-
Υπάρχει έλλειψη αλκαντάρας γενικά. Μια εταιρεία την βγάζει και προμηθεύει κυρίως ακριβούς, σπορ, κατασκευαστές. Οπότε λογικό μου φαίνεται ότι τα φτηνότερα αυτοκίνητα να μένουν στην απ' έξω.
-
οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος σταματάνε το αμάξι αν πας με όπισθεν να τρακάρεις τον πίσω!
-
Καινούριος κατάλογος Skoda...το Kodiaq ξεκινάει απο 25980 για την ambition με τον 1.5 tsi και 150 άλογα
-
Πάλι νέες τιμές... δε ξέρουν τι θέλουν
-
Πάντως για το Kodiaq 1.5 TSI δε βρίσκω πουθενά reviews. Εντάξει καινούρια έκδοση είναι και προφανώς δεν περιμένουμε φοβερές διαφορές σε σχέση με τον 1.4 αλλά θα ήθελα να διαβάσω εντυπώσεις.
-
Μπηκα σε kodiaq ταξι σημερα.
Μου φαινεται αδιανοητο καποιος να θελει χωρους σε suv κ να μην παρει αυτο το αμαξι. Απιστευτη ανεση , αφου ρωτησα κ τον οδηγο και μου ειπε οτι 2-3 ταξι κυκλοφορουν σε kodiaq προς το παρον
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Μπηκα σε kodiaq ταξι σημερα.Μου φαινεται αδιανοητο καποιος να θελει χωρους σε suv κ να μην παρει αυτο το αμαξι. Απιστευτη ανεση , αφου ρωτησα κ τον οδηγο και μου ειπε οτι 2-3 ταξι κυκλοφορουν σε kodiaq προς το παρον
Για ταξί πρέπει να είναι ότι καλύτερο αρκεί να ξέρει ο ταξιτζής να αποφεύγει τα μικρά ύπουλα στενάκια
-
Σε μέγεθος για μία merc e-class είναι, μόνο που δεν θα κόβει τόσο το τιμόνι, οπότε είναι καλή επιλογή. Και τεράστιος χώρος για αποσκευές.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Μπηκα σε kodiaq ταξι σημερα.
Μου φαινεται αδιανοητο καποιος να θελει χωρους σε suv κ να μην παρει αυτο το αμαξι. Απιστευτη ανεση , αφου ρωτησα κ τον οδηγο και μου ειπε οτι 2-3 ταξι κυκλοφορουν σε kodiaq προς το παρον
Για ταξί πρέπει να είναι ότι καλύτερο αρκεί να ξέρει ο ταξιτζής να αποφεύγει τα μικρά ύπουλα στενάκια
Σε επαρχιακές ίσως βρει δυσκολίες. Το καλό είναι ότι ο επιβάτης θα βρει την χαρά του γιατί δεν θα καταλαβαίνει και πολλά από τις πολλές λακκούβες. Δεν ξέρω πάντως πόσο εύκολο είναι η mercedes E ή το Kodiaq να χρησιμοποιούνται για μέσα στην πόλη για ταξί. Εμένα μου φαίνεται κουραστικό σε αυτές τις διαστάσεις να πρέπει να κάνεις ελιγμούς μέσα στην κίνηση και σε στενούς δρόμους με παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεξιά και αριστερά σε πεζοδρόμια, διπλοπαρκαρισμένα κλπ...
Όμως δεν είμαι επαγγελματίας οδηγός, οπότε.....πιθανόν να πέφτω έξω. -
Άμα μπορεί ο ταρίφας με το παναμερα, μπορει με όλα:-)
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Άμα μπορεί ο ταρίφας με το παναμερα, μπορει με όλα:-)Μήπως πήρε το υβριδικό για οικονομία και χαμηλή κατανάλωση?
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
https://www.protothema.gr/car-and-speed ... da-kodiaq/
-
Κανενας απο τους κατεχοντες βενζινης(και οχι μονο) να μας πει καμια οδηγικη εμπειρια
-
Και στο Ηράκλειο Κρήτης κυκλοφορεί ένα kodiaq taxi.
-
Και στην Πάρο είδα τουλάχιστον δύο ταξί Kodiaq.
-
Ρε παιδια το ψαχνω αλλα δεν το βρισκω,θελω σε λεπτομεριες τον καταλογο με ολα τα χαρακτηριστικα(αναλυτικα) των εκδοσεων style-scout για να συγκρινω διαφορες
-
Δες εδώ:
http://www.skoda.gr/other/brochures
Επιλέγεις τον κατάλογο του Kodiaq. Έχει λεπτομέρειες για εξοπλισμό στο τέλος.
Επίσης δες και post #1820, κάνω μια περίληψη για τις διαφορές. Σαν εξοπλισμό πάντως είναι πιο πλούσια η Style.
-
Σε ευχαριστώ πολύ, τελικά μετά και από test drive στο xc40 που δεν μου άρεσε πάω για δεύτερο test drive στο kodiaq απλά είναι ανάμεσα σε scout και σε style αλλά μάλλον για εκεί με βλέπω έχει πολύ περισσότερα από την scout,
-
Μηπως ξερουμε ποτε θα ερθει με το καινουργιο μοτερακι 1,5? θα ειναι DSG 7 το κιβωτιο το αυτοματο ? Ποσα co2 θα βγαζει?
-
Ο χρήστης donkavlon έγραψε:
Μηπως ξερουμε ποτε θα ερθει με το καινουργιο μοτερακι 1,5? θα ειναι DSG 7 το κιβωτιο το αυτοματο ? Ποσα co2 θα βγαζει?Έχει έρθει, είναι στον τιμοκατάλογο.
Λεπτομέρειες εδώ:
Skoda Kodiaq