-
Aikibill wrote:
Και ο μπαμπάς μου δέρνει τον δικό σου
Εντάξει πέθανα στο γελιο
εχω σουπερ ατου και σας τρωω ολους!!!!!!χεχεχε.......
-
Χτυπήστε τους φορντατσηδες εκεί που τους πονάει. Στον ημιακαμπτο άξονα. Χα! Χα! Χα! Αχ!Βαχ!
-
harisma23 wrote:
dimitriscsd wrote:
Συγκρίνουμε μαμά με μαμά και πρόγραμμα με πρόγραμμα. Τα άλλα είναι άσκοπα.
Ακριβώς αυτό το νόημα είχε το χιουμοριστικό ποστ μου. Ο gpaa βέβαια δεν καταλαβε ούτε το χιούμορ ούτε την ουσία του ποστ μου...
Μαμά με μαμά, πρόγραμμα με πρόγραμμα. Τα άλλα είναι άσκοπα ( Μάλλον ξέχασες? το βασικότερο φίλε. Βενζίνη με βενζίνη και πετρέλαιο με πετρέλαιο).
Πέρα απο τις ικανότητες του καθε οδηγού στις στροφές και τη γνώση του δρόμου πίστας, μοτερικά η big H είναι πάνω από τη ford.. Και όχι χιουμοριστικά:)
Εγώ δε θα σου πω ποιο είναι καλύτερο, θα σου πω όμως ότι σε διαδρομή με στροφές και σε εκδόσεις παρόμοιες μεταξύ των 2 μοντέλων, το focus δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Civic. Ούτε μοτερικα ούτε σε στήσιμο. Και τα 2 είναι πολύ καλά σύνολα.
Και στο λέω εγώ που έχω και ford και χοντα
Όσο για τους πολλαπλούς... Όποιος τους θέλει παίρνει έκδοση με πολλαπλούς και στο focus.
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, κορυφαίο!
-
Ρε συ gpaa, είτε πρέπει να έχεις φοβερό χιούμορ (το καλύτερο χιούμορ είναι πάντα αυτό που κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται αν μιλάς σοβαρά ή κάνεις χιούμορ) είτε πρέπει ακόμη να περνάς την εφηβεία σου...
-
Πως τα λές έτσι ατιμούλικο!! Ακριβώς όπως στην πασίγνωστη έκφραση φίλε Aikibill.Και για να στην κάνω λιανά μιας και το ξεκίνησες με τους πατεράδες.
Ο μπαμπάς σου όπως γράφεις δέρνει τον δικό μου, αλλά ο δικός μου μπαμπάς, μαμάι ΚΑΙ δέρνει τον δικό σου:)
Δεν πιστεύω να παραξηγήθηκες, αλλά αν παρεξηγήθηκες τσίμπά 3 και μη με παίζεις:)
Επειδή όμως δεν παίζουμε ούτε εμείς, μια βδομαδούλα διακοπές (ban), μπας και ηρεμήσετε. [Admin]
-
Πιο Χόντα έχεις;
-
Ήμουν τώρα στη Βελμαρ Ηρακλείου και δυστυχώς έμαθα ότι δεν υπάρχει πια Honda!
Και λέω καλά αν θέλει κάποιος να πάρει Honda τι κάνει; Μου λένε μάλλον πρέπει να πάει στα Χανιά. Καλά γιατί έγινε αυτό τους λέω; Και κάτι μου ψελισαν ότι κλείνει το εργοστάσιο Αγγλία, ίσως αποτραβιεται η Honda από Ευρώπη κτλ.
Το δια ταύτα είναι πάντως ότι στη μεγαλύτερη πόλη και νομό της Κρήτης δε μπορείς να αγοράσεις Honda πια.
Κακή εξέλιξη!
-
Στα Γιαννενα εχει κλεισει εδω και κατι μηνες. Δεν υπαρχει άλλη στην Ηπειρο. Μονο εξουσιοδοτημένο σερβις υπαρχει
Πιστευω καποια μ@λ@κια θα παιζει με τον Σ. Δε νομιζω να φυγει η Honda απο Ευρωπη. Και να φυγει, αυτοι κλεινουν προληπτικά?
-
Το ότι θα κλείσουν το εργοστάσιο τι σχέση έχει με τους πωλητές;
-
Αυτο λεμε. Κατι αλλο παιζει. Τους μειωσε το ποσοστο κερδους ο Σ ? Τους εβαλε ορους αυστηρους σε σχεση με πωλησεις? Κατι τετοιο φανταζομαι
-
Αυτό εικάζω κ εγώ.
Γιατί μου μασαγε τα λόγια του ενώ είναι ντόμπρος άνθρωπος κατά τα άλλα αυτός ο πωλητής.
-
Στην Αθηνα εχει σταματησει η συνεργασια της Βελμαρ με τη HONDA απο το 2018,ειχε στο Γερακα μονο κ τωρα μπορει να σταματησε κ αυτο.Ενταξη εδω ειναι κ ο Σαρακακης κ δε παιζει προβλημα αποστασης.Ντομπρος ανθρωπος ναι, ντομπρος πωλητης δε νομιζω να υπαρχει
-
Πιο Χόντα έχεις;
Αν αναφέρεσαι σε μένα, Accord 2.0i '92
Γριούλα αλλά απίστευτο αμάξι το οποίο πλέον κουβαλάει πολλά χμ και άπειρες αναμνήσεις!
-
Για κοίτα που άρχισε να έρχεται η Mazda σε πολλές αντιπροσωπεία και ξεκίνησε να φεύγει η Honda. Κρίμα είχα φάει την πίκρα με το diesel και τώρα που άρχισα να βλέπω θετικά το 1.0 τρώω δεύτερη.
-
otokomae wrote:
Πιο Χόντα έχεις;
Αν αναφέρεσαι σε μένα, Accord 2.0i '92
Γριούλα αλλά απίστευτο αμάξι το οποίο πλέον κουβαλάει πολλά χμ και άπειρες αναμνήσεις!
Απλά άφθαρτα.
-
Για κοίτα που άρχισε να έρχεται η Mazda σε πολλές αντιπροσωπεία και ξεκίνησε να φεύγει η Honda. Κρίμα είχα φάει την πίκρα με το diesel και τώρα που άρχισα να βλέπω θετικά το 1.0 τρώω δεύτερη.
Εγώ πάλι θα βιαζομουν για μια επιλογή γιατι τα σύννεφα πυκνώνουν και στην αυτοκινητοβιομηχανία. Μπορεί τα κόστη να εκτοξευθούν.
-
Πάρτε Honda όλοι μην κλείσει κ ψαχνόμαστε μετά εμείς οι ιδιοκτήτες!!
-
Ρε μηπως ξυπνησαν απο την χοντα και εχουμε αλλον επισημο εισαγωγεα και δουμε και εμεις επιπτελους hondaσε φυσιολογικες τιμες;
-
Dream on! Οι γιαπωνέζοι είναι πολύ συντηρητικοί σε αυτά τα θέματα. Τον Σαρακάκη ξέρουν (εδώ και δεκαετίες) και αυτόν εμπιστεύονται.
Νέο Honda Civic 2017