-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εγώ τα έδωσα παλιότερα και περισσότερα και τώρα πλέον έχω περάσει στην φάση του vfm , γιατί εκεί δεν έπιασαν τόπο τα χρήματα μου . Οπότε πλέον κάθε ευρώ που πληρώνουμε πρέπει να έχει ανταπόδοση .Και θα είναι πιο vfm το 3008 από την F Pace ας πούμε?
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φάνη έγραψες! Η αλήθεια είναι πως για πολλά χρόνια ήμουν όχι μόνο στα αυτοκίνητα αλλά και σε πολλά άλλα... πιο σοβαρά, του άσπρου ή του μαύρου. Καθώς μεγαλώνω προσπαθώ να βλέπω πιο ήρεμα και συνετά τα πάντα και για αυτό είμαι πάντα ετοιμος να το συζητήσω.
Φίλε celestus δικαίωμα σου και μακάρι να τα πάρεις όλα τα προαναφερθέντα. Εγώ πάντως δεν απαξιώ μια 'ταπεινή' Stelvio ούτε φυσικά το xc60 και ίσως κάποια στιγμή να χτυπήσω την Ιταλίδα εάν δεν πάω σε μια εξίσου ταπεινή 318 ή 330 (βασική προϋπόθεση να φτιαχτούν οι δρόμοι στην περιοχή μου). -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Φάνη έγραψες! Η αλήθεια είναι πως για πολλά χρόνια ήμουν όχι μόνο στα αυτοκίνητα αλλά και σε πολλά άλλα... πιο σοβαρά, του άσπρου ή του μαύρου. Καθώς μεγαλώνω προσπαθώ να βλέπω πιο ήρεμα και συνετά τα πάντα και για αυτό είμαι πάντα ετοιμος να το συζητήσω.
Φίλε celestus δικαίωμα σου και μακάρι να τα πάρεις όλα τα προαναφερθέντα. Εγώ πάντως δεν απαξιώ μια 'ταπεινή' Stelvio ούτε φυσικά το xc60 και ίσως κάποια στιγμή να χτυπήσω την Ιταλίδα εάν δεν πάω σε μια εξίσου ταπεινή 318 ή 330 (βασική προϋπόθεση να φτιαχτούν οι δρόμοι στην περιοχή μου).Δεν τα απαξιώ καθόλου! Ειδικά το Volvo XC60! Απλά δεν γίνεται να κοστίζουν το ίδιο όμως! Η Peugeot με το 3008 έγινε wannabe premium και ζητάει όσα της λείπουν! Δεν θα τη βάλουμε τώρα ίσα και όμοια με τη Volvo, τη Lexus και τη Jaguar! Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια που έλεγε και η γιαγιά μου!
-
xaxaxaxaxa!!!! Ωραίο αυτό το τελευταίο της γιαγιάς. Η αλήθεια όμως φίλε μου είναι πως όλοι πλέον οι κατασκευαστές μπορούν να φτιάξουν πολύ καλά αυτοκίνητα και αυτό τηρουμένων των αναλογιών είναι συνάρτηση του κόστους της τεχνολογίας και των υλικών κατασκευής. Ετσι η ΤΟΥΟΤΑ φτιάχνει ένα Lexus για αυτόν που θέλει premium της Απω Ανατολής, η Νισσάν κάνει το ίδιο με την Infinity ή η vw με την porche κ.ο.κ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να ζητά χρήματα η ΤΟΥΟΤΑ για το landcruiser ή η nissan για το pathfinder ή η vw για το touareg ή η peugeot για το 3008...
-
xaxaxaxaxa!!!! Ωραίο αυτό το τελευταίο της γιαγιάς. Η αλήθεια όμως φίλε μου είναι πως όλοι πλέον οι κατασκευαστές μπορούν να φτιάξουν πολύ καλά αυτοκίνητα και αυτό τηρουμένων των αναλογιών είναι συνάρτηση του κόστους της τεχνολογίας και των υλικών κατασκευής. Ετσι η ΤΟΥΟΤΑ φτιάχνει ένα Lexus για αυτόν που θέλει premium της Απω Ανατολής, η Νισσάν κάνει το ίδιο με την Infinity ή η vw με την porche κ.ο.κ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να ζητά χρήματα η ΤΟΥΟΤΑ για το landcruiser ή η nissan για το pathfinder ή η vw για το touareg ή η peugeot για το 3008...Toyota-Lexus
Nissan-Infinity
VW-Porsche
Peugeot-Peugeot??Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Celestus έγραψε:
Toyota-Lexus
Nissan-Infinity
VW-Porsche
Peugeot-Peugeot??Peugeot-DS
-
xaxaxaxaxa!!!! Ωραίο αυτό το τελευταίο της γιαγιάς. Η αλήθεια όμως φίλε μου είναι πως όλοι πλέον οι κατασκευαστές μπορούν να φτιάξουν πολύ καλά αυτοκίνητα και αυτό τηρουμένων των αναλογιών είναι συνάρτηση του κόστους της τεχνολογίας και των υλικών κατασκευής. Ετσι η ΤΟΥΟΤΑ φτιάχνει ένα Lexus για αυτόν που θέλει premium της Απω Ανατολής, η Νισσάν κάνει το ίδιο με την Infinity ή η vw με την porche κ.ο.κ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να ζητά χρήματα η ΤΟΥΟΤΑ για το landcruiser ή η nissan για το pathfinder ή η vw για το touareg ή η peugeot για το 3008...Η Toyota για το Landcruiser, η Nissan για το Pathfinder και η Vw για το Tuareg μπορούν να ζητάνε ότι θέλουν αλλά όχι η Peugeot για το 3008 που είναι στην κατηγορία του Rav του Qashqai και του Tiguan κι ας την Peugeot να κουρεύεται!
-
Toyota-Lexus
Nissan-Infinity
VW-Porsche
Peugeot-Peugeot??Peugeot-DS
Να τα ζητάει για το DS λοιπόν τα 50.000, όχι για το 3008!
-
Γιατί το RAV το κάνουν δώρο στην τουοτα; ή μήπως η vw το τιγκ με τον 1.6 ντίζελ και 115 άλογα; ή μήπως το qq με αντίστοιχο εξοπλισμό του 3008 δεν φτάνει στα 30 χιλιάρικα και ξεφυτρώνουν μετά οι iceman ή οι cruiser (δίκαια...) σαν τα μανιτάρια;
-
Γιατί το RAV το κάνουν δώρο στην τουοτα; ή μήπως η vw το τιγκ με τον 1.6 ντίζελ και 115 άλογα; ή μήπως το qq με αντίστοιχο εξοπλισμό του 3008 δεν φτάνει στα 30 χιλιάρικα και ξεφυτρώνουν μετά οι iceman ή οι cruiser (δίκαια...) σαν τα μανιτάρια; [emoji38]Καμμιά διαφωνία σε αυτό! Κι αυτά πανάκριβα είναι! Για κορόιδα ψάχνουν!
-
Εντάξει, τελικά υπάρχουν πολλοί πιο ακραίοι από εμένα που έλεγα πως δεν θα έδινα ούτε σεντ για αυτοκίνητο του 'λαού' και έφτασα να καλοβλέπω το νέο τιγκουάν . Celestus πιθανό να έχεις σοβαρό λόγο να το πιστεύεις. Δεν υπάρχει κανένας όμως σοβαρότατος λόγος να το γράφεις κι έτσι.
50.000+ δεν δίνω ούτε για Alfa Romeo Stelvio ούτε για Volvo XC60! Τα δίνω για Lexus NX, Infinity QX30, Range Rover Evoque ή Velar, Jaguar F Pace!
Καταλαβαίνω να μην σου αρέσει ένα αυτοκίνητο και έτσι να μην θέλεις να δώσεις το Χ ποσό,αλλά το να είναι από τα κορυφαία της κατηγορίας και να λες ότι δεν το αγοράζεις λόγο ονόματος δεν έχει λογική. Που στην τελική σιγά και το όνομα π.χ. της Lexus.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εντάξει, τελικά υπάρχουν πολλοί πιο ακραίοι από εμένα που έλεγα πως δεν θα έδινα ούτε σεντ για αυτοκίνητο του 'λαού' και έφτασα να καλοβλέπω το νέο τιγκουάν . Celestus πιθανό να έχεις σοβαρό λόγο να το πιστεύεις. Δεν υπάρχει κανένας όμως σοβαρότατος λόγος να το γράφεις κι έτσι.
50.000+ δεν δίνω ούτε για Alfa Romeo Stelvio ούτε για Volvo XC60! Τα δίνω για Lexus NX, Infinity QX30, Range Rover Evoque ή Velar, Jaguar F Pace!
Καταλαβαίνω να μην σου αρέσει ένα αυτοκίνητο και έτσι να μην θέλεις να δώσεις το Χ ποσό,αλλά το να είναι από τα κορυφαία της κατηγορίας και να λες ότι δεν το αγοράζεις λόγο ονόματος δεν έχει λογική. Που στην τελική σιγά και το όνομα π.χ. της Lexus.
Καμμία σχέση με το όνομα! Και μάλιστα μου αρέσει πολύ το 3008! Και το θεωρώ κι εγώ από τα κορυφαία της κατηγορίας! Αλλά της πραγματικής του κατηγορίας κι όχι όποιας κατηγορίας νομίζεις ότι μπορεί να το κατατάξει από μόνη της η Peugeot απλά επειδή το υπέρ-υπερκοστολογεί!
Peugeot 3008 2.0 BlueHDi 180 S&S EAT6 GT GRIP. 44.500 €
Jaguar F Pace 2.0D 180 PS RWD Manual Pure 42.300 €
Για μένα η συζήτηση vfm εξαντλείται εδώ.
Υ.Γ: Δεν πουλάω Jaguar...
-
Δεν αναφερόμουν στο 3008 πάντως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν αναφερόμουν στο 3008 πάντως. [emoji38]Που αναφερόσουν;
-
Δεν αναφερόμουν στο 3008 πάντως. [emoji38]
Που αναφερόσουν;
Στην Stelvio εάν κατάλαβα σωστά.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δεν αναφερόμουν στο 3008 πάντως. [emoji38]
Που αναφερόσουν;
Στην Stelvio εάν κατάλαβα σωστά.
Η Stelvio είναι πολύ καινούριο [AUTOMOBILE] και πρώτη απόπειρα της Alfa στα SUV οπότε δεν θα βιαζόμουν! Καμμία σχέση με όνομα παιδιά! Πάντα κοιτάω το vfm!
-
Καμμία σχέση με το όνομα! Και μάλιστα μου αρέσει πολύ το 3008! Και το θεωρώ κι εγώ από τα κορυφαία της κατηγορίας! Αλλά της πραγματικής του κατηγορίας κι όχι όποιας κατηγορίας νομίζεις ότι μπορεί να το κατατάξει από μόνη της η Peugeot απλά επειδή το υπέρ-υπερκοστολογεί!
Peugeot 3008 2.0 BlueHDi 180 S&S EAT6 GT GRIP. 44.500 €
Jaguar F Pace 2.0D 180 PS RWD Manual Pure 42.300 €
Για μένα η συζήτηση vfm εξαντλείται εδώ.
Υ.Γ: Δεν πουλάω Jaguar...
Η F-Pace που αναγράφεις έχει 57.600 € (χωρίς ούτε πινακίδες & μεταλλικό χρώμα), και 163 άλογα (όχι 180). (Πηγή: http://www.jaguar.gr/f-pace-overview)
Και φυσικά στις εκδόσεις που συγκρίνεις το 3008 έχει συντριπτικά περισσότερο εξοπλισμό. -
Ο χρήστης mcduck έγραψε:
Η F-Pace που αναγράφεις έχει 57.600 € (χωρίς ούτε πινακίδες & μεταλλικό χρώμα), και 163 άλογα (όχι 180). (Πηγή: http://www.jaguar.gr/f-pace-overview)
Και φυσικά στις εκδόσεις που συγκρίνεις το 3008 έχει συντριπτικά περισσότερο εξοπλισμό.Κινητήρας με 163 άλογα δεν υπάρχει στην F-Pace, και γενικώς στην Jaguar, άλλαξε κάτι και δεν το πήραμε πρέφα ?
Επίσης οι τιμές πως πήδηξαν από τα 43Κ στα 57Κ ? Αφού και τα 43Κ είχαν βγει με το καινούριο καθεστώς. Μήπως σταμάτησαν να φέρνουν την Pure ?Ότι και να έχει πάνω το 3008, προφανώς δεν μπορείς να αναφέρεις Peugeot και Jaguar στην ίδια πρόταση με την ίδια βαρύτητα....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Και φυσικά στις εκδόσεις που συγκρίνεις το 3008 έχει συντριπτικά περισσότερο εξοπλισμό.Κινητήρας με 163 άλογα δεν υπάρχει στην F-Pace, και γενικώς στην Jaguar, άλλαξε κάτι και δεν το πήραμε πρέφα ?
Επίσης οι τιμές πως πήδηξαν από τα 43Κ στα 57Κ ? Αφού και τα 43Κ είχαν βγει με το καινούριο καθεστώς. Μήπως σταμάτησαν να φέρνουν την Pure ?Ότι και να έχει πάνω το 3008, προφανώς δεν μπορείς να αναφέρεις Peugeot και Jaguar στην ίδια πρόταση με την ίδια βαρύτητα....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
..προφανώς δεν μπορείς να αναφέρεις Peugeot και Jaguar στην ίδια πρόταση με την ίδια βαρύτητα....Μην σκας!
Ολα χύμα πλεον, γίνονται συγκρίσεις με αμάξια διαφορετικών κατηγοριών, τιμών, τα πάντα όλα!
Στο Jaguar vs Peugeot θα κολλήσουμε;
Peugeot 3008 2016