-
Ο χρήστης johnsr έγραψε:
Μήπως δεν πήγες αρκετά 'καλοντυμένος' ;
Η αλήθεια είναι ότι πήγα απόγευμα και πήγα με ένα ταπεινό τζινάκι και ένα t-shirt. Όπως και να έχει, αυτοί έχασαν, εγώ έτοιμος ήμουν, βασική εξυπηρέτηση ήθελα
Η στάση παρεπιπτόντως ήταν ίδια και σε ερωτήσεις για το KODIAQ και την αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής. Τύπου ''έχασες τώρα, δεν πρόλαβες, άστο μην το ψάχνεις, ακρίβυνε', λες και ήξερε πόσα λεφτά διαθέτω από το ...t-shirt!
Το Καροκ τι χρόνους παράδοσης έχει αλήθεια? Παραπλήσιους με το κοντιακ?
15 Φλεβάρη παρήγγειλα, αρχές Μαΐου ήρθε Ελλάδα, λογικά μέσα στην εβδομάδα τακτοποιούνται οι εκκρεμότητες με πινακίδες κ.λπ. και παραλαμβάνω. Οπότε 2,5 μήνες και κάτι.
Απλά να γράψω για επίδοξους αγοραστές ότι υπάρχει το θέμα με το εργοστάσιο που κλείνει Ιούλιο - Αύγουστο λόγω προσαρμογής στα θέματα των ρύπων και ενδέχεται οι τωρινές παραγγελίες να κάνουν περισσότερο. Κάποιος σε κάποια αντιπροσωπεία (απ' αυτές που εξυπηρετούν όμως) θα σας πει περισσότερα.
Εγώ πάντως παιδιά έβαλα στις 3 Απριλίου την παραγγελία για το KODIAQ 4X4, 2.0 TDI DSG 150HP με διάφορα εξτραδάκια και από εκεί που με είχαν ενημερώσει ότι παράδοση θα είναι Οκτώβρη η και αργότερα, τελικά πήρε εβδομάδα παραγωγής την 21η, οπότε αναμένεται Ελλάδα αρχές Ιουλίου και στα χέρια μου περί τα μέσα (είναι τριτεκνικό οπότε δεν ξέρω αν έχει διαφορετικό χρόνο εκτελωνισμού). Αφού και ο πωλητής δεν το πίστευε και με το είπε με κάθε επιφύλαξη, γιατί ένα άλλο που έβαλε παραγγελία την επόμενη μέρα, πήρε εβδομάδα παραγωγής την 48, οπότε παράδοση το 2019.
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ktas έγραψε:
Εγώ πάντως παιδιά έβαλα στις 3 Απριλίου την παραγγελία για το KODIAQ 4X4, 2.0 TDI DSG 150HP με διάφορα εξτραδάκια και από εκεί που με είχαν ενημερώσει ότι παράδοση θα είναι Οκτώβρη η και αργότερα, τελικά πήρε εβδομάδα παραγωγής την 21η, οπότε αναμένεται Ελλάδα αρχές Ιουλίου και στα χέρια μου περί τα μέσα (είναι τριτεκνικό οπότε δεν ξέρω αν έχει διαφορετικό χρόνο εκτελωνισμού). Αφού και ο πωλητής δεν το πίστευε και με το είπε με κάθε επιφύλαξη, γιατί ένα άλλο που έβαλε παραγγελία την επόμενη μέρα, πήρε εβδομάδα παραγωγής την 48, οπότε παράδοση το 2019.Μια χαρά ο χρόνος παράδοσης σε σένα τελικά!
Για τον άλλο αγοραστή όμως έχω μια απορία: Πόσο πολύ μπορεί να θέλει κάποιος ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής, για να το περιμένει τουλάχιστον 9 μήνες;
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Πόσο πολύ μπορεί να θέλει κάποιος ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής, για να το περιμένει τουλάχιστον 9 μήνες;Αν αυτό τον καλύπτει, γιατί όχι; Να πάρει κάτι ετοιμοπαράδοτο που δεν το θέλει;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πόσο πολύ μπορεί να θέλει κάποιος ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής, για να το περιμένει τουλάχιστον 9 μήνες;
Αν αυτό τον καλύπτει, γιατί όχι; Να πάρει κάτι ετοιμοπαράδοτο που δεν το θέλει;
Συμφωνώ.
