-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
3 μήνες maximum μου λένε, ό,τι και να έχω ζητήσει σε παραγγελία, σε οποιαδήποτε μάρκα. 2 το λιγότερο, 3 το περισσότερο.αν και έχεις πει ότι το fiat 500Χ δεν το σκέφτεσαι πλέον εγώ θα σε ξαναβάλω σε σκέψεις διαβάζοντας την απάντησή σου άλλα και μια προηγούμενη απάντηση που έλεγε για στόχους πωλήσεων στο τέλος του έτους κλπ
Η fiat και η alfa romeo είχαν (δεν γνωρίζω αν συνεχίζουν ακόμη την ίδια τακτική) σε αρκετές περιπτώσεις 'πινακιδωμένα' αυτοκίνητα τα οποία ήταν ολοκαίνουργια και τα προωθούσαν με σημαντική έκπτωση.
-
Το fiat ήταν 1η μου επιλογή απο θέμα σχεδίασης κτλ. , αλλα ήταν σκληρές οι αναρτήσεις για τα γούστα μου..αλλα ακόμα και να επέλεγα να πέσω σε έκδοση για να φύγω απο 19ρες και να πάω σε 18ρες για να μην μου φαίνεται τόσο, δεν έχει ούτε ένα μπλε 'πινακιδωμενο', όποτε κι εκεί σε παραγγελία θα πήγαινα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παρακαλώ τους admin να ενώσουν τα 2 προφίλ μου αν γίνεται(αυτο και το απο πάνω που απάντησα νωρίτερα), αφού μπήκα μέσω Tapatalk με το ίδιο όνομα, αλλα το βλέπει σαν νέο.
-
3 μήνες maximum μου λένε, ό,τι και να έχω ζητήσει σε παραγγελία, σε οποιαδήποτε μάρκα. 2 το λιγότερο, 3 το περισσότερο.Λοιπόν...από την εμπειρία μου με τη nissan σχετικά με το qq το οποίο είχα φτάσει να το παραγγείλω και μάλιστα υποτίθεται μέσω ενός γνωστού ότι παρακολουθούσαμε και την πορεία του από το εργοστάσιο,το αμάξι ήρθε αρκετές βδομάδες νωρίτερα απ'όσο περιμέναμε,εντελώς απρόσμενα διότι ήμουν σε επαφή με το άτομο που σου λέω που δουλεύει στα κεντρικά στον Ασπρόσπυργο...και μια μέρα με παίρνει ο έμπορος και μου λέει ''Hello,ήρθε'',αλλά ήταν οι μέρες εκείνες που πρωτοξεκίνησαν τα cc και γινόταν πανικός.
Οι λύσεις λοιπόν είναι οι εξής: 1.να πάρεις κάποιο ετοιμοπαράδοτο qq που όμως δε σε ικανοποιεί σε χρώμα ή εξοπλισμό, 2.να ρισκάρεις να παραγγείλεις αυτό ακριβώς που θέλεις με την ελπίδα ότι θα έρθει πολύ συντομότερα, 3.να κινηθείς προς άλλο μοντέλο αλλά ετοιμοπαράδοτο(vitara,crv,mokka κτλ), 4.να ψάξεις με την άνεσή σου για μεταχειρισμένο, 5.να κάνεις γενναία υπομονή μέχρι να μπει καλά το 2016 και να αποφασιστεί οριστικά τι θα γίνει με την απόσυρση και αν τελικά θα υπάρξει κάποιο αντίστοιχο μέτρο που θα κατεβάζει την τιμή.Μέχρι τότε θα έχεις την ευχέρεια να στοχεύεις και hrv-kadjar. -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
3 μήνες maximum μου λένε, ό,τι και να έχω ζητήσει σε παραγγελία, σε οποιαδήποτε μάρκα. 2 το λιγότερο, 3 το περισσότερο.
