-
Μικρομεσαίο crossover με αρκετά στοιχεία του να έρχονται από το Leon. Κατασκευάζεται πάνω στην ΜQB πλατφόρμα, έχει μήκος 4.363 mm, ύψος 1.600 mm, πλάτος 1.841 mm, μεταξόνιο 2.638 mm και κίνηση παίρνει από έναν 1.000αρη τρικύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 110 ίππων, από έναν 1.400αρη TSI με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων απόδοσης 150 ίππων, με τον 1.6 TDI απόδοσης 110 ίππων και με τον 2.0 TDI απόδοσης 150 και 184 ίππων.
Οι κινητήρες συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, που στέλνουν την κίνηση είτε στους μπροστά, είτε σε όλους τους τροχούς. Οι πωλήσεις του αναμενεται να ξεκινήσουν μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.
-
Μικρομεσαίο crossover με αρκετά στοιχεία του να έρχονται από το Leon. Κατασκευάζεται πάνω στην ΜQB πλατφόρμα, έχει μήκος 4.363 mm, ύψος 1.600 mm, πλάτος 1.841 mm, μεταξόνιο 2.638 mm και κίνηση παίρνει από έναν 1.000αρη τρικύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 110 ίππων, από έναν 1.400αρη TSI με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων απόδοσης 150 ίππων, με τον 1.6 TDI απόδοσης 110 ίππων και με τον 2.0 TDI απόδοσης 150 και 184 ίππων.
Οι κινητήρες συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, που στέλνουν την κίνηση είτε στους μπροστά, είτε σε όλους τους τροχούς. Οι πωλήσεις του αναμενεται να ξεκινήσουν μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.
-
-
Ασκηση πανω στο πρωτοτυπο 20V20.. Διακριτικο και ισορροπημενο για την κατηγορια του.. το θελα λιγο πιο τολμηρο,προτιμω το πρωτοτυπο δηλαδη.
-
Μια χαρά φαίνεται...αλλά μερικές φορές αναρωτιέσαι ποιος ο λόγος να βάζουν πάνω στα αμάξια τα λογότυπα seat, skoda κτλ και όχι σε όλα VW...
-
Διαστάσεις σχεδόν ταυτόσημες με του QQ, αλλά αρκετά μεγαλύτερος χώρος αποσκευών. Από εμφάνιση θα το ήθελα και εγώ πιο τολμηρό. Το εσωτερικό πάντως αρκετά όμορφο και καλοφτιαγμένο (αν και συνήθως σε αυτές τις φωτογραφίες δείχνουν τις φουλ εξοπλισμένες εκδόσεις).
-
Καλο εξωτερικα, αλλα με ευθειες γραμμες στο εσωτερικο. Λιγο ετσι καποιες καμπυλες θα ηθελα.
-
Μια χαρά φαίνεται... αλλά στην Ελλάδα δύσκολο να αντιμετωπίσει εμπορικά το Q.Q. ακόμα και αν είναι καλύτερο (που δε μου φαίνεται καθόλου απίθανο). Επίσης 115ps έχουν οι 1.6tdi & 1.0 tsi και 190ps ο 2.0 tdi στην ισχυρότερη εκδοχή του.
-
Καμία πρωτοτυπία,δείχνει από χιλιόμετρα ότι ανήκει στο group!
Άλλο ένα 'ποιοτικό' VWSEAT.Με τον αμερικανικό 2λιτρο diesel θα το ήθελα πάντως!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειναι πανεμορφο θα ειμαι απο τους πρωτους που θα το παραγγειλουν....
Θα κανει παρεα στο μικρο μου seatακι τι ibiza....
-
Παντελως αδιαφορο σχεδιο.........νομιζω οτι το βλεπω χρονια στο δρομο!!!!!
Ενα tiguan με το σημα της seat.......... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ενα tiguan με το σημα της seat..........
Ακριβώς όμως!!!
-
Εμένα πάντως κι ένα Bentley Bentayga με το σήμα της Seat δε θα με πείραζε.
Το βλέπω έχει όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια.
-
Καλό φαίνεται, μ' αρέσει.
Μοιάζει σε κάποια σημεία με το Tiguan βέβαια, θα συμφωνήσω.
Ο σχεδιασμός με ευθείες γραμμές μέσα και έξω όμως το κάνει πιο ενδιαφέρον.
Μου αρέσουν και οι επιλογές στην τετρακίνηση.Χωρίς να ξέρω ισπανικά κατάλαβα καλά ότι θα κατασκευάζεται στην Τσεχία μαζί με το αντίστοιχο skoda??
