-
Δεν ξέρω σε άλλες μάρκες τι παίζει, αλλά στο βιβλίο του service σε εμάς γράφει ακριβώς τις εργατοώρες που απαιτεί το κάθε service - εργασία. Κ έχει για όλα τα μοντέλα της Honda.
Το ποσό βέβαια για την κάθε εργατοώρα, είναι άλλη συζήτηση. -
Kαλησπέρα
Είμαι νέο μέλος του site και της Honda πλέον...!
Έχω παραγγείλει το Civic 1.5 sport plus σε rallye red!!! δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά σε αυτό το χρώμα.
Γιατί προτιμάτε τα Γκρί;; τεσπα
Νεός οικογενειάρχης γαρ και κάτοχος μιας alfa 147. κανένα απολύτως παράπονο από το αυτοκίνητο (αέριο από όταν το αγόρασα αλλιώς η γυναίκα μου έπρεπε να είχε βενζινάδικο!) . όχι πολύ γρήγορο,120hp, αλλά στις στροφές αν έχεις 0.0 ρεζιλεύεις κόσμο!! Το μεγάλο πρόβλημα ήταν οι χώροι!! το πόρτ μπαγκαζ γέμιζε μόνο με τα καθημερινά πράγματα της μικρής (καρότσια κλπ)
Ύστερα από σκέψεις ανάμεσα σε πολλά SUV καταλήξαμε κάτι που θα ευχαριστούσε και τους 2. της γυναίκας μου άρεσαν πάντα τα civic, εμένα διάφορα sport αμάξια. τελικά νομίζω βρήκαμε το κατάλληλο.
άνετο, γρήγορο, χώροι, ταξίδια, αξιοπιστία, full extra. τι άλλο να ζητήσεις.
Ελπίζω να το ευχαριστηθώ και να μην πέσω έξω στην επιλογή μου!!! (αν και εγω με την alfa θα κυκλοφορώ και το honda Σ\Κ)
-
Καλορίζικο φίλε μου και Καλοτάξιδο με πολλά πολλά όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα. Αχχ ποτέ θα γράψω και γω νέος κάτοχος civic!!! Τώρα όσον αφορά τα χρώματα απευθύνομαι στους παλιότερους είναι καλής ποιότητας ή εμφανίζουν θέματα? Το λέω αυτό γιατί είδα ένα βίντεο με έναν Αμερικανό που είναι λες και τον πήρα χειμώνα και ήπιαμε σπιτικό τσίπουρο χωρίς μεζέ και δεν έλεγε τα καλυτερα
-
Kαλησπέρα
Είμαι νέο μέλος του site και της Honda πλέον...!
Έχω παραγγείλει το Civic 1.5 sport plus σε rallye red!!! δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά σε αυτό το χρώμα.
Γιατί προτιμάτε τα Γκρί;; τεσπα
Νεός οικογενειάρχης γαρ και κάτοχος μιας alfa 147. κανένα απολύτως παράπονο από το αυτοκίνητο (αέριο από όταν το αγόρασα αλλιώς η γυναίκα μου έπρεπε να είχε βενζινάδικο!) . όχι πολύ γρήγορο,120hp, αλλά στις στροφές αν έχεις 0.0 ρεζιλεύεις κόσμο!! Το μεγάλο πρόβλημα ήταν οι χώροι!! το πόρτ μπαγκαζ γέμιζε μόνο με τα καθημερινά πράγματα της μικρής (καρότσια κλπ)
Ύστερα από σκέψεις ανάμεσα σε πολλά SUV καταλήξαμε κάτι που θα ευχαριστούσε και τους 2. της γυναίκας μου άρεσαν πάντα τα civic, εμένα διάφορα sport αμάξια. τελικά νομίζω βρήκαμε το κατάλληλο.
άνετο, γρήγορο, χώροι, ταξίδια, αξιοπιστία, full extra. τι άλλο να ζητήσεις.
Ελπίζω να το ευχαριστηθώ και να μην πέσω έξω στην επιλογή μου!!! (αν και εγω με την alfa θα κυκλοφορώ και το honda Σ\Κ)
Καλοτάξιδο φιλε, αμαξαρα πήρες. Θα δεις....
Το sonic grey το έχει πάρει κανένας;
-
@ mk7
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλοτάξιδο το αμάξι!
(Δηλαδή η κυρά σου γούσταρε civic; Μωρέ μπράβο! Εδώ μέσα οι περισσότεροι δώσαμε μάχη να πείσουμε τις δικές μας να το αποδειχθούν!)
-
Η δική μου ακόμα έχει τις αντιρρήσεις της για την αισθητική του αυτοκινήτου, βάζοντας παράλληλα και θέματα χώρων αποσκευών. Το τελευταίο λύθηκε όταν την ημέρα του test drive είχα πάρει μαζί όλους τους συνδυασμούς βαλιτσών που μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και αυτές χώρεσαν ανετότατα στο civic. Από κει και μετά της είπα ότι το ωραίο / άσχημο είναι σχετικό και υποκειμενικό, ότι η κάθε 'άσχημη' γραμμή του αυτοκινήτου κρύβει πίσω της σκέψη και μελέτη κάποιων και δεν είναι απλά μια γραμμή και ότι τα καλά του αυτοκινήτου είναι αυτά που βρίσκονται κάτω από τις 'λαμαρίνες'. Πια το έχει αποδεχτεί. Από μέρα σε μέρα μπαίνει η παραγγελία.
-
-
Καλησπέρα κ καλορίζικο το εργαλείο...Εγώ το έχω σε γκρί όπως λές γιατί δε μου πολυαρέσει το κόκκινο....Είχα ακούσει βέβαια ότι μετά απο πλυσίματα σε παλιότερα civic πιθανόν με πολύ πίεση είχε αρχίσει να θαμπώνει κ να κάνει σημάδια σαν ιστούς...Είχε γραφτεί κ κάτι αντίστοιχο στο φόρουμ..Δώσε προσοχή πάντως μη σε φοβήσω κιόλας...
-
Καλησπέρα κ καλορίζικο το εργαλείο...Εγώ το έχω σε γκρί όπως λές γιατί δε μου πολυαρέσει το κόκκινο....Είχα ακούσει βέβαια ότι μετά απο πλυσίματα σε παλιότερα civic πιθανόν με πολύ πίεση είχε αρχίσει να θαμπώνει κ να κάνει σημάδια σαν ιστούς...Είχε γραφτεί κ κάτι αντίστοιχο στο φόρουμ..Δώσε προσοχή πάντως μη σε φοβήσω κιόλας...
Αυτό που λές ονομάζεται 'αράχνη' και στα πιο έντονα χρώματα σαν το κόκκινο είναι πιο εμφανές. Δημιουργείται με τον καιρό μετά από λάθος πλυσίματα. Τα γιαπωνέζικα αυτοκίνητα έχουν τη φήμη ότι τα βερνίκια τους είναι πιο μαλακά και γιαυτό εμφανίζεται πιο εύκολα. Σε αντίθεση πχ με τα γερμανικά που κατά γενική ομολογία έχουν από τα σκληρότερα. Βέβαια για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν γνωρίζω να σου πώ μιας και δεν έχω ασχοληθεί.
-
-
Πλύσιμο με συρματοβουρτσα η πίεση είναι σχεδόν το ίδιο. Η διαφορά δια γυμνού οφθαλμού μόνο δεν είναι ορατή. Έχει να κάνει με την πίεση και την απόσταση..
-
Το γιαλισμα της επιφανειας και τα διάφορα υλικά που βάζουμε για προστασια τις περισσότερες φορές χαλάνε το χρώμα.
-
Τα αμάξια που έχουν αρκετές επιφανειες με διαφορετικά υλικα όπως το civic χρειάζονται προστασία από τον ηλιο κοινώς σκιαση.
-
-
Χθες πήγα στην αντιπροσωπεία μετά από ραντεβού αντικατάσταση της μαύρης μάσκας που έχει τους αισθητήρες παρκαρίσματος και μου αντικατέστησαν στα πλαίσια της ανάκλησης που αναφέρθηκε πιο πίσω, την αντλία βενζίνης. Το αυτοκίνητο έχει τώρα καλύτερηαπόκριση του γκαζιού κατά την επιτάχυνση και κατά τις αλλαγές ταχύτητας. Μειώθηκε στο ελάχιστο η υστέρηση κατά το πάτημα του γκαζιού και γενικά το νιώθω σαν να αυξήθηκε η ροπή και η ιπποδύναμη. Λογικά η μαμισια αντλία δεν απέδιδε όπως θα έπρεπε.
Θέλω μόνο να δω στο επόμενο φουλαρισμα αν θα πέσει ή αν θα αυξηθεί η κατανάλωση.
Παρεμπιπτόντως, σπάνιο φαινόμενο αλλά πριν από λίγο πήγαινα παρέα με δύο σιβικ, ένα μπλε 1500αρι στον περιφερειακό Ιωαννίνων και ένα ασημί Σεντάν έξω από το εργοστάσιο της Δωδώνης. Μήπως είναι κανένας από εδώ μέσα?
-
Διέρρευσε το ταμπλό του επόμενου.
-
Ποιο έτος έχεις πάρει το civic για την ανάκληση; Εγώ το πήρα το 10/17 δεν είναι στην ανάκληση αλλά επειδή είναι από τα πρώτα λέω μήπως χρειάζεται κ εγώ να το πάω για έλεγχο αφού περιμένω για τη μάσκα..
-
Διέρρευσε το ταμπλό του επόμενου.
Σε βλέπω να πηγαίνεις για το επόμενο! Και καλά θα κάνεις!
-
Αργεί η σειρά μου θα δείξει...
-
Ποιο έτος έχεις πάρει το civic για την ανάκληση; Εγώ το πήρα το 10/17 δεν είναι στην ανάκληση αλλά επειδή είναι από τα πρώτα λέω μήπως χρειάζεται κ εγώ να το πάω για έλεγχο αφού περιμένω για τη μάσκα..
Το πήρα τον Απρίλιο του 19. Αφού έχουν τον αριθμό πλαισίου και τα στοιχεία σου για τη μάσκα, αν η ανάκληση αφορά και το δικό σου θα σε ειδοποιήσουν.
Πάντως από ότι κατάλαβα, για τη μάσκα δεν υπάρχει ανάκληση. Απλά αν τους αναφέρεις για τους αισθητήρες, αναγνωρίζουν οτι υπάρχει γνωστό πρόβλημα και προβαίνουν στην αντικατάσταση της μάσκας, η οποία έχει ελάχιστα μικρότερες τρύπες για τους αισθητήρες ώστε να μην εισέρχεται το νερό της βροχής.
-
-
Έχει ασχοληθεί κανείς με αλλαγή λάμπας στους προβολείς ομίχλης (αλογόνου), ώστε να μην υπάρχει 'διχρωμία' με τα full led φανάρια;
-
Το hatch τα έχει όλα led. Ποια έκδοση έχεις;
-
Δεν έχω. Σκέφτομαι να αποκτήσω. Την έκδοση Elegance με τον χιλιάρη.
Νέο Honda Civic 2017