-
Ωχ, τι εννοείς δύσκολο χρώμα για περιποίηση; Δώσε ένα παράδειγμα
Το 2009 είχα πάρει το Insignia. Τότε είχε πέσει πολλή διαφήμιση και είχε γίνει χαμός γιατί ήταν VFM. Από εκεί και πέρα λόγω του ότι το πήρε πολύς κόσμος μετά 'βρώμισε' ο τόπος και βαριόμουν να το βλέπω παντού. Την ώρα της πώλησης σαν μεταχειρισμένο ήταν θύμα της επιτυχίας του, καθώς λόγω μεγάλης προσφοράς είχε πέσει η τιμή του κατακόρυφα. Προσωπικά θέλω να μην δω πολλά 3008 στον δρόμο ώστε να μην χάσει πολύ σε αξία μεταπώλησης μετά
-
Δεν υπαρχει περιπτωση να μη χασει πολυ σε αξια και ας πουλησει μονο 100 κομματια οποτε κοιτα να το χαρεις
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Ωχ, τι εννοείς δύσκολο χρώμα για περιποίηση; Δώσε ένα παράδειγμαΦαίνονται άμεσα όλες οι ατέλειες (αράχνες, γρατσουνιές κλπ.) και το μαύρο είναι όμορφο μόνο όταν είναι καθαρό (βρωμίζει πανεύκολα, είναι το χρώμα στο οποίο η βρωμιά φαίνεται περισσότερο από όλα τα χρώματα) και γυαλισμένο.
ΥΓ: Είχα (δυστυχώς, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου σαν χρώμα) 4 μαύρα αυτοκίνητα και γνωρίζω αρκετά καλά τις δυσκολίες του χρώματος.
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Καλημέρα,Χθες πήρα και αριθμό πλαισίου, σε ~1 μηνα θα έρθει και το 2.0 GT μου. Εν τω μεταξύ ρε παιδιά μπαίνω συχνά-πυκνά για να δω αν έχει γράψει εμπειρίες κάποιο μέλος και με μεγάλη απογοήτευση είδα μόνο τον mixalakis και οι υπόλοιπες σελίδες πάλι από τους ίδιους και τους ίδιους οι οποίοι προσπαθούν να μας πείσουν πως η λύση που έχουν είναι καλύτερη/φθηνότερη/δυνατότερη/πλουσιότερη/μπλαμπλατερη.
Μερικά πράγματα:
-
mixalakis: ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ! Έχεις κάνει πολύ καλή επιλογή! Με στεναχώρησες λίγο για αυτό που είπες για το μαύρο χρώμα. Προσωπικά το έχω παραγγείλει σε μαύρο και σκεφτόμουν μήπως έκανα λάθος, έως ότου το είδα από κοντά στο δρόμο την περασμένη εβδομάδα καλογυαλισμένο. Πραγματικά τα σπάει, ειδικά οι αντιθέσεις του νίκελ με το μαύρο (πχ στο GT είναι και τα καλύμματα των καθρεπτών νίκελ) είναι φανταστικές. Έχεις και το Navi; TomTom traffic σου ενεργοποίησαν (live δεδομένα κίνησης στην οθόνη);
-
Παιδιά, ο κάθε ένας παίρνει αμάξι βάσει της κ@βλ@ς του. Το ότι η Peugeot έβγαλε ένα SUV του οποίου η αξία είναι παραπάνω από τις εταιρίες που θεωρούνται παρόμοιες, δεν σημαίνει ότι είναι κλέψιμο το εν λόγω αυτοκίνητο ή απάτη ή ο,τιδήποτε άλλο. Πραγματικά εύχομαι να μπαίνετε στο αυτοκίνητο σας και να το χαίρεστε, αφήστε και εμάς να το χαρούμε. Είπατε την άποψη σας 1, 10, 700 φορές, παρακαλώ πείτε κάτι διαφορετικό σχετικό με το αυτοκίνητο ώστε να συνεισφέρετε στο παρόν thread με τυχόν πληροφορίες για το αυτοκίνητο.
Έχεις δίκιο για τις αντιθέσεις του μαύρου με το νίκελ, αλλά δεν κάνει καθόλου αντίθεση με τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά που μ άρεσει πολύ.
Δεν ξέρω καθόλου τι λες για το navi.Εσένα πόσο σου πήγε το GT;
-
-
Στο http://immersiveprod.com/tropheesargus2 ... eot_inside μπορείτε να δείτε πως είναι μέσα το όχημα (έκδοση GT line).
-
Ο χρήστης mixalakis έγραψε:
Στην φώτο που έβγαλα το δικό μου από το μπαλκόνι φαίνεται το γυάλινο τμήμα και το σημείο που χωρίζει το ανοιγόμενο.
Σου χρωστάω μία από μέσα!
Πολύ όμορφο αυτοκίνητο!
Καλοτάξιδο να είναι, να το χαίρεσαι! -
Δεν ξέρω καθόλου τι λες για το navi.
Εσένα πόσο σου πήγε το GT;
Στο viewtopic.php?p=3194114#p3194114 αναφέρεται ο αρχικό εξοπλισμός και στο viewtopic.php?p=3196786#p3196786 οι τελικές προσθήκες του καθώς και το τελικό κόστος.
Σχετικά με το Navi, κανονικά έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει live κίνηση στους δρόμους, κάτι το οποίο γίνεται σε άλλες χώρες αλλά δεν έχω πετύχει να το έχει ενεργοποιήσει κανείς στην Ελλάδα έως τώρα.
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Σχετικά με το Navi, κανονικά έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει live κίνηση στους δρόμους, κάτι το οποίο γίνεται σε άλλες χώρες αλλά δεν έχω πετύχει να το έχει ενεργοποιήσει κανείς στην Ελλάδα έως τώρα.Live traffic, όπως και ΤΑ (Traffic Announcements) δεν δουλεύουν στην Ελλάδα. Από όσο ξέρω, live-traffic σύστημα έχει σηκώσει μόνο το ΕΜΠ (το οποίο δεν χρησιμοποιεί κανένας, ενώ είναι μόνο για Αθήνα), ενώ ΤΑ δεν έχει κανένας σταθμός (που να δουλεύει).
-
Live traffic μόνο google maps για Ελλάδα...
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Live traffic, όπως και ΤΑ (Traffic Announcements) δεν δουλεύουν στην Ελλάδα. Από όσο ξέρω, live-traffic σύστημα έχει σηκώσει μόνο το ΕΜΠ (το οποίο δεν χρησιμοποιεί κανένας, ενώ είναι μόνο για Αθήνα), ενώ ΤΑ δεν έχει κανένας σταθμός (που να δουλεύει).
Το Navi του 3008 παίρνει δεδομένα είτε από το Peugeot SOS (το οποίο δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα, ενσωματωμένη SIM κάρτα στο αυτοκίνητο) είτε από tethering κινητού μέσω Internet. Δεν έχει σχέση με το TA ούτε με κάποιο υπάρχον σύστημα OTA (Over The Air), είναι καθαρά μέσω Internet (τρώει δεδομένα από το κινητό).
-
Από ότι βλέπω η TomTom υποστηρίζει κανονικά για Ελλάδα το live traffic, πχ https://mydrive.tomtom.com/en_gb/#mode= ... 0,-0+ver=3
-
Σοβαρά, έχουν τα Maps ή το ΤΤ live traffic ? Και από που παίρνουν live-stream δεδομένα ? Μη μου πείτε ότι έχουν κάνει σύμβαση με το ΕΜΠ Άλλη επιλογή θα ήταν να χρησιμοποιούν ιστορικά δεδομένα, με ωριαίες ζώνες και μέσες τιμές καθυστέρησης, αλλά αν μου λέτε ότι είναι live, σημαίνει ότι από κάπου τσιμπάνε live-stream
Το ΤΑ το ανέφερα γιατί σε άλλες χώρες είναι πολύ διαδεδομένο και χρήσιμο να ακούς επιτόπου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαδρομή που κινείσαι, και άρα να επιλέξεις τσακ-μπαμ κάποιο alternate route. Ειδικά μάλιστα αν έχεις ενεργοποιήσει την σχετική υπηρεσία, τα ΤΑ αναγκαστικά τα ακούς, οπότε πράττεις αναλόγως...
-
Όταν λες Maps εννοείς google Maps; Αν ναι τότε παίρνουν δεδομένα από τους χρήστες σε συνδυασμό προφανώς με αλγόριθμους. Σε πληροφορώ ότι είναι ακριβέστατες οι ενδείξεις.
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Δεν ξέρω καθόλου τι λες για το navi.
Εσένα πόσο σου πήγε το GT;
Στο viewtopic.php?p=3194114#p3194114 αναφέρεται ο αρχικό εξοπλισμός και στο viewtopic.php?p=3196786#p3196786 οι τελικές προσθήκες του καθώς και το τελικό κόστος.
Σχετικά με το Navi, κανονικά έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει live κίνηση στους δρόμους, κάτι το οποίο γίνεται σε άλλες χώρες αλλά δεν έχω πετύχει να το έχει ενεργοποιήσει κανείς στην Ελλάδα έως τώρα.
Όταν έφτασα εγώ στα 35.000€ που είναι η τιμή εκκίνησης του GT, λέω μήπως έπρεπε να είχα πάει στο GT. Αλλά μετά ήταν σίγουρο ότι θα πήγαινε πάνω από 40-45.000€.
-
Όντως τα Google Maps έχουν live ένδειξη κυκλοφορίας και κατά 95% πέφτουν μέσα...πάρα πολύ χρήσιμο!
-
Η live κίνηση σε Google και TT είναι κατά ένα μεγάλο μέρος και συνεισφορά χρήστη, αναλύοντας την ταχύτητα που πηγαίνεις σε σχέση με τα χ.α.ω. του δρόμου και φυσικά με το πόσοι χρήστες είναι στο ίδιο μοτίβο. Έχει τύχει αρκετές φορές που περιμένω κάπου σε κίνηση να μου πετάξει το Google maps alert για το αν συμβαίνει κάτι στο σημείο και να το κάνω report από ένα drop down menu.
-
Όταν έφτασα εγώ στα 35.000€ που είναι η τιμή εκκίνησης του GT, λέω μήπως έπρεπε να είχα πάει στο GT. Αλλά μετά ήταν σίγουρο ότι θα πήγαινε πάνω από 40-45.000€.
Μπερδεύεις το GT line με το GT. Η τιμή εκκίνησης του GT είναι 45.000 και όχι 35.000.
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Η live κίνηση σε Google και TT είναι κατά ένα μεγάλο μέρος και συνεισφορά χρήστη, αναλύοντας την ταχύτητα που πηγαίνεις σε σχέση με τα χ.α.ω. του δρόμου και φυσικά με το πόσοι χρήστες είναι στο ίδιο μοτίβο. Έχει τύχει αρκετές φορές που περιμένω κάπου σε κίνηση να μου πετάξει το Google maps alert για το αν συμβαίνει κάτι στο σημείο και να το κάνω report από ένα drop down menu.Και το waze κάνει τέτοια κόλπα!
-
Να ρωτήσω...ποια είναι η διαφορά του GT Line (εξοπλιστική έκδοση εάν καταλαβαίνω σωστά) με το GT? Έχουν διαφορά στο στήσιμο? Είναι μόνο θέμα εξοπλισμού?
-
Σε επίπεδο εξοπλισμού, το GT έχει Keyless entry, κάμερα οπισθοπορείας 180ο (βλέπεις birds eye view το πίσω μέρος, όχι απλή οπισθοπορεία), επένδυση καθισμάτων με δέρμα/ύφασμα, μπάρες οροφής αλουμινίου και επιχρωμιωμένους καθρέπτες. Από εκεί και πέρα το GT βγαίνει μόνο σε 2.0 Diesel 180PS, ενώ το GT Line (πλέον) μόνο σε 1.6 130PS.
180 camera: Δες στα δεξιά της οθόνης στο https://youtu.be/Jr6b_jFCGcI?t=20s
Peugeot 3008 2016