-
Υπερβολικός χρόνος αναμονής. Δεν υπήρχε περίπτωση να το παράγγελνα όσο και να μου άρεσε.
-
Oh My God που λέμε ...[emoji15]
Λογικά σου λένε την πλέον μακροχρόνια περίπτωση παραλαβής. Σωστή τακτική.
Διασφάλιση στην τιμή έχεις? Θα το πάρεις σε σημερινή τιμή?
Συνήθως τον Μάρτιο προκύπτουν εργοστασιακες 'αυξήσεις'.+1 Στέφανε. Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν νομίζω ότι και μελλοντικά θα το έκανα.
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Του 2018??????
oh yes
Τραγική αναμονή, προλαβαινεις να πάρεις ένα άλλο, να κανείς καμία δεκαριά χιλ χλμ και να το πουλήσεις μέχρι να έρθει το kodiaq...[emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αν θες ένα αυτοκίνητο περιμένεις, εκτός φυσικά αν χρειάζεσαι αυτοκίνητο άμεσα. Κι εγώ έχω περιμένει 8 μήνες για την έκδοση και το χρώμα που ήθελα, δεν έπαθα τίποτα!!!
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Του 2018??????
oh yes
Τραγική αναμονή, προλαβαινεις να πάρεις ένα άλλο, να κανείς καμία δεκαριά χιλ χλμ και να το πουλήσεις μέχρι να έρθει το kodiaq...[emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εχει αμαξαρα μεχρι τοτε ευτυχως
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν θες ένα αυτοκίνητο περιμένεις, εκτός φυσικά αν χρειάζεσαι αυτοκίνητο άμεσα. Κι εγώ έχω περιμένει 8 μήνες για την έκδοση και το χρώμα που ήθελα, δεν έπαθα τίποτα!!!Άλλο ρε συ ειδική παραγγελία για την οποία είσαι και εσυ μερικώς υπεύθυνος αλλά στοκ μοντέλο ;
Τι είναι luxury ? -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν θες ένα αυτοκίνητο περιμένεις, εκτός φυσικά αν χρειάζεσαι αυτοκίνητο άμεσα. Κι εγώ έχω περιμένει 8 μήνες για την έκδοση και το χρώμα που ήθελα, δεν έπαθα τίποτα!!!
Άλλο ρε συ ειδική παραγγελία για την οποία είσαι και εσυ μερικώς υπεύθυνος αλλά στοκ μοντέλο ;
Τι είναι luxury ?Ναι, ΟΚ. Αλλά αν αυτό είναι το αυτοκίνητο που μου ταιριάζει δεν θα πάρω ένα χειρότερο (για τις δικές μου ανάγκες) απλά και μόνο επειδή είμαι ανυπόμονος. Θα νιώσω χαζός να οδηγώ κάτι που δεν θέλω επειδή δεν είχα την πειθαρχία να περιμένω 2 μήνες παραπάνω.
-
+1
-
@none υπάρχει μια περίπτωση να μην έχω αμαξάρα από την Παρασκευή και μετά αλλά ναι, δεν καίγομαι, 7 μήνες περισσότερες βόλτες με το Brera, δεν θα πω όχι
Ευτυχώς έχω και ένα τίμιο Opel Astra του 09 και όλα καλά.
Δεν μπορώ να διαφωνήσω με τον iceman7, το αμάξι δεν είναι luxury ή customized και οι 7 μήνες αναμονής είναι υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Από την άλλη ο λόγος που θα περιμένω 7 μήνες είναι και ο λόγος της (ολοένα και αυξανόμενης) αναμονής: Δεν υπάρχει άλλη πρόταση με αυτά τα χαρακτηριστικά.Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Oh My God που λέμε ...[emoji15]
Λογικά σου λένε την πλέον μακροχρόνια περίπτωση παραλαβής. Σωστή τακτική.
Διασφάλιση στην τιμή έχεις? Θα το πάρεις σε σημερινή τιμή?
Συνήθως τον Μάρτιο προκύπτουν εργοστασιακες 'αυξήσεις'.+1 Στέφανε. Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν νομίζω ότι και μελλοντικά θα το έκανα.
Όχι η παραλαβή είναι πολύ συγκεκριμένη και αυξάνεται. Εγώ ξεκίνησα με 5 μήνες αναμονής να το κοιτάω και το παρήγγειλα στους 7. Δεν παίζει δηλαδή να το πάρεις στους 5-6.
Η τιμή έχει κλείσει με την υπογραφή και κατάθεση της προκαταβολής.
Το ρώτησα συγκεκριμένα αυτό γιατί παίζουν φήμες αύξησης της τιμής του συγκεκριμένου μοντέλου. -
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Η τιμή έχει κλείσει με την υπογραφή και κατάθεση της προκαταβολής.
Το ρώτησα συγκεκριμένα αυτό γιατί παίζουν φήμες αύξησης της τιμής του συγκεκριμένου μοντέλου.Αυτό είναι το βασικό. [emoji6]
Κατά τ' άλλα καλή αναμονή και με το καλό να έρθει! [emoji5] -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άλλο ρε συ ειδική παραγγελία για την οποία είσαι και εσυ μερικώς υπεύθυνος αλλά στοκ μοντέλο ;
Τι είναι luxury ?Ναι, ΟΚ. Αλλά αν αυτό είναι το αυτοκίνητο που μου ταιριάζει δεν θα πάρω ένα χειρότερο (για τις δικές μου ανάγκες) απλά και μόνο επειδή είμαι ανυπόμονος. Θα νιώσω χαζός να οδηγώ κάτι που δεν θέλω επειδή δεν είχα την πειθαρχία να περιμένω 2 μήνες παραπάνω.
Δεν μιλάμε για 2 -3 μήνες αλλά για 7.
Αντικειμενικά μεγάλος χρόνος αναμονής.
Υποκειμενικά κρίνει ο καθένας βάσει αναγκών.
Παντως έτσι για την αντιλογια μέσα σε 7 μήνες πολλά αλλάζουν και όσο μαλακας θα αισθανθεί κάποιος αν δεν εχει υπομονή τόσο μαλακας θα αισθανθεί κάποιος με μια χαμένη προσφορά αλλου μοντέλου ή στην κυκλοφορία αλλου παρεμφερους.... -
Στεφανε ειναι απλη διαφορα ψυχοσυνθεσης και οπτικης περι αυτοκινησης.. Εσυ (ως γνωστων...) τ αντιμετωπιζεις τ αμαξια ως κουτια με ροδες, χρηματα σε μεταπωληση, δε σ ενδιαφερει και πολυ η οδηγηση και δε πολυ ταξιδευεις. Πολλα σου κανουν.
ΕΓΩ περιμενα και 17 μηνες για να παρω αυτο ακριβως που καραγουσταρω και για να κανω αυτα ακριβως που εχω στο μυαλο μου με δαυτο -
Α καλά εννοείται τα έχω ξαναγράψει. Εγώ το θέλω έτοιμο το αμάξι, στο ράφι.
Μια φορα περίμενα και στην πρώτη ασάφεια για το χρόνο ακύρωσα και ευτυχώς το βρήκα εκθεσιακό και τσίμπησα δώρα και έκπτωση. -
Διαφορετικός τρόπος σκέψης. Κι εγώ θα μπορούσα να περιμένω για να πάρω αυτό ακριβώς που θέλω. Βέβαια εγώ δε έπαιρνα ποτέ καινούργιο.
-
Βάλτε με κι εμενα σ αυτούς που θα περίμεναν και 10 μήνες
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Βέβαια εγώ δε έπαιρνα ποτέ καινούργιο.Πραγματικα κι εγω δε πιστευω ποτε μου να παρω αμαξι καινουργιο και ας υπαρχει ανεση, για πολλους λογους.
Ισως μονο μια φορα στη ζωη μου ετσι για τη στιγμη-αναμονη, για να σκισεις τις ζελατινες βρε αδερφε ΜΙΑ φορα Για λογους ασφαλειας-χαρας ολης της οικογενειας αν κανω καποτε.
Αλλα ξεφευγουμε τωρα -
Αν έπαιρνα ποτέ καινούριο, θα έπαιρνα άνετα αλλά δεν υπάρχουν τα γκαφρα. Θα περίμενα ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ,για να έρθει ΑΚΡΙΒΩΣ οπως το θέλω.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ρε μην ταυτίζεστε με τα σίδερα....
Εργαλεία μετακίνησης και ενίοτε χαράς είναι.
Στα παπάρια μας ολα τα υλικά αγαθά εμείς να είμαστε καλά ! -
7 μήνες εγώ δεν θα περίμενα με τίποτα, εκτός και αν μιλάμε για supercar.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ρε μην ταυτίζεστε με τα σίδερα....
Εργαλεία μετακίνησης και ενίοτε χαράς είναι.
Στα παπάρια μας ολα τα υλικά αγαθά εμείς να είμαστε καλά !Υπαρχει και η αλλη αποψη που λεει οτι πρεπει κι εσυ να βλεπεις ετσι το ολο θεμα αυτοκινηση για να εχουμε κι εμεις καποιους να τους δουλευουμε
Skoda Kodiaq