-
Είχα ρωτήσει εντελώς πληροφοριακά αφού τα suv δεν με ενδιαφέρουν,το καλοκαίρι και οι τιμές ήταν Tiguan diesel 28035 ευρώ , 3008 (active diesel) 30000 ευρώ. Μάλιστα στην Peugeot έπεσα στον ίδιο πωλητή που πρίν 17 χρόνια είχα πάρει 2 106 rallye και μου είπε ότι μπορεί να πέσει λίγο ακόμη.Για BMW δεν ξέρω αλλά νομίζω κάποιος έχει ανεβάσει προσφορά σε άλλο topic.
Προσωπικά την διαφορά tiguan - 3008 θα την πλήρωνα μιάς μόνο λόγω της μέσα έξω εμφάνισης αξίζει. (στο tig αν θυμάμαι καλά είχε καπιτονέ!!! καθίσματα). Αν η βασική έκδοση της Χ1 είναι κάπου κοντά με το 3008 θα το σκεφτόμουν αλλά όταν βλέπω προσφορές 38000 ευρώ για τρικύλινδρο συγνώμη αλλά πάω παρακάτω, βάζω λίγα ακόμη και παίρνω την Giulia που είναι κουκλάρα, ντιζελοκίνητη, με φρενάρες, στριφτερή και μόνο και μόνο που θα την βλέπω στην πυλωτή θα μου φτιάχνει την μέρα. Άλλωστε έχουμε καεί με την αξιοπιστία των premium και έχω καταλήξει στο ότι είναι απλά θέμα τύχης, το που θα πέσεις, οπότε πάρε οτι σου αρέσει.
To ωραίο βέβαια είναι οτι συζητούσα με φίλο τελευταία για την Giulia μιας και με ενδιαφέρει, και εισπράτεις το κλασσικό 'μα καλά τόσα λεφτά για ιταλικό' που βέβαια η ιταλική καταγωγή είναι μείον, άλλα όταν πρόκειται για Ferrari, Αrmani, Prada, κοκ είναι μάλλον προτέρημα. -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Πήρε φίλος πριν λίγες μέρες το 1.2 130 αυτόματο στον μεσαίο εξοπλισμό με κάτι ακόμα mirror κλπ με την βασική γενική έκπτωση των 1400 , 31200 και έχει και άλλη από το κατάστημα κάπου ανάμεσα 30-30,5 θα βγεί .Αστεία τιμή όταν με 28 παίρνεις Kuga 182 ίππων, αυτόματο και 4χ4!!!
-
Ειχα παρει εγω προσφορα στα 28.000 το τιγκ, στα 35.000 περιπου(δε θυμαμαι ακριβως) τη bmw τον Αυγουστο και λιγο αργοτερα σκανα διμηνο στα 30.000 με μια εκπτωση το 3008 αλλα εχανε σε εξολισμο ασφαλειας η εκδοση του active (π.χ. δεν ειχε ενεργη διορθωση λωριδας αλλα μονο προειδοποιητικη,δεν ειχε μπροστα αισθητηρες, τριζωνικο, φιμε πισω, android auto...).
Εγω αν εκανε 2-3000 παρακατω θα μπορουσα να παραβλεψω καποιες ελλειψεις του 3008 αλλα να δινεις επιπλεον και να ειναι λειψο δεν -
Πήγαμε Τρίπολη σήμερα με ενα 3008 GT Line 16 Hdi και η εμπειρία του icockit amplify είναι καταπληκτική. Σου φιάχνει την διάθεση .Γνωμη μου οτι το πακέτο αυτό είναι καλύτερο από την αντίστοιχη Χ1 1.5 diesel.
Ευτυχώς που δεν το είχα κάνει test drive γιατί δύσκολα θα το έβγαζα από το μυαλό μου.
-
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Προσωπικά την διαφορά tiguan - 3008 θα την πλήρωνα μιάς μόνο λόγω της μέσα έξω εμφάνισης αξίζει. (στο tig αν θυμάμαι καλά είχε καπιτονέ!!! καθίσματα). Αν η βασική έκδοση της Χ1 είναι κάπου κοντά με το 3008 θα το σκεφτόμουν αλλά όταν βλέπω προσφορές 38000 ευρώ για τρικύλινδρο συγνώμη αλλά πάω παρακάτω, βάζω λίγα ακόμη και παίρνω την Giulia που είναι κουκλάρα, ντιζελοκίνητη, με φρενάρες, στριφτερή και μόνο και μόνο που θα την βλέπω στην πυλωτή θα μου φτιάχνει την μέρα.
To ωραίο βέβαια είναι οτι συζητούσα με φίλο τελευταία για την Giulia μιας και με ενδιαφέρει, και εισπράτεις το κλασσικό 'μα καλά τόσα λεφτά για ιταλικό' που βέβαια η ιταλική καταγωγή είναι μείον, άλλα όταν πρόκειται για Ferrari, Αrmani, Prada, κοκ είναι μάλλον προτέρημα.Οσο για τη πρωτη σου προταση ,ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα. Οτα πηγαινεις εκει που πανε ολοι και εκει που ειναι μοδα πετας λεφτα παραπανω. ισως η καλυτερη εποχη να παρεις απιστευτο hatchback ή μεσαιο οταν για ενα suv της σειρας θελεις τα ιδια. Εννοειται ειναι γελοια λεφτα κατι 35αρια για suv που πατανε στα σασσι των αντιστοιχων seg C.
Σε οτι αφορα τη δευτερη σου προταση χαιρομαι που υπαρχουν ολοι αυτοι οι ασχετοι. Φανταζεσαι να βλεπεις giulia σε καθε γωνια? Ασε λιγοι και ψαγμενοι Ειναι παντελως γελοιο παντως ν ακους εν ετει 2017 για γαλλο-ιταλικα κτλπ οπως και για hyundai-KIA οτι ειναι ''κορεατικο'' aka κατι σα τα atos-accent -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ειχα παρει εγω προσφορα στα 28.000 το τιγκ, στα 35.000 περιπου(δε θυμαμαι ακριβως) τη bmw τον Αυγουστο και λιγο αργοτερα σκανα διμηνο στα 30.000 με μια εκπτωση το 3008 αλλα εχανε σε εξολισμο ασφαλειας η εκδοση του active (π.χ. δεν ειχε ενεργη διορθωση λωριδας αλλα μονο προειδοποιητικη,δεν ειχε μπροστα αισθητηρες, τριζωνικο, φιμε πισω, android auto...).
Εγω αν εκανε 2-3000 παρακατω θα μπορουσα να παραβλεψω καποιες ελλειψεις του 3008 αλλα να δινεις επιπλεον και να ειναι λειψο δενΜονο και μονο που στη διαφορα 28 - 30 μεταξυ των 2 θα εβλεπα καθε μερα μπροστα μου το εσωτερικο του 3008 και γιατι οχι και το εξωτερικο οταν το παρκαρα δε θα σκεφτομουν καν tig... Απο τη στιγμη μαλιστα που εχει προειδοποιητικη διορθωση, τα πισω φιμε μπαινουν με 100e κτλπ. Αρκει βεβαια να μιλαμε για παρομοιες ιπποδυναμεις-μοτερ!
-
Το ειχα δει το 3008 και το ειχα αναφερει εδω μεσα πως μου ειχε κανει εντυπωση θετικη το κοντερ του, ο χωρος αναμεσα σε οδηγο συνοδηγο που ειχε ψηλο υποβραχιονιο και στηριζοσουν αψογα και η ποιοτητα του που φαινονταν.
Οι εκδοσεις και στα δυο ηταν 1600 diesel με 115 στο τιγκ και 120 στο πεζο.
