-
Φιλε μου στο bravo αναφερόμουν όταν έλεγα ότι είναι 1.400. Το c4 είναι 1.600 το γνωρίζω. Όντως είναι σε εξαιρετική κατάσταση εμφανισιακά αλλά δεν με ελκύει καθόλου ειδικά το εσωτερικό του. Για όποιον του αρεσει το συγκεκριμένο δείχνει όντως αξιόλογη περίπτωση
-
Ο χρήστης uprising3 έγραψε:
Φιλε μου στο bravo αναφερόμουν όταν έλεγα ότι είναι 1.400. Το c4 είναι 1.600 το γνωρίζω. Όντως είναι σε εξαιρετική κατάσταση εμφανισιακά αλλά δεν με ελκύει καθόλου ειδικά το εσωτερικό του. Για όποιον του αρεσει το συγκεκριμένο δείχνει όντως αξιόλογη περίπτωσηSorry φιλε δεν το ειχα καταλαβει. Το μπραβο ειναι παντως καλη επιλογη, με λιγο προσεκτικο ψαξιμο μπορεις να βρεις αξιολογο μεταχειρισμενο. Ειναι ομορφο, εχει χωρους, ισως λιγο με την καταναλωση θελει ελαφρυ ποδι.
-
Βλέπω ότι αρκετοί προκρίνετε την επιλογή του Bravo sport. Θα έλεγα ότι είναι και η επικρατέστερη επιλογή έως τωρα για οικονομικούς κυρίως λόγους καθώς και τα 2 αυτοκίνητα μου αρέσουν αρκετά. Το καθένα βέβαια με τον δικό του τρόπο και σύμφωνα πάντα με την σχέση τιμής-απόδοσης. Θα συνεχίσω την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με τα αυτοκίνητα αλλά ασφαλώς και την απευθειας επαφή.
Σας ευχαριστώ όλους για τις μέχρι τώρα απαντήσεις -
Επαναλαμβάνω το Bravo ήταν ένα τοσο ωραίο αμάξι που πρωτοβγήκε την εποχή του Golf 5 και ειναι η έκδοση σπορτ πιο όμορφη , εντυπωσιακή και επίκαιρη απο το Golf 7 . Παράλληλα ο κινητήρας T-jet 150 με αντάλλαγμα μονο την υψηλή υπό πιεση κατανάλωση το κάνει στην κυριολεξία δν GT. Θα πρότεινα γενικά να ψάξεις για euro 5 facelift 150αρι. Ένα υπέροχο αμάξι που δεν αντικαταστάθηκε ποτε απο την εταιρία . Το παρακάτω αμάξι θα το έβλεπε και θα το παζαρευα σιγουρα......http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6059018/
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Σκέψου ότι πέρασα εχθές από το συγκεκριμένο κατάστημα. Δυστυχώς για 20 λεπτά ήταν κλειστό. Ήθελα να εξερευνήσω και τα 2 αυτοκίνητα αναλυτικά αλλά και να δω αν υπάρχει και η δυνατότητα testdrive. Δεν τα κατάφερα, παρόλα αυτά τα είδα έστω και κλειδωμένα καθότι βρισκόντουσαν σε εξωτερικό χώρο όπως και το συγκεκριμένο bravo που ποσταρες.
Αμαξάρα, πραγματικά εντυπωσιακό τόσο μέσα όσο και έξω και αν εξαιρέσουμε την ποιότητα υλικών, σίγουρα πιο σπορτίφ και επιβλητικό εσωτερικό από την guilietta.
Με το συγκεκριμένο bravo όμως υπάρχουν όμως 2-3 σημεία που χρήζουν περαιτέρω διερεύνυσης.
Κατ'αρχήν το συγκεκριμένο βρίσκεται στην έκθεση εδώ και πολύ καιρό και ΑΝ θυμάμαι καλά τότε που άρχιζα δειλά δειλά να βλέπω σαν προοπτική τα bravo το είχε 12.000€, μετά 11 και πριν περίπου 1 μήνα το πήγε 9.900. Λογικό βέβαια για ένα αμάξι που παραμένει απούλητο να ρίχνει την τιμή. ΟΜΩΣ εχθές που το παρατηρούσα εκτός από 2 μικρά χτυπηματάκια σε εμπρός και πίσω προφυλακτήρα είδα ότι το τιμόνι είναι κάπως..... Δηλαδή σαν τα κουμπιά του radiocd να είναι στον αέρα και σαν το κεντρικό καπάκι του τιμονιού επίσης να μην είναι κουμπωμένο καλά και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Επίσης και το δέρμα του τιμονιού είναι ακρετά φθαρμένο για τα χλμ που έχει. Και σαν κερασάκι στην τούρτα έρχεται η σκέψη ''λες να ήταν το test drive που είχαν στην έκθεση''?? Πάντως το σκεφτόμουν και σαν προοπτική μιάς και δεν έχει πουληθεί το αυτοκίνητο που έχω να περάσω από εκεί και να υπάρξει μια διαπραγμάτευση του στυλ ''αυτό και πόσα για το bravo??''. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ακούσεις, αν και θα προτιμούσα να το δώσω σε ιδιώτη και να πάρω από ιδιώτη. -
ΥΓ: Αυτό με το τιμόνι και τα κουμπιά φαίνεται και στην φώτο που υπάρχει ΑΝ το παρατηρήσεις πολύ στο επάνω τελείωμα του μαύρου πλαστικού πλαισίου που εμπεριέχει τα κουμπιά ιδία αριστερά. Το καπάκι από την λήψη δεν φαίνεται όμως είναι σαν να βρίσκεται και αυτό στον αέρα. Εντάξει ούτως ή άλλως έχω βάλει στο μάτι το τιμόνι του abarth 500 το οποίο είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ και το έχω δει σαν μόντα σε φόρουμ του εξωτερικού(και μπαίνει ΑΝ αλλαχθεί ο αερόσακος) αλλά με ανησυχεί.
-
Επειδή τους προηγούμενους μήνες έψαχνα και εγώ για αυτοκίνητο, επιβεβαιώνω ότι όντως το εν λόγω bravo υπάρχει σε αγγελία τουλάχιστον από τον Ιούλιο.
Δείχνει πολύ καλό.
Ως προς την φθορά στο τιμόνι; Χμμμ... Περίεργο...
Αλλά να έχεις υπόψιν σου ότι πληρώνει τέλη κυκλοφορίας με βάση τους ρύπους, τα οποία είναι περίπου 290 ευρώ. -
Ο χρήστης uprising3 έγραψε:
Καλησπέρα σας.
Ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα καθώς θέλω την γνώμη σας για τα δύο αυτά αυτοκίνητα.
Αναζητώ μεταχειρισμένο περίπου 5ετίας, 5πορτο, γρήγορο,όμορφο,ασφαλές και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ με ορίζοντα 10ετίας.
Σχετικά με τις ανάγκες που θα καλύψει να αναφέρω ότι θα είναι το μοναδικό όχημα της οικογένειας, με 3.000-5.000 χλμ ταξιδιών και συνολικά 10-14.000 ετησιως. Αρέσκομαι στην γρήγορη οδήγηση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμπεριφέρομαι επικίνδυνα ή ανώριμα μετά από σχεδόν 16 χρόνια σε τιμόνι αυτοκινήτου.Ασφαλώς είναι σε διαφορετική κατηγορία τιμής, αλλά είναι και ένα από τα ζητούμενα μου αυτό.
ΑΞΙΖΕΙ η υπέρβαση?
Τι χάνω και τι κερδίζω σε κάθε επιλογή?
Αλλάζει κάτι στα έξοδα συντήρησης?
Τι με συμβουλεύουν οι κάτοχοι?Περιμένω τις τοποθετήσεις σας.
Σε γενικές γραμμές πάντως, μου θυμίζεις εμένα τους προηγούμενους μήνες που έψαχνα για αυτοκίνητο... Είχαμε-έχουμε παρεμφερή κριτήρια!!!
-
Που κατέληξες??
-
Βασικά, είχα κι εγώ παρεμφερή κριτήρια. Έψαχνα για 5πορτο, από 2010 και μετά, μέχρι 50.000 χιλιόμετρα, καλά εξοπλισμένο και με αξιοπρεπές μοτέρ. Η διαφορά είναι ότι στο σπίτι υπάρχει δεύτερο αυτοκίνητο. Οπότε, τα μεν χιλιόμετρα που κάνω είναι λιγότερα από 10.000, αφετέρου δε ήταν βασική παραμέτρος τα χαμηλά πάγια κόστη του αυτοκινήτου.
Στα υπόψιν μου είχα: A3, Giulietta, Bravo, Delta, Megane, Astra, Golf και Yeti.
Το ψάξιμο ξεκίνησε τον Ιούλιο και περαιώθηκε με επιτυχία στα μέσα Οκτώβρη, ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια του συμφορουμίτη gns.
Ξεκίνησα έχοντας σαν στόχο το να μην ξεπεράσω τα 8.000 ευρώ.
Δυστυχώς όμως, τα αξιοπρεπή αυτοκίνητα ήταν λίγα και τα πραγματικά καλά ήταν ελάχιστα...
Το budget αναγκαστικά ανέβηκε, αλλά και πάλι έπαιζε τρελή σκαρταδούρα.
Το Bravo του Σφακιανάκη το είχα δει, αλλά αφενός μεν τα σχεδόν 290 ευρώ τέλη κυκλοφορίας, αφετέρου δε η τιμή που το έδιναν τότε, με κράτησαν μακριά του.
