-
http://www.autoblog.gr/2016/02/24/poia- ... utokinhta/
Είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν άπειρες ενστάσεις αλλά μιας και έπεσα πάνω του είπα να το παραθέσω προς συζήτηση!
Προφανώς και το ερώτημα είναι τόσο γενικό που σχεδόν χάνει το λόγο ύπαρξής του κατά τη γνώμη μου, αλλά οι επιμέρους βαθμολογίες μπορούν να αποτελέσουν τροφή για...σκέψη! Προσωπικά, ομολογώ ότι χάρηκα που είδα τόσο ψηλά τη subaru αλλά από την άλλη δεν νομίζω ότι πιστεύω ότι η audi αξίζει την πρωτιά ή η Lexus την 3η θέση!
Αναμένω και τις δικές σας σκέψεις! -
Είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν άπειρες ενστάσεις αλλά μιας και έπεσα πάνω του είπα να το παραθέσω προς συζήτηση!
Προφανώς και το ερώτημα είναι τόσο γενικό που σχεδόν χάνει το λόγο ύπαρξής του κατά τη γνώμη μου, αλλά οι επιμέρους βαθμολογίες μπορούν να αποτελέσουν τροφή για...σκέψη! Προσωπικά, ομολογώ ότι χάρηκα που είδα τόσο ψηλά τη subaru αλλά από την άλλη δεν νομίζω ότι πιστεύω ότι η audi αξίζει την πρωτιά ή η Lexus την 3η θέση!
Μονο και μονο που ειναι η audi στην πρωτη θεση το κανει ακυρο... Για ποια αξιοπιστια μιλαμε ;
-
Η κατάταξη είναι κομμενη και ραμένη στα μέτρα του VW group. Τίποτε άλλο...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Η κατάταξη είναι κομμενη και ραμένη στα μέτρα του VW group. Τίποτε άλλο...τς...τς...τς!!
Άρχισαν οι...κακίες!! χαχα!
Αναμένεται...μάχη!! -
H Audi πρώτη!?!?!
-
Η AUDI πιο αξιοπιστη απο την HONDA και την HYUNDAI; Και μαρκες οπως RENAULT, SUZUKI, PEUGEOT, CITROEN απουσες;
Μια ειναι η αποψη μου για αυτη την ερευνα.. -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Η κατάταξη είναι κομμενη και ραμένη στα μέτρα του VW group. Τίποτε άλλο...
τς...τς...τς!!
Άρχισαν οι...κακίες!! χαχα!
Αναμένεται...μάχη!!Βρε φίλε μια απλή παρατήρηση κάνω. Η MERC που έχει το κύρος που έχει έρχεται στην ίδια θέση με τα vw ενώ στην πρώτη θέση έχουμε την audi που αποτελει άλλωστε και ιεραρχικά την premium πρόταση του ομίλου. Δεν φταίω εγώ αν τα βλαχαδερά έχουν λαδώσει τον μισό πλανήτη και έχουν εξαπατήσει τον άλλο μισό. Η εμπάθεια άλλωστε απέναντι στον άμεσο εμπορικά ανταγωνιστή τους την ΤΟΥΟΤΑ είναι προφανέστατη. Πετάμε και καμμιά subaru για ξεκάρφωμα. Αλλωστε η συγκεκριμένη ιαπωνική εταιρεία που όντως βγάζει άριστα αυτοκίνητα εντούτοις δεν κατέχει μεγάλα μερίδια πωλήσεων στις διεθνείς αγορές ενώ και τα προϊόντα της έχουν τιμές μη ανταγωνιστικές. Αρα δεν αποτελεί απειλή!
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Η AUDI πιο αξιοπιστη απο την HONDA και την HYUNDAI; Και μαρκες οπως RENAULT, SUZUKI, PEUGEOT, CITROEN απουσες;
Μια ειναι η αποψη μου για αυτη την ερευνα..Συμφωνώ! Η τελευταία πρόταση όλα τα λεφτά.
-
Τα καλυτερα αυτοκίνητα πρεπει να είναι τα Πορσε γιατι τα περισσοτερα που εχουν φτιαξει κυκλοφορουν για πολλα χρονια.
