-
53000 το Πεζό , 67000 η Χ1 . Εδώ νομίζω οι συγκρίσεις αρχίζουν και περιττεύουν . 26 % παραπάνω λεφτά .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
53000 το Πεζό , 67000 η Χ1 . Εδώ νομίζω οι συγκρίσεις αρχίζουν και περιττεύουν . 26 % παραπάνω λεφτά .χαχα!
Έχει απίστευτη πλάκα πώς κάποιος που θέλει να βλέπει μόνο όσα τον συμφέρουν παραλείπει το 90% των δεδομένων και εστιάζει στο 10% που θέλει εκείνος!Επίσης τα δυο αμάξια ΔΕΝ έχουν ίδιο εξοπλισμό. Βέβαια, αναμφίβολα η Χ1 είναι σαφώς πιο ακριβή!
Αλλά τα σχόλια για την οδηγική συμπεριφορά των 2 αυτοκινήτων εξηγούν σε μεγάλο βαθμό τη διαφορά αυτή.
Πάντως το 3008 έχει σαφώς πιο όμορφο και καλύτερο εσωτερικό! Αυτό δεν μπορεί να το παραβλέψει κανείς! -
14.000 δλδ για οδικη συμπεριφορα στην κατηγορια suv.
Α μολις συνειδητοποιησα οτι εβαλα στην ιδια προταση τις φρασεις οδικη συμπεριφορα και suv.
Λοιπον παιρνεις το PEUGEOT και με 14 χιλιαρικα στη τζεπη το κανεις οπλο απο δυναμη, εξοπλισμο και στησιμο, μεχρι και μπλοκε. Εναλλακτικα αγοραζεις ΔΕΥΤΕΡΟ μεταχειρισμενο αυτοκινητο για γουστα.
Χαωτικη και αδικαιολογητη διαφορα τιμης.- Οπως και αδικαιολογητες οι τιμες του 3008 στις χαμηλοτερες εκδοσεις.Τελικη απορια, ποιος αγοραζει σ αυτα τα βαλαντια αυτα τα περιπτερα αντι καμια GIULIA και μαλιστα τον απασχολει και η οδικη συμπεριφορα.
-
Καλά, κανένας σας δεν πρόσεξε τι έλεγε ο τύπος, και τη λίστα με τα extras της Χ1 ?
Είναι >99% βέβαιο ότι η 'αληθινή' πραγματική τιμή του μοντέλου είναι αρκετά χαμηλότερη από τα 67Κ€, όταν το αγοράσεις δηλαδή χωρίς τα διάφορα extras που αράδιαζε το παλικάρι, όπως ήταν το 3008 που είχαν για test....
-
Δε διαβασα το αρθρο, εμπιστευομενος τις διαπιστωσεις των 2 παραπανω συνομιλητων. Αν ειναι οπως τα λες, φυσικα και αλλαζει το πραγμα.
-
Τις ειδαμε και τις πωλησεις της Giulia.
Ακλαφτη θα παει... -
Τις πωλησεις τις κοιτανε οι μετοχοι οχι εγω που θελωτο καλυτερο αμαξι.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Καλά, κανένας σας δεν πρόσεξε τι έλεγε ο τύπος, και τη λίστα με τα extras της Χ1 ?Είναι >99% βέβαιο ότι η 'αληθινή' πραγματική τιμή του μοντέλου είναι αρκετά χαμηλότερη από τα 67Κ€, όταν το αγοράσεις δηλαδή χωρίς τα διάφορα extras που αράδιαζε το παλικάρι, όπως ήταν το 3008 που είχαν για test....
Ή φωνή της αλήθειας!
-
Διαολε δεν πονάνε τα μάτια σας με τα suv?Οδηγώ αυτές τις μέρες το SX4 του φαδερ,σκυλί αμάξι,ωραίο μοτέρ κλπ,σταθερό στο δρόμο, αλλά δε σε εμπνέει για τίποτα.
Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1 -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τις πωλησεις τις κοιτανε οι μετοχοι οχι εγω που θελωτο καλυτερο αμαξι.Βρε νονέ δες το βίντεο πρώτα. Αυτό ακριβώς λέει κ ο τύπος, ότι αν θες το καλύτερο αμάξι παίρνεις την Χ1, αν θες την πιο συμφέρουσα επιλογή παίρνεις το 3008.
Τα υπόλοιπα για τα περίπτερα κτλ τα γράφεις χρόνια κ αποτελούν προσωπική σου γνώμη κ τα έχουμε συζητήσει τόσες φορές που δεν έχει κανείς ούτε τη διάθεση να τα επαναλάβει. Κάθε κατηγορία απευθύνεται στο δικό της κοινό κ όσο πουλά έχει λόγο ύπαρξης. Όσο για το οδηγική συμπεριφορά κάνε μια βόλτα με μία Χ1 με 190 ή τα 240 περίπου άλογα της 25d ή 25i κ το ξανασυζηταμε
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Διαολε δεν πονάνε τα μάτια σας με τα suv?Οδηγώ αυτές τις μέρες το SX4 του φαδερ,σκυλί αμάξι,ωραίο μοτέρ κλπ,σταθερό στο δρόμο, αλλά δε σε εμπνέει για τίποτα.Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1Εξαρτάται τι ζητάς και τι σου δίνει το όχημα. Για το αισθητικό, το γνωστό 'περί ορέξεως.....'.
