-
Δηλαδή πας για 8 μήνες στην καλύτερη. Ήμαρτον!
Να πω ότι προχθές που πέρασα να το δω, έκανα μια ερώτηση σχετικά (Ηράκλειο) και μου είπαν για 3 μήνες χρόνο αναμονής. Δεν το πήρα στα σοβαρά όμως (και για αυτό ρωτάω εδώ) γιατί ήταν συζήτηση στο πόδι και δε μου δινόταν η εντύπωση ότι μιλάμε και πολύ δεσμευτικά.Κατά τα άλλα, να πω ότι είναι μια περίπτωση αυτοκινήτου που όσο περισσότερο το βλέπω τόσο περισσότερο με φαντάζομαι κάτοχο του. Δεν ξέρω, αλλά με ιντριγκάρει η όλη φάση του. Αν και είναι λίγο καρναβάλι εμφανισιακά...
-
Δυστυχώς ναι 8 μήνες και αν έρθει τέλη Ιουνίου τότε πάμε για 9...
Ευτυχώς έχω άλλο αυτοκίνητο οπότε μπορώ και κινούμαι.
Η αιτιολογία για την επιπλέον καθυστέρηση του 1 μήνα ήταν η επιλογή του συγκεκριμένου χρώματος.Αρχικά σε κάποιες αντιπροσωπείες μου έλεγαν και εμένα παράδοση 3-4 μήνες αλλά ρώτησα μέσα στον Σ. κάποιον γνωστό και έμαθα ότι θα πρέπει να περιμένω πολύ παραπάνω. Όταν έκανα την παραγγελία, πήρα ημ/νια παραγωγής Μαρτίου οπότε και με ενημέρωσαν για Μάιο.
-
Ο χρήστης elefasgr έγραψε:
γ) Το hatch παράγεται μόνο σε ένα εργοστάσιο στην Αγγλία για ολόκληρο τον κόσμο! Είναι προφανές ότι θα δοθεί μεγαλύτερη προτεραιότητα στις μεγάλες αγορές π.χ. ΗΠΑ έναντι Ελλάδας.Κι εγώ όταν είχα ρωτήσει Θεσσαλονίκη έδιναν 6-7 μήνες χρόνο αναμονής γι αυτόν ακριβώς τον λόγο
-
Ειδα απο κοντα το σενταν.
πολυ εντυπωσιακο και αρμονικο σχεδιο που στις φωτο δεν απεικονιζεται οπως στην πραγμαστικοτητα, αλλα πολυ μακρυ σε μηκος. -
Όντως το σεντάν είναι αρκετά μακρύ, αλλά και μόλις 10cm πιο μακρύ από το hatchback. Οπότε και το hatchback είναι πολύ μεγάλο αμάξι για την κατηγορία του.
-
Κατά την άποψη μου, το Civic σαν σεντάν αποκτά μια αρμονία στις αναλογίες του που λείπει παντελώς από το hatchback.
-
Ορίστε και ένα ταπεράκι που μόλις πέτυχα στο δρόμο, έτσι να χαλβαδιάσουμε λιγάκι...
-
Σα να γέρνει αριστερά μου φαίνεται...μήπως είναι ο δρόμος εκεί σα ραφλες;
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Σα να γέρνει αριστερά μου φαίνεται...μήπως είναι ο δρόμος εκεί σα ραφλες;Είναι στην Βασιλίσσης Σοφίας και Ακαδημίας, λίγο πάνω από την Βουλή, ο δρόμος εκεί είναι λίγο ραφλες.
Επίσης η γωνία λήψης παίζει το ρόλο της.Το ταπεράκι, μια χαρά είναι
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Είναι στην Βασιλίσσης Σοφίας και Ακαδημίας, λίγο πάνω από την Βουλή, ο δρόμος εκεί είναι λίγο ραφλες.Είναι στην Εθν. Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι. Το τάπερ δε νομίζω να γέρνει, προφανώς είναι 'οφθαλμαπάτη' καθώς έβγαλα τη φωτογραφία βιαστικά (μην πάει και εξαφανιστεί, αν και με το λεωφορείο μπροστά δύσκολο), περπατώντας και από αρκετή απόσταση.
-
Είναι στην Βασιλίσσης Σοφίας και Ακαδημίας, λίγο πάνω από την Βουλή, ο δρόμος εκεί είναι λίγο ραφλες.
Είναι στην Εθν. Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι. Το τάπερ δε νομίζω να γέρνει, προφανώς είναι 'οφθαλμαπάτη' καθώς έβγαλα τη φωτογραφία βιαστικά (μην πάει και εξαφανιστεί, αν και με το λεωφορείο μπροστά δύσκολο), περπατώντας και από αρκετή απόσταση.
Σόρρυ, εμοιαζε πολύ
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Τώρα και σε pickup
-
Είναι στην Βασιλίσσης Σοφίας και Ακαδημίας, λίγο πάνω από την Βουλή, ο δρόμος εκεί είναι λίγο ραφλες.
Είναι στην Εθν. Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι. Το τάπερ δε νομίζω να γέρνει, προφανώς είναι 'οφθαλμαπάτη' καθώς έβγαλα τη φωτογραφία βιαστικά (μην πάει και εξαφανιστεί, αν και με το λεωφορείο μπροστά δύσκολο), περπατώντας και από αρκετή απόσταση.
Μαζί το είδαμε!!!
Το είδα στο Χαλάνδρι αλλά όχι στην Εθν. Αντιστάσεως , πρέπει να ήταν στην Πεντέλης αν δεν κάνω λάθος !! Ωραιο και τούμπανο!!! Πόσο πάει ???
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Τώρα και σε pickupΧα χα χα, φαντάσου να χεις τέτοιο αγροτικό για να μαζεύεις...ελιές!
Μαζί το είδαμε!!!
Το είδα στο Χαλάνδρι αλλά όχι στην Εθν. Αντιστάσεως , πρέπει να ήταν στην Πεντέλης αν δεν κάνω λάθος !! Ωραιο και τούμπανο!!! Πόσο πάει ???
Το κόβω να ανέβαινε προς το βουνό για στρίψιμο...
Νομίζω ότι κοστίζει γύρω στο 50άρικο... -
Καποιος κατοχος του 1000αριου και του 1500αριου μπορει να μας πει ποση ειναι η πραγματικη καταναλωση μεσα στην πολη;
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Καποιος κατοχος του 1000αριου και του 1500αριου μπορει να μας πει ποση ειναι η πραγματικη καταναλωση μεσα στην πολη;Κατοχος του 1.5 με σχεδόν 2000χλμ στο κοντέρ, η κατανάλωση του εντός πόλης αποκλειστικά ειναι σχεδόν 10λτ/100χλμ. Η μέτρηση αφορά το δικό μου καθημερινό δρομολόγιο σπίτι-σχολείο-δουλειά σε μια ακτίνα δρασης περί των 2χλμ. Όπως καταλαβαινεις είναι ζόρικη διαδρομή αφου το αμάξι σβήνει πριν καλά καλά ζεσταθεί οπότε η κατανάλωση ειναι στο Θεό έχοντας διανύσει ελάχιστη απόσταση. Το yaris για την ίδια διαδρομή καίει ένα τι παραπάνω. Πιστεύω σε πιο νορμάλ διαδρομές εντός πόλης η κατανάλωση θα είναι πολύ πιο χαμηλή. Σε μετρήση που ειχα κανει απο Χαλάνδρι - λεωφ αθηνων Σαρακάκη μεσω κηφισσου (με κίνηση αλλά χωρίς μποτιλιάρισμα) είχε γραψει γύρω στο 6.
-
Το Yaris σου καιει πανω απο 10 lt/100 km μεσα στην πολη; Περιεργο... Επειδη το εχει η αδερφη μου βλεπει καταναλωσεις γυρω στα 6 lt/ 100km, αντε 6,5 το πολυ. Μιλαμε για το 1.33 vvti. Τα 10 παντως του Civic ειναι αρκετουτσικα... Thanks.
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Το Yaris σου καιει πανω απο 10 lt/100 km μεσα στην πολη; Περιεργο... Επειδη το εχει η αδερφη μου βλεπει καταναλωσεις γυρω στα 6 lt/ 100km, αντε 6,5 το πολυ. Μιλαμε για το 1.33 vvti. Τα 10 παντως του Civic ειναι αρκετουτσικα... Thanks.Σου λέει για διαδρομές 2χλμ. Λογική κατανάλωση. Πάντα κρύο δουλεύει
-
Έτσι είναι. Ο φίλος έδωσε και το παράδειγμα του yaris για να καταλάβουμε για τι είδους διαδρομές μιλάει.
Από ότι βλέπω σε spritmonitor (6,66 λτ/100 χλμ)και σε βίντεο του εξωτερικού, πρέπει να έχει τρομερά χαμηλή κατανάλωση! Σίγουρα όχι αντίστοιχη των 182 ίππων αλλά πολύ μικρότερου σε απόδοση κινητήρα και εύκολα το οικονομικότερο της κατηγορίας του. Κάνανε φοβερή δουλειά οι μηχανικοί στον κινητήρα αυτόν! -
Ακριβώς για αυτό το λόγο ανέφερα την κατανάλωση του Yaris (και το δικό μας είναι 1.33 vvti) και παντού άλλου είναι παρά πολύ οικονομικό. Εγώ περίμενα πάνω από 10 κατανάλωση για τις δικές μου διαδρομές για να είμαι ειλικρινής με το Honda με έχει εκπλήξει πολύ ευχάριστα. Αν διαβάσετε προηγούμενα πόστς μου θα διαβάσετε για κάτω από 6 κατανάλωση σε ταξίδι που είναι πολύ καλό νούμερο για τα δικά μου δεδομένα. Εντέλει 182 άλογα είναι αυτά οποίος τα θέλει στο σταυλο του θα πρέπει και να τα ταΐζει . Για το χιλιάρι πάντως έχω διαβάσει ότι καίει παραπάνω από το 1.5 δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει
Νέο Honda Civic 2017