-
Ναι υπαρχουν απατεωνιες σε δυναμομετρα αλλα οχι σε ολα. Μη γενικευεις. Το οτι πηγαινε κοπιες Χρηστο εχει να κανει και με αλλες παραμετρους:κιβωτια,ροπες......οπως επισης μπορει σε επιταχυνση να κερδιζε και σε ρεπριζ να εχανε.
Εγω λεω μονο για αλογα και αν εβγαζε παραπανω. Οπως ειπαμε και παραπανω μπορει να ελεγε 180 η οπελ αλλα μονο τοσα δεν ητανΣτάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε γαμωτο μια πολιτισμένη κουβέντα χωρίς ειρωνείες δεν μπορεί να γίνει; Γιατί ρε συ Χρήστο είσαι μονίμως σε τέτοια φάση 'να τη λες';
-
Γιατι Στεφανε οταν ο αλλος σου απανταει ετσι:
''Επειδη δε σου φανηκε δε σημαινει πως δεν εχει''
,παει γυρευοντας. Δλδ ελεος οταν ο αλλος παιζει και να μην το χει καν οδηγησει το αμαξι που αναφερω!Επισης δε σε διορισε πυροσβεστη καποιος Στεφανε. Με το Νικο εχω ιδιαιτερη διαδικτυακη σχεση, χθες π.χ. του στειλα πμ για κατι που ηθελε παλιοτερα.
-
Και για να ξαναγυρίσω τη συζήτηση εκεί που πρέπει και της αξίζει, σήμερα πέσανε οι υπογραφές έκλεισε το αμάξι, μπήκε η προκαταβολή και μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να έχω καταλήξει στο χρώμα.
Είμαι μεταξύ καπουτσίνο μπεζ και άσπρο μεταλλικό. Και τα 2 τα είδα από κοντά και μου άρεσαν.
Ζητώ τη βοήθεια του κοινού!
-
Έχοντας το άσπρο μεταλλικό στο Octavia θα πω άσπρο
Με το καλο να σου έρθει η αμαξάρα!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Το είδα σε μπεζ. [emoji7] δείχνει πιο αρχοντικό.
Σε άσπρο πιο μοντέρνο.
Θα προτιμούσα το μπεζ.ΥΓ. Στα υπέρ του μπεζ ότι 'κρύβει' την βρωμιά, σκόνη κλπ.
-
Χαλαρά το καπουτσίνο μπεζ! Πολύ όμορφο χρώμα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
+1!
Το είδα στην έκθεση σε μπεζ και είναι εξαιρετικό! Έχοντας 4χ4 σε παρόμοιο χρώμα επιβεβαιώνω την 'ανθεκτικότητά' στην βρωμιά!!!
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Και για να ξαναγυρίσω τη συζήτηση εκεί που πρέπει και της αξίζει, σήμερα πέσανε οι υπογραφές έκλεισε το αμάξι, μπήκε η προκαταβολή και μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να έχω καταλήξει στο χρώμα.Είμαι μεταξύ καπουτσίνο μπεζ και άσπρο μεταλλικό. Και τα 2 τα είδα από κοντά και μου άρεσαν.
Ζητώ τη βοήθεια του κοινού!
-
Καπουτσίνο μπεζ και απο εμενα! Με το καλο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ανετα lava blue απο εμενα παντως!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το είδα σε μπεζ. [emoji7] δείχνει πιο αρχοντικό.
Σε άσπρο πιο μοντέρνο.
+1
-
Νονέ το λάβα discontinued!
Όλοι μπεζ ε, τι γίνεται...
-
Με το καλό να το παραλάβεις Thanoss.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Νονέ το λάβα discontinued!Κριμα... και σε kodiaq και σε νεο superb που το εχω δει live στο εξωτερικο ειναι απιστευτο χρωμα και τους παει πολυ.
Μπεζ it is λοιπον. -
Μιας κι εγω θα ειμαισε λίγο κάτοχος ένος Kodiaq να πω τη γνωμη μου. Νομίζω ότι είναι μονόδρομος για πενταμελή και πάνω οικογένεια. Οι χωροι του απίστευτοι και ο 150 κινητήρας που οδηγησα παραπάνω από ικανοποιητικός. Ισως τα 190 άλογα να αξίζουν την υπερβαση ίσως και να είναι υπερβολή. Για Αθήνα δυσκολη η μετακινηση για ταξίδι όμως απόλαυση. οσον αφορα το χρώμα το ήθελα σε άσπρο αλλα η αλήθεια είναι ότι όταν το είδα απλά με αγχωσε. Δειχνει ακόμη πιο μεγάλο. Ετσι η επιλογή ήταν μονόδρομος για μένα. Bussiness grey με μπεζ εσωτερικο! Εννοείτε ότι τα παραπάνω θέμα προσωπικού γούστου και μόνο... Η αναμονή είναι πρόβλημα αλλά όπως έμαθα και διάβασα πουλάει παρα πολύ ιδίως στο εξωτερικό, οπότε η αγορα της Ελλάδας μένει πιο πίσω. τουλάχιστον μέχρι τα χριστούγεννα
-
Ειναι πραγματικα τερας απο διαστασεις το αμαξι.
-
Η αναμονή που έχω εγώ που το παρήγγειλα εχθές είναι για μέσα Απριλίου
-
Του 2018??????
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Του 2018??????oh yes
Skoda Kodiaq