-
Πιο προσιτό σε αυτά τα χρήματα, αλλά 150 άλογα είναι λίγα για αυτό το αμάξωμα.
Πάντως σταθερά αυτό το αμάξι! -
Είναι όντως ερωτεύσιμη η ρουφιάνα !
-
Μάλλον ανήκω στην μειοψηφία που την βρίσκω αδιάφορη σαν σχέδιο (κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι να την δώ από κοντά).!!
-
Σαφως και συμφωνω μαζι σου Φανη. Χοντροκομμενη και ατσουμπαλη. Υπαρχουν πολύ καλυτερα σχεδιαστικα μεγαλα suv. Και το κυριως θεμα-αδικια για τη stelvio είναι ότι βλέπεις τη giulia και καταλαβαίνεις ότι απλα είναι μια υπερυψωμενη,χοντρη/μη κομψη giulia εμφανισιακά.
-
Πάντως μάλλον η πλειοψηφία διαφωνεί μαζί σας παίδες...!
Το 'χοντροκομμένο' σε άλλα μάτια μπορεί να μοιάζει macho αισθητική!
Γούστα είναι αυτά βέβαια και ο καθένας έχει το δικό του!
Ανεξάρτητα πάντως από την εμφάνιση δεν παύει η stelvio να αποτελεί κορυφαία πρόταση στην κατηγορία της -
Σκεψου και ποσο πιο alfisti είμαι εγω όμως..
Και η F-Pace είναι macho αλλα επουδενι χοντροκομμενη π.χ. Όπως και η macan, όπως και το evoque. -
https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 06.asp?a=8
-
Άνοιξαν οι παραγγελίες και στην Ελλάδα για τη Stelvio Quadrifoglio με μισή χιλιάδα αλογάκια...ανοίξτε τα σεντούκια...130 χιλιαρικάκια
Η τιμή προ φόρων λογικά θα είναι λίγο πάνω από τα μισά. -
Την πετυχαίνω μέρες τώρα αλλά σήμερα κατάφερα να τη βγάλω φωτογραφία.
Πολύ όμορφη...
Νίκος
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... eimoniase/
Οδηγούμε την Alfa Romeo Stelvio Q4 2.2 diesel 210PS στον επαρχιακό δρόμο που ενώνει χωριά της ορεινής Αρκαδίας.
[spoiler=:36ipfnei]Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε κρύψει τον ενθουσιασμό μας για την βενζινοκίνητη Stelvio των 280PS. Έχουμε γράψει ξεκάθαρα ότι την θεωρούμε εφάμιλλη της Macan σε οδική συμπεριφορά. Επίσης – κακώς – έως τώρα είχαμε οδηγήσει μόνο τη συγκεκριμένη έκδοση. Ειδικά στο Σεντ Μόριτς στην πανευρωπαϊκή παρουσίαση ήμασταν αδικαιολόγητοι που δεν πήραμε γεύση από την πετρελαιοκίνητη Stelvio.
Η οποία έχει τρεις διαφορετικές εκδόσεις 150PS (πισωκίνητη) – 180PS – 210PS. Εμείς είχαμε στα χέρια μας την πιο ισχυρή έκδοση των 210PS που φέρει την τετρακίνηση Q4 αλλά και το 8αρι αυτόματο κιβώτιο της ZF. Ξεκινήσαμε από Αθήνα προς ορεινή Αρκαδία, Παρασκευή βράδυ. Τα δυνατά φώτα led σου επιτρέπουν να ταξιδέψεις χωρίς κανένα άγχος. Πρακτικά φωτίζουν κοντά στα 300m οπότε δεν υπάρχει θέμα, βλέπεις τη νύχτα όπως τη μέρα. Στοιχείο που εκτιμάς αφάνταστα όταν βγεις από τον αυτοκινητόδρομο.
