-
Καλησπέρα σας.
Ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα καθώς θέλω την γνώμη σας για τα δύο αυτά αυτοκίνητα.
Αναζητώ μεταχειρισμένο περίπου 5ετίας, 5πορτο, γρήγορο,όμορφο,ασφαλές και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ με ορίζοντα 10ετίας.
Σχετικά με τις ανάγκες που θα καλύψει να αναφέρω ότι θα είναι το μοναδικό όχημα της οικογένειας, με 3.000-5.000 χλμ ταξιδιών και συνολικά 10-14.000 ετησιως. Αρέσκομαι στην γρήγορη οδήγηση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμπεριφέρομαι επικίνδυνα ή ανώριμα μετά από σχεδόν 16 χρόνια σε τιμόνι αυτοκινήτου.Ασφαλώς είναι σε διαφορετική κατηγορία τιμής, αλλά είναι και ένα από τα ζητούμενα μου αυτό.
ΑΞΙΖΕΙ η υπέρβαση?
Τι χάνω και τι κερδίζω σε κάθε επιλογή?
Αλλάζει κάτι στα έξοδα συντήρησης?
Τι με συμβουλεύουν οι κάτοχοι?Περιμένω τις τοποθετήσεις σας.
-
Καλησπέρα σας.
Ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα καθώς θέλω την γνώμη σας για τα δύο αυτά αυτοκίνητα.
Αναζητώ μεταχειρισμένο περίπου 5ετίας, 5πορτο, γρήγορο,όμορφο,ασφαλές και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ με ορίζοντα 10ετίας.
Σχετικά με τις ανάγκες που θα καλύψει να αναφέρω ότι θα είναι το μοναδικό όχημα της οικογένειας, με 3.000-5.000 χλμ ταξιδιών και συνολικά 10-14.000 ετησιως. Αρέσκομαι στην γρήγορη οδήγηση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμπεριφέρομαι επικίνδυνα ή ανώριμα μετά από σχεδόν 16 χρόνια σε τιμόνι αυτοκινήτου.Ασφαλώς είναι σε διαφορετική κατηγορία τιμής, αλλά είναι και ένα από τα ζητούμενα μου αυτό.
ΑΞΙΖΕΙ η υπέρβαση?
-
Καλησπέρα σας.
ΑΞΙΖΕΙ η υπέρβαση?
-
Το μονο σιγουρο ειναι ,και παρακολουθωντας τις τιμες ολων των μεταχειρσμενων της κατηγοριας, οτι το bravo 120-150 μαζι με τη c4 thp ειναι ,αναλογικα με την τιμη και τι προσφερουν οι πιο τιμιες προτασεις. Η G παντως οπως και να το κανουμε ειναι πιο φρεσκια λιγο ,αν και το bravo το βρισκω πανεμορφο και κραταει καλα σα σχεδιο, και λιγο πιο προσεγμενο σχεδον παντου σε σχεση με το fiat. Εξαιρεση το πανω μερος του καντραν και καποια πλαστικα και την πλευρικη στηριξη των καθισματων. Επισης κοπαναει ιδιως το bravo sport. Τα ζυγιζεις και αποφασισεις, αλλα bravo 150 περιποιημενο με 7 χιλιαρικα περιπου ειναι 'κλοπη'..
-
Οδηγικα πάντως η Giulietta είναι αλλου...
-
Aνάμεσα στα 2...Guilietta 170
αλλά όταν γράφεις ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, μεταχειρισμένο και με ορίζοντα δεκαετίας...ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2...ούτε καν γαλλικό -
Δεν έχει ακουστεί τίποτα κακό για τα συγκεκριμενα δυο ιταλικά. Σε αντίθεση με πολλά γερμανικα για παράδειγμα...
-
Ασφαλώς. Το τόπικ του bravo που έχω κυριολεκτικά ξετινάξει έχει αναφορές για δευτερεύοντα ''προβλήματα'' και κυρίως συζητήσεις για λάστιχα, καταναλώσεις, χρώματα, φιμέ κλπ. Της giulietta δεν το έχω δει εκτενώς. Τα αντίστοιχα γερμανικά είναι ...... απλισίαστα. Άρα νομίζω εύστοχα ψάχνω ιταλικό σαν ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ λύση και ταυτόχρονα ποιοτική.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
bravo 150 περιποιημενο με 7 χιλιαρικα περιπου ειναι 'κλοπη'..Αυτό ακριβώς, η τιμή που μπορεις να βρείς είναι πρόκληση...πχ
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7089802/ -
η τιμη του bravο ειναι στα 7000 , αλλα και λιγο πιο κατω. με 6500 βρισκεις καλες προτασεις. 7000 με λιγοτερα χλμ και λιγο περισσοτερο ισως και στο χρωμα που σου αρεσει (Μπορντωωωωωωω)
το bravo το εχει ενας φιλος και το εχει ξετιναξει χωρις προβληματα. μονο την καταναλωση σημειωνει σαν προβλημα. καιει ελαχιστα λιγοτερο απο τον 1.8ΤSI του leon που εχω.
-
Καιει λιγο παραπανω λογω μη αμεσου ψεκασμου με αντικτυπο θετικο στην αξιοπιστια, στις επικαθισεις των βαλβιδων! Σ ενα χρωμα το παιρνεις το μπραβο ,στο μπλε ηλεκτρικ
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καιει λιγο παραπανω λογω μη αμεσου ψεκασμου με αντικτυπο θετικο στην αξιοπιστια, στις επικαθισεις των βαλβιδων! Σ ενα χρωμα το παιρνεις το μπραβο ,στο μπλε ηλεκτρικ+1
-
Ή κλασσικότητα του λευκού σπορ με 17αρες ζάντες και οροφή Bravo με ξεπερνάει. Ή αξιοπιστία του είναι δε εξαιρετική. Ή Τζουλιέτα είναι κούκλα
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ασφαλώς το λευκό κ το μπλε του bravo είναι καταπληκτικά επάνω του!! Και η Guilietta επίσης σε λευκό. Προσωπικά να αναφέρω ότι κλείνω προς το bravo, αλλά δεν έχω αποκλείσει και την ετερη κουκλαρα.
-
Πάρε οποίο ποθεις και τα δύο είναι εξαιρετικά και διαφορετικά. Φαντασου ποσό καλό ήταν το Bravo που δεν αντικαταστάθηκε ποτέ από την Fiat. Προσωπικά έφτασα στο παρά ένα να απόκτηση ένα το 2012 όταν ή Fiat μου έδινε το παραπάνω αμάξι σε μπλε ελεκτρικ χωρίς οροφή το 150αρι.....15 χιλιάρικα. Τελικά πήρα την Citroën C4 ehdi egs με 18 χιλιάδες που επίσης δεν μετάνιωσα ποτέ που πήρα
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Νομιζω οτι και τα δυο ειναι ομορφα, με δυνατα μοτερ και αρκετα οικονομικες επιλογες.
Απ' οσα εχω ακουσει ο T-Jet ειναι αξιοπιστος, βασικο ερωτηματικο η ανθεκτικοτητα σε βαθος χρονου του συστηματος Multiair της Giulieta. Δεν εχω ακουσει τιποτα, απλα με βαζει σε σκεψεις.
Παντως η ιταλιδα ειναι ομορφη και εκτος λευκου και κοκκινου. Για μενα της ταιριαζει και το ανθρακι.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7057452/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7119397/ -
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Νομιζω οτι και τα δυο ειναι ομορφα, με δυνατα μοτερ και αρκετα οικονομικες επιλογες.Απ' οσα εχω ακουσει ο T-Jet ειναι αξιοπιστος, βασικο ερωτηματικο η ανθεκτικοτητα σε βαθος χρονου του συστηματος Multiair της Giulieta. Δεν εχω ακουσει τιποτα, απλα με βαζει σε σκεψεις.
Παντως η ιταλιδα ειναι ομορφη και εκτος λευκου και κοκκινου. Για μενα της ταιριαζει και το ανθρακι.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7057452/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7119397/Η δευτερη ειναι ολα τα λεφτα. Χρωμα, οροφη, ζαντα, στις φωτογραφιες φαινεται στην πενα. Τετοιο αμαξι αν δεν εχεις γκαραζ ειναι μεγαλος πονος να το αφηνεις εξω χυμα.
-
Προς ενδιαφερομενο. Δε ξερω αν σου εχει περασει απο το μυαλο ή σε βολευει το 3θυρο αλλα στο προτεινω επειδη ειναι φιλου, οχι πιεσμενο και κυριολεκτικα στη πενα..το δινει λογω βενζινης και οχι diesel. Τη τιμη τη θεωρω τιμιοτατη.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6720504/ -
Σε ευχαριστώ για την πρόταση.
Ψάχνω αποκλειστικά 5θυρο και ειλικρινά το εσωτερικό του συγκεκριμένου δείχνει αδιάφορο στα μάτια μου. Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με το μπάτζετ και τις ανάγκες μου τι bravo δείχνει να είναι μονόδρομος. Εμφανισιακά είναι θαυμάσιο μέσα έξω και με καλύπτει σε όλα. Επίσης είναι και 1400. Όπως το βλέπω μόνο η guilietta θα ήταν ικανή να μου αλλάξει γνώμη, αλλά και ταυτόχρονα να με ματώσει αρκετά οικονομικά... -
Ο χρήστης uprising3 έγραψε:
Σε ευχαριστώ για την πρόταση.
Ψάχνω αποκλειστικά 5θυρο και ειλικρινά το εσωτερικό του συγκεκριμένου δείχνει αδιάφορο στα μάτια μου. Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με το μπάτζετ και τις ανάγκες μου τι bravo δείχνει να είναι μονόδρομος. Εμφανισιακά είναι θαυμάσιο μέσα έξω και με καλύπτει σε όλα. Επίσης είναι και 1400. Όπως το βλέπω μόνο η guilietta θα ήταν ικανή να μου αλλάξει γνώμη, αλλά και ταυτόχρονα να με ματώσει αρκετά οικονομικά...1600 ειναι φιλε. Παντως αν κοιτουσες για 3θυρο ηταν τεφαρικι
Προς ενδιαφερομενο. Δε ξερω αν σου εχει περασει απο το μυαλο ή σε βολευει το 3θυρο αλλα στο προτεινω επειδη ειναι φιλου, οχι πιεσμενο και κυριολεκτικα στη πενα..το δινει λογω βενζινης και οχι diesel. Τη τιμη τη θεωρω τιμιοτατη.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6720504/Νονε ο τυπος πρεπει να ειναι ψειρας και μπραβο του. Δλδ το αμαξι το εχει οπως το πηρε απο την αντιπροσωπεια. Που να βρεις σημερα ομως ευκολα τετοιες περιπτωσεις....Τα αξιζει τα λεφτα του. Καλοπουλητο.
Fiat Bravo Sport 150 VS Alfa Romeo Guilietta 170