Λοιπόν...από την εμπειρία μου με τη nissan σχετικά με το qq το οποίο είχα φτάσει να το παραγγείλω και μάλιστα υποτίθεται μέσω ενός γνωστού ότι παρακολουθούσαμε και την πορεία του από το εργοστάσιο,το αμάξι ήρθε αρκετές βδομάδες νωρίτερα απ'όσο περιμέναμε,εντελώς απρόσμενα διότι ήμουν σε επαφή με το άτομο που σου λέω που δουλεύει στα κεντρικά στον Ασπρόσπυργο...και μια μέρα με παίρνει ο έμπορος και μου λέει ''Hello,ήρθε'',αλλά ήταν οι μέρες εκείνες που πρωτοξεκίνησαν τα cc και γινόταν πανικός.
Οι λύσεις λοιπόν είναι οι εξής: 1.να πάρεις κάποιο ετοιμοπαράδοτο qq που όμως δε σε ικανοποιεί σε χρώμα ή εξοπλισμό, 2.να ρισκάρεις να παραγγείλεις αυτό ακριβώς που θέλεις με την ελπίδα ότι θα έρθει πολύ συντομότερα, 3.να κινηθείς προς άλλο μοντέλο αλλά ετοιμοπαράδοτο(vitara,crv,mokka κτλ), 4.να ψάξεις με την άνεσή σου για μεταχειρισμένο, 5.να κάνεις γενναία υπομονή μέχρι να μπει καλά το 2016 και να αποφασιστεί οριστικά τι θα γίνει με την απόσυρση και αν τελικά θα υπάρξει κάποιο αντίστοιχο μέτρο που θα κατεβάζει την τιμή.Μέχρι τότε θα έχεις την ευχέρεια να στοχεύεις και hrv-kadjar.Σ'ευχαριστω! Λογικά θα περιμενω, γιατι εφόσον εχω αποφασίσει να παραγγείλω, δεν υπάρχει λόγος να βιαστώ..
-
Είχα κάνει test drive το Focus με τον 1.5 diesel και μου είχε κάνει πάρα πολύ αρνητική εντύπωση ο θόρυβος κατά την επιτάχυνση. Αν δεν ήταν τόσο ενοχλητικά θορυβώδες, κατά πάσα πιθανότατα θα είχαμε επιλέξει αυτό αντί για το QQ. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος ενδοιασμός μου για το C-Max.
Και εγώ με το 1.5 diesel QQ, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον κινητήρα του. Οι επιδόσεις είναι κατώτερες σε σχέση με τα αντίστοιχα 1.6 (QQ, Vitara, 500x, κλπ), παρόλα αυτά δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ότι του λείπει η δύναμη.
Μέση κατανάλωση απίστευτη για το βάρος και τον όγκο του. Μέχρι στιγμής στα 5.3lt/100Km.
-
Χάζευα κάτι βιντεάκια στο YouTube για το HRV (είναι το μόνο που δεν εχω οδηγήσει ακόμα άλλωστε) και έλεγαν για θόρυβο του κινητήρα. Το ότι η ποιότητα μέσα είναι ένα κλικ κάτω απο το QQ, το διαπίστωσα και στην έκθεση. Εάν κάνει θόρυβο και ο κινητήρας όμως, με βλέπω ολοταχώς για παραγγελία QQ 1.6 ...
-
To Civic που οδήγησα και είχε τον ίδιο πετρελαιοκινητήρα με εντυπωσίασε στην απόδοση και λειτουργία του, από τους καλύτερους από όσους είχα δοκιμάσει. Αν τώρα δεν έχει τόσο καλή ηχομόνωση το HRV δεν το γνωρίζω.
-
Εγώ θα σου πρότεινα civic εφόσον θες να μείνεις στο 22.0000-23.0000. Αν θες να ανέβεις στα χρήματα γνώμη μου μην πας στο qq. Το σαλόνι του πίσω είναι στενό ενώ το πορτ μπαγκαζ είναι 430 λίτρα μόνο. Για να καταλάβεις το civic έχει μεγαλύτερο. Είχα το προηγούμενο civic κι έκανα τα απίστευτα ταξίδια χωρίς πρόβλημα. Επίσης ο συγκεκριμένος ντιζελοκινητηρας είναι διαμάντι. Εγώ με 2 παιδιά πλέον έχω βάλει πλώρη για xtrail ή crv. Περίπτερο κανονικό.