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Πόσο πολύ μπορεί να θέλει κάποιος ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής, για να το περιμένει τουλάχιστον 9 μήνες;
Αν αυτό τον καλύπτει, γιατί όχι; Να πάρει κάτι ετοιμοπαράδοτο που δεν το θέλει;
Συμφωνώ.
Κι εμένα στην αρχή τόσο θα πήγαινε όπως έγραψα. Ναι είναι λίγο σοκ, μιλάμε άλλωστε για το παιχνίδι μας για τα αγοράκια, αλλά μιλώντας για εμένα από τη στιγμή που αλλάζω αμάξι κάθε 10 χρόνια και αν δεν ήταν η τριτεκνία δεν θα έφτανα ποτέ τόσο ψηλά οικονομικά, δεν με πείραξε καθόλου η αναμονή. Το έφτιαξα όπως ήθελα αγγίζοντας το ταβάνι των χρημάτων μου και όλα καλά.
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν θυμαμαι καλα και τα μωρα εχουν εννια μηνες αναμονη για παραδοση...
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Αν θυμαμαι καλα και τα μωρα εχουν εννια μηνες αναμονη για παραδοση...Χαχαχαχα
Έχεις δίκιοSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Πηρα την μεγαλη αποφαση μαζευω λεφτα για scout εκδοση 1,4 dsg 4x4 150hp λευκο χρωμα,αξιζει η οχι?Ημουν αναμεσα στο xc40(φοβερο και αυτο δεν λεω) αλλα με κερδισαν ο ογκος και οι χωροι,το θελω οσο πιο δυνατον μεγαλυτερο το αμαξι εχω λιγο φοβηθει με τοσα τρακαρισματα και λεω οσο πιο μεγαλο ισως λιγο πιο ασφαλες,θα κανω την κινηση κατα τα χριστουγεννα τι με συμβουλευετε?
-
Πετυχες εταιρια να κανεις συγκριση στον τομεα της ασφαλειας...τη βολβο
Να ελεγες για χωρους επιβατων και αποσκευων τουλαχιστον.
Οτι υπαρχει σημερα απο παθητικη ασφαλεια το οφειλει η αυτοκινηση στη βολβο και στη μερσεντες .
Και σημερα τα κεφαλαια και οι πραγματικες δοκιμες σε εργαστηρια φερνουν τη βολβο στην πρωτη θεση μαζι με τη μερσεντες στη ερευνα και καινοτομια γυρω απο την παθητικη ασφαλεια.Η βολβο εχει αντιπαλο τις αουντι, μερσεντες, και μπεμπες....οχι τα σκοντα με οτι και αν σημαινει αυτο σε καθε τομεα ενος αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Η βολβο εχει αντιπαλο τις αουντι, μερσεντες, και μπεμπες....οχι τα σκοντα με οτι και αν σημαινει αυτο σε καθε τομεα ενος αυτοκινητου.Η Σκόντα ανήκει στην αουντι αν δε ξερεις. Κατά τ άλλα όντως η βολβο ειναι μια εταιρία που έχει δώσει βάρος στην ασφαλεια
-
Ολοι ανηκουν στην φαουβε..
Μαμα ειναι η φαουβε και οι αλλοι αδελφακια.
Καποια απο τα αδελφακια ειναι καλυτεροι μαθητες και καποιοι λιγο χειροτεροι. -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
[emoji38]
Ολοι ανηκουν στην φαουβε..
Μαμα ειναι η φαουβε και οι αλλοι αδελφακια.
Καποια απο τα αδελφακια ειναι καλυτεροι μαθητες και καποιοι λιγο χειροτεροι.Τέλος πάντων. Κατάλαβες τι θέλω να πω. Δε μπορεί η σκοντα να μην έχει τη τεχνογνωσία της αουντι στην παθητική ασφάλεια όπως υπονοησες
-
Οντως η κοινη πλατφορμα εχει δωσει μεγαλο μπουσταρισμα στα σκοντα και στα σεατ.
-
Και κάποιοι είναι κινέζοι...
Volvo s40... χίλια προβλήματα.... Μοντέλο του 2009..
Τι να πρωτοθυμηθώ ;
Ηλεκτρικά, κινητήρας, αποχρωματισμοί ταμπλό, κοντέρ που έπαψαν να λειτουργούν,
σπασμένο ημιαξόνιο ξαφνικά σε άσφαλτο !! (παραλίγο να το ξεχάσω)Μου άρεσεi το ΧC 60 και ίσως το ΧC 40 περισσότερο ... αλλά Volvo ποτέ πια...
Πουλιέται 5.000 και αγορασμένο πάνω από 25.000 9 χρόνια πρίν.. -
Ο χρήστης donkavlon έγραψε:
Πηρα την μεγαλη αποφαση μαζευω λεφτα για scout εκδοση 1,4 dsg 4x4 150hp λευκο χρωμα,αξιζει η οχι?Ημουν αναμεσα στο xc40(φοβερο και αυτο δεν λεω) αλλα με κερδισαν ο ογκος και οι χωροι,το θελω οσο πιο δυνατον μεγαλυτερο το αμαξι εχω λιγο φοβηθει με τοσα τρακαρισματα και λεω οσο πιο μεγαλο ισως λιγο πιο ασφαλες,θα κανω την κινηση κατα τα χριστουγεννα τι με συμβουλευετε?Εξαιρετική επιλογή το Scout!
-
Εγώ πάλι έχω την αίσθηση ότι δεν...
Κοιτάξτε τι έχει περισσότερο και τι λιγότερο από την Style και εξηγήστε μου
γιατί έχει 3000-3500 ευρώ ακριβότερα...19¨,αλκαντάρα και ηλεκτρική πίσω πόρτα δεν δημιουργούν τέτοια διαφορά τιμής από την style με full led και ηλεκτρικά καθίσματα... με τίποτα...
-
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Και κάποιοι είναι κινέζοι...
Volvo s40... χίλια προβλήματα.... Μοντέλο του 2009..
Τι να πρωτοθυμηθώ ;
Ηλεκτρικά, κινητήρας, αποχρωματισμοί ταμπλό, κοντέρ που έπαψαν να λειτουργούν,
σπασμένο ημιαξόνιο ξαφνικά σε άσφαλτο !! (παραλίγο να το ξεχάσω)Μου άρεσεi το ΧC 60 και ίσως το ΧC 40 περισσότερο ... αλλά Volvo ποτέ πια...
Πουλιέται 5.000 και αγορασμένο πάνω από 25.000 9 χρόνια πρίν..Αν θυμάμαι καλα το s40 εκεινης της εποχής ήταν ενα focus με τα σήματα της βολβο. Καμία σχεση με τα σημερινά βολβο με τις νέες πλατφόρμες. Λυπάμαι για την κακή εμπειρία που ειχες, αλλα αυτα μπορούν να τύχουν σε οποιοδήποτε αυτοκινητο.
Τι να πουν και τα φαουβε για βλάβες;
Οπως κ να εχει η βολβο οπως σωςτα είπε κ ο Lap σε θέματα παθητικής ασφαλείας ειναι μακράν μπροστα απο τους περισσότερους. Κ αυτο για κάποιους -δε μιλάω για τον εαυτο μου- ειναι πολυ σημαντικο...Το σημαντικότερο που προσφέρει ενα αυτοκινητο κ πολυ πιο σημαντικο απο το να χωράει μια βαλίτσα παραπάνω... -
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Εγώ πάλι έχω την αίσθηση ότι δεν...
Κοιτάξτε τι έχει περισσότερο και τι λιγότερο από την Style και εξηγήστε μου
γιατί έχει 3000-3500 ευρώ ακριβότερα...19¨,αλκαντάρα και ηλεκτρική πίσω πόρτα δεν δημιουργούν τέτοια διαφορά τιμής από την style με full led και ηλεκτρικά καθίσματα... με τίποτα...
Συμφωνώ 100% μαζί σου αλλά από την άλλη γούστα είναι αυτά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δηλαδή το kodiaq δεν είναι τόσο ασφαλές όσο έναxc40?
-
Δεν θυμάμαι τί παραπάνω έχει η scout αλλά και μόνο από έξω να το δεις είναι άλλο αμάξι
Skoda Kodiaq