Με 3 επιβάτες και αποσκευές για τριήμερο η Stelvio κινείται αρχοντικά στον αυτοκινητόδρομο. Ρυθμίζεις την ταχύτητα στα 130km/h η κατανάλωση είναι γύρω στα 6.8lt/100km χαμηλώνεις την ένταση του φωτισμού στο ταμπλό και απολαμβάνεις συζήτηση και μουσική με τη χαρτογράφηση στο Normal. Βγαίνεις από τον αυτοκινητόδρομο και στις πρώτες στροφές επιλέγεις Dynamic. Η Alfa Romeo ζωντανεύει το τιμόνι γίνεται πιο κοφτερό, η ανάρτηση σφίγγει, το γκάζι «ακούει». Κινείσαι γρήγορα χωρίς κάτι να διαταράσσει την ηρεμία στο εσωτερικό. Πιέζεις η Alfa κρατά χαρακτήρα χωρίς να γέρνει ιδιαίτερα και χωρίς δράμα. Δε σε εμπνέει όμως για το κάτι παραπάνω δεν έχει την τρέλα, τον ήχο, το πάθος της βενζινοκίνητης έκδοσης των 280PS. Προσοχή αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό στοιχείο. Πιθανόν οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές της κατηγορίας δεν έχουν στο μυαλό τους ένα σπορ αυτοκίνητο αλλά ένα άνετο υπερυψωμένο SUV.
Η πετρελαιοκίνητη Stelvio θα τους ικανοποιήσει απόλυτα. Άνετη, γρήγορη με τον πετρελαιοκινητήρα να εντυπωσιάζει με τη ροπή του ανεξαρτήτως ρυθμού περιστροφής. Δε σκέφτεσαι πουθενά ούτε μετράς το προσπέρασμα. Πατάς το γκάζι και προσπερνάς. Φτάνεις στον προορισμό σου ατσαλάκωτος και απολαμβάνεις το θαυμασμό που προκαλεί το Ιταλικό κομψοτέχνημα στο αντίκρισμά του. Το πρώτο SUV της Alfa Romeo μοιράζεται το ίδιο πάτωμα με την Giulia. Έτσι είναι κατά βάση πισωκίνητο: η κίνηση μεταδίδεται πίσω και όταν χρειαστεί ένας πολύδισκος συμπλέκτης στέλνει μέρος της ροπής εμπρός (έως 50%). Η Stelvio, με ύψος 1.67 μ. είναι σαφώς πιο χαμηλή από τα περισσότερα μοντέλα του ανταγωνισμού, όπως τα Audi Q5, BMW X3, Mercedes GLC, Volvo XC60. Το εσωτερικό σού δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας και πολυτέλειας: δέρμα, ξύλο και υφασμάτινες επενδύσεις ικανοποιούν όραση και αφή. Η θέση του οδηγού είναι χτισμένη γύρω του και αυτό γίνεται αντιληπτό από το υπερυψωμένο κεντρικό τούνελ (φιλοξενεί τον άξονα μετάδοσης), το κυρτό ταμπλό και το μικρής διαμέτρου δερμάτινο τιμόνι.
Στο κέντρο του ταμπλό έχει τοποθετηθεί με μαεστρία Ιταλού σχεδιαστή, η οθόνη TFT 8.8 ιντσών με ενσωματωμένη λειτουργία πλοήγησης 3D που αναπτύχτηκε σε συνεργασία με τη Magneti Marelli. Ενας περιστροφικός διακόπτης διευκολύνει τις επιλογές χαρτογράφησης (Alfa DNA). Για την ψυχαγωγία φροντίζει ένα σύστημα της Harman Kardon με 14 ηχεία!
Η Stelvio, παρά τον όγκο και το μήκος της, διαθέτει χαμηλό σχετικά βάρος (1.660 kg) και κατανομή 50-50 ανάμεσα στους δύο άξονες. Σε αρκετά σημεία έχει γίνει χρήση ελαφρών υλικών, όπως ανθρακονήματος (στον άξονα μετάδοσης) και αλουμινίου (κινητήρας, αναρτήσεις, καπό, εμπρός-πίσω φτερά, πόρτες αμαξώματος). Η Stelvio διαθέτει σύστημα τετρακίνησης Αll-Wheel Drive με τεχνολογία Q4, ενώ εξοπλίζεται προαιρετικά με πίσω διαφορικό που διαθέτει διάταξη μηχανικού κλειδώματος.
Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος: Integrated Brake System (IBS), Lane Departure Warning (LDW), Forward Collision Warning (FCW) με Autonomous Emergency Brake (AEB) και αναγνώριση πεζών, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπιοσθοπορείας, cruise control, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών, αισθητήρες φώτων και βροχής, ζάντες αλουμινίου 18”, προβολείς bi-xenon, δερμάτινα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα κ.ά.
Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και μπορεί η βενζινοκίνητη Stelvio των 280PS να μην έχει αντίπαλο εκτός της Macan, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την πετρελαιοκίνητη έκδοση. Αν θες diesel, πράγμα απόλυτα λογικό στη συγκεκριμένη κατηγορία, τότε μόνο η καρδιά θα σε πάει στην Alfa. Αν θες Alfa Romeo αγοράζεις την βενζινοκίνητη Stelvio των 280PS. Η πετρελαιοκίνητη έκδοση των 210PS δεν υστερεί πουθενά, αλλά δεν ξεχωρίζει και πουθενά έναντι του ανταγωνισμού, εκτός ίσως από το σήμα και το σχήμα. Αυτό όμως είναι καθαρά υποκειμενικό…
Τεχνικά χαρακτηριστικά Alfa Romeo Stelvio 2.2lt, 210PS
Κινητήρας: 2.143 cc
Ισχύς: 210 PS στις 3.750 rpm
Ροπή: 47,9 kgm στις 1750 rpm
Μετάδοση: Στους τέσσερις τροχούς
Κιβώτιο: Αυτόματο 8 σχέσεων
Τελική ταχύτητα: 215 km/h
Επιτάχυνση: 0-100 km/h: 6,6 sec
Μεικτή κατανάλωση δοκιμής: 7.2 lt/100 km
Εκπομπές CO2: 127 gr/km
Βάρος: 1.659 kg
Διαστάσεις (Μ/Π/Υ): 4.687/1.903/1.671 mm
Χώρος αποσκευών: 525 lt
Τέλη κυκλοφορίας: 152 €
Τιμή: Από 57.000 €[/spoiler:36ipfnei] -
Όπως έχω ξαναγράψει, υπολείπεται έναντι του ανταγωνισμού.
-
Δε θα το λεγα. Μόλις χθες πήγα να δω το XC60. Απογοήτευση. Πλην των οθονών το σχεδόν 9 ετών Q5 μου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Πολύ μέτρια υλικά μέσα με καλή συναρμογή μεν. Εντός της άλλης εβδομάδας θα το οδηγήσω κιόλας αλλά δεν περιμένω πολλά. Αντίστοιχα κάκιστη ποιοτικά (αλλά αρκετά καλή στο δρόμο) είναι και η απερχόμενη Χ3 2.0d που οδηγώ συχνά πυκνά τώρα τελευταία.
Πραγματικά από τις σύντομες επαφές μου με τη Stelvio (δυστυχώς στατικές) βρήκα ελάχιστα σημεία που υπολείπεται (πχ τραγικός λεβιές, μέτριο UI στο infotainment και ελλείψεις όπως ενεργή ανάρτηση ή κάμερες 360°) έναντι του ανταγωνισμού. Παράλληλα μην ξεχνάμε ότι είναι μακράν το πιο ελαφρύ suv της κατηγορίας με ένα πολύ καλό κιβώτιο και μοτόρια άνω του μέσου.
Το αισθητικό το αφήνω εκτός καθώς είναι εντελώς υποκειμενικό.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δε θα το λεγα. Μόλις χθες πήγα να δω το XC60. Απογοήτευση. Πλην των οθονών το σχεδόν 9 ετών Q5 μου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Πολύ μέτρια υλικά μέσα με καλή συναρμογή μεν. Εντός της άλλης εβδομάδας θα το οδηγήσω κιόλας αλλά δεν περιμένω πολλά. Αντίστοιχα κάκιστη ποιοτικά (αλλά αρκετά καλή στο δρόμο) είναι και η απερχόμενη Χ3 2.0d που οδηγώ συχνά πυκνά τώρα τελευταία.Πραγματικά από τις σύντομες επαφές μου με τη Stelvio (δυστυχώς στατικές) βρήκα ελάχιστα σημεία που υπολείπεται (πχ τραγικός λεβιές, μέτριο UI στο infotainment και ελλείψεις όπως ενεργή ανάρτηση ή κάμερες 360°) έναντι του ανταγωνισμού. Παράλληλα μην ξεχνάμε ότι είναι μακράν το πιο ελαφρύ suv της κατηγορίας με ένα πολύ καλό κιβώτιο και μοτόρια άνω του μέσου.
