Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα 160 litra
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα 160 litra
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 3 / 4
    Αντίλογος
    20
    64
    3557
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      ggab last edited by

Ο χρήστης Storm έγραψε:

...μπάνιο κάνεις ανετα τό νερό ειναι ζεστό αλλά σίγουρα θα ηταν πιό ζεστό αν δεν υπηρχε το προβλημα των 2 ωρών

Αφού μπανάκι γίνεται, τότε όλα μια χαρά...

Εσυ τι ηθελες,να ξεπουπουλιαζεις την κοτα;;;;

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        stormold last edited by

Εγώ κάνω μπάνιο με χλιαρό νερό... αλλά αν κρίνω από τις γυναικείες απόψεις το θεωρούν κρύο και ανάβουν και το ρεύμα για να γίνει καυτό...

• G
          ggab last edited by

Ο χρήστης Storm έγραψε:
          Εγώ κάνω μπάνιο με χλιαρό νερό... αλλά αν κρίνω από τις γυναικείες απόψεις το θεωρούν κρύο και ανάβουν και το ρεύμα για να γίνει καυτό...

έπεσα μέσα για την κότα!!!
          άστα storm όλες ίδιες είναι,απο ενα καλούπι βγήκαν;;;

• S
            stormold last edited by

Εννοείται ότι έπεσες μέσα...
            Απορώ πως αντέχουν να ρίχνουν πάνω τους καυτό νερό...

Εμ, για αυτό λέω ότι για ένα άτομο και αυτό άντρας, ίσως ο ηλιακός μπορεί να είναι πλεονασμός.

• ?
              A Former User last edited by

Καλησπερίζω την κοινότητα για να γράψω ένα περιστατικό που μου συνέβει, για να μη βρεθούν και άλλοι στη θέση τη δική μου.

Αγόρασα τον ΗΛΙΟΦΑΝ Τitanium Extra Plus (150ltr) από τον Αγγελόπουλο το 2011. Μέχρι το 2014 ήμουν ευχαριστημένος. Όποτε μου τηλεφωνούσαν από την εταιρία για συντήρηση την πραγματοποιούσα (κόστιζε 75 ευρώ κάθε φορά). Μέχρι που το 2014 άρχισε να ρίχνει την ασφάλεια όποτε τον άναβα να δουλέψει με ηλεκτρικό. Έφταιγε η αντίσταση. Έρχεται συνεργείο του Αγγελόπουλου ρίχνει μια ματιά και λέει ότι η αντίσταση είναι λειτουργική, και ότι το πρόβλημα είναι θέμα ηλεκτρολόγου. Τους πληρώνω και φωνάζω ηλεκτρολόγο, εν γνώση τους. Έρχεται ο ηλεκτρολόγος μου λέει ότι είναι η αντίσταση αφού φτάνει ρεύμα κανονικά στον ηλιακό (συνέδεσε μια λάμπα). Τον πληρώνω για την επίσκεψη. Ξανά τηλεφωνώ στον Αγγελόπουλο, και μετά από χίλια παρακάλια για να έρθουν να αλλάξουν την αντίσταση, αφού ο ηλιακός βρίσκεται σε τεράστια απόσταση από την Αθήνα (57χλμ, δηλαδή στη Ραφήνα) και δεν βόλευαν τα δρομολόγια, έρχονται και μου ζητούν να πληρώσω και τα μεταφορικά! Τα οποία θα τα είχα γλυτώσει (+ τα έξοδα του ηλεκτρολόγου) αν το 1ο συνεργείο που είχε έρθει είχε κάνει σωστά τη δουλειά του και άλλαζε την αντίσταση. Πέρασαν κανά δυο χρόνια, έκανα τις συντηρήσεις μου, για να μη χάσω την εγγύηση, όπως μου έλεγαν...