Και ειδικά στο τομέα που αναφέρεσαι, την οδη(γι)κή συμπεριφορά, να σου πω ότι το CX7 ήταν λίγο-πολύ σε άλλη κλάση σε σχέση με τη C5 που έχω τώρα, ενώ αν οδηγήσεις για λίγο κάποια 'σοβαρά' και δυνατά SUV, θα τα δεις λίγο διαφορετικά
-
Διαολε δεν πονάνε τα μάτια σας με τα suv?Οδηγώ αυτές τις μέρες το SX4 του φαδερ,σκυλί αμάξι,ωραίο μοτέρ κλπ,σταθερό στο δρόμο, αλλά δε σε εμπνέει για τίποτα.
Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1Εξαρτάται τι ζητάς και τι σου δίνει το όχημα. Για το αισθητικό, το γνωστό 'περί ορέξεως.....'.
Και ειδικά στο τομέα που αναφέρεσαι, την οδη(γι)κή συμπεριφορά, να σου πω ότι το CX7 ήταν λίγο-πολύ σε άλλη κλάση σε σχέση με τη C5 που έχω τώρα, ενώ αν οδηγήσεις για λίγο κάποια 'σοβαρά' και δυνατά SUV, θα τα δεις λίγο διαφορετικά
+1 πάλι...
-
Peugeot 106 XN 1.1
Καλά ναι,δεν είμαι απόλυτος,απλά μου φαίνεται περίεργο
Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1 -
Μην τα παραλέμε, ναι μεν η χ1 είχε πολλά extra αλλα και το 3008 ήταν φουλ εξοπλισμένο. Το ζήτημα είναι τι ψάχνει ο καθένας σε κάθε αυτοκίνητο γιατί όπως αναφέρθηκε στο video η χ1 είναι πιο σπορ προσανατολισμένη με πολλαπλούς πίσω, ενώ το 3008 είναι πιο άνετο, καλύτερα τεχνολογικά εξοπλισμένο, καλύτερο ποιοτικά φτιαγμένο εσωτερικά αλλά με ημιάκαμπτο πίσω. Οι χώροι επίσης είναι απειροελάχιστα καλύτεροι στην χ1.
Υ.Γ Με τα ελλήνικά δεδομένα λοιπόν το 1500 βενζίνης χ1 σε σχέση με το 1600 πετρελαιο 3008, δεν έχουν καμμιά διαφορά τιμής. Το οτι είναι πιο premium σαν όνομα η bmw, του δίνει και καλύτερες πωλήσεις.
-
Πάντως πρέπει να προσέχουμε - το έχω ξαναγράψει κ παλιότερα - ποιες εκδόσεις συγκρίνουμε. Εδώ π.χ. συγκρίνονται δύο από τις πιο ισχυρές εκδόσεις κ βγαίνει ένα συμπέρασμα. Ενδεχομένως αν η σύγκριση αφορούσε άλλες εκδόσεις το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Το γράφω για να αποφεύγονται οι γενικεύσεις. Π.χ. σε άλλο συγκριτικό που είχε γίνει με μικρότερες εκδόσεις θυμάμαι ότι το 3008 είχε πάρει καλύτερη κριτική από την Χ1
-
'Τις πωλησεις τις κοιτανε οι μετοχοι οχι εγω που θελω το καλυτερο αμαξι.'
Οδηγικα η Giulia ειναι κορυφη, αλλα μεχρι εκει...
-
Καλα οτι πεις.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Τις πωλησεις τις κοιτανε οι μετοχοι οχι εγω που θελωτο καλυτερο αμαξι.
Βρε νονέ δες το βίντεο πρώτα. Αυτό ακριβώς λέει κ ο τύπος, ότι αν θες το καλύτερο αμάξι παίρνεις την Χ1, αν θες την πιο συμφέρουσα επιλογή παίρνεις το 3008.
Τα υπόλοιπα για τα περίπτερα κτλ τα γράφεις χρόνια κ αποτελούν προσωπική σου γνώμη κ τα έχουμε συζητήσει τόσες φορές που δεν έχει κανείς ούτε τη διάθεση να τα επαναλάβει. Κάθε κατηγορία απευθύνεται στο δικό της κοινό κ όσο πουλά έχει λόγο ύπαρξης. Όσο για το οδηγική συμπεριφορά κάνε μια βόλτα με μία Χ1 με 190 ή τα 240 περίπου άλογα της 25d ή 25i κ το ξανασυζηταμε
Εισαι οφ τοπικ. Δεν απαντουσα σε σενα καν οποτε και θεωρω ακυρο, αναξιο απαντησης το παραπανω. Εγραψε ο Αεκτζης για πωλησεις και απαντησα αναλογως..
Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1Πονανε και υποφερουν.
-
Off topic είναι το σχόλιο για τη σύγκριση ανάμεσα στο 3008 κ την Χ1 και όχι τα άσχετα με το νήμα του 3008 σχόλια για την 'ομορφιά' της κατηγορίας των suv...Τεσπα...
Υγ: προφανώς κ κατάλαβα σε ποιον απαντούσες, απλά χρησιμοποίησα το επιχείρημά σου για να ενισχύσω αυτό που είχα γράψει πιο πάνω.
-
Νονε, αν καταλαβαινω καλα εισαι αλφιστι, οποτε η οποιαδηποτε διαφωνια σχετικα με τη Giulia δε θα βγαλει καπου. Ο καθενας εχει βγαλει τα συμπερασματα του πανω στο συγκεκριμενο αυτοκινητο...
Τεσπα, ειμαστε σε thread του 3008. Εχω μια απορια λοιπον:
- Γιατι συγκρινουμε το 3008 με την Χ1? Κανονικα με την Χ3 δεν πρεπει να το συγκρινουμε? Ή μηπως επειδη η Χ1 ειναι πολυ μεγαλη για μικρο SUV, την ανεβαζουμε κατηγορια απο μονοι μας?
Peugeot 3008 2016