-
Ο χρήστης xaris_honda έγραψε:
@gkouk καλορίζικο και σε σένα...Μια ερώτηση, το προστατευτικό στο πορτ μπαγκαζ ποσό έκανε;;Και είναι αυτό που χωρίζει σε χώρους το πορτ μπαγκαζ, σωστά;; Και μια απορία προς όλους: Το βράδυ είναι πολύ σκοτεινή η καμπίνα χωριά κανέναν έξτρα φωτισμό;;Ευχαριστώ. Γύρω στα 70 ευρώ έκανε και δεν έχει διαχωριστικά.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... -dtec-auto
28 χιλιαρικα με ολα μεσα 9 αρι της zf και ντιζελ.
Βασικα το πιο πληρες σιβικ για τον μεσο οδηγο.
-
Δημοσίευση από s3raph » 23 Οκτ 2018 12:05
Κώστα, μάλλον εκεί θα το πηγαίνω για αρχή και θα δώ τι σοι μάστορας είναι και αν είναι τσιμπημένος ή όχι. (Για δες και τον Ρέλλα για το δέρμα που λέγαμε)
Ναι φίλε μου, να παραλάβω με το καλό και το project θα προχωρήσει κανονικά
-
@mazixoom με το καλό να παραλάβεις!!
-
https://www.autoblog.gr/2018/11/02/h-ho ... anti-afhs/
-
Καλησπερα παιδες κι απο μενα. Ειχα κανει μια αναρτηση πριν καιρο για το hatchback το 1.5 το οποιο περιμενω για Γεναρη σε κοκκινο χρωμα. Μετα απο πολλες σκεψεις, εικονες και γνωμες τον τελευταιο καιρο μου χει περασει μια ιδεα στο μυαλο και δε λεει να μου φυγει για αλλαγη της επιλογης του χρωματος. Εχει αρχισει να κολλαει παρα πολυ το μυαλο μου στο Polished Metal. Εκανα ενα τηλεφωνο πριν λιγες μερες στον Σαρακακη και μου ειπε πως θα μου απαντησει απο Δευτερα για να μαθει τι και πως και αν θα υπαρξει αλλη ημερομηνια για πιο μετα δλδ. Γνωριζει κανεις σας τπτ πληροφοριες στο αν θα μετατεθει κατα πολυ η ημερομηνια η μπορει να ειναι και τον ιδιο καιρο?
-
Ρωτάς εμάς κάτι το οποίο δεν ξέρει και ο ίδιος ο εισαγωγέας. Εγώ εκτιμώ ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Θεωρώ ότι θα πουν βγάλε ένα κόκκινο και βάλε ένα γυαλιστερό!
-
Ο χρήστης mazixoom έγραψε:
Τελικά το πήρα απόφαση. Πήγα και έκλεισα το Sport σε Sonic Grey Pearl.Βγήκε συνολικά κάτι λιγότερο από 25κ
Seat Leon ST: Δεν υπάρχει πουθενά μοντέλο να δεις από κοντά (πόσο μάλλον για test drive) και ότι κυκλοφορεί προορίζεται για εταιρίες leasing. Προσωπικά θα προτιμούσα ένα SW από ένα Crossover αλλά προφανώς είμαι η εξαίρεση.Αν είσαι και σε περιοχή με πρατήριο cng φ.α. θα ήταν η καλύτερη επιλογή ... αφού το ήθελες κι όλας σαν σκάφος .
Περίπου Γενάρη θα έρθει κι αυτό με τον 1,500 , 130hp και επιλογή και για dsg κιβώτιο , με 22.900€ τιμή καταλόγου -
Θα ήταν καλή περίπτωση, αλλά ακόμα στα Ιωάννινα δεν υπάρχει πρατήριο φυσικού αερίου.
Και πάλι όμως, η έλλειψη εκθεσιακού και test drive θα συνέχιζαν να αποτελούν προβλήματα. -
Ο χρήστης mazixoom έγραψε:
Θα ήταν καλή περίπτωση, αλλά ακόμα στα Ιωάννινα δεν υπάρχει πρατήριο φυσικού αερίου.
Και πάλι όμως, η έλλειψη εκθεσιακού και test drive θα συνέχιζαν να αποτελούν προβλήματα.Σίγουρα χωρίς test drive δεν αποφασίζεις , το πρατήριο υποτιθεται ότι θα ανοίξει μέχρι το τέλος του χρόνου...
-
Γεια σας και από εμένα...ψάχνω καιρό οικογενειακό και κατέληξα στο sedan...σε μπλε χρώμα...Ειναι τεραστιο...μονο μείον το μικρό άνοιγμα για φορτωση....το ντηλ θα κλείσει μέχρι το τέλος του μήνα μετά το test drive... απλά είναι comfort έκδοση και θέλω να ρωτήσω τι μπορώ να βάλω μετά... Android σύστημα, φωτισμό εσωτερικό και τι άλλο μπορεί να χρειαστεί...τα φώτα σας παρακαλώ...δεν θυμάμαι αν ο καθρέπτης ο εσωτερικός είναι αντιθαμβωτικος...μπαίνει μετά;
-
Γεια σου φίλε μου.
Με το καλό να παραγγείλεις! Είναι πανέμορφο το sedan!
Δε μπορώ να σε βοηθήσω σε όλα σου τα ερωτήματα αλλά:
Ο φωτισμός μπαίνει και μετά καθώς είναι στα εξτρά της Honda. Επίσης, μπες στο σαιτ της Honda, και δες τα εξτρα που προσφέρονται. Όλα αυτά μπαίνουν εκ των υστέρων.
Ο καθρέπτης δεν είναι αντιθαμβωτικός και δεν ξέρω αν μπαίνει μετά. Όπως δεν ξέρω τι άλλες 'μόντες' μπορείς να κάνεις μετά (όπως π.χ. αν μπορείς να βάλεις οθόνη και τι οθόνη κτλ.).
Αν δε σε βοηθήσει εδώ κανένας άλλος, θα σου έλεγα να ψάξεις στα φόρα του civic στο εξωτερικό μήπως βρεις εκεί απαντήσεις. -
Χθες, πηγαίνοντας σε μια ευθεία του εθνικού μας δικτύου, είπα να βάλω το cc στα 130 έτσι από περιέργεια για να δω τι καίει.
Αν και στιγμιαία κατανάλωση δε δείχνει με αριθμό αλλά με τη μπάρα της εικόνας, νομίζω ότι φαίνεται ότι είναι στα 6λτ/100χμ. ή κάτω από αυτό. Δεν ξέρω πολλά από καταναλώσεις, αλλά μου φαίνεται πολύ καλό νούμερο!
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Χθες, πηγαίνοντας σε μια ευθεία του εθνικού μας δικτύου, είπα να βάλω το cc στα 130 έτσι από περιέργεια για να δω τι καίει.Αν και στιγμιαία κατανάλωση δε δείχνει με αριθμό αλλά με τη μπάρα της εικόνας, νομίζω ότι φαίνεται ότι είναι στα 6λτ/100χμ. ή κάτω από αυτό. Δεν ξέρω πολλά από καταναλώσεις, αλλά μου φαίνεται πολύ καλό νούμερο!
Τελικά,απ'ότι φαίνεται οι γιαπωνέζοι σε όλα τα αμάξια τους έτσι δείχνουν τη στιγμιαία. Και στο Suzuki έτσι είναι (και δε μου πολυαρέσει.)
-
Έκανα ταξίδι Αθήνα Γιάννενα Αθήνα χθες. ACC 140km, 3 ενήλικες και το πάτησα στην επιστροφή Πάτρα Κόρινθο λίγο παραπάνω γιατί νυσταξα. 6,8lt κατανάλωση
-
Η ένδειξη στιγμιαίας κατανάλωσης σε δεδομένη ταχύητητα, ακόμη και με το cc ενεργοποιημένο, δεν μπορεί να προσφέρει κανένα απολύτως ασφαλές συμπέρασμα! 1-2 μοίρες πάνω ή κάτω στην κλίση του οδοστρώματος ή 2-3 μποφόρ παραπάνω ευνοϊκός ή κόντρα άνεμος, στοιχεία που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά από το οδηγό, μπορεί να οδηγήσουν σε τεράστιες διαφορές στην κατανάλωση...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Η ένδειξη στιγμιαίας κατανάλωσης σε δεδομένη ταχύητητα, ακόμη και με το cc ενεργοποιημένο, δεν μπορεί να προσφέρει κανένα απολύτως ασφαλές συμπέρασμα! 1-2 μοίρες πάνω ή κάτω στην κλίση του οδοστρώματος ή 2-3 μποφόρ παραπάνω ευνοϊκός ή κόντρα άνεμος, στοιχεία που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά από το οδηγό, μπορεί να οδηγήσουν σε τεράστιες διαφορές στην κατανάλωση...Ακριβώς! +1.000.
Για παράδειγμα, με το CC στα 130 χαω η κατανάλωση μπορεί να είναι μηδενική (κατωφέρεια), περί τα 6 λίτρα (ίσιος δρόμος) ή 15 λίτρα (μεγάλη ανωφέρεια).
-
Αν ξέρεις στοιχειώδη λογική στατιστικής, μπορείς πολύ απλά να κάνεις το ίδιο πράγμα σε καμια δεκαριά σημεία στο πήγαινε και στο έλα μια διαδρομής (Π.χ. 5 ίδια σημεία πήγαινε και έλα) και το αποτέλεσμα που θα λάβεις θα είναι εξαιρετικα ασφαλές (πάντα αν σε ενδιαφέρει το περίπου).
Επιπλέον, αυτό που λέτε και οι δύο απάνω είναι τόσο προφανές, που απορώ γιατί σας δημιουργήθηκε η ανάγκη να το πείτε. Δε νομίζω κάποιος συστηματικός αναγνώστης του παρόντος φόρουμ να νομίζει ότι μπορεί να βγάλει συμπέρασμα με μια μόνο μέτρηση σε μια χρονική στιγμή σε κάποιο τυχαίο δρόμο. -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Δε νομίζω κάποιος συστηματικός αναγνώστης του παρόντος φόρουμ να νομίζει ότι μπορεί να βγάλει συμπέρασμα με μια μόνο μέτρηση σε μια χρονική στιγμή σε κάποιο τυχαίο δρόμο.Συμφωνούμε!
Αλλά τότε γιατί λές το παρακάτω?
Δεν ξέρω πολλά από καταναλώσεις, αλλά μου φαίνεται πολύ καλό νούμερο!
Εγώ μπερδεύτηκα, και κατάλαβα ότι έβγαλες κάποιο συμπέρασμα από αυτή την κατανάλωση. Και προς αυτή την φράση ήταν η απάντησή μου, ότι δεν μπορείς να βγάλεις κάποιος συμπέρασμα, οπότε δεν μπορώ να πω εάν το 6 είναι καλό νούμερο ή όχι.
-
Εννοούσα δεν ξέρω πολλά από συγκριτικές καταναλώσεις μεταξύ διαφορετικών μοντέλων, όχι ότι δεν ξέρω να μετρήσω τη δική μου κατανάλωση .
Αλλά ναι, έτσι όπως το λες, είναι λογικό να μπερδεύτηκες.
Δεν μου είπες όμως: το 6λτ στα 130χμ είναι καλό νούμερο για την κατηγορία; Πως σου φαίνεται; Εσύ ποσο έχεις αντίστοιχα;
Νέο Honda Civic 2017