-
Ναι ναι θα κάνει και μπαμ μπουμ όπως λέγατε το 2007 για τους TSI πως είναι λίγα τα κυβικά για τόσα άλογα και μετά ακολούθησαν όλες οι άλλες και ξαφνικά έγινε hype το downsizing
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Ναι ναι θα κάνει και μπαμ μπουμ όπως λέγατε το 2007 για τους TSI πως είναι λίγα τα κυβικά για τόσα άλογα και μετά ακολούθησαν όλες οι άλλες και ξαφνικά έγινε hype το downsizing [emoji38]Ναι, και ζήσαμε αυτή την υπέροχη εποχή για την αυτοκίνηση.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Εσύ πριν προσπεράσεις ανέβασε τα παράθυρα, κλείσε το a/c κατέβασε 2 ταχύτητες και άσε εμάς τους turbo-καμμένους
-
Εσύ πριν προσπεράσεις ανέβασε τα παράθυρα, κλείσε το a/c κατέβασε 2 ταχύτητες και άσε εμάς τους turbo-καμμένουςΚαι αλλοι εχουν turbo αλλα με αξιοπρεπεια.........
-
Εσύ πριν προσπεράσεις ανέβασε τα παράθυρα, κλείσε το a/c κατέβασε 2 ταχύτητες και άσε εμάς τους turbo-καμμένους[emoji23][emoji23]
Τι μου θύμισες τώρα!!!
Μέσα 90s με το οικογενειακό Hyundai lantra πάταγα το κουμπί να κλείσει το ac όταν έκανα δύσκολη προσπέραση. Η όλη κίνηση μου θύμιζε το turbo boost του ΚΙΤ -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Εσύ πριν προσπεράσεις ανέβασε τα παράθυρα, κλείσε το a/c κατέβασε 2 ταχύτητες και άσε εμάς τους turbo-καμμένους
[emoji23][emoji23]
Τι μου θύμισες τώρα!!!
Μέσα 90s με το οικογενειακό Hyundai lantra πάταγα το κουμπί να κλείσει το ac όταν έκανα δύσκολη προσπέραση. Η όλη κίνηση μου θύμιζε το turbo boost του ΚΙΤΤο οποίο για την εποχή του είχε μια χαρά κινητήρα με 114 άλογα...
-
Εσύ πριν προσπεράσεις ανέβασε τα παράθυρα, κλείσε το a/c κατέβασε 2 ταχύτητες και άσε εμάς τους turbo-καμμένουςκανένα πρόβλημα με τα τούρμπο, just kidding!
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Μήπως ενεργοποιήθηκε κατα λάθος στον δημοσιογράφο, το mode του κινητήρα που έχει η VW για να περνάει τα τεστ εκπομπής ρύπων;;;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μήπως ενεργοποιήθηκε κατα λάθος στον δημοσιογράφο, το mode του κινητήρα που έχει η VW για να περνάει τα τεστ εκπομπής ρύπων;;; -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μήπως ενεργοποιήθηκε κατα λάθος στον δημοσιογράφο, το mode του κινητήρα που έχει η VW για να περνάει τα τεστ εκπομπής ρύπων;;; [emoji38]Καλό, πολύ καλό. [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Αυτο συμβαίνε όταν μπαίνει safe mode στα VAG, βάζει τον κόφτη χαμηλότερα. Στα παλιά TSI ήταν στις 3000 στροφές, απ ότι φαίνεται το ανέβασαν στις 4000 με τους νεους κινητηρες.
Σε παλιοτερους TSI (αυτους με τον τουρμποκομπρεσορα) υπηρχε τροπος να το κανεις να ενεργοποιηθει: αν οδηγουσες για καμποσα χιλιομετρα με φουλ γκαζι σε πολυ χαμηλες στροφες, του τυπου τερμα πατημενο με 4η απο το ρελαντι μεχρι τις 1500, και οδηγουσες με αυτο τον τροπο σε ολες τις ταχυτητες, μετα απο καμια 10αρια χλμ εμπαινε σε safe mode. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι βλαβη (εγω και πολλοι αλλοι) αλλα τελικα ηταν μια ρυθμιση στον εγκεφαλο , λογω της σταθερα χαμηλης ροης αερα που παιρνει σ αυτες τις στροφες θεωρουσε οτι κατι εχει μπουκωσει στην εισαγωγη και εμπαινε σε safe mode μεχρι να το πας συνεργειο να το σβησουν.
Το εφτιαξαν με καποιο firmware αργοτερα - με το οποίο έκαναν και τον κινητήρα πιο ψόφιο γενικά
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
[emoji23][emoji23]
Τι μου θύμισες τώρα!!!
Μέσα 90s με το οικογενειακό Hyundai lantra πάταγα το κουμπί να κλείσει το ac όταν έκανα δύσκολη προσπέραση. Η όλη κίνηση μου θύμιζε το turbo boost του ΚΙΤΤο οποίο για την εποχή του είχε μια χαρά κινητήρα με 114 άλογα...
Mitsubishi ήταν ο κινητήρας και πράγματι ήταν διαμαντάκι την εποχή εκείνη!
Επίσης είχε χώρους, κομφόρ και καλούδια, αξιοπιστία και εγγύηση.
Βέβαια όλα τα λεφτά ήταν το τρελό μιλφόνι (τότε δεν υπήρχι καν ο όρος milf, αλλά ήταν ο ορισμός) στο συνεργείο του Παπαδάκη
Απλά ήταν κάκιστο σε οδηγική συμπεριφορά! Σκέφτομαι τι μαλακίες έχω κάνει με το αμάξι αυτό (πρακτικά σε αυτό έμαθα) και κάνω το σταυρό μου!
Αγοράστηκε με την απόσυρση του Μητσοτάκουλα το 1992 (αποσύραμε τότε ένα Datsun 100A) και το σκότωσα το 2003 (αφού ο πατέρας μου είχε ήδη αγοράσει το Mondeo) με 120.000km, ατρακάριστο μεν, αλλά χιλιοξεσκισμένο γύρω γύρω και με χαλασμένο κομπρέσορα a/c σε έναν τύπο, που ήρθε, το είδε, πλήρωσε και το πήρε και έφυγε!
Ευτυχώς στην πορεία μπόρεσα και ολοκλήρωσα τη μεταβίβαση μόνος (ακόμα γινόνταν στις εφορίες) με τη βοήθεια ενός απίστευτου τύπου!
Εννοείται τσέπωσα τα φράγκα (γονικη δωρεά ), τα πρόσθεσα στα λεφτά που είχα πουλήσει το σταρλετ (το πέτυχα ξανά πρόπερσι!!), έβαλα και δικά μου και πήρα την κορόλλα (ήμουν μεταξύ φοκους και κορόλλας αλλά προτίμησα αξιοπιστία και εξοπλισμό) ! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
[emoji23][emoji23]
Τι μου θύμισες τώρα!!!
Mitsubishi ήταν ο κινητήρας και πράγματι ήταν διαμαντάκι την εποχή εκείνη!
Επίσης είχε χώρους, κομφόρ και καλούδια, αξιοπιστία και εγγύηση.
Βέβαια όλα τα λεφτά ήταν το τρελό μιλφόνι (τότε δεν υπήρχι καν ο όρος milf, αλλά ήταν ο ορισμός) στο συνεργείο του Παπαδάκη
Απλά ήταν κάκιστο σε οδηγική συμπεριφορά! Σκέφτομαι τι μαλακίες έχω κάνει με το αμάξι αυτό (πρακτικά σε αυτό έμαθα) και κάνω το σταυρό μου!
Αγοράστηκε με την απόσυρση του Μητσοτάκουλα το 1992 (αποσύραμε τότε ένα Datsun 100A) και το σκότωσα το 2003 (αφού ο πατέρας μου είχε ήδη αγοράσει το Mondeo) με 120.000km, ατρακάριστο μεν, αλλά χιλιοξεσκισμένο γύρω γύρω και με χαλασμένο κομπρέσορα a/c σε έναν τύπο, που ήρθε, το είδε, πλήρωσε και το πήρε και έφυγε!
Ευτυχώς στην πορεία μπόρεσα και ολοκλήρωσα τη μεταβίβαση μόνος (ακόμα γινόνταν στις εφορίες) με τη βοήθεια ενός απίστευτου τύπου!
Εννοείται τσέπωσα τα φράγκα (γονικη δωρεά [emoji38]), τα πρόσθεσα στα λεφτά που είχα πουλήσει το σταρλετ (το πέτυχα ξανά πρόπερσι!!), έβαλα και δικά μου και πήρα την κορόλλα (ήμουν μεταξύ φοκους και κορόλλας αλλά προτίμησα αξιοπιστία και εξοπλισμό) !Παρόμοιες εμπειρίες και βιώματα έχω από ένα accent του 1996.. Ότι και να λένε για μένα ήταν ένα πολύ ολοκληρωμένο και value for money αυτοκίνητο..
-
Και εγω το '96 το ειχα παρει με τους πρωτους μου μισθους!!!!λευκο σενταν........το εδωσα το 2008 με 125Κ χλμ και διχως υποψια βλαβης! Ολοκληρωμενο δεν θα το ελεγα,αλλα σιγουρα ηταν κατι παραπανω απο vfm.
Νέο...Golf??