Για μενα τα παραπανω λεφτα δε μπορουσα να τα δωσω. Στα ιδια θα το χτυπαγα και ας μην ειχε την ενεργη διορθωση (ετσι κι αλλιως δε τη χρησιμοποιω ουτε τωρα).
Πρεπει να ειχε κι αλλες πιο σημαντικες ελλειψεις οπως συρομενα πισω και ανεξαρτητα καθισματα με ρυθμιζομενη κλιση πλατης που ειναι σημαντικο πλεονεκτημα σαν οικογενειακο.
Βεβαια τωρα που εχει βγει και το κουγκα τα πραγματα δυσκολευουν αφου εχουμε αλλο ενα εξαιρετικο αμαξι. Σε diesel γιατι το βενζινης ειναι νεροφιδα!!!!!! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πήρε φίλος πριν λίγες μέρες το 1.2 130 αυτόματο στον μεσαίο εξοπλισμό με κάτι ακόμα mirror κλπ με την βασική γενική έκπτωση των 1400 , 31200 και έχει και άλλη από το κατάστημα κάπου ανάμεσα 30-30,5 θα βγεί .
Αστεία τιμή όταν με 28 παίρνεις Kuga 182 ίππων, αυτόματο και 4χ4!!!
Kuga ειναι εκτος συναγωνισμου, στα 31500 ειναι η St line η 4κινητη 180 ιππων, και δεν μιλαμε για την diesel την vignale στην ιδια τιμη που περα απο τον απιστευτο εξοπλισμο περιλαμβανει και υπηρεσιες οπως πρεπει για ενα premium..
-
Νομιζω οτι εχει συμφωνησει ολο το forum οτι το kuga ειναι το καλυτερο vfm και ευτυχως εχει και αρετες σαν αμαξι στη κατηγορια του.
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Πήρε φίλος πριν λίγες μέρες το 1.2 130 αυτόματο στον μεσαίο εξοπλισμό με κάτι ακόμα mirror κλπ με την βασική γενική έκπτωση των 1400 , 31200 και έχει και άλλη από το κατάστημα κάπου ανάμεσα 30-30,5 θα βγεί .
Αστεία τιμή όταν με 28 παίρνεις Kuga 182 ίππων, αυτόματο και 4χ4!!!
Kuga ειναι εκτος συναγωνισμου, στα 31500 ειναι η St line η 4κινητη 180 ιππων, και δεν μιλαμε για την diesel την vignale στην ιδια τιμη που περα απο τον απιστευτο εξοπλισμο περιλαμβανει και υπηρεσιες οπως πρεπει για ενα premium..
Ειναι φοβερή τιμη για οτι παίρνεις αν και κάπου εκει εχει κατέβει πια και το Tiguan 4X4 150 act dsg , και βρίσκεται ηδη και το 3008 στα 1200 με τον τρικύλινδρο και αυτο που θα ειναι το πιο οικονομικό.
Πιο γρήγορο λογικά το kuga αλλα θα πίνει τρελα και τα τέλη του θα ειναι στο θεό.
Προσωπικα το κοίταζα ακριβώς ετσι αν και δεν θα ήθελα την τετρακίνηση μπας και γλύτωναν σε κατανάλωση, αλλα ειχε τουλάχιστον 3 μήνες αναμονή και φυσικά δεν υπήρχε διαθέσιμο για τεστ και οκ αμάξι σαν γουρούνι στο σακι χωρις τεστ και δη τουλάχιστον ώρας μόνος δεν ξαναπερνω .... -
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Πήγαμε Τρίπολη σήμερα με ενα 3008 GT Line 16 Hdi και η εμπειρία του icockit amplify είναι καταπληκτική. Σου φιάχνει την διάθεση .Γνωμη μου οτι το πακέτο αυτό είναι καλύτερο από την αντίστοιχη Χ1 1.5 diesel.Ευτυχώς που δεν το είχα κάνει test drive γιατί δύσκολα θα το έβγαζα από το μυαλό μου.
Αυτή είναι η μόνη έκδοση που είναι πλήρης από συστήματα ασφαλείας αλλά ξεκινάει από 36.100 και ουσιαστικά δεν μπορείς να προσθέσεις τπτ εκτός από μεταλικό χρώμα γιατί εκτός από το επιπλέον κόστος αλλάζεις και φορολογική κλίμακα! Αν βάλεις πανοραμική, smart tailgate και 360 view (αυτο το τελευταίο δεν αξίζει λόγω της απουσίας των πλαινων καμερών) πάει πάνω από 40.000(μπορεί να προσεγγίζει τα 42.000) δηλαδή πιό ακριβό κατα 10.000 περίπου από την πλήρη έκδοση του Kuga με 4κινηση και 180 hp(από ότι λένε τα άλλα παιδιά εδώ-εγώ δεν ρώτησα καθόλου γιατι δεν μου αρέσει αισθητικά) και από το Nissan Qashqai στην πλήρη έκδοση n tecna, αλλά είναι και κατά τι πιο ακριβό από την entry level JAGUAR E PACE δηλαδή κάπου έχει χαθεί η μπάλα!
Υ.Γ Για να ευλογήσω τα γένια μου στο 360 view του Volvo XC60 βλέπεις ματς champions league άνετα. Πάντως σε όπισθεν σε χώμα βλέπεις ακόμα και το ψιλοχάλικο αλλά οκ είναι αυτοκίνητο μιας άλλης κατηγορίας οπότε για να μην ξεφύγω θα πω ότι και το Qashqai είχε καλύτερο 360 view από το 3008 (το έχω γράψει πολλές φορές sorry αλλά δεν μπόρεσα να χωνέψω αυτή την καγκουριά που κάνανε και όταν το παρατήρησα ήταν η πρώτη φορά που άρχισα να ξενερώνω με το αυτοκίνητο και την τιμή του). Παρόλη την κριτική μου έχω γράψει επίσης πολλές φορές ότι κατα τη γνώμη μου το design του 3008 (εσωτερικό και εξωτερικό) βάζει κάτω όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας του αλλά η ομορφία είναι ίσως το πιο υποκειμενικό πράγμα σε αυτή τη ζωή (στη γυναίκα μου πχ δεν αρέσει το XC60 εκτός από το gearbox shift knob επειδή είναι orrefors που έχει λέει καλά κρύσταλλα αλλά ποιος την ρώτησε;;;)
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παιδια επειδη εχει καταντησει λιγο καραμελα η φαση με τη τιμη του 3008. Υπαρχει καποιος που να εχει παρει προσφορα σε εκδοσεις και κινητηρες tig,3008 και x1 τωρα τελευταια να δουμε αν πραγματικα ειναι ακριβο..? Αλλο οι τιμη καταλογου και αλλο τι γινεται οταν ειναι να δωσεις προκαταβολη. Ιδιως σε οτι αφορα Συγγελιδη. Μια x1 136-140 ειναι πιο φτηνη απο το 130αρι?Προσφορές που μου έδωσαν τον Ιανουάριο 2017
Peugeot 3008 1.6 BLUEHDI 120 GT-LINE χειροκίνητο
Με επιπλέον:
Εργοστασιακό συναγερμό
Κάμερα οπισθοπορείας 360 - Park Assist
Μπάρες οροφής
Χρώμα μεταλλικό Blanc Nacre
Κόστος πρόσθετου εξοπλισμού 1.889,99 €
Τέλη-Πινακίδες 220 €
ΣΥΝΟΛΟ 34.900 €Τιμή καταλόγου X1 sDrive16d με αντίστοιχο εξοπλισμό 50.135€ http://www.bmw.gr/myconfig/c5j5h7k8 ,με πινακίδες και τέλη 50.400€
Έκπτωση -4.400€
ΣΥΝΟΛΟ 46.000€ -
Νταξει αντικειμενικα ειναι πολλα λεφτα για 120αρι ντιζελ αλλα δεν ειδα κανεναν να γραφει κατεβατα τοσους μηνες για την ''προκλητικη κλοπη'' της bmw για το 16d
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Νταξει αντικειμενικα ειναι πολλα λεφτα για 120αρι ντιζελ αλλα δεν ειδα κανεναν να γραφει κατεβατα τοσους μηνες για την ''προκλητικη κλοπη'' της bmw για το 16dΑν αναφέρεσαι σε μένα δεν έχω γράψει τπτ ούτε για Χ1 ούτε για Tiguan ούτε για Q3 κλπ γιατί δεν μου αρέσουν αιθητικά ΚΑΘΟΛΟΥ και δεν έκανα έρευνα αγοράς! Το 3008 οταν πήγα σε αντιπροσωπείες το ήξερα καλύτερα από τους πωλήτες που μέχρι το Μάρτη μπερδεύανε το GT LiNE με το GT αλλά δεν τους είχα και ανάγκη γιατί μου άρεσε πολύ και το είχα κάνει φύλλο και φτερό!