-
Ομορφα ειναι τελικα. Και εσωτερικα καλο στο ματι. Απο ποιοτητα υποθετο πως θα ειναι προσεγμενο. Το μονο ειναι με την αξιοπιστια του ομιλου. Εκει να κανουν κατι.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ομορφα ειναι τελικα. Και εσωτερικα καλο στο ματι. Απο ποιοτητα υποθετο πως θα ειναι προσεγμενο. Το μονο ειναι με την αξιοπιστια του ομιλου. Εκει να κανουν κατι.Γκολφ '94, α3 '99, α4 '05, δεν είχαμε ποτέ κάποιο ιδιαιτερο θέμα εκτος απο το α3 μια φορά με το ενα παραθυρο (χεχε.. οπως σχεδον ολα του γκρουπ της εποχης) και μια τρομπα του α4. Κατα τα άλλα ουτε κιχ. Δε ξερω βεβαια για πιο καινούργια.
Στο θέμα μας, αν το Ατεκα με αυτοματο και τετρακίνηση ειναι καπου σε κανα 25αρι, μια χαρα... καθως το Τιγκουαν με αυτα νομιζω θα πηγαινει στα 30-35... Βεβαια ισως στο 25ρι να παιζει το Σκοντα οταν βγει και το Σεατ σε κανα 27-28.
Θα δουμε.
Αλλωστε σχεδιαστικά πια με όλες αυτες τις ακμες και τα 3 θα μοιαζουν πολυ. -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Ομορφα ειναι τελικα. Και εσωτερικα καλο στο ματι. Απο ποιοτητα υποθετο πως θα ειναι προσεγμενο. Το μονο ειναι με την αξιοπιστια του ομιλου. Εκει να κανουν κατι.
Γκολφ '94, α3 '99, α4 '05, δεν είχαμε ποτέ κάποιο ιδιαιτερο θέμα εκτος απο το α3 μια φορά με το ενα παραθυρο (χεχε.. οπως σχεδον ολα του γκρουπ της εποχης) και μια τρομπα του α4. Κατα τα άλλα ουτε κιχ. Δε ξερω βεβαια για πιο καινούργια.
Στο θέμα μας, αν το Ατεκα με αυτοματο και τετρακίνηση ειναι καπου σε κανα 25αρι, μια χαρα... καθως το Τιγκουαν με αυτα νομιζω θα πηγαινει στα 30-35... Βεβαια ισως στο 25ρι να παιζει το Σκοντα οταν βγει και το Σεατ σε κανα 27-28.
Θα δουμε.
Αλλωστε σχεδιαστικά πια με όλες αυτες τις ακμες και τα 3 θα μοιαζουν πολυ.Polo 05 προβλημα με πολλαπλασιαστες και καταναλωση λαδιου.Το εδωσα και ησυχασα.Η αξιοπιστια του ομιλου απο πολλες μαρτυριες δεν ειναι και η καλυτερη.
-
Εγώ πάλι βλέπω ότι το 90% των ταξί είναι αυτοκίνητα του ομίλου.
Σήμερα μπήκα σε πασσάτ και μου δήλωσε πολύ ευχαριστημένος.
Αν διαλυόταν οι κινητήρες ,είχαν υψηλή κατανάλωση ,τα είχαν συνεχώς στα συνεργεία και ήθελαν μια περιουσία να τα επισκευάσεις όπως διαβάζω εδώ στο φόρουμ δε θα τα έπαιρνε κανείς ταξιτζής που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η αξιοπιστία και η οικονομία. Νομίζω ότι πρίν αγοράσουν θα έχουν ρωτήσει ο καθένας άλλους 100 με το ίδιο αυτοκίνητο.
Το Ateca από εμφάνιση μου αρέσει αφού ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της κατηγορίας κασκάι, μάζντα ,κατζάρ,χιουντάι......και σαν πιο κυβοποιημένο υποθέτω θα εκμεταλλεύεται καλύτερα τις διαστάσεις σε χώρους. -
Seat ibiza με 210000 τπυ 2007 μονο τα βασικα ( λαδια και service )...... τιποτα αλλο
-
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Polo 05 προβλημα με πολλαπλασιαστες και καταναλωση λαδιου.Το εδωσα και ησυχασα.Η αξιοπιστια του ομιλου απο πολλες μαρτυριες δεν ειναι και η καλυτερη.
Ο κάθε ένας έχει και διαφορετικές εμπειρίες. Ισως μοντέλα του γκρουπ απο '05 και μετά να έχουν περισσότερα θέματα. Δεν έχω εμπειρία. Παντως και Τογιοτα Ραβ '08 συγγενή μου έχει βγάλει 1-2 θέματα μια με ηλεκτρικά, μια με τροφοδοσία, δε σημάινει οτι η Τογιοτα σκάρτεψε.
Αντε να δούμε τιμές αλλά και τη πρόταση της Σκοντα στη κατηγορία.
Seat Ateca