Όπως έχω ξαναγράψει, ο καθένας κρίνει με τα κριτήριά του τα οποία και φυσικά είναι τελείως υποκειμενικά.
Για εμένα π.χ η απερχόμενη Χ3 έχει κορυφαία ποιότητα και εμφανώς ανώτερη της Stelvio ή οποία στατικά που την είδα ήταν μέτρια. Επίσης, η Stelvio για εμένα οδηγικά δεν συγκρίνεται με Volvo, αλλά BMW, Jaguar, Range Rover (αυτούς θεωρώ ανταγωνιστές της).
-
Κορυφαία σε ποιότητα η απερχόμενη Χ3 σε απολύτως καμία περίπτωση. Γενικά όλη η σειρά F30(κάτι) έχει σοβαρές εκπτώσεις και υπολείπεται εμφανώς σε σχέση με τα αντίστοιχα Audi και Merc. Αυτό το καταλαβαίνεις ακόμα περισσότερο όταν μπεις σε F10 που εκεί πραγματικά δείχνουν και είναι premium τα πραγματα.
Επίσης τη Stelvio εγώ τη συγκρίνω μόνο με Macan και F-Pace. Ειναι τα μόνα της κατηγορίας με τόση έμφαση στο σπορτινεςς.
-
Θα είχε ενδιαφέρον να δει κανείς και την καινούρια χ3 που έφτασε στις εκθέσεις - τη θεωρώ πολύ αναβαθμισμένη συγκριτικά με την προηγούμενη, και σχεδιαστικά πιο κοντά στα χ1-χ5.
-
Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio review: a baby Ferrari super-SUV?
Το ποστάρω τόσο για να το διαβάσετε, όσο και γιατί η παρακάτω φράση δημιούργησε μια απίστευτα αστεία εικόνα στο μυαλό μου
At first, it’s like being sat on a bar stool driving a Sega rally arcade machine, if you’re tall
-
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... drifoglio/
Οδηγούμε την Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio
[spoiler=:6500uevx]Είμαστε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου μόλις πήραμε μια γερή δόση από αυτό που οι ίδιοι οι άνθρωποι της Αlfa Romeo πιστεύουν ακράδαντα ότι είναι «το πιο γρήγορο SUV του κόσμου». Κυρίες και κύριοι οι πρώτες εντυπώσεις μας από την Alfa Romeo Stelvio Q των 510 ίππων.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ: ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣΚαθώς κατεβάζω από 4η σε 3η σχέση για να στρίψω στην επερχόμενη αριστερή ανηφορική φουρκέτα σκέφτομαι ότι για κάτι τέτοιες μέρες εξακολουθώ να κάνω αυτή τη δουλειά μετά από 20 χρόνια. Ο ήχος του εκπληκτικού διτούρμπινου V6 2.9 είναι σχεδόν ανατριχιαστικός, καθώς τα σκασίματα βγαίνουν με ορμή από τα ανοικτά κλαπέτα της εξάτμισης και χτυπάνε πάνω στα βράχια αυτού του εξωπραγματικού βουνού που σκαρφαλώνουμε, σαν να εξαρτάται από την ταχύτητα της ανάβασης η ίδια μας η ζωή.
Βρισκόμαστε στο Jebel Jais, την οροσειρά που ξεπετάγεται μέσα από την απέραντη έρημο των Εμιράτων, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το Ντουμπάι. «Είναι το Stelvio pass της Μέσης Ανατολής» διάβαζα την προηγούμενη μέρα στην παρουσίαση της Alfa Romeo με μια ομολογουμένως σκωπτική διάθεση.
