-
-
Καλησπέρα σε όλους. Είχα μια ενημέρωση από τον έμπορο που παρηγγειλα ότι ο χρόνος αναμονής από 10-12 μήνες γοα τπ 1.5 sport έγινε 8. Συνεπώς θα παραλάβω αύγουστο, ίσως και Ιούλιο.
Για το sedan, που ρώτησαν κάποιοι φίλοι, γνωρίζω ότι είναι ετοιμοπαράδοτο.
Σχετικά με τις παραγωγές της Honda, το μοναδικό μοντέλο αυτή τη στιγμή που φτιάχνεται στην Ιαπωνία είναι το jazz. Το civic το 5θυρο φτιάχνεται στο Σουίντον. Παρόλα αυτά, η Honda προσεχώς θα μαζέψει όλες τις παραγωγές ξανά στην Ιαπωνία από ότι ακούγεται.
Τώρα για το θέμα χώρου, θα πρέπει να δει κάποιος από κοντά το πορτ μπαγκάζ του σιβικ για να καταλάβει για τι χωρητικότητα μιλάμε. 478 l το 1.0 και 420 l το 1.5 (λόγω της διπλής). Ο όρος περισσότερο/ λιγότερο αυτοκίνητο είναι αστείος, όπως αστείο είναι κατά τη δική μου άποψη να μιλάμε για SUV 2WD. Σέβομαι φυσικά ότι το ιδανικό αυτοκίνητο το έχει διαφορετικά ο καθείς στο μυαλό του.
-
Νομίζω ότι στο 5θυρο, μόνο η έκδοση sport του 1.5 έχει 420 λίτρα πορτμπαγκάζ, επειδή έχει την εξάτμιση στη μέση. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος όμως.
Πάντως ακόμα και έτσι έχει μπόλικο χώρο.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Το ίδιο πράγμα δε λέτε;
-
Όχι, οι άλλες εκδόσεις του 5θυρου δεν έχουν την εξάτμιση στη μέση, οπότε δεν κλέβει από πορτμπαγκάζ.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Ααααα , γι αυτο εχει θεματα συνεχως η Πιρελλι στην F1Κανένα θέμα δεν έχει. Το 2016 της είχαν ζητήσει τα λάστιχα να τελειώνουν γρήγορα για να υπάρχουν αλλαγές και ανταγωνισμός και αυτό έκανε. Το 2017 με τους νέους κανονισμούς το πήγε πιο συντηρητικά και για αυτό έβγαζαν με ένα σετ σχεδόν όλον τον αγώνα. Φέτος θα είναι πάλι πιο επιθετικά με στόχο περισσότερες αλλαγές.
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Το ίδιο πράγμα δε λέτε;Ακριβως το ιδιο πραγμα λεμε φιλε μου. Σωστα καταλαβες.
Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Καπου αλλου ειχα διαβασει οτι φτιαχνεται στην Ιαπωνια το 4d
Αν γινεται τουρκια κι εμενα με χαλαει φιλε ΑλεξανδρεΑν σε χαλάει από εθνικοπατριωτικη άποψη οκ. Αν σε χαλάει από ποιοτική άποψη μάλλον οι φόβοι σου είναι αβάσιμοι, εξάλλου στην Τουρκία φτιάχνονται μοντέλα και εταιρειών που θεωρούνται τοπ στην αξιοπιστία.
-
Καλημέρα!
Έχω ακούσει ότι τα μηχανήματά της στα εργοστάσια συναρμολόγησης τα φτιάχνει η ίδια η Honda. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ααααα , γι αυτο εχει θεματα συνεχως η Πιρελλι στην F1
Κανένα θέμα δεν έχει. Το 2016 της είχαν ζητήσει τα λάστιχα να τελειώνουν γρήγορα για να υπάρχουν αλλαγές και ανταγωνισμός και αυτό έκανε. Το 2017 με τους νέους κανονισμούς το πήγε πιο συντηρητικά και για αυτό έβγαζαν με ένα σετ σχεδόν όλον τον αγώνα. Φέτος θα είναι πάλι πιο επιθετικά με στόχο περισσότερες αλλαγές.
Και τα λαστιχα που διαλύονταν κατα την διαρκεια του αγωνα? στο σχεδιο κι αυτα?
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Καπου αλλου ειχα διαβασει οτι φτιαχνεται στην Ιαπωνια το 4d
Αν γινεται τουρκια κι εμενα με χαλαει φιλε ΑλεξανδρεΑν σε χαλάει από εθνικοπατριωτικη άποψη οκ. Αν σε χαλάει από ποιοτική άποψη μάλλον οι φόβοι σου είναι αβάσιμοι, εξάλλου στην Τουρκία φτιάχνονται μοντέλα και εταιρειών που θεωρούνται τοπ στην αξιοπιστία.
Το προηγουμενο 4θυρο σιβικ που φτιαχνοταν στην τουρκια ειχε αρκετα θεματα, σε σχεση με το 5θυρο που φτιαχνοταν Αγγλια
-
Τι θέματα είχε?
-
Προβληματα με το χρωμα (και σκουρια νομιζω), κακης συναρμογης και πολλους τριγμους
-
Ζήτημα με το χρώμα έχω ακούσει ότι έχει και το hrv που δεν έχει σχέση με Τουρκία , άρα μπορεί να υπάρχει ζήτημα με γενική έκπτωση ποιότητας της honda και όσο αφορά τους τριγμούς ( δεν ξέρω αν ισχύει η όχι) αλλά και με το 5d το made in uk δεν θα τα έβρισκα καθυσηχαστικο όσο αφορά την απουσία τριγμων.
-
Ζήτημα με το χρώμα έχω ακούσει ότι έχει και το hrv που δεν έχει σχέση με Τουρκία , άρα μπορεί να υπάρχει ζήτημα με γενική έκπτωση ποιότητας της honda και όσο αφορά τους τριγμούς ( δεν ξέρω αν ισχύει η όχι) αλλά και με το 5d το made in uk δεν θα τα έβρισκα καθυσηχαστικο όσο αφορά την απουσία τριγμων.Το hrv ειναι απο Μεξικο με αρκετα θεματα στην ποιοτητα.
Ευτυχως αγριεψε ο Τραμπ και σταματησε η Χοντα τις γυφτιες με εργοστασια στο Μεξικο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αλλά απ ότι βλέπω γίνεται Τουρκία οπότε μακριά.
Σε ενοχλούν τα κεμπάπ στο στομάχι;
Προτιμώ γουρουνοπουλα
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Ζήτημα με το χρώμα έχω ακούσει ότι έχει και το hrv που δεν έχει σχέση με Τουρκία , άρα μπορεί να υπάρχει ζήτημα με γενική έκπτωση ποιότητας της honda και όσο αφορά τους τριγμούς ( δεν ξέρω αν ισχύει η όχι) αλλά και με το 5d το made in uk δεν θα τα έβρισκα καθυσηχαστικο όσο αφορά την απουσία τριγμων.
Το hrv ειναι απο Μεξικο με αρκετα θεματα στην ποιοτητα.
Ευτυχως αγριεψε ο Τραμπ και σταματησε η Χοντα τις γυφτιες με εργοστασια στο Μεξικο.
George την suvαρα σου που την φτιάχνει η honda?
-
Το hrv ειναι απο Μεξικο με αρκετα θεματα στην ποιοτητα.
George την suvαρα σου που την φτιάχνει η honda?
Μπεκροεγγλέζοι και αντιπρόσωπος Σ. Συνδιασμός που σκοτώνει
-
Τριζει η όλο προσόντα όπως αρμόζει σε ένα Χόντα?
-
Τριζει η όλο προσόντα όπως αρμόζει σε ένα Χόντα?δεν έχει θέμα. Ενας μπεκροεγγλέζος δεν έβαλε καλά το κάλυμα του ρανταρ του ctba και ράγισε. Το άλλαξα στην εγγύηση (άρχοντας ο Σ
Τριγμούς δεν έχει, σε φίλο που το έχει κακομεταχειριστεί αρκετά (100.000 σε τρια χρόνια με αρκετό offroad) έχει ταλαιπωρηθεί ο πίσω γρίλλος, ο όποιος πάει για αλλαγή. Στο golf 4 σε αυτά τα χιλιομέτρα ειχα αλλάξει έξι (6).
Νέο Honda Civic 2017