-
Χωρίς να έχω δει το βίντεο που πόσταρε ο Infide1 η αντιμετώπιση απο τους εμπόρους/αντιπρόσωπους/εισαγωγείς και τελικά από την ίδια την Honda είναι που με έχει αποθαρρύνει εντελώς.
Καλό χρυσό και άγιο το civic αν όμως αφού το πάρω χρειαστεί κάτι; Θα περιμένω πάλι 9 μήνες να έρθει ένα ανταλλακτικό πχ ή θα πρέπει να το προμηθευτώ μόνος μου online για να μην έχω το αμάξι σε ακινησία; Τι γίνεται δηλαδή με την aftersales υποστήριξη; Αν είναι στα ίδια επίπεδα με την pre-sales τότε να το βράσω. Όσο εξαιρετικό αμάξι και να είναι (που είμαι σίγουρος ότι είναι) είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι αυτός που στο πούλησε θα είναι δίπλα σου και μελλοντικά.
-
To πρόβλημα είναι κυρίως Ελληνικό στην Honda, καθώς ο αντιπρόσωπος είναι μάλλον αδιάφορος.
Επειδή οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν honda , βλάβες δεν παιζουν αλλά μην τρακάρεις.
H ευθύνη της Honda είναι οτι δεν την ενδιαφέρει η ευρωπαική αγορά με εξαίρεση την Αγγλία.
-
9 μήνες είναι όντως τραγικη αναμονή...
Πάντως ρε παιδιά στην παρακάτω γειτονιά που λέμε, ήδα παρκαρισμένο καινούργιο type r, περίπου 1 μήνα μετά που ξεκίνησαν οι πωλήσεις στην Ελλλαδα. Τι παίζει να άλλαξε δλδ; Είχαν στοκ μερικά και τώρα στο περίμενε;;; Τραγικά πράγματα.
-
χιλιάρια, σεντάν και φαντάζομαι type R έχει φροντίσει ο Σ εδώ να έχει διαθεσιμότητα. Δεν περίμενε όμως ότι το πιο ποθητό θα ήταν το 1.5cc HB όπως και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο και όπως είναι φυσικό η αγορά της Ελλάδας έρχεται σε τριτοτέταρτη μοίρα με αυτήν την αγοραστική δύναμη.
Γι αυτό και η 6μηνη, πλέον, αναμονή για χιλιοπεντακοσάρι που και πάλι είναι πολύ -
Γενικά στην Ευρώπη δεν πουλάνε ιδιαίτερα τα γιαπωνέζικα και όχι μόνο τα Honda. Μόνο στην Ελλάδα από Ευρώπη έχω δει λίστες με γιαπωνέζικα αυτοκίνητα στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων... Στην Αγγλία πουλάνε Civic επειδή εκεί είναι το εργοστάσιο και τα στηρίζει η εργοστασιακή-εμπορική-δημοσιογραφική αλυσίδα. Σε Γερμανία, Γαλλια, Ιταλία, κ.λπ. νομίζω πάνε άπατα.
-
Παιδιά καλησπέρα. Θα σχολιάσω λίγο το θέμα της καθυστέρησης μιας και τη βιώνω, εν γνώση μου, αφού και το 2006 που οι εποχές ήταν καλύτερες περίμενα πάλι έξι μήνες για το civic 1.8 sport. Αρχές Οκτώβρη παράγγειλα στα κεντρικά του Σαρακάκη (στην πόλη μου δεν υπάρχει αντιπροσωπεία), το civic 1.5 sport σε χρώμα polished metal metallic (σκούρο γκρι). Τότε μου είπαν ότι θα το έχω τέλος Φλεβάρη με αρχές Μάρτη. Μετά από ένα μήνα μου είπαν ότι θα είναι παραγωγή Μάρτη οπότε θα πάει Μάιο η παραλαβή (εκτός και κάποιος άλλος πελάτης βαρεθεί να περιμένει και το ακυρώσει ή δεν του εγκριθεί το δάνειο και κάτι τέτοια παραμύθια). Απ' ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα ο Σαρακάκης κάνει προκαθορισμένες παραγγελίες σε κυβικά και χρώματα. Αν είσαι τυχερός στην επιλογή σου μπορεί να παραγγείλεις αργότερα και να παραλάβεις νωρίτερα από κάποιον που διάλεξε ένα χρώμα πιο κλασικό. Οι πωλητές κάνουν τη δουλειά τους και λένε διάφορα. Οι καραβιές που περιμένουν όπως λέει και ο πωλητής δεν έχουν προηγούμενο. χαχαχα. Στη επαρχία πάντως που μένω εγώ δεν κυκλοφορεί κανένα. Μέχρι τότε μπορεί να είμαι εγώ αυτός που θα αλλάξει γνώμη. Είδομεν.
-
γενικα ο σαρα παιζει περιεργα με παραδοσεις...
το 2007 συνεχιζόταν οπως ισως γνωριζεις η ιδια ιστορια με τις παραδοσεις
οταν παραγγειλα τοτε ενα ex 5d χωρις ελπιδα οπως ελεγαν στο civinfo, μεσω leasing, όμως εκανα τη γρηγοροτερη παραλαβη ever: παραγγελια καπου 18/12 και παραδοση παραμονή Χριστουγεννα!!!
το 2009 ενα insight που μου ειπαν οταν ρωτησα 5 μηνες, με το leasing ήρθε σε 2 εβδομαδες...
καθε φορα που χαλαγε ο κομπρεσσορας του a/c (4 - ολογραφως τεσσερις σε 12 μηνες) εβαζα το leasing να καθαρισει οταν ο Νακος που ελεγε 1-2 μηνες και τελικα εληγε το θεμα σε 1-2 εβδομαδες και με εξτραδακια, π.χ. αλλαγη βρωμικου καθισματος, υποβραχιονιου, φτιαξιμο chips κλπ (πλην του 4ου που μου τον ειχαν κρατησει καβα και αλλαξε αυθημερον)
παντως το νεο 1.5 θα το περιμενα και 6 μηνες...
οσο και αν πονεσα απο τη κυρα που καλοκαιρι, εξω απο το αγρινιο με 40 και 2 κουτσουβελα, χαλασμενο κομπρεσσορα δηλωσε και τηρησε 'θα γ....ς μονο οταν το φτιαξεις' = κερκυρα στεγνη, λευκαδα στεγνη, ναυπακτος στεγνη, αθηνα-νακος, ειχε πλεον περιοδο.... -
Πάντα με συγκινούν τα κείμενα του γατοζ. Μου θυμίζεις τις παιδικές εποχές που ήθελε να επανκυκλοφορήσεις το φρεον σε vw golf IV κάθε Μαιο. Τοσο στανταρν διαδικασία που νόμιζα οτι έτσι γίνεται σε όλα τα αυτοκίνητα πλεον.
Αλλά ρε μπαγάσα τέσσερις (4) φορές στο 12 μήνο , με δολιοφθορά από την γυναίκα μοιάζει. