-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Για αυτό μου έκανε εντύπωση που αναφέρθηκε ότι το Civic δεν έχει πίσω αεραγωγούς.Το δικό μου δεν έχει πίσω αεραγωγούς, είναι όμως η απλή (comfort) έκδοση. Νομίζω όμως πως καμία έκδοση από αυτές που εισάγονται από τον Σ δεν έχει πίσω αεραγωγούς. Επίσης για το σεντάν (δεν γνωρίζω για το hatch) υπάρχει μια ακόμα έκδοση εκτός των comfort και elegance, η executive που είναι με δερμάτινα κτλ και έχει πίσω αεραγωγούς όπως στη φωτό:
Πηγή: https://www.driving-dutchman.nl/rijtest ... executive/
-
Όχι ότι τους δικαιολογώ αλλά το f/l από την έκδοση techna (!) και πάνω έχει αεραγωγό για τους πίσω επιβάτες.
Κατά τα άλλα απαράδεκτη έλλειψη και κατά την προσωπική μου άποψη λόγος απόρριψης αγοράς του αυτοκινήτου. -
Λόγος απόρριψης για εμένα δεν είναι, λόγος ξενερώματος ναι. Πάντως οι αεραγωγοί που βρίσκονται στο κέντρο του ταμπλό και πάνω από το Infotainment στέλνουν άνετα αέρα (ζεστό/κρύο) στο πίσω κάθισμα και χωρίς χρειάζεται να δουλεύει στο φουλ ο ανεμιστήρας. Διαπιστωμένο αυτές τις μέρες με την πολλή ζέστη, καθώς ήθελα να δω αν δροσίζεται επαρκώς ο πιτσιρικάς που κάθεται πίσω.
-
Ο χρήστης elefasgr έγραψε:
Λόγος απόρριψης για εμένα δεν είναι, λόγος ξενερώματος ναι. Πάντως οι αεραγωγοί που βρίσκονται στο κέντρο του ταμπλό και πάνω από το Infotainment στέλνουν άνετα αέρα (ζεστό/κρύο) στο πίσω κάθισμα και χωρίς χρειάζεται να δουλεύει στο φουλ ο ανεμιστήρας. Διαπιστωμένο αυτές τις μέρες με την πολλή ζέστη, καθώς ήθελα να δω αν δροσίζεται επαρκώς ο πιτσιρικάς που κάθεται πίσω.Σιγά μην απορρίψει κανείς το Civic για τον πίσω αεραγωγό.
Αμάξι παίρνεις με κριτήρια: χώρους, επιδόσεις, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής, budget, vfm κλπ
Ανάλογα πως ιεραρχεί κάποιος αυτά τα κριτήρια, κάνει την επιλογή του.
Στα παραπάνω κριτήρια το Civic πάει πολύ καλά εώς παρά πολύ καλά.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Και εμένα με ξενέρωσε η έλλειψη των πίσω αεραγωγών αλλά στην πράξη που το δοκίμασα δροσίζει μια χαρά ο πίσω χώρος.
-
Έχει κάτω από τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού!
-
Σοβαρά; Πως, τι, που; Το είδες ο ίδιος;
-
Φίλε sargus έχω εδώ και τρείς μήνες το 1.5 hatchback σε polished metal metallic. Όπως και το προηγούμενο civic 1.8 του 2006 που είχα έτσι και αυτό έχει κάτω από τα μπροστινά καθίσματα αεραγωγούς (διπλά πλακέ πλαστικά σωληνάκια με πλάγια κατεύθυνση - δεν πάει απευθείας στα πόδια , για να διοχετεύουν τον αέρα στους πίσω επιβάτες).Το αυτοκίνητο είναι 'έργο'. Εκτός από την οδηγική απόλαυση θα διαπιστώσεις πως τραβάει τα βλέμματα σε κάθε πέρασμά σου.
-
Έτσι εξηγείται λοιπόν ότι έφτιαχνε και πίσω τη θερμοκρασία;;
Έμεινα τώρα!
Ευχαριστώ φίλε. Στο τέλος δε θα μείνουν μειονεκτήματα μου φαίνεται.
Πες μας λίγα λόγια όμως για τη συμβίωση σου μαζί του (εκτός από αυτά που μας είπες ήδη). Πως το έστρωσες; -
Όλα τα αυτοκίνητα έχουν αεραγωγούς κάτω από μπροστινά καθίσματα...
-
Έχει 2700 περίπου χλμ.Τα 1500 σε εθνική και τα υπόλοιπα τοπικά επαρχιακά. Το γκάζι είναι γλυκό και δεν καταλαβαίνεις τα χλμ. Το 200ρισα κάνα δυο φορές. Ξεχνάς το ανεβοκατεβασμα ταχυτήτων (Έχει και σχετική ένδειξη για γρήγορες αλλαγές σε πολύ χαμηλές στροφές) για λόγους οικονομίας φυσικά. Όταν ενεργοποιείται το econ είναι αισθητή η διαφορά στην απόκριση. Είναι στιβαρό, δε χτυπάει τίποτα και σχετικά αθόρυβο. Όσον αφορά την κατανάλωση είναι λίγο πιο οικονομικό από το 1.8 που είχα.Αυτη τη στιγμή δείχνει μικρή κατανάλωση 7.2 lt. Έχω και λίγο 'βαρύ' πόδι. Το manual ακόμα το διαβάζω μιας και αφορά και το sport plus και δεν εφαρμόζονται ολα στο δικό μας μοντελο. Γενικά είμαι ενθουσιασμένος και οι γνώμες των φίλων που εμπιστεύομαι είναι άριστες. Να τονίσω ότι εδώ στην επαρχία είναι άγνωστο το μοντέλο μιας και δεν υπάρχει και αντιπροσωπεία και θα πρέπει να πηγαίνω σε γειτονικό νομό για τα service.
-
μικτή κατανάλωση ήθελα να γράψω.
-
Άψογος! Ευχαριστώ φίλε.
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Όλα τα αυτοκίνητα έχουν αεραγωγούς κάτω από μπροστινά καθίσματα...Σοβαρά; Δεν το ήξερα. Άρα οι εμφανείς αεραγωγοί είναι για ακόμα καλύτερη διανομή του αέρα;
-
Οι εμφανείς αεραγωγοί είναι για το πρόσωπο (ή όπου αλλού επιθυμεί ο καθένας αν ρυθμίζονται). Κάτω από τα καθίσματα υπάρχουν εδώ και δεκαετίες σε όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα.
-
Με το καλό και η κόρη και το 'αίσθημα' σαργέ! Πώς εψησες την σύζυγο ρε άτιμε;
Το έχω ξαναπεί και εγώ αυτό ακριβώς θα έπαιρνα αν αποφάσιζα μόνος(και το οδηγούσα εγώ καθημερινά βέβαια!).
Τέλεια επιλογή, να το χαρείτε! -
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Πώς εψησες την σύζυγο ρε άτιμε;Δεν ξέρω τι εννοείς αλλά σε αφήνω τώρα γιατί ξαναμαζεύτηκαν τα άπλυτα και ξύπνησε και το παιδί...
Σε ευχαριστώ φίλε!
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Πώς εψησες την σύζυγο ρε άτιμε;
Δεν ξέρω τι εννοείς αλλά σε αφήνω τώρα γιατί ξαναμαζεύτηκαν τα άπλυτα και ξύπνησε και το παιδί... [emoji38]
Σε ευχαριστώ φίλε!
Χαχαχαχα
Αν κατάλαβα καλά από την απάντηση.
Δουλειές στο σπίτι και αναλαμβάνει το πρώτο παιδί!!!
Ελπίζω μόνο μέχρι την εξόφληση του αυτοκινήτου και να μην έβαλες δόσεις Σάργε!!!Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Πώς εψησες την σύζυγο ρε άτιμε;
Δεν ξέρω τι εννοείς αλλά σε αφήνω τώρα γιατί ξαναμαζεύτηκαν τα άπλυτα και ξύπνησε και το παιδί...
Σε ευχαριστώ φίλε!
Και μόνο για την παραγγελία είναι φαβορί για το βραβείο του άνδρα της χρονιάς για το forum.
H βράβευση θα γίνει μια μέρα χωρίς πολύ υγρασία για να μην μας μουκιάσουν οι μπουγάδες
-
-
αγαπητε σαργε,
σκεψου μονον τον ένατον τον μηνα...
ευωδια πλαστικων άρτι κατασκευασθεντων και πιθανοτις μετα την αφιξις για τρελιτσες το παλιν...
αρχή της ινδίκτου λοιπον ο παραδεισος...
Νέο Honda Civic 2017