-
Στις περισσότερες ευρωπαικές χώρες κοστίζει γύρω στις 50 χήνες. Οπότε για εδώ....do the maths...
-
Στις περισσότερες ευρωπαικές χώρες κοστίζει γύρω στις 50 χήνες. Οπότε για εδώ....do the maths...
Άρα πάμε 53-55000 εδω
-
mrclouzo wrote:
Άρα πάμε 53-55000 εδω
Σιγά μην είναι μόνο τόσα το καπέλο. Υπολόγιζε ένα 10χίλιαρο πάνω σ αυτά τα λεφτά να είσαι μέσα.
-
Παιδιά τελικά έχει έρθει Ελλάδα το rs ;Τιμές ξέρουμε;
-
Ανακοινώθηκε η άφιξη του καθώς και η τιμη...52000€ αλλά ακόμα δεν έχει ανέβει στο site για να δούμε τι εξοπλισμό διαθέτει
-
Καλησπέρα! Εμεις με 20.000χιλ κάναμε το πρώτο Σέρβις κόστισε 253€, πολλα δεν ειναι για φίλτρο και λάδια?
-
Καλησπέρα! Εμεις με 20.000χιλ κάναμε το πρώτο Σέρβις κόστισε 253€, πολλα δεν ειναι για φίλτρο και λάδια?
Εαν είναι μόνο λάδια + φίλτρο είναι πολλά. Αλλά για δες την απόδειξη μήπως ειναι και άλλα (π.χ. φίλτρο καμπίνας, κάποαι έξτρα εργασία που την χρεώνουν, κλπ.)
Σου έβαλαν τουλάχιστον φουλ συνθετικά ή ημι;
Δε νομίζω ότι σε τέτοια αυτοκίνητα βάζει κάποιο εξουσιοδοτημένο μη-συνθετικά λάδια.
-
Ε ναι σου πήραν κάνα 80-90 Άρι παραπάνω από ότι θα έπρεπε. Παίρνει πάνω από 5-6 λτ λάδι; Σου έβαλαν τουλάχιστον φουλ συνθετικά ή ημι;
Εμένα το φουλ σέρβις με φουλ συνθετικά λάδια αλλαγή 3 φίλτρων καμπίνας , αερα, λαδιού στο scross αλλά με δικά μου αναλώσιμα βγαίνει 170 ευρώ σε αδειοδοτημένο συνεργείο εκτός αντιπροσωπείας όμως κανονικά με απόδειξη . Στο ποσό που λέω είναι εργασία μαζί με τα αναλώσιμα τελικό κόστος
-
Δεν ξέρω τι εννοείς τέτοια αμάξια εγώ πάντως οπότε είχα τσεκαρει αντιπροσωπεία Σουζούκι και Μάζντα cx7 ημισυνθετικά μου έβαζαν! Μόλις έκοψα τις αντιπροσωπείες και πήγαινα το δικό μου λαδακι motul full synthetic ήμουν σίγουρος.
-
Σε εξουσιοδοτημενο το πήγα! Συνονόματος του γνωστού Ελληνα τραγουδιστή.. Απλα το αφησα γιατι μας χρωστούσαν το συναγερμό και θα εχω αυριο τα χαρτιά με τα τιμολόγια!
-
Φίλτρο γύρης 8.00
Λυπαντικό σέρβις 28.00
Φιλτρο κλιματισμού 35.53
Τάπα καρτερ 3.00
Λάδια castrol 0W-20 1L Edge long life (5L) 110.00
Φίλτρο λαδιού 12.00
συν το φπα 253.00e
-
Τα λάδια ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!! Ήμαρτον.
-
Θα με ξαναδούν σίγουρα!!!
-
82 ευρώ έχουν τα λάδια τα 5λτ λιανική δλδ η αντιπροσωπεία έχει εννοείται πολύ καλύτερη τιμή πιθανολογω κόστος 60-65 ευρώ και τα χρεώνουν 110 με τα περαστικά.
Εννοείται και το φίλτρο το έχουν χρεώσει Χ3!
-
82 ευρώ έχουν τα λάδια τα 5λτ λιανική δλδ η αντιπροσωπεία έχει εννοείται πολύ καλύτερη τιμή πιθανολογω κόστος 60-65 ευρώ και τα χρεώνουν 110 με τα περαστικά.
Εννοείται και το φίλτρο το έχουν χρεώσει Χ3!
Για ποιον λόγο;
-
Απλά στις αντιπροσωπείες δεν μπορείς να πηγαίνεις με δικά σου υλικά. Ή κάθεσαι και σου χρεώνουν ότι θέλουν ή φεύγεις με το οποίο ρίσκο περί εγγύησης.
-
Με την Κοσμοκάρ περιμένατε κάτι καλύτερο δηλαδή?
-
Φίλτρο γύρης 8.00
Λυπαντικό σέρβις 28.00
Φιλτρο κλιματισμού 35.53
Τάπα καρτερ 3.00
Λάδια castrol 0W-20 1L Edge long life (5L) 110.00
Φίλτρο λαδιού 12.00
συν το φπα 253.00e
Σου χρέωσε ξεχωριστά εργασία ? Μήπως ενσωμάτωσαν το κόστος της εργασίας στις τιμές των ανταλλακτικών... ?
-
Tkin73 wrote:
Εννοείται και το φίλτρο το έχουν χρεώσει Χ3!Για ποιον λόγο;
Τι ακριβώς με ρωτάς; Για ποιο λόγο χρεώνουν δίπλα και τριδιπλα; Ξέρω εγώ; Για κέρδος;
-
Σε αγαπησανε λιγο,αλλα ας οψεται η εγγυηση...
edit,τωρα ειδα οτι σου βαλανε 0-20 το οποιο δικαιολογει εν μερει την χρεωση...
Εν τω μεταξυ τελος ο diesel απο το RS....
https://4drivers.gr/nea/telos-o-ntizel-apo-to-kodiaq-vrs-tha-allaxei-charaktira/
Skoda Kodiaq