-
Μπα στον καταλογο ακομα το 1,4 εχει, μονο στον τιμοκαταλογο εχει το 1,5,θα τα ρωτησω ολα στο test drive
-
Γνωμες παρακαλω , αξιζει η αγορα του kodiaq 1.5 dsg7 style 38000 ευρω μου παει, βενζινη,κανω περιπου 12.000 το χρονο ισως και λιγοτερα και σιγουρα θα το κρατησω καμια 10ετια.Μεταπωληση θα εχω καλη σε αυτο το μοντελο?Τα σερβις του κοστιζουν ακριβα η σε λογικα πλαισια? Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας
-
4κίνητο? Είναι αρκετά τα χρήματα για αυτό το πακέτο αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου. Αν σε καλύπτουν 150hp σε τέτοιο μέγεθος αυτοκινήτου, αν σε καλύπτει ο εξοπλισμός της Style και φυσικά είσαι ΟΚ με τους χώρους και το αισθητικό κομμάτι, τότε γιατί όχι?
Στα 10 χρόνια που λες θα το κρατήσεις ποιος ζει ποιος πεθαίνει, επομένως θεωρώ ότι η μεταπώληση πρέπει να είναι πολύ χαμηλά ως κριτήριο επιλογής. Πιο σημαντικό ζήτημα είναι η εγγύηση και αν δεν κάνω λάθος η Skoda δίνει (ως στάνταρ) 2 χρόνια που τα θεωρώ ανεπαρκή.
-
Θεωρητικά είναι καλή επιλογή γιατί έχεις έναν αρκετά δυνατό κινητήρα (συνήθως τα VW βγάζουν περισσότερα απ' τα ονομαστικά άλογα), μη δίλιτρο και γενικά ένα ολοκληρωμένο πακέτο και από εξοπλισμό. Για τη μεταπώληση όπως λέει κι ο stefan δεν μπορείς να προβλέψεις. Ωστόσο θα έλεγα επειδή είναι ένα μεγάλο όχημα καλό θα ήταν να κάνεις ένα εκτεταμένο test drive για να δεις αν ο κινητήρας είναι επαρκής ή οριακός. Πάρε και κάνα δυο φίλους σου να μην είναι άδειο το αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης donkavlon έγραψε:
Γνωμες παρακαλω , αξιζει η αγορα του kodiaq 1.5 dsg7 style 38000 ευρω μου παει, βενζινη,κανω περιπου 12.000 το χρονο ισως και λιγοτερα και σιγουρα θα το κρατησω καμια 10ετια.Μεταπωληση θα εχω καλη σε αυτο το μοντελο?Τα σερβις του κοστιζουν ακριβα η σε λογικα πλαισια? Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σαςΒενζίνη + λίγα κυβικά θεωρούνται λογικός συνδυασμός στην Ελλάδα => δεν θα εχεις ιδιαίτερο θέμα στην μεταπώληση (μπορεί να πάρεις 2-3 χιλ. παραπάνω, συγκριτικά πχ με 2λιτρο ντηζελ...). Όποιο αμάξι κι αν προσπαθήσεις να πουλήσεις σε 10 χρόνια η απαξίωση θα είναι πολύ μεγάλη.
Το βασικότερο είναι εάν τα 10 χρόνια που θα το έχεις ΕΣΥ θα σε βολεύει και θα το ευχαριστιέσαι ή θα βρίζεις και θα... καταριέσαι για την επιλογή που έκανες [emoji4]
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σβήστηκαν αρκετά ποστ μάλλον έχει θέμα το σάιτ, λέγαμε για τις 19 αρες ζάντες και δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιος έγραψε ότι μόνο αρνητικά έχουν σε αυτό το αμάξι, θα ήθελα να ρωτήσω τα αρνητικά είναι η κατανάλωση, το κόστος στα ελαστικά όταν θα αλλαχθουν και το κοπανημα (εάν είναι ενοχλητικό πολύ) ή και άλλα πράγματα; μου αρέσουν πάρα πάρα πολύ οι triglave 19αρες , αλλάζουν τελείως το αμάξι
-
Οι 19αρες θα έχουν και χαμηλού προφίλ ελαστικά, κάτι που σε περιορίζει αρκετά σε εκτος δρόμου διαδρομές.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σβήστηκαν αρκετά ποστ μάλλον έχει θέμα το σάιτ, λέγαμε για τις 19 αρες ζάντες και δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιος έγραψε ότι μόνο αρνητικά έχουν σε αυτό το αμάξι, θα ήθελα να ρωτήσω τα αρνητικά είναι η κατανάλωση, το κόστος στα ελαστικά όταν θα αλλαχθουν και το κοπανημα (εάν είναι ενοχλητικό πολύ) ή και άλλα πράγματα; μου αρέσουν πάρα πάρα πολύ οι triglave 19αρες , αλλάζουν τελείως το αμάξιΕ, λίγα είναι κι αυτά; Επιπλέον σε περιορίζει και εκτός όπως γράφει κι ο dr.angelo.
-
Σβήστηκαν αρκετά ποστ μάλλον έχει θέμα το σάιτ, λέγαμε για τις 19 αρες ζάντες και δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιος έγραψε ότι μόνο αρνητικά έχουν σε αυτό το αμάξι, θα ήθελα να ρωτήσω τα αρνητικά είναι η κατανάλωση, το κόστος στα ελαστικά όταν θα αλλαχθουν και το κοπανημα (εάν είναι ενοχλητικό πολύ) ή και άλλα πράγματα; μου αρέσουν πάρα πάρα πολύ οι triglave 19αρες , αλλάζουν τελείως το αμάξιΕγώ το έγραψα. Και ναι τα αρνητικά είναι αυτά που αναφέρεις και επιπλέον:
- αυξημένος θόρυβος κύλισης
- Καμία δυνατότητα για κίνηση εκτός δρόμου
- μειωμένες επιδόσεις
- αυξημένοι ρύποι
Βασικά δεν μπορώ να βρω κάτι θετικό πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση.
-
Γιατί αυξημένος θόρυβος κύλισης αφού μόνο το προφίλ αλλάζει το πλάτος από ότι είδα είναι το ίδιο, τρελό οφ ροαντ δεν θα κάνω, για επιδόσεις ένα προγραμματάκι θα βάλω ούτος ή άλλος, θα πάω να κάνω τεστ ντραιβ το Scout να δω που έχει 19αρες, εάν κοπανάει πολύ
-
Ε δεν εξαρτάται μόνο απ' το πλάτος των ελαστικών αλλά και απ' το προφίλ. Σε κάθε περίπτωση, ειδικά για τέτοιο αυτοκίνητο η αύξηση του μεγέθους της ζάντας δεν έχει να προσφέρει κάτι πέραν του αισθητικού (το οποίο δεν υποτιμώ καθόλου). Αφού λοιπόν θες 19άρες σωστά προγραμματίζεις test drive για να δεις τι συμβαίνει στην πράξη. Μπορεί πράγματι να μην ενοχλούν τόσο, άλλωστε αν ήταν εντελώς κούτσουρα φαντάζομαι δε θα τις έβαζαν καν. Άλλωστε αυτά τα θέματα (εκτός του οικονομικού) είναι και αρκετά υποκειμενικά, κάποιος ενοχλείται από χαμηλού προφίλ ελαστικά κάποιος όχι.
Θα σου έλεγα πάντως να πάρεις μαζί στο test drive και τη σύζυγο (φαντάζομαι το παίρνεις για οικογενειακό, υποθέσεις κάνω βέβαια) γιατί μπορεί εσύ να είσαι ok αλλά το έταιρον ήμισυ να βαρυγκομά οπότε να έχεις αργότερα άλλα θέματα
-
Ναι για οικογενειακό το παίρνω ,τεστ ντραιβ εννοείται με την σύζυγό για να είμαι καλυμμένος
-
είδα αυτό στον νέο τιμοκατάλογο.
KODIAQ AMBITION 1.5 TSI ACT 150HP DSG 4x2 1498 € 27.980
ισχύει?
Είναι με αέριο? Γνωρίζετε κάτι περισσότερο? -
Από πού συμπεραίνεις ότι είναι με αέριο; Τον καινούριο 1.5 tsi φοράει.
-
Αν ήταν με αέριο θα είχε tgi όχι tsi.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
O 1.5 **tgi ** θα έχει **130 **άλογα
-
το act τι σημαίνει?
-
Active Cylinder Technology
Είναι μια τεχνολογία απενεργοποίησης των 2 κυλίνδρων σε χαμηλό φορτίο για οικονομία καυσίμου.
-
Δεν ξέρω το ακρωνύμιο πως μεταφράζεται, αλλά είναι η απενεργοποίηση των 2 εσωτερικών κυλίνδρων
edit με πρόλαβε ο από πάνω.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης evanpap3 έγραψε:
το act τι σημαίνει?Απενεργοποίηση κυλίνδρων για μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση.
ΧΑΧΑΧΑΧ, πάμε όλοι μαζί παιδιά!
Skoda Kodiaq