Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    G
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 62
    • Best 0
    • Groups 0

gkouk

@gkouk

Please enter occupation - Please enter your interests

0
    Profile views
    62
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

gkouk Unfollow Follow

Latest posts made by gkouk

• RE: Suzuki Swift A2L (2017)

Το αυτοματο φρενάρισμα νομίζω απενεργοποιειται αν πατήσεις το κουμπί του,που βρίσκεται κάτω αριστερά από το τιμόνι.Και γενικά εκεί έχει άλλα κουμπιά που μπορείς να κλείσεις.... εμμ ποία έκδοση έχετε?

Επίσης αν δεν το θέλει πρέπει να το κλείνει κάθε φορά που ξεκινάει το αμάξι.

Μπορείτε να μου πείτε εντυπώσεις από το αμάξι;

Είμαι σε φάση που το έχω παραγγείλει

1.2 GLX Mild Hybrid. To ξέρω πως απενεργοποιειται εντελώς αν θες. Απλά δεν το προτιμώ σαν επιλογή. Οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής μια χαρά. Είναι πολύ ευχαριστημένη. Για αμάξι πόλης είναι πολύ καλό, όμορφο και επίσης κινείται και ικανοποιητικά και σε εκδρομές αν χρειαστεί.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      G
      gkouk

Παλικάρια τα φώτα σας λίγο. Το αμάξι είναι της συζύγου. 5.000km (12 μήνες) οπότε πήγε για την 1η αλλαγή λαδιών. Στο συνεργείο ανέφερε 2 θέματα και της είπαν πως τα ακούνε πολύ συχνά:

1. Πολύ ευαίσθητος αισθητήρας προσέγγισης κατά την οδήγηση. Χτυπάει πολύ εύκολα ακόμη και όταν περνάς από σταθερά 'εμπόδια' χωρίς να υπάρχει κίνδυνος ή όταν βρίσκεται αντικείμενο αρκετά μακριά. Ρυθμίζει κάπως αυτή η ευαισθησία;

2. Το κυριότερο. Κάποια στιγμή σε ανοικτό δρόμο χωρίς αμάξια γύρω, αριστερή λωρίδα, με 80 κμ ταχύτητα, ενεργοποιήθηκε αυτόματα η πέδηση ασφαλείας με αποτέλεσμα να κόψει απότομα ταχύτητα, να τρομάξει και να κινδυνεύσει χωρίς λόγο. Θέλει να το απενεργοποιήσει (επειδή έχει το φόβο να μη ξανασυμβεί) κάτι με το οποίο διαφωνώ γιατί μια από τις ελάχιστες φορές που το είχα πάρει βοήθησε πολύ στην αποφυγή τρακαρίσματος με έναν τύπο που πέρασε ένα στοπ και βρέθηκε κάθετα μπροστά μου

Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί εδώ ή αν έχει παρατηρήσει κανείς τέτοια θεματάκια. Στο Civic μου έχω το αντίθετο, είναι αναίσθητο το σύστημα 😛

Ευχαριστώ!

G
      gkouk
    • RE: Honda Civic 2017

Έχουν και illumination pack με led κόκκινα φώτα μέσα στην καμπίνα. Φοβερό, γίνεται σαν...!

Ε όχι και έτσι! Διακριτικό είναι. Θα το προτιμούσα λίγο πιο έντονο (το έχω).. 🙂

G
      gkouk

Καλημέρα και από μένα.

Μετά από 25.000+ Km και χρήση ως οικογενειακό αυτοκίνητο (Sport 1.5) μπορώ να πω πως είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί του... Έκανε και το ταξιδάκι του Κρήτη και συμφωνώ με τον Sargus πως πρέπει να υπάρχουν ελάχιστα στο νησί. Οπότε όταν έτυχε να παρκάρουμε το ένα πίσω από το άλλο στην εξωτική Κάτω Ζάκρο, ήταν έκπληξη 🙂 Τα κρητικόπουλα το θαυμάζανε όταν περνούσα και τραβάει τα βλέμματα συνεχώς. Το φόρτωσα σχεδόν όσο το παλιό μου Passat και δεν είχε θέμα. Στο δε ταξίδι απόλαυση, ιδίως στις στροφές προς Νότια Κρήτη. ¨Οπως και σε κάθε ερωτική σχέση, υπάρχουν και τα ελαττώματα, τα οποία παραβλέπει η καρδιά 🙂

G
      gkouk

Τα ηλεκτρονικά είναι απίστευτα ειδικά μετά την προσθήκη του hondahack εγκατέστησα και κάποια άλλα καλούδια και απλά σκοτώνει!!

Τι είναι το hondahack και σε τι χρησιμεύει;

G
      gkouk

Gkouk, εχεις το civic και πηρες το swift hybrid για δευτερο;;;;

Ευγε, απο εμενα.....