-
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, για να αξιολογηθεί ένα αυτοκίνητο, θα πρέπει να συνεκτιμηθούν πάρα πολλοί παράγοντες. Σε αυτούς θα πρέπει να περιλαμβάνεται αναμφίβολα η ποιότητα κατασκευής, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάθε μέρος του αμαξώματος, οι χώροι που προσφέρει το αυτοκίνητο, η ασφάλειά του, η ποιότητα και η απόδοση του κινητήρα, το στήσιμο και η οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου (σύστημα διεύθυνσης κτλ.), το κόστος για την αγορά και τη συντήρησή του, τα ηλεκτρικά και οι τεχνολογίες που περιλαμβάνει - προσφέρει, γενικότερα η αξιοπιστία του και το τι βλάβες βγάζει και ΟΛΑ ΑΥΤΑ πάντα σε ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ.
Σίγουρα αυτή τη στιγμή ξεχνάω και άλλους σημαντικούς παράγοντες, αλλά νομίζω ότι μια αξιολόγηση τέτοιου τύπου είναι απίστευτα σύνθετη - δύσκολη και θα έπρεπε να στηριχθεί σε όσο το δυνατόν αντικειμενικά κριτήρια και αλγόριθμους που θα συνδυάζουν βαθμολογίες για όλους τους παραπάνω τομείς για όλα τα μοντέλα που υπάρχουν.
Και πάλι...φοβάμαι ότι ο υποκειμενικός παράγοντας θα καθιστούσε το εγχείρημα επισφαλές...αν όχι βέβαιη αποτυχία... -
Αλλη μια Αμερικανια ειναι η ερευνα, γι αυτο και φιγουραρουν σε αυτη τη θεση αυτες οι μαρκες και απουσιαζουν οι ευρωπαικες.
-
Τέτοιες λίστες μόνο γέλωτα προσφέρουν. Τι πάει να πει καλύτερο αυτοκίνητο; Σε τι πράγμα; Και τα άστριφτα και βαρετα Audi πρώτα; Έλεος...
@wantone: Αν θες αξιοπιστία πας Ιαπωνία μεριά. Αλλά δεν είναι η αξιοπιστία το μόνο κριτήριο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τέτοιες λίστες μόνο γέλωτα προσφέρουν. Τι πάει να πει καλύτερο αυτοκίνητο; Σε τι πράγμα; Και τα άστριφτα kai baret;a Audi πρώτα; Έλεος...κατά ριπάς! κατά ριπάς!!
-
Τι αρθρο...
-
Προφανώς αναφέρεται στην Αμερικανική αγορά.
Δεν έχει εφαρμογή εδώ, αν και εγώ συμφωνώ ότι η έρευνα είναι.... μάλλον διαφημιστική -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Τέτοιες λίστες μόνο γέλωτα προσφέρουν. Τι πάει να πει καλύτερο αυτοκίνητο; Σε τι πράγμα; Και τα άστριφτα kai baret;a Audi πρώτα; Έλεος...
κατά ριπάς! κατά ριπάς!!
Τελικα Αυτοκρατορα νομιζω πως κατι τετοιο ηθελες να πετυχεις..
-
Μοναδικη Αριστη σε αξιοπιστια η ΤΟΥΟΤΑ/Lexus;;;;
Honda και Hyundai κατω απο την ΚΙΑ;;;;
Μια ακομη λιστα γτπ...... -
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Τέτοιες λίστες μόνο γέλωτα προσφέρουν. Τι πάει να πει καλύτερο αυτοκίνητο; Σε τι πράγμα; Και τα άστριφτα kai baret;a Audi πρώτα; Έλεος...
κατά ριπάς! κατά ριπάς!!
Τελικα Αυτοκρατορα νομιζω πως κατι τετοιο ηθελες να πετυχεις..
χαχα!
Αποτυχημένο topic πρέπει να το ομολογήσω!
Ίσως πίστευα ότι με αφορμή τη δημοσίευση θα μπορούσε να ξεκινήσει μια γόνιμη κουβέντα για τους τρόπους αξιολόγησης των αυτοκινήτων και των εταιριών...αλλά ΔΕΝ!
Δεν πειράζει! Ακόμη και η...εκτόνωση και το φλεγματικό humor, έχουν την πλάκα τους, όταν γίνονται από ανθρώπους με επίπεδο και περιεχόμενο, όπως ο φίλτατος ΔΙΑΣ!
Ποια μάρκα κάνει τα καλύτερα αυτοκίνητα;