Καλησπέρα κύριοι
17 Αυγούστου έκανα το πρώτο service AB στα 7.500 km (1 χρόνο μετά την αγορά).Μετά μου έγραφε πάλι 360 μέρες για service. Σημερα 40 μέρες μετά που το τσεκαρα λέει 210 μερες.Ξερω ότι παίζει ρόλο ο τρόπος οδηγησης,οι συνθήκες κτλ. αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι τραγικά από πριν,μόνο λίγα πατήματα παραπάνω όχι υπερβολές.
Όσοι έχετε το αυτοκίνητο παραπάνω από 1-2 χρόνια κ έχετε κάνει 2-3 service χρονικά πόσο κοντά σας έρχονταν γιατι δεν θυμάμαι να έχω διαβασει κάτι σχετικά εδώ.
Υπολογίζει τρόπο οδήγησης/συνθήκες/διανυθέντα χλμ/χρόνο, και τα δεδομένα του προηγούμενο σέρβις. Είναι adaptive και αυτό.
Οταν το πρωτοπήρα μου έδειχνε (όπως όλους) 365 ημέρες.
Οταν ξεκίνησα να του κάνω την καθημερινη μου χρήση, έφτασα σε 2 μήνες να κάνω σέρβις.
Οταν μου το μηδένισαν στο συνεργείο, μου έδειξε οτι το επόμενο σέρβις ειναι σε 70 ημέρες.
Σε 2 μήνες ξαναέκανα, οπότε και απο τότε μου δείχνει σε κάθε μηδενισμο 60 ημέρες.
Και να φέρω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις καλύτερα.
Μια Δευτέρα (που θα ξεκινούσα ταξίδι) μου έδειχνε 30 ημέρες πριν το σέρβις.
¨Εκανα το ταξίδι και την Τετάρτη που επέστρεψα μου έδειχνε 20 ημέρες, γιατί το έβγαλα απο την ρουτίνα που είχε συνηθίσει και υπολόγιζε μέχρι τώρα. (υπολόγιζε να κάνω 500 χλμ και του έκανα 1500 λόγο ταξιδιού)