-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Μόνο που οι εκπτώσεις στην Χ1 παίζουν και στις 5 και στις 6 και ενίοτε στα πινακιδωμένα και περισσότερο...Τα οποία θα πληρώσεις για να βάλεις κανένα εξοπλιστικό πακέτο και να μην πάρεις το γυμνό αν θες να φτάσεις τον στάνταρ εξοπλισμό του Volvo.
Φυσικά δεν ξέρουμε και τι προωθητικές ενέργειες ή προγράμματα μπορεί να κάνει η Volvo και αν κάνει. -
Το ειδα σημερα το XC40. Μικρο σχετικα αλλα ψηλο. Μεσα καλο για το μεγεθος του αλλα πολυ πλαστικο στις πορτες. Ακριβο βεβαια.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Το ειδα σημερα το XC40. Μικρο σχετικα αλλα ψηλο. Μεσα καλο για το μεγεθος του αλλα πολυ πλαστικο στις πορτες. Ακριβο βεβαια.Που το είδες;Πες τίποτα παραπάνω...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Το ειδα σημερα το XC40. Μικρο σχετικα αλλα ψηλο. Μεσα καλο για το μεγεθος του αλλα πολυ πλαστικο στις πορτες. Ακριβο βεβαια.
Που το είδες;Πες τίποτα παραπάνω...
Στο Γκολντεν Χολλ. Το πρωτο που εφεραν στην Ελλαδα, λευκο/μαυρο Τ5 R Spec AWD. Κοιτα ειναι στενο και ψηλο, μεσα ωραια καθισματα, ωραια οθονη και ηλεκτρονικο ταμπλω αλλα πολυ πλαστικο στις πορτες χωρις επενδυση μονο τσοχες, και το ντουλαπακι δεν ειχε τσοχα ηταν πλαστικο. Δηλαδη αρκετες φτηνιες. Εντυπωσιακο με τεραστια λαστιχα αλλα βεβαια η συγκεκριμενη εκδοση πανακριβη. Πανοραμικη αυτοματο κλπ ωραια αυτα. Αν θα το επερνα? Ναι αν το εδιναν σε σουπερ τιμη, οχι στις τωρινες και μονο διλιτρο. Το 1.5 μονο δικινητο και χειροκινητο. Καλα νεξτ.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Που το είδες;Πες τίποτα παραπάνω...
Στο Γκολντεν Χολλ. Το πρωτο που εφεραν στην Ελλαδα, λευκο/μαυρο Τ5 R Spec AWD. Κοιτα ειναι στενο και ψηλο, μεσα ωραια καθισματα, ωραια οθονη και ηλεκτρονικο ταμπλω αλλα πολυ πλαστικο στις πορτες χωρις επενδυση μονο τσοχες, και το ντουλαπακι δεν ειχε τσοχα ηταν πλαστικο. Δηλαδη αρκετες φτηνιες. Εντυπωσιακο με τεραστια λαστιχα αλλα βεβαια η συγκεκριμενη εκδοση πανακριβη. Πανοραμικη αυτοματο κλπ ωραια αυτα. Αν θα το επερνα? Ναι αν το εδιναν σε σουπερ τιμη, οχι στις τωρινες και μονο διλιτρο. Το 1.5 μονο δικινητο και χειροκινητο. Καλα νεξτ.
Τυχεροί Αθηναίοι καταρχήν
Να δω ποτέ θα το φέρουν Θεσσαλονίκη
Δεν με ενθουσιάζει έτσι όπως το λες..Το σχόλιο του βλάκα πωλητή στην Volvo ήταν ότι δεν αξίζει να δεις αν πας για δίλιτρο το XC40 το XC60 δεν έχει φοβερή χρηματική διαφορά και είναι ανώτερο!!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Nαι ακριβως, δεν αξιζει το 2λιτρο πας κατευθειαν σε 60 πολυ καλυτερο αμαξι. Βεβαια οι τιμες θα αλλαξουν στο μελλον και η διαφορα θα ανοιξει.
-
Συνεχίζει να μην μου αρέσει στις φωτογραφίες. Επίσης, μεγάλο εργονομικό φάουλ η ΤΕΡΑΣΤΙΑ κολώνα πίσω....θα πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα με τον ορατότητα πλάγια-πίσω.
-
Το είδα εχθές το απόγευμα στο Golden Hall.
Το αυτοκίνητο είναι κούκλα. Πολύ ωραίο.
Κρίμα που λόγω ώρας ήταν κλειδωμένο και δεν μπόρεσα να το δω και μέσα.
Πάρα πολύς κόσμος πέρναγε και το χάζευε. -
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά πίσω και πλάι δεν βλέπονται. Μπροστά ωραίο. Μέσα αηδία η οθόνη εκεί που είναι. Μικρό πίσω μέρος.
-
Εγώ πάλι στο βλέπω σαν μια εξαιρετική εναλλακτική στο γερμανικό κατεστημένο....
Και η οθόνη μια χαρά είναι...το έχετε κάνει fiat multipla πιά..... -
Έχω μπει στο xc60 (νέο) & xc90, η οθόνη σε ξενίζει αρχικά λόγω μεγέθους, αλλά μετά από 5 λεπτά δεν σε ενοχλεί καθόλου, θεωρώ ότι του ταιριάζει.
Η τιμή του εκθέματος βέβαια σκοτώνει στα 63χιλ..., χαλαρά παίρνεις xc60 με αυτά τα λεφτά!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συνεχίζω να θεωρώ εντελώς υπερτιμημένα τα βόλβο και μόνο οι δίλιτροι κινητήρες δίνουν κάποιες ελπίδες στα λήζινγκ αν έχουν καλές τιμές επαναγοράς οι εταιρείες .
Σαν ιδιώτης η μεγάλη απαξίωση των μτχ βόλβο που υπάρχει σήμερα κάνει απαγορευτική κάθε σκέψη αγοράς .
-
Βρήκα από ιταλικό site όλες τις εκδόσεις και τιμές.
Δεν ξέρω βέβαια αν θα έρθουν όλες αυτές οι εκδόσεις Ελλάδα.
Θα υπάρχει και Τ4 απ' ότι φαίνεται.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Συνεχίζω να θεωρώ εντελώς υπερτιμημένα τα βόλβο και μόνο οι δίλιτροι κινητήρες δίνουν κάποιες ελπίδες στα λήζινγκ αν έχουν καλές τιμές επαναγοράς οι εταιρείες .Σαν ιδιώτης η μεγάλη απαξίωση των μτχ βόλβο που υπάρχει σήμερα κάνει απαγορευτική κάθε σκέψη αγοράς .
Τα μισθώματα για τα volvo είναι στο άνω ταβάνι, αλλά ούτε εκεί τα βλέπω καλά τα πράγματα.
-
Ενδιαφέρουσα εξέλιξη...
http://www.drive.gr/news/kosmos/o-proto ... o-sto-xc40
-
Οπότε ο Τ3 θα βγει και με αυτόματο κιβώτιο.
Ενδιαφέρον όμως φαίνεται και ο Τ4. -
Καλησπερα.Σημερα πηγα το ειδα και εγω.Ημουν ενα βημα πριν τη παραγγελια της x1 αλλα τελικα μου αρεσε τοσο πολυ που αυριο το πρωι παραγγλενω το 2.0 diesel με 150ps..
εχει καποιος αποψη για το αν αξιζει το geartronic η να παρω τη μομεντουμ εκδοση?Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η momentum προσφερει αυτα...Πραγματικα το αμαξι εστω και στη βασικη του εκδοση εχει τοσα εξτρα που στη bmw θα κοστιζαν αρκετα χιλιαρικα...Μεχρι και ο ψηφιακος πινακας οργανων ειναι στανταρ...
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η Χ1 εχει περισσοτερες εκδοσεις εξοπλισμου. Και το Μομεντουμ πακετο ειναι. Και αυτα που εχει τα εχουν τα περισσοτερα και τα Χ1. Τελικες τιμες πρεπει να συγκρινεις.
-
Προφανως και το μομεντουμ πακετο ειναι αλλα εχει η χ1 αυτα στη βασικη της εκδοση???και σε αυτη τη τιμη...δε νομιζω..
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
volvo XC40 / V40 / CMA platform