-
Εγώ θα σου έλεγα με ένα 20αρικο να πάρεις το 308 με άντε γεια εξοπλισμό, made in France και όχι made in Bangladesh, ,με led φώτα και με απόσταση το πιο όμορφο εσωτερικό. Δεν ειναι τυχαία το αμάξι της χρονιάς........όλα ημιακαμπτο φοράνε στην κατηγορία, τουλάχιστον οι γαλλοι δεν παίζονται σε άνεση και συμπεριφορά. Εχω ένα αψεγάδιαστο εδώ και 3.5 χρόνια Citroën C4 e-hdi 1.6 115 ,semi automatic.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Πως ειναι δυνατόν όλοι να ειναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους και να τις συστήνουν κιόλας.....
-
γιατι σου κανει τοσο εντυπωση αυτο ; Υποθετω οτι ολοι θα εχουν τα θεματακια τους (το βρισκω πολυ δυσκολο να ειναι απολυτα ευχαριστημενοι) αλλα αν το εψαξαν πολυ πριν αποφασισουν και ηξεραν σε τι προιον δινουν τα λεφτα τους γιατι να μην το συστηνουν κιολας ;
-
Δύσκολο να βρεθεί κάποιος να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος επιλογή. Άσε που αμφιβάλλω αν όλοι κάνουμε προσεκτική έρευνα ή αγοραζουμε βάσει ένστικτου. Αλλα ακόμα και να βρεθεί θα πέσουν να τον φάνε όσοι έκαναν 'καλή' επιλογή.
Προσωπικά δεν μπορώ να βασίστω στην άποψη τρίτου για ότι αγοράζω. Δική μου ευθύνη για την οποία και δεν διστάζω να μετάνιωσω. -
καλα σιγουρα ειναι μαγκια να παραδεχτεις μια λαθος επιλογη και ας εχει στοιχισει οικονομικα !!!
Μπορει να μιλαει και ο ενθουσιασμος πολλες φορες επειδη ειναι καινουργιο το αυτοκινητο. Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει να ειναι σε ολα σουπερ. Και ποιοτητα υλικων και αισθηση οδηγησης και ωραια εμφανιση και χαμηλη καταναλωση και μεγαλοι - ανετοι χωροι δηλαδη ενα απολυτα σουπερ value for money.
Σε καποια πραγματα θα κανεις συμβιβασμο αρκε να ειναι εις γνωση σου και να μην σου βγαλει αλλα θεματα το αυτοκινητο ωστε να σε ξενερωσει ακομα περισσοτερο ο συμβιβασμος που εχεις ηδη κανει.
Π.χ. με σενα η απορια μου ειναι ποια η εναλλακτικη σου αν εδινες σημερα το QQ;
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Εγώ θα σου πρότεινα civic εφόσον θες να μείνεις στο 22.0000-23.0000. Αν θες να ανέβεις στα χρήματα γνώμη μου μην πας στο qq. Το σαλόνι του πίσω είναι στενό ενώ το πορτ μπαγκαζ είναι 430 λίτρα μόνο. Για να καταλάβεις το civic έχει μεγαλύτερο. Είχα το προηγούμενο civic κι έκανα τα απίστευτα ταξίδια χωρίς πρόβλημα. Επίσης ο συγκεκριμένος ντιζελοκινητηρας είναι διαμάντι. Εγώ με 2 παιδιά πλέον έχω βάλει πλώρη για xtrail ή crv. Περίπτερο κανονικό.Πολύ καλό αυτοκίνητο το Civic (αν και το ίδιο μοντέλο με μικρές διαφορές κυκλοφορεί κοντά 10 χρόνια), αλλά όχι ότι έχει και καλύτερους χώρους από το QQ. Με τα μπροστά καθίσματα υπερυψωμένα επειδή είναι η δεξαμενή βενζίνης από κάτω και με τόσο σπορ γραμμή οροφής πρέπει να έχεις ύψος μέχρι 1.70 ή να οδηγείς άλα Formula 1 για να μην νιώθεις ότι θα σου έρθει η οροφή στο κεφάλι. Στο μόνο το οποίο κερδίζει το QQ είναι σε χώρο αποσκευών, όπου μαζί με τον χώρο κάτω από το πάτωμα φτάνει τα 470 λίτρα (αλλιώς είναι στα 400 νομίζω).