-
Σε καμια περιπτωση, απο το πρωτο ποστ που εκανα, δεν εχω αναφερθει σ εσενα προσωπικα. Αν νιωθεις οτι φωτογραφιζεσαι απο καποια γραφομενα μου, ειλικρινα δεν ειχα προθεση,απλα συμβαινει.
Υπαρχει ενα συγκεκριμενο κλιμα προς το 3008 μηνες τωρα δω μεσα και ειλικρινα εχω αναρωτηθει γιατι και βαρεθει. Καταλαβαινω οτι ο criuser μπορει να ενοχλει με το υφος του αλλα εχει πολλα δικια. Αλλωστε κι εγω ουδεποτε ημουν politically correct στις τοποθετησεις μου και οταν νιωθω οτι πρεπει να τα χωσω απλα χωνω.
Τελικα συμπεραινω οτι κοσμος εχει τραβηξει ζορι με το 3008 γιατι ειναι πραγματικα οτι καλυτερο υπαρχει και σε πολλα σημειο καλυτερο απο το 'γερμανικο κατεστημενο' ,πραγμα που δε θελει να το δεχτει ο αλλος αλλα ισχυει απειρα χρονια τωρα απο τοτε που π.χ. το xantia ή το xedos εκανε πλακα στις 316-318-320. Επισης το 3008 εμφανιστηκε απο το πουθενα σαν ονομα μεταξυ των ανταγωνιστων αφου δεν υπαρχει προκατοχος ουσιαστικα. Οπως και αστειοι οι λογοι απορριψης του 3008 οταν οι περισσοτεροι απλα θα θελαν να γραψουν ''ελα μωρε τωρα peugeot, γαλλικο, δεν ειναι γερμανικο,πριμιουμ ονομα κτλπ'' Και η ολη σταση κανει μπαμ απο χιλιομετρο ειδικα οταν εχω γνωρισει απειρο κοσμο που απλα παιρνει σημα εφευρισκωντας τετοιους παρομοιους λογους για ν απορριψει καλυτερα οχηματα χρονια τωρα. Απο τοτε που ο συγγενης πηρε το '93 carina αντι κλασεις ανωτερο ανταγωνιστη επειδη κατα δηλωση το toyota ειχε μεγαλυτερο ντουλαπακι συνοδηγου Οπως και εχει καταντησει κουραστικο πολλες κουβεντες να αναλωνονται στις πωλησεις. Ευρωπαικα πουλαει εντωμεταξυ (ουτε αυτο μου λεει κατι για το αν ειναι καλο ή κακο αμαξι μεταξυ των ανταγωνιστων του!). Οχι μονα-ζυγα δικα μου για τις πωλησεις
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σε καμια περιπτωση, απο το πρωτο ποστ που εκανα, δεν εχω αναφερθει σ εσενα προσωπικα. Αν νιωθεις οτι φωτογραφιζεσαι απο καποια γραφομενα μου, ειλικρινα δεν ειχα προθεση,απλα συμβαινει.Υπαρχει ενα συγκεκριμενο κλιμα προς το 3008 μηνες τωρα δω μεσα και ειλικρινα εχω αναρωτηθει γιατι και βαρεθει. Καταλαβαινω οτι ο criuser μπορει να ενοχλει με το υφος του αλλα εχει πολλα δικια. Αλλωστε κι εγω ουδεποτε ημουν politically correct στις τοποθετησεις μου και οταν νιωθω οτι πρεπει να τα χωσω απλα χωνω.