Προς τον Σεπτέμβρη ήμουν στο παρα πέντε να πάρω ένα εξαιρετικό Astra από ιδιώτη σε επαρχιακή κωμόπολη. Μοντέλο 09/2010, 1.4 με 140 hp, έκδοση sport, με πραγματικά 47.000 χιλιόμετρα, το οποίο δεν χρειαζόταν ούτε ευρώ επιπλέον. Δεν τα βρήκαμε όμως για 500 ευρώ.
Το ψάξιμο συνεχίστηκε και στα μέσα Οκτώβρη αγόρασα το επόμενο εξαιρετικό αυτοκίνητο που βρήκα. Ένα Megane 1.2 tce, με 115 hp, έκδοση Gt-line, μοντέλο 12/2012, με 52.000 χιλιόμετρα.
116 ευρώ τέλη κυκλοφορίας (με τις καινούριες τιμές!!!) και 74 ευρώ το εξάμηνο ασφάλεια στην Eurolife. Κατανάλωση 8 λίτρα εντός πόλης, 6 λίτρα σε ανοιχτό δρόμο και με νορμάλ ταχύτητες και 8 λίτρα σε ανοιχτό δρόμο και με το δεξί πόδι να με γαργαλάει.
Και ησύχασα!!! -
Aυτο θα το κοιτουσες ? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3807729/
είναι πιο παλιο από αυτά που κοιτας και εχει και αεριο. δεν ξερω εάν το εχεις στα + ή στα - (το ότι εχει αεριο). εχω αποψη για την προμαρ. ότι θελεις σε π.μ. Ο Νικος (ν.κ.9) εχει αποψη και ξερει γιατι από τον αυγουστο εψαχνε και αυτος για αμαξι.υ.γ. Νικο που ειχες βρει ένα λευκο μπραβο του 11 πινακιδωμενο ? οπελ+φιατ διον μοτορς στην κατερινη ? θυμαμαι καλα ?
-
Ο χρήστης gns έγραψε:
Aυτο θα το κοιτουσες ? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3807729/
είναι πιο παλιο από αυτά που κοιτας και εχει και αεριο. δεν ξερω εάν το εχεις στα + ή στα - (το ότι εχει αεριο). εχω αποψη για την προμαρ. ότι θελεις σε π.μ. Ο Νικος (ν.κ.9) εχει αποψη και ξερει γιατι από τον αυγουστο εψαχνε και αυτος για αμαξι.υ.γ. Νικο που ειχες βρει ένα λευκο μπραβο του 11 πινακιδωμενο ? οπελ+φιατ διον μοτορς στην κατερινη ? θυμαμαι καλα ?
Maxx Motors στην Κοζάνη. Μάλλον το πούλησε. Ενημέρωσα σχετικά τον Δημήτρη με pm.
-
Για να πω την αλήθεια είναι αρνητικό να έχει αέριο, έχω ένα κόλλημα με αυτού του είδους τις μετατροπές αλλά κ γενικότερα θα προσανατολιζομουν σε όσο το δυνατόν μαμά αυτοκίνητο.
Αυτό που θα παρουσίαζε εξαιρετικο ενδιαφέρον είναι να υπήρχε κάποιο sport πινακιδωμενο πουθενά (και να ΜΗΝ είναι ασημί)!!!
Γενικά βλέπω ότι δεν υπάρχουν bravo sport 2-3 χρόνων εύκολα στην αγορά.
Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον, με βοηθάτε πολύ να ξέρετε. -
- Ούτε κι εγώ κοίταζα αυτοκίνητα με υγραέριο. Είμαι της ίδιας άποψης με εσένα, περί μη μηχανικών after market παρεμβάσεων.
- Bravo πινακιδωμένο δεν υπάρχει πλέον ούτε για δείγμα. Είχα ρωτήσει τον Αύγουστο.
- Λογικό είναι να μην βρίσκεις εκδόσεις sport του 2012 και μετά, διότι:
α) Το αυτοκίνητο είχε χρόνια στην αγορά.
β) Ο εισαγωγέας ουσιαστικά διέθετε προς πώληση την τελευταία 2ετία μόνο diesel και μία έκδοση του 1.4 με 120hp.
γ) Το μοτέρ με τα 150hp είχε τα χρονάκια του και κάποια στιγμή αντικαταστάθηκε από το multiair με τα 140hp, το οποίο όμως δεν πρέπει να περπάτησε στην ελληνική αγορά, λόγω συγκυριών (εμφανίστηκε στα τέλη του 2011, την εποχή δηλαδή που αναπτύσσονταν τα οικονομικά προβλήματα της χώρας και των κατοίκων της).
