά που προσφέρει.
Σε κάποιους δεν αρέσει η τιμή και δεν μπορούν να το αγοράσουν, σε άλλους δεν αρέσει το σήμα, είμαι σίγουρος ότι με άλλο σήμα θα έσκαγαν 40αρια και θα έγραφαν διθυράμβους, αλλά αυτά είναι ψυχολογικά του καθενός....
Γουστάραμε, τα ακουμπήσαμε και το πήραμε, ας μιλήσουμε στο φόρουμ για το αυτοκίνητο, σε όποιον δεν φτάνουν τα φράγκα ας πάρει άλλο, σε όποιον δεν αρέσει, ας χαρεί το δικό του και να μας αφήσει ήσυχους, έλεος πια με τη μιζέρια...
δείτε τις σελίδες στο θέμα αυτό, για να βρεις μια πληροφορία ή να ενημερωθείς πρέπει να διαβάσεις ένα σωρό κατινιές ανάμεσα....
Ο κύριος συνάδελφος τα λέει σωστά!!!!μα δεν σημαίνει αν καποιος δεν το πήρε δεν του έφταναν τα χρήματα .Εγω δεν είχα τέτοιο θέμα Απλά όταν πήγα και το είδα εξωτερικα δεν μου άρεσε .Μεσα το είδα πολύ καλητερο από ότι κυκλοφορεί στην αγορά και με κέρδισε η οθονη πίσω από το τιμόνι .Αυτη που προεξέχει πάνω από το ταμπλό δεν μου άρεσε Οταν έκατσα και μου είπε τι τιμή του ειπα εγώ για αυτό το σήμα πάνω από 25 και πολλά τα θεωρώ δεν δίνω .Εκει ο πωλητης άρχισε να λέει σε εμένα 22 χρονια οδηγός ότι είναι premium του εξήγησα πολύ ευγενικά ότι από ποτέ το σηματάκι αυτό έγινε premium η οποίος πουλάει ακριβά είναι premium;Μόλις με πήρε τηλ και του ειπα ότι δεν ενδιαφέρομαι ,επειδή τότε ήμουν κάτοχος Audi άρχισε να κατηγορεί όλο vw group που το είδα άκρως αντιεπαγγελματική Oτι το προηγούμενο 3008 είχε θέματα δεν το λένε .Ακομα μια φορά που πήγα σε άλλο μαγαζί να το δει η γυναίκα που και σε αυτή δεν έκανε εντύπωση είχαν το στυλ οι πωλητές σαν να μπηκαν στη Mercedes .Το ότι γυρνάει καποιος και λέει εγώ για αυτό το σήμα δεν τα σκάω δεν είναι ούτε κατινιά ούτε κακό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης elplat έγραψε:
Ο κύριος συνάδελφος τα λέει σωστά!!!!επισης για αυτό που λες για βλέμματα τα suv λόγω όγκου και μεγέθους ναι τα παρατηρούν και εγώ σε αυτό που πήρα βλέπω βλέμματα που πριν από αυτό 3 καινούργια αμάξια είχα αλλάξει ιδιαίτερα το a3 που ήταν εργαλείο για την εποχή του και θυμάμαι να το κοιτάνε έντονα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για το αμάξι,έτσι? Όχι μόνο για κλειδιά, πουλ μουρ,ντεμέκ πριμιουμ και λοιπές χαζομάρες....Πλέον οι διαφορές μεταξύ κατασκευαστών ειναι τόσο μικρές που ο όρος πριμιουμ είναι για παιδάκια και απαίδευτους καταναλωτές όπως οι Έλληνες.
-
Οποιος ασχολειται με το αν ο κοσμος γυρναει να χαζεψει το αμαξι δε διαφερει και πολυ απ αυτον που μοστραρει το κλειδι. Απ τη στιγμη που αρχιζεις ν αναφερεσαι σε αλλους εισαι λιγο οφσαϊντ. Γιατι θα γυρισει ο αλλος και θα σου πει κι εσυ γιατι το πηρες, για να σε κοιτανε;;
Νομιζω οτι ολες αυτες οι γενικευσεις δεν εχουν κανενα μα κανενα νοημα. Καθεστε παλι τοσα ποστ και τρωγεστε σα τα κοκορια...
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για το αμάξι,έτσι? Όχι μόνο για κλειδιά, πουλ μουρ,ντεμέκ πριμιουμ και λοιπές χαζομάρες....Πλέον οι διαφορές μεταξύ κατασκευαστών ειναι τόσο μικρές που ο όρος πριμιουμ είναι για παιδάκια και απαίδευτους καταναλωτές όπως οι Έλληνες.Ο όρος 'πρίμιουμ' είναι μεν για παιδάκια, αλλά τι είναι ένα δήθεν SUV χωρίς τετρακίνηση και σοβαρά μοτέρ;
-
Την τετρακίνηση ελάχιστοι την θέλουν πλέον και για τα σοβαρά μοτέρ τι εννοείς ? Μια χαρά μοτέρ έχει για τον όγκο του και μιλάω για όλη την γκάμα και όχι αυτά που ζητάνε εδώ .
Η ουσία είναι ότι το αμάξι έχει ζορίσει κλειδολάγνους και λοιπούς και για αυτό γράφουν συνέχεια στο θέμα του .
Ο άλλος δεν θα έδινε πάνω από 25 για αυτό το σήμα και έδωσε 50+ για την κινεζιά ....
Και μην μου πείτε ότι το Κινέζικο είναι Βόλβο γιατί μεγάλωσα με βόλβο , όταν ήταν πραγματικά από το 444 , τα 122 μέχρι τα 144 . Μετά άρχισε η παρακμή που οδήγησε σε χαζοαμερικανιές (244 και 264) , σε υποδούλωση στην Ντάφ (440) , σε κινητήρες και κιβώτια της πλάκας και αίσθηση μονοπρόπελης Παντόφλας σε καιρό , οπότε κατέληξε στην χρεωκοπία και την κινεζοποίηση .
Και τώρα έχει ΕΝΑ μόνο πάτωμα , που είναι βαρύ και έτσι βγάζει μοντέλα μέτρια έως κακά . Και βέβαια με ΜΗΔΕΝΙΚΗ μεταπώληση .
Πηγαίνετε να αγοράσετε ένα 90άρι της περασμένης δεκαετίες .... Χρυσούς θα σας κάνουν για να ξεφορτωθούν το παλτό .
-
Το 3008 εκτός από ένα ταμπλό και έναν ηλεκτρονικό πίνακα δεν προσφέρει τίποτα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ούτε γρήγορο είναι, ούτε στρίβει, ούτε εκτός δρόμου πηγαίνει (ούτε καν στοιχειωδώς το ΓΙΩΤΑΔΙΚΟ 2χ4!!!), ούτε τίποτα!!! Έχει πολύ καλύτερα αυτοκίνητα η Peugeot.
Και επειδή αναφέρθηκαν τα Volvo, δεν τα πάω καθόλου, αλλά τουλάχιστον μια τετρακίνηση και 2-3 καλά μοτέρ τα έχουν!!!
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Την τετρακίνηση ελάχιστοι την θέλουν πλέον και για τα σοβαρά μοτέρ τι εννοείς ? Μια χαρά μοτέρ έχει για τον όγκο του και μιλάω για όλη την γκάμα και όχι αυτά που ζητάνε εδώ .+1
-
Ποια καλά μοτέρ έχει ρε παλικάρια;
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Η ουσία είναι ότι το αμάξι έχει ζορίσει κλειδολάγνους και λοιπούς και για αυτό γράφουν συνέχεια στο θέμα του .
Ο άλλος δεν θα έδινε πάνω από 25 για αυτό το σήμα και έδωσε 50+ για την κινεζιά ....
-1
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
-1
Ντάξει, ασχολείσαι κι εσύ με τον Κριούζερ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποια καλά μοτέρ έχει ρε παλικάρια;Εσένα πιο μοτέρ σε χαλάει και σου φαίνεται να μειωνεκτει σε σχέση με τον ανταγωνισμό? Η όταν εννοείς καλά μοτέρ εννοείς V6,V8?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
-1
Ντάξει, ασχολείσαι κι εσύ με τον Κριούζερ.
Για να μην το πάρει πολύ πάνω του που πήρε +1
-
Κλαίνε οι γερμανολαγνοι ελληνάρες που ένα ακριβό peugeot αρέσει στον κόσμο και πουλάει κιόλας... αχαχαχα
Peugeot 3008 2016