Και έρχομαι στο σήμερα. Όπου ξαφνικά άρχισε να στάζει νερό μέσα στο καλοκαίρι. Μιλάω με τον Αγγελόπουλο, και μου λέει ότι δεν είναι τίποτα σημαντικό, η υπερχείλιση των υγρών είναι μετά τη συντήρηση. Θα σταματήσει σε λίγο. Πέρασαν 2 βδομάδες με συχνά τηλεφωνήματα από μέρους μου και ίδιες απαντήσεις από αυτούς, μέχρις ότου στέρεψε το ψυκτικό και έμεινα χωρίς ηλιακό. Η απάντησή του Αγγελόπουλου, όταν του το ανέφερα ήταν να συμπληρώσω μόνος μου ψυκτικό μέχρι να βρεθεί δρομολόγιο του συνεργείου κοντά στη μακρινή Ραφήνα! ! Αφού συμπλήρωσα μόνος μου ψυκτικό και πέρασε ακόμα μια βδομάδα (και φυσικά το έχασε όλο από τη διαρροή), ήρθε το συνεργείο και είπε ότι είναι τρύπιο το καζάνι (σε 6 χρονών ηλιακό!!!!) και θέλει αλλαγή. Λέω εντάξει, είναι στην εγγύηση εφ' όρου ζωής που έχει ο ηλιακός. Μου λένε ΟΧΙ, γιατί για να είμαι μέσα στην εγγύηση έπρεπε να τους τηλεφωνώ εγώ κάθε χρόνο για να κάνω συντήρηση και όχι κάθε 2-3 χρόνια που μου τηλεφωνούσαν εκείνοι να κάνω, ώστε να μη χαθεί η εγγύηση. Επίσης όλως τυχαίως είχαν μαζί τους καζάνι για να μου το τοποθετήσουν με 250 ευρώ.!!!Όταν αρνήθηκα και τους είπα ότι θέλω να επισκευάσω το υπάρχων καζάνι, ο Αγγελόπουλος ανέφερε ότι τα μεταφορικά (αποσύνδεση-σύνδεση) θα ήταν 100 ευρώ (χαριστικά) + το κόστος επισκευής του καζανιού από την εταιρία. Και πόσο είναι αυτό το κόστος επισκευής; Ε ε δεν ήξεραν!!! Από 0 έως 80 ευρώ, αλλά μπορεί και παραπάνω! Σε ερώτησή μου, πώς είναι δυνατόν να μην ξέρουν πόσο έχει η επισκευή ενός καζανιού. Ο Αγγελόπουλος απάντησε ότι δεν τους έχει ξανασυμβεί να τρυπήσει!!!! Και πόσο θα διαρκέσει η διαδικασία να φύγει το καζάνι, να ελεγχθεί και να ξαναμπεί στη Ραφήνα; Η απάντηση 3-4 μέρες. Και τι θα κάνω τις μέρες αυτές χωρίς ηλιακό (ούτε με ρεύμα); Μπορούμε να σας στείλουμε εμείς ένα ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, να τον συνδέσετε με δικά σας έξοδα!!!!!

Συνοψίζοντας οι λύσεις ήταν δύο κατά τη γνώμη τους: α) έβαζα το καινούργιο καζάνι (που επαναλαμβάνω όλως τυχαίως είχαν μαζί τους 250 ευρώ) ή β) πλήρωνα 100 ευρώ μεταφορικά + επισκευή του υπάρχοντος καζανιού (άγνωστο πόσο) + την εγκατάσταση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα μέχρι να έρθει το καζάνι!!! Και όλα αυτά γιατί το λάθος μου ήταν ότι τη συντήρηση δεν την έκανα κάθε χρόνο, αλλά κάθε 2,5 χρόνια, που επαναλαμβάνω μου τηλεφωνούσε ο Αγγελόπουλος να κάνω για να μη χάσω την εγγύηση!!!!

Τι έκανα; Τίποτα από τα δύο! Σε θέματα σεβασμού προς τον πελάτη είμαι ανένδοτος. Τους χαιρέτισα, και ψάχνω να βάλω άλλο καζάνι, ακόμα και αν μου στοιχίσει πιο ακριβά! Τα 300 ευρώ δεν θα με κάνουν πιο φτωχό. Όμως για αυτά τα 300 ευρώ ο Αγγελόπουλος έχασε έναν πελάτη, όπου κάθε 2,5 χρόνια του έδινε 75 ευρώ συντήρηση.

Επομένως όσοι έχετε ΗΛΙΟΦΑΝ, αν έχετε χάσει έστω και μια συντήρηση (έχει περάσει ένα ημερολογιακό έτος από την προηγούμενη), η εγγύηση ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ που έχετε ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Ακόμα και αν σας τηλεφωνούν (κάθε 2,5 χρόνια) και σας λένε, όπως ελέγαν σε εμένα, πως πρέπει να γίνει η συντήρηση για να μη χαθεί η εγγύηση, έχει ήδη χαθεί!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Να σημειώθεί ότι έχει σταλεί το ίδιο mail στον κ. Αγγελόπουλο αλλά και επίσης, όπως ανέφερα στην υπάλληλο με την οποία μιλούσα όλο αυτό τον καιρό, θα αναρτήθεί η παραπάνω εμπειρία μου σε διάφορα sites για την ενημέρωση των πελατών και των ενδιαφερομένων της εν λόγου εταιρίας.

• N
                nascar1 last edited by

Ο χρήστης Rafina έγραψε:
                Καλησπερίζω την κοινότητα για να γράψω ένα περιστατικό που μου συνέβει, για να μη βρεθούν και άλλοι στη θέση τη δική μου.

Αγόρασα τον ΗΛΙΟΦΑΝ ECOLOGIC Glass Τιτανίου (150ltr) από τον Αγγελόπουλο το 2011. Μέχρι το 2014 ήμουν ευχαριστημένος. Όποτε μου τηλεφωνούσαν από την εταιρία για συντήρηση την πραγματοποιούσα (κόστιζε 75 ευρώ κάθε φορά). Μέχρι που το 2014 άρχισε να ρίχνει την ασφάλεια όποτε τον άναβα να δουλέψει με ηλεκτρικό. Έφταιγε η αντίσταση. Έρχεται συνεργείο του Αγγελόπουλου ρίχνει μια ματιά και λέει ότι η αντίσταση είναι λειτουργική, και ότι το πρόβλημα είναι θέμα ηλεκτρολόγου. Τους πληρώνω και φωνάζω ηλεκτρολόγο. Έρχεται ο ηλεκτρολόγος μου λέει ότι είναι η αντίσταση αφού φτάνει ρεύμα κανονικά στον ηλιακό (συνέδεσε μια λάμπα). Τον πληρώνω για την επίσκεψη. Ξανά τηλεφωνώ στον Αγγελόπουλο, και μετά από χίλια παρακάλια για να έρθουν να αλλάξουν την αντίσταση, αφού ο ηλιακός βρίσκεται σε τεράστια απόσταση από την Αθήνα (25χλμ, δηλαδή στη Ραφήνα) και δεν βόλευαν τα δρομολόγια, έρχονται και μου ζητούν να πληρώσω και τα μεταφορικά! Τα οποία θα τα είχα γλυτώσει (+ τα έξοδα του ηλεκτρολόγου) αν το 1ο συνεργείο που είχε έρθει είχε κάνει σωστά τη δουλειά του και άλλαζε την αντίσταση. Πέρασαν κανά δυο χρόνια, έκανα τις συντηρήσεις μου, για να μη χάσω την εγγύηση, όπως μου έλεγαν...