Επίσης, λόγω της δεξαμενής κάτω από τα εμπρός καθίσματα, οι πίσω δεν έχουν χώρο να βάλουν τα πόδια τους κάτω από τα καθίσματα των μπροστινών.
-
Με τέρμα πίσω το κάθισμα του οδηγού, στο civic μπορεί να καθίσει πίσω από τον οδηγό άνθρωπος 1.80. Στο qq ούτε 1.60 δε χωράει.
-
Με τέρμα πίσω το κάθισμα του οδηγού(στο QQ), εγώ που είμαι 1.83 και 100 κιλά, μια χαρά έκατσα πίσω!
Εφόσον καταλήξαμε σε SUV/Crossover, τα ΙΧ τύπου Astra, 308, Civic κτλ. πήγαν στην άκρη.Anyway, περιμένω να δω το HRV, να το οδηγήσω και η τελική επιλογή θα είναι ανάμεσα σ'αυτό και το QQ.
Οι εντυπώσεις σύντομα κοντά σας...και από το HRV και από την τελική επιλογή! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δύσκολο να βρεθεί κάποιος να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος επιλογή. Άσε που αμφιβάλλω αν όλοι κάνουμε προσεκτική έρευνα ή αγοραζουμε βάσει ένστικτου. Αλλα ακόμα και να βρεθεί θα πέσουν να τον φάνε όσοι έκαναν 'καλή' επιλογή.
Προσωπικά δεν μπορώ να βασίστω στην άποψη τρίτου για ότι αγοράζω. Δική μου ευθύνη για την οποία και δεν διστάζω να μετάνιωσω.Τωρα που στενεψαν τα οικονομικα πολλοι αγοραζουν με προσοχη και ψαξιμο. Ομως πολλοι οντως δεν λενε τι φολες φαγανε απο τα αυτοκινητα τους ειδικα αν ειναι ακριβα. Το κρατανε μυστικο ειδικα στην επαρχια που ολοι πανω κατω γνωριζονται γιατι αν μετα θελησει να το πουλησει ολοι θα ξερουν τι προβληματα εβγαλε το αμαξι. Εγω την merc την αγορασα βασει ενστικτου, ξερω οτι τα νεα μοντελα γεννανε, δεν με νοιαζει, αν μου βγαλει ζημια θα την πληρωσω. Δεν θελω να παρω για την ευχαριστηση μου ενα αμαξι αξιοπιστο που δεν θα μου κανει κλικ. Πηρα το sirion για τις καθημερινες δουλειες μου. Ενταξει ειναι καλο για να τσουλαει.
-
Με τέρμα πίσω το κάθισμα του οδηγού(στο QQ), εγώ που είμαι 1.83 και 100 κιλά, μια χαρά έκατσα πίσω!
Εφόσον καταλήξαμε σε SUV/Crossover, τα ΙΧ τύπου Astra, 308, Civic κτλ. πήγαν στην άκρη.Anyway, περιμένω να δω το HRV, να το οδηγήσω και η τελική επιλογή θα είναι ανάμεσα σ'αυτό και το QQ.
Οι εντυπώσεις σύντομα κοντά σας...και από το HRV και από την τελική επιλογή!Με το καλό να επιλέξεις και να παραγγείλεις! Την απόσυρση την ξεχνάς δηλαδή;
-
Ελπίζω να ισχύσει..σήμερα θα ξαναζητήσω πληροφοριες απο έναν γνωστό στο τελωνείο..
Η παράταση για 3 μήνες μου είπαν κατα 80% ότι θα ισχύσει. Τι να πω..όσο ζω ελπίζω!Sent from my iPhone using Tapatalk
Αγορά νέου Diesel αρχές 2016