δ) Το μοτέρ με τα 150hp εξέπεμπε σχετικά υψηλούς ρύπους και αυτό είχε σαν επακόλουθο τα υψηλά τέλη κυκλοφορίας (αν δεν κάνω λάθος αρχικά 165 γρ./χλμ. και μετά από κάποιες βελτιώσεις 155 γρ./χλμ.). Το μοτέρ των 140hp είχε χαμηλότερες εκπομπές (132).
-
Απολύτως σωστά όσα λες. Σε πολλά έχω καταλήξει στα ίδια συμπεράσματα. Ευχαριστώ και για την πληροφορία περί πινακιδωμενων. Θέλει σκέψη η απόφαση καθώς έχω πραγματικά κολλήσει με το bravo όμως ΜΟΝΟ με το SPORT, οπότε αυτό που προκύπτει είναι ότι πρέπει να κάνω κάποιες υποχωρήσεις σε επιμέρους ζητήματα όπως τα έχω στο μυαλό μου για να αποκτήσω ένα. Η τζουλιετα έχει βγει λογικά από το τραπέζι, εκτός συγκλονιστικης έκπληξης πλεον
-
Εάν ψήνεσαι για φρέσκο bravo sport, μάλλον το μπορντώ του Σφακιανάκη είναι μονόδρομος για εσένα...
-
Καλησπέρα φίλε μου και χρόνια πολλα.
Δεν ξέρω αν έχεις ήδη επιλέξει αλλα μια γνώμη απο πρ'ωην κατοχο παντα ειναι χρησιμη.
Bravo 1,4 120hp dynamic.Αγορα απο μαντρα πιθανοτατα απο leasing με παρελθον αγνωστο.
Το είχα 2 χρονια και εκανα 50χιλ χλμ. Καθημερινη χρηση μεσα στην αθηνα κερατσινι χαλανδρι και οδηγηση ισως και νευρικη.Καταναώση 8λτ/100.Πολυ δυνατο μοτερ που κινει ΑΝΕΤΑ την βαρια καροτσα εως σου κανει και τα χατιρια.Φανταζομαι το sport θα ειναι ακομα καλυτερο.Μετα απο 90χιλ χλμ το μοτερ αλλαγη σε αλλαγη μετα βιας να ειχε καψει 300μλ λαδι με οδηγηση στην πολη.Ψιλοπροβληματα που λογικα τα εχει διορθωσει ο προηγουμενος σε συστημα διευθυνσης.Καλη συμπεριφορα στον δρομο,ισως λιγο ο ημιακαμπτος πισω σε ξενισει αν ειχες οδηγησει κατι με πολλαπλους.Στα χερια μου απολυτως 0 προβληματα περα απο το σηματακι του πορτμπαγκαζ που ξεκολησε ουτε ηλεκτρολογικα ουτε τπτ απο τις φημες που κυκλοφορουν.Πανεμορφο μεσα εξω ακομα και στο χρυσαφι χρωμα που το ειχα παρει.Νομιζω γενικα ενα τιμιο αυτοκινητο για τα λεφτα του.
Σιγουρα το Alfa romeo καλυτερο αλλα δεν ξερω αν δικαιολογει τα εξτρα 4-5 χιλ που θα χρειαστεις.
Ελπιζω να βοηθησα -
Πολύ χρήσιμη η γνώμη σου και σε ευχαριστώ πολύ!! Έχω πεισθεί πως όντως είναι ΤΙΜΙΟ αυτοκίνητο.
-
Εάν ψήνεσαι για φρέσκο bravo sport, μάλλον το μπορντώ του Σφακιανάκη είναι μονόδρομος για εσένα..
Συμφωνώ απολύτως
Πήγα, το είδα,το ξαναείδα,τα στάθμισα,μου άρεσε πολύ εντέλει, πήρα προσφορά και για ανταλλαγή και για αγορά, η ανταλλαγή δεν με συνέφερε, έριξα το αυτοκίνητο μου να φύγει γρήγορα, έφυγε προχθές, πήρα τηλ να το κλέισω και το είχε κλείσε κάποιος ΕΚΕΙΝΗ την ημέρα!!!
Οπότε περιμένουμε το επόμενο ''φρέσκο'' BRAVO.
Φοβερή ιστορία??? -
Δημητρη καλησπέρα. Αυτά δεν γινονται.....Πηγαινε παιξε τζοκερ , λαχειο κτλ. Τοσο καιρο απουλητο. Δεν ηταν τυχερο να το παρεις εσυ. Μην σκας. λιγη υπομονη. παμε παρακατω. θα βρεθει άλλο.
υ.γ. το μπλε της αργυρουπολης τι λεει ? πηγες να το δεις ?
Fiat Bravo Sport 150 VS Alfa Romeo Guilietta 170