Και έρχομαι στο σήμερα. Όπου ξαφνικά άρχισε να στάζει νερό μέσα στο καλοκαίρι. Μιλάω με τον Αγγελόπουλο, και μου λέει ότι δεν είναι τίποτα σημαντικό, η υπερχείλιση των υγρών είναι μετά τη συντήρηση. Θα σταματήσει σε λίγο. Πέρασαν 2 βδομάδες με συχνά τηλεφωνήματα από μέρους μου και ίδιες απαντήσεις από αυτούς, μέχρις ότου στέρεψε το ψυκτικό και έμεινα χωρίς ηλιακό. Η απάντησή του Αγγελόπουλου, όταν του το ανέφερα ήταν να συμπληρώσω μόνος μου ψυκτικό μέχρι να βρεθεί δρομολόγιο του συνεργείου κοντά στη μακρινή Ραφήνα (κατά τα άλλα Πανελλαδική κάλυψη)! ! Αφού συμπλήρωσα μόνος μου ψυκτικό και πέρασε ακόμα μια βδομάδα (και φυσικά το έχασε όλο από τη διαρροή), ήρθε το συνεργείο και είπε ότι είναι τρύπιο το καζάνι (σε 6 χρονών ηλιακό!!!!) και θέλει αλλαγή. Λέω εντάξει, είναι στην εγγύηση εφ' όρου ζωής που έχει ο ηλιακός. Μου λένε ΟΧΙ, γιατί για να είμαι μέσα στην εγγύηση έπρεπε να τους τηλεφωνώ εγώ κάθε χρόνο για να κάνω συντήρηση και όχι κάθε 2-3 χρόνια που μου τηλεφωνούσαν εκείνοι να κάνω, ώστε να μη χαθεί η εγγύηση. Επίσης όλως τυχαίως είχαν μαζί τους καζάνι για να μου το τοποθετήσουν με 250 ευρώ.!!!Όταν αρνήθηκα και τους είπα ότι θέλω να επισκευάσω το υπάρχων καζάνι, ο Αγγελόπουλος ανέφερε ότι τα μεταφορικά (αποσύνδεση-σύνδεση) θα ήταν 100 ευρώ (χαριστικά) + το κόστος επισκευής του καζανιού από την εταιρία. Και πόσο είναι αυτό το κόστος επισκευής; Ε ε δεν ήξεραν!!! Από 0 έως 80 ευρώ, αλλά μπορεί και παραπάνω! Σε ερώτησή μου, πώς είναι δυνατόν να μην ξέρουν πόσο έχει η επισκευή ενός καζανιού. Ο Αγγελόπουλος απάντησε ότι δεν τους έχει ξανασυμβεί να τρυπήσει!!!! Και πόσο θα διαρκέσει η διαδικασία να φύγει το καζάνι, να ελεγχθεί και να ξαναμπεί στη Ραφήνα; Η απάντηση 3-4 μέρες. Και τι θα κάνω τις μέρες αυτές χωρίς ηλιακό (ούτε με ρεύμα); Μπορούμε να σας στείλουμε εμείς ένα ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, να τον συνδέσετε με δικά σας έξοδα!!!!!

Συνοψίζοντας οι λύσεις ήταν δύο κατά τη γνώμη τους: α) έβαζα το καινούργιο καζάνι (που επαναλαμβάνω όλως τυχαίως είχαν μαζί τους 250 ευρώ) ή β) πλήρωνα 100 ευρώ μεταφορικά + επισκευή του υπάρχοντος καζανιού (άγνωστο πόσο) + την εγκατάσταση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα μέχρι να έρθει το καζάνι!!! Και όλα αυτά γιατί το λάθος μου ήταν ότι τη συντήρηση δεν την έκανα κάθε χρόνο, αλλά κάθε 2,5 χρόνια, που επαναλαμβάνω μου τηλεφωνούσε ο Αγγελόπουλος να κάνω για να μη χάσω την εγγύηση!!!!

Τι έκανα; Τίποτα από τα δύο! Σε θέματα σεβασμού προς τον πελάτη είμαι ανένδοτος. Τους χαιρέτισα, και ψάχνω να βάλω άλλο καζάνι, ακόμα και αν μου στοιχίσει πιο ακριβά! Τα 300 ευρώ δεν θα με κάνουν πιο φτωχό. Όμως για αυτά τα 300 ευρώ ο Αγγελόπουλος έχασε έναν πελάτη, όπου κάθε 2,5 χρόνια του έδινε 75 ευρώ συντήρηση.