Είχαν απόλυτο δίκιο. Μόνο που τελικά είναι καλύτερο. Διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με περίπου 39 χιλιόμετρα μιας εκπληκτικής σε χάραξη ανάβασης, η οποία επιπλέον είναι και σχεδόν έρημη από κίνηση! Παράδεισος κι ας μοιάζει με εικόνα από άλλον πλανήτη, με τα βράχια να κρέμονται πάνω από το κεφάλι σου και το άνυδρο τοπίο να φωτίζεται από έναν κόκκινο από τη σκόνη ήλιο.Σε αυτό το μετααποκαλυπτικό τοπίο η κόκκινη Stelvio Quadrifoglio μοιάζει με κόκκινο βέλος που θέλει να τρυπήσει το γκρίζο βουνό. Και στρίβει όπως, είμαι σχεδόν βέβαιος γι αυτό, κανένα άλλο SUV δεν μπορεί να στρίψει. Δεν είναι μόνο οι 510 ίπποι του V6, με καταγωγή από τη Ferrari, δεν είναι καν τα 61,2 kgm ροπής που παραμένει αδιάλειπτη από τις 2.500 μέχρι και τις 5.000 rpm.
Είναι που όλο αυτό το κάνει με ένα τρόπο απίστευτα αποτελεσματικό και διασκεδαστικό συνάμα. Και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να θεωρείται καθόλου δεδομένο για ένα SUV με ύψος 1,68 μ. και βάρος 1.800 κιλά. Αλλά είναι τα άλλα νούμερα που σου παίρνουν το σκαλπ. Βαθειά ανάσα: Ειδική απόδοση 176 ίπποι στο λίτρο, αναλογία κιλών /ίππο 3,6 kg., 0-100 km/h σε 3,8” και τελική ταχύτητα 283 km/h. Και τα νούμερα δεν λένε και πολλά μπροστά στην αίσθηση. Η οποία δεν είναι εκρηκτική αλλά υποχθόνια σαν τσουνάμι. Λες ότι δεν τρέχεις και ξαφνικά από την κορυφή της μιας στροφής μέχρι στα φρένα της επόμενης έχεις μαζέψει πάνω από 180 km/h. Στην ανηφόρα..
Το 8άρι κιβώτιο της ZF, ειδικά στην λειτουργία RACE του προγράμματος DNA της Alfa είναι καταιγιστικό. Τραβάς αριστερά τον λεβιέ για να πας στο χειροκίνητο πρόγραμμα και μετά πιάνεις στα χέρια σου τα υπέροχα σταθερά αλουμινένια paddles και σε κάθε τράβηγμα των δεξιών δαχτύλων σου δεν το πιστεύεις πόσο γρήγορα ανταποκρίνεται, με ένα ευπρόσδεκτο «γκαπ» που κάνει το κεφάλι να κοπανάει στο προσκέφαλο. Δεν το πιστεύεις όμως και πόσο γρήγορα «ακούει» στο κατέβασμα. Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να στείλει τη βελόνα του στροφόμετρου στο βαθύ κόκκινο.
Η ενεργή ανάρτηση είναι ισοπεδωτική. Εντάξει, στο Race, υπάρχουν κάποιες αναπηδήσεις αλλά μέχρις εκεί. Σε όλα τα υπόλοιπα προγράμματα η απόσβεση είναι για βραβείο και ο έλεγχος των κινήσεων του αμαξώματος σε ξεγελάει τόσο ώστε να νομίζεις ότι οδηγείς σπορ μπερλίνα. Και το τιμόνι, Α! το τιμόνι. Απλώς το καλύτερο στην κατηγορία του. Ελαφρύ αλλά μεστό σε πληροφόρηση και με τέτοια αμεσότητα στις εντολές σου που θέλεις να φιλήσεις τη στεφάνη.
Η Stelvio είναι φυσικά τετρακίνητη αλλά και εκεί οι μηχανικοί της Alfa έχουν φροντίσει να έχει περισσότερο πισωκίνητη κατανομή. Σε κανονικές συνθήκες μάλιστα είναι 100% πισωκίνητη και μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται μπορεί η ροπή να περάσει κατά 50% στους εμπρός τροχούς. Στα στενά κομμάτια βέβαια, ειδικά στις πιο κλειστές φουρκέτες χρειάζεται να κάνεις υπομονή με το γκάζι. Διαφορετικά θα έχεις την αναπόφευκτη υποστροφή.
Αν όμως δουλέψεις με τα εκπληκτικά ανθρακονημάτινα φρένα, που παρακαλάνε για κακομεταχείριση διότι έτσι αποδίδουν καλύτερα- μεταφέρεις το φρενάρισμα όσο το δυνατόν πιο μέσα στη στροφή και μετά πατήσεις σθεναρά γκάζι και μείνεις σταθερός, η Stelvio θα σε ανταμείψει, βγάζοντάς σε στην κορυφή με ίσιους τροχούς και ένα μικρό άνοιγμα της ουράς, ίσα για να εκτοξευτείς ταχύτερα προς την επόμενη.
Ετούτο το SUV λοιπόν θέλει να γίνει ένα καθαρόαιμο σπορ κουπέ στην επόμενη ζωή του. Αλλά τι λέω σχεδόν είναι, από αυτήν εδώ. Μπορεί να μην έχει το εμμονικό φινίρισμα μιας Porsche, ίσως και να είναι λίγο πιο αργή στις χαμηλομεσαίες στροφές από τη νέα Cayenne Turbo, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλο πιο διασκεδαστικό και διαδραστικό από αυτήν σε καμία κατηγορία της συνομοταξίας της.[/spoiler:6500uevx]
-
Ισως να είδα χθες στο Καλλιμάρμαρο την ίδια με αυτή που πόσταρε ο NikoS3. Ετσι γκρι με τις ιδιες ζαντες και αρ. κυκ. ΙΤΝ-....
Ατέλειωτα στρέματα λαμαρίνας να καλύψουν τον όγκο της.
Δε μου άρεσε. Σα μια Τζουλια (ήδη φακλανωειδής για τα γούστα μου) φουσκωμένη σα μπαλόνι. -
Γούστα είναι αυτά! Σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι!
Δεν την έχω δει από κοντά - δεν κυκλοφορεί καμιά και στην περιοχή μου - αλλά από το νετ μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω, ενώ και όσα διαβάζω με κάνουν να θέλω πολύ να βρεθώ 'μέσα' της
Από την άλλη πλευρά τη julia την είδα από κοντά - δεν την οδήγησα - και ομολογώ ότι δεν με εντυπωσίασε καθόλου. Θα έλεγα μάλιστα ότι στις φωτογραφίες μου είχε φανεί πιο ωραία από ό,τι πραγματικά είναι. Ασφαλώς, αν τα οδηγικά της χαρακτηριστικά της είναι κορυφαία όπως γράφεται, η εμφάνιση θα μου είναι αδιάφορη, όπως μου είναι σε ένα subaru impreza ή ένα EVO... -
Η Giulia - προσωπική γνώμη πάντα είναι η καλύτερη πρόταση πλέον στην κατηγορία- και μιάς και είχα την τύχη να την οδηγήσω σε πετρέλαιο αλλά και σε βενζίνη (στο εξωτερικό) η βενζινάκατος είναι πραγματικά αλλού. Ισιώνει τα πάντα. Όσο αφορά την Stelvio εμένα ολα αυτά τα suv μου φαίνονται ίδια οπότε δεν θα έβλεπα τον λόγο να δώσω χρήματα για αυτή την κατηγορία. Αν έπρεπε να αγοράσω κάτι θα πήγαινα στο φτηνότερο όποιο και αν είναι αυτό, άσε που στην Stelvio παρόλο που είναι σχεδόν το ίδιο εσωτερικό με την Giulia μια που μπήκα και μια που βγήκα. Η 3αρα και η Ιουλία σαφώς με καλύτερη θέση οδήγησης.
Alfa Romeo Stelvio