Τελικα συμπεραινω οτι κοσμος εχει τραβηξει ζορι με το 3008 γιατι ειναι πραγματικα οτι καλυτερο υπαρχει και σε πολλα σημειο καλυτερο απο το 'γερμανικο κατεστημενο' ,πραγμα που δε θελει να το δεχτει ο αλλος αλλα ισχυει απειρα χρονια τωρα απο τοτε που π.χ. το xantia ή το xedos εκανε πλακα στις 316-318-320. Επισης το 3008 εμφανιστηκε απο το πουθενα σαν ονομα μεταξυ των ανταγωνιστων αφου δεν υπαρχει προκατοχος ουσιαστικα. Οπως και αστειοι οι λογοι απορριψης του 3008 οταν οι περισσοτεροι απλα θα θελαν να γραψουν ''ελα μωρε τωρα peugeot, γαλλικο, δεν ειναι γερμανικο,πριμιουμ ονομα κτλπ'' Και η ολη σταση κανει μπαμ απο χιλιομετρο ειδικα οταν εχω γνωρισει απειρο κοσμο που απλα παιρνει σημα εφευρισκωντας τετοιους παρομοιους λογους για ν απορριψει καλυτερα οχηματα χρονια τωρα. Απο τοτε που ο συγγενης πηρε το '93 carina αντι κλασεις ανωτερο ανταγωνιστη επειδη κατα δηλωση το toyota ειχε μεγαλυτερο ντουλαπακι συνοδηγου Οπως και εχει καταντησει κουραστικο πολλες κουβεντες να αναλωνονται στις πωλησεις. Ευρωπαικα πουλαει εντωμεταξυ (ουτε αυτο μου λεει κατι για το αν ειναι καλο ή κακο αμαξι μεταξυ των ανταγωνιστων του!). Οχι μονα-ζυγα δικα μου για τις πωλησεις
Εγώ τα γερμανικά (Χ1 Tiguan Q3) τα απερριψα για αισθητικούς λόγους κι όχι γιατί έχω κάτι με τα γερνανικά, τη δε gla δεν τη θεωρω suv καν οπότε δεν την εξέτασα καθόλου. Από την κατηγορία των μικρομεσαίων suv μου άρεσαν 3008(αποκλείστηκε λόγω τιμής) και Qashqai(αποκλείστηκε λόγω άθλιου CVT) και από τα μεσαία Macan(αποκλειστηκε λόγω αναχρονιστικού κοκπιτ) και αυτό που κατέληξα δηλ. XC60. Δηλαδή κάποιο κόλλημα λόγω χώρας δεν είχα και κατέληξα σε Σουηδία μέσω Κίνας και επίσης δεν είχα κόλλημα με τα premiun (ειλικρινά θα είχα πάρει το Qashqai αλλά το CVT είναι σαν να αλλάζουν ταχύτητες σε scooter).
-
Δε χρειαζεται καν να μου ''απολογηθεις'' Ξαναλεω τιποτα απ οτι εχω γραψει δεν ηταν για εσενα επι προσωπικου.
Της macan το εσωτερικο ειναι οντως ιδιαιτερα ''της σειρας''-αναχρονιστικο, το ειδα μιας που το ανεφερες. Οχι οτι ειναι ασχημο αλλα θα περιμενες το κατι παραπανω εμφανισιακα για να συμβαδιζει και με την εξωτερικη σχεδιαση.
-
Εγώ εξήγησα τους λόγους ξεκάθαρα . Εχω περάσει από πανάκριβα πρίμιουμ και δεν πήρα αυτό που πλήρωσα ούτε κατά διάνοια . Εχω περάσει και έχω από μη πρίμιουμ που έχουν πιάσει τόπο τα λεφτά μου και ακόμα έχω από αποδεκτή μέχρι όμορφα αυτοκίνητα .
Ακόμα στην δική μου δουλειά που είναι χειροποίητη , χωρίς πιστοποιημένα υλικά και προσωπικό και οι αστοχίες είναι πολύ πιο βέβαιες από ότι σε ένα βιομηχανικό προιόν που παράγεται ΙΔΙΟ σε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα από ρομπότ , οι πελάτες μου είναι πολύ απαιτητικοί και καλά κάνουν , αφού μιλάμε για το ακριβότερο πράγμα που αγοράζει κάποιος στην ζωή του . Δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ δεν μπορώ να είμαι το ίδιο απαιτητικός στο δεύτερο ή τρίτο ακριβότερο πράγμα που αγοράζει κάποιος στην ζωή του και να μην μιλάω για τις βλάβες και τις αστοχίες κάποιου που πουλάει κάτι σαν εξαιρετικής ποιότητας και τελικά δεν είναι...
Επί της ουσίας το Κούγκα πράγματι είναι vfm , αλλά έχει τεράστια θέματα εμφάνισης και στα λεφτά που είναι παίζουν και σκόντα και ατέκα , ενώ ο βενζινοκινητήρας καίει πολύ , είναι και 200 κιλά βαρύτερο από το πεζό , ενώ ο ντίζελ του πεζό δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανένα άλλο ντίζελ . Ακόμα είναι προ των πυλών ο νέος 1.5 με τα 130 άλογα , οπότε πάλι θα αλλάξουν τα δεδομένα .
Προσωπικά έχοντας περάσει από τα μεγαλύτερα τζίπ προ δεκαετίας , πλέον αν μπω σε λογική αγοράς , οι ανάγκες μου θα πάνε σε σουβ κατηγορίας Β , όπου θεωρώ ότι γύρω στα 18-20000 παίρνεις χώρους , οικονομία , μικρό μήκος και μικρό βάρος , αλλά και καλύτερη συμπεριφορά στον δρόμο . Δείτε το κροσλάντ και δίπλα είναι το γκράντλαντ και οι χώροι δεν νομίζω να έχουν τόση διαφορά . Θα το τσεκάρω και εγώ , μια και ο σωματότυπος μου είναι ιδανικός για τον υπολογισμό τους...
-
Για...προ δεκαετίας και εικοσαετίας όλοι έχουμε να γράψουμε σεντόνια για ΟΛΑ τα ευρωπαϊκά...
Συνεπώς όποιος κάνει λόγο για αξιοπιστία 'άλλης' ευρωπαϊκής εταιρίας τη στιγμή που και η 'δική' του έχει κάψει κόσμο και κοσμάκη κοροϊδεύει τον κόσμο
Μόνο οι Ιάπωνες μπορούν να μιλούν για αξιοπιστία - ιδίως στο παρελθόν - και φυσικά και εκεί έχουν βγει φόλες τρελές, όλοι οι υπόλοιποι 'τουμπεκί'...
Μην επαναλαμβάνετε τα ίδια κάθε μέρα...δεν σας πιστεύει κανείς... -
Έχει παντως πλακα αυτό που γίνεται στο παρόν νήμα. Έχουν βγει στη φορα ολα τα απωθημένα δεκαετιών και αναζητούν δικαίωση. Το νήμα του ΣΥΡΙΖΑ[emoji1]
Peugeot 3008 2016