Επομένως όσοι έχετε ΗΛΙΟΦΑΝ, αν έχετε χάσει έστω και μια συντήρηση (έχει περάσει ένα ημερολογιακό έτος από την προηγούμενη), η εγγύηση ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ που έχετε ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Ακόμα και αν σας τηλεφωνούν (κάθε 2,5 χρόνια) και σας λένε, όπως ελέγαν σε εμένα, πως πρέπει να γίνει η συντήρηση για να μη χαθεί η εγγύηση, έχει ήδη χαθεί!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Να σημειώθεί ότι έχει σταλεί το ίδιο mail στον κ. Αγγελόπουλο αλλά και επίσης, όπως ανέφερα στην υπάλληλο με την οποία μιλούσα όλο αυτό τον καιρό, θα αναρτήθεί η παραπάνω εμπειρία μου σε διάφορα sites για την ενημέρωση των πελατών και των ενδιαφερομένων της εν λόγου εταιρίας.

Ωραίος.. Είδα έγραψες και στο insomnia και skroutz. Όπως σου έγραψε κάποιος. Αν έχεις όρεξη στείλε του ένα email λέγοντας πως θα συνεχίσεις να τον κάνεις ρόμπα. Έτσι θα στρώσει χαρακτήρα..

Και πάλι μπράβο. Μακάρι να κάναμε όλοι έτσι

• ?

Το έχω ήδη κάνει! Του έστειλα mail. Δεν περιμένω κάτι από αυτόν, εξάλλου τον ενημέρωσα πως θα δημοσιοποιήσω την όλη ιστορία. Ενημέρωσα ήδη και το ΙΝΚΑ.
                  Η κοροιδία είναι ότι σε παίρνουν τηλέφωνο να κάνεις συντήρηση για να μη χάσεις την εγγύηση, αλλά την έχεις ήδη χάσει!!!

• T
                    tedd last edited by

Στο χαρτι της εγγυησης τι ακριβως εγραφε για το σερβις ωστε να ιχυει η εγγυηση?

Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ?

Μετά από μήνυμα που μου στάλθηκε από τον Αγγελόπουλο, όπου μεταξύ άλλων γράφει

α) πως έχω κάνει μόνο 2 συντηρήσεις από το 2011 έως το 2017

β) η χιλιομετρική απόσταση μεταξύ Νίκαιας - Ραφήνας δεν είναι 25χλμ, αλλά 57 χλμ.

γ) ότι για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να μην έχει γίνει καμία παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο άτομο (εννοεί τον ηλεκτρολόγο, που φώναξα κατόπιν δικής του παρότρυνσης και εν γνώσης του)

Τροποποιώ το αρχικό μου κείμενο διορθώνοντας:

α) Τον τύπο του ηλιακού

β) Τη χιλιομετρική απόσταση

Τα συμπεράσματα πάλι δικά σας.

• G
                        ggab last edited by

Ακομη ενας κακος πωλητης,εμπορος,επαγγελματιας κτλ..........γνωριζοντας οτι δεν υπαρχει κρατος για να στηριξει τον καθε ατυχο πελατη του!!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                        • S
                          stormold last edited by

+1...

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο ήταν ένας από τους λόγους για να μην βάλω ηλιακό θερμοσίφωνα. Στην πολυκατοικία που μένω οι περισσότεροι έχουν ηλιακό. Κάθε τρεις και λίγο βλέπω συνεργεία να πηγαινοέρχονται για τα προβλήματα που βγάζουν. Από σωλήνες που σκάνε, διαρροές, καζάνια που τρυπάνε, πάνελ που σπάνε λόγω του κρύου και πολλά άλλα περιστατικά.
                          Και πολύ πρόσφατα κάποιος αναγκάστηκε να αλλάξει και καζάνι παρόλο που είχε σχετικά καινούριο ηλιακό. Δεν ξέρω αν του το άλλαξαν σε εγγύηση. Χλωμό το κόβω...

Νομίζω ότι έχει πέσει πολύ η ποιότητα σε όλους τους τομείς σε σύγκριση με 20-25 χρόνια πριν.

• fanis75
                            fanis75 moderator last edited by

Πάντως φίλος μου υδραυλικός, σε σχετική ερώτηση που του είχα κάνει μου είχε πει ότι μόνο 2 εταιριών οι ηλιακοί αξίζουν (δεν θυμάμαι ποιες είναι) και επίσης ότι θέλουν τακτική συντήρηση.

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

• F
                              famas last edited by

Storm, αν έχεις οικογένεια η λύση του ηλιακού είναι καλή επιλογή για να μην σε πνίγει η ΔΕΗ ή η ΔΕΠΑ, για να έχεις ΖΝΧ. Για την ποιότητα ίσως έχεις δίκιο κρίνοντας από δική μου εμπειρία. Τοποθετημένος το 1989 η μόνη συντήρηση ήταν το αντιψυκτικό κ το ανοδικό καθε 3-4 χρόνια κ συνεχίζει ακάθεκτος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.spritmonitor.de/en/detail/1383600.html

• S
                                stormold last edited by

Maltezos 160lt του 1989 λειτουργεί απροβλημάτιστα ... από τότε. Συντήρηση σχεδόν κάθε 5ετία. Δεν έχει βγάλει τίποτα. Φυσικά έχει χάσει λίγο από την απόδοση εξαιτίας του πάνελ, αλλά άνετα βγάζει νερό για 6 άτομα. Το χειμώνα φυσικά χρειάζεται και ρεύμα.

Για οικογένεια και για πολλά άτομα αξίζει, αρκεί να είναι ποιοτικός και να γίνει καλή τοποθέτηση με καλά υλικά.

Εγώ από την (τεράστια) έρευνα που είχα κάνει και είχα γυρίσει πολλές εταιρείες για να δω από κοντά ηλιακούς, στο τέλος αγχώθηκα περισσότερο. Είναι πολύ δύσκολο κάποιος να εξακριβώσει την ποιότητα.

π.χ. βρήκα ηλιακούς (γνωστές εταιρίες) που φέρνουν ηλιακούς από Κίνα και από Τουρκία. Άλλες εταιρείες έχουν συνεργασίες με κάποια μικρά Ελληνικά εργοστάσια (κυρίως στον Ασπρόπυργο) και απλά κολλάνε επάνω ένα λογότυπο.
                                Είναι ψιλοχάος η κατάσταση.

• T
                                  touring-the-m3-1-6 last edited by

Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
                                  Πάντως φίλος μου υδραυλικός, σε σχετική ερώτηση που του είχα κάνει μου είχε πει ότι μόνο 2 εταιριών οι ηλιακοί αξίζουν (δεν θυμάμαι ποιες είναι) και επίσης ότι θέλουν τακτική συντήρηση.

Ο δικός μου φίλος-υδραυλικός,μου είχε πεί οτι μιάς εταιρείας αξίζουν...αλλά δεν θυμάμαι ποιά μου είπε....

• I
                                    ilias-a last edited by

Μαλτεζος και Φυρογενης (οσο υπηρχε) ηταν κορυφη, υπαρχουν βεβαια και αλλες μικροτερες βιοτεχνιες που βγαζουν εξαιρετικα αλλα λιγοτερο διαφημισμενα προιοντα.

• F
                                      fivos07 last edited by

Σωστά,πχ στην Ευβοια υπάρχει η Διάνα που είναι εξαιρετικοί,εμείς έχουμε Θερμος που δανείζεται μέρη απο την καλπακ

• E
                                        evanpap3 last edited by

ξανικά το boiler του ηλιακού τα έπαιξε και θέλει αντικατάσταση.
                                        Επειδή από μιά γρήγορη έρευνα είδα τιμές από 230 έως 500 € μήπως έχετε να προτείνετε καποια εταιρεία/
                                        Είχα wilco αλλά άντεξε 9 χρόνια και τώρα το βρήκα στα 340. Πολλά και φανταστείτε για διπλής..
                                        ευχαριστώ...

• A
                                          accentwizard last edited by

Απο υδραυλικους,εχω ακουσει τα καλυτερα για τους Nobel....

• D
                                            dstou last edited by

Ρώτα τον μάστορα αν μπορεί να σου ταιριάξει ένα από Νομπέλ (Ξυλινάκης). Θεωρητικά είναι καλά.
                                            Από εκεί και πέρα πρέπει να βρεις τι έγινε και τρύπησε. Μπορεί το αίτιο να συνεχίσει να υπάρχει, π.χ. αγωγιμότητα χαλκού, και να σου τρυπήσει και το νέο σε λίγα χρόνια.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 3 / 4
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