Για τη σύζυγο ναι... Ευχαριστώ

G
      gkouk

Τελικά πήρα και τον τεμπέλη. Αφού πήγα στην GLX ας είναι ολοκληρωμένο. Με αισθητήρες παρκαρίσματος και συναγερμό. Ευελπιστώ να έρθει μέχρι τέλος του μήνα για να μπορέσω να πάρω πίσω από τη σύζυγο το δικό μου 🙂 🙂

G
      gkouk

Καλημέρα και από μένα. Χαίρομαι να διαβάζω τις .όμορφες εντυπώσεις και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος με το χαμόγελο που λέτε. Παρόλα τα μικροθεματάκια με θορύβους που έχει το δικό μου. Αισίως ένας χρόνος και κάτι με 13.500 κμ και κατανάλωση στο 7.1. Τις τελευταίες μέρες το έχω δώσει στη σύζυγο μέχρι να έρθει το καινούργιο της (Suzuki Swift 1.2 Hybrid GLX). Οπότε μπορείτε να φανταστείτε πως αν με σταματάγανε εμένα μία για να με ρωτάνε για το αμάξι (η αλήθεια είναι πως το grey pearl τραβάει πολύ το μάτι), τι γίνεται με μια κοπέλα μέσα (ιδίως που το πάει σαν Aygo :P) .. Εγώ έχω για λίγες μέρες μια GLA 2.0 βενζίνη αυτόματο εταιρικό και πραγματικά μου λείπει τρελά το αμαξάκι μου. Τα ΣΚ που το ξαναπαίρνω βρίσκω την (οδηγική) υγειά μου!!!

Ερώτηση: Υπάρχει αισθητήρας ηχητικός στην όπισθεν ή μόνο η κάμερα; Δεν θυμάμαι αν το είχα στην αρχή και το απενεργοποίησα κάπως ή όχι. Επίσης στο παρκάρισμα δεν ακούγεται ο μπροστά αισθητήρας προσέγγισης. Θέμα ρύθμισης ή λειτουργει μόνο εν κινησει;

G
      gkouk

καλοταξιδο, και ατρακαριστο

βαλτε το ακριβο υποβραχιονιο της suzuki ...νομιζω εχει δυο...ενα φθηνο και ενα ακριβο..

βαλτε αυτο με τον αποθηκευτικο χωρο...

ταιριαζει στο αυτοκινητο και στα χρωματα και υλικα των παλστικων του υπολοιπου εσωτερικου....μοιαζει εργοστασιακο, με μονη παρατηρηση δυο βιδες που φαινονται απο τις πισω θεσεις.

εχει δυνατοτηα να τραβιεται μπροστα και ειναι ακριβως στην σωστη αποστση απο τον λεβιε ταχυτητων.

στην φωτο ειναι στην πρωτη θεση-επιλογη..εχει την δυντοτηα να τραβιετα ιμπροστα το πανω μερος οποτε το θελεις και ειναι ακριβως στην σωστη αποσταση απο τον λεβιε..

το ειχα δει απο κοντα και ηταν πολυ ωραιο.

μολις το παρετε θα σας φανει καπως σκληρο ....χαμηλωστε τα μπροστινα λαστιχα στα 250-252 κpa (ειδαλλως πιο κατω βαραει το συστημα των ελαστικων μονιμως και δεν σ αφηνει σε ησυχια και πισω βαλτε ακομα και 200 kpa .

Ετσι βελτιωνεται η ανεση στους ελληνικους δρομους...

Αυτο συμβαινει διοτι το αυτοκινητο ειναι παρα πολυ ελαφρυ ( το οποιο ειναι πρα πολυ θετικο σε ολα τα αλλα εκτος απο τις λακουβες οταν εχει πολυ αερα στα ελαστικα , διοτι ο σκελετος των ελαστικων και τα λινα τους ειναι φτιαγμενα για μεγαλυτερα βαρη οποτε δεν υποχωρει ευκολα το ελαστικο σε λακουβες απορροφωντας ενα μερος αυτων και ετσι περναει μια σκληροτητα μεσα....μολι χαμηλωσετε τις πιεσεις θα δειτε πως ειναι σαν ενα γερμανικο αλλα οχι σαν ενα γαλλικο)

το αυτοκινητο ειναι απολαυση μεσα στην πολη....παρα πολυ καλη επιλογη και σε ταξιδια μεχρι τα 120 -130 με το adaptive cruise cotnrol θυμιζει μεγαλυτερο αυτοκινητο σε αισθηση και σταεθροτητα

Ευχαριστώ πολύ!

G
      gkouk

Καλησπέρα. Μόλις έκλεισα για τη σύζυγο το Swiftaki 1.2 mild Hybrid GLX. Να ρωτήσω αν κάποιος έχει βάλει τον 'τεμπέλη'/υποβραχιόνιο που δίνει έξτρα η Suzuki ή κάποιον άλλο από εξωτερικό; Π.χ

https://tinyurl.com/y237vqo8

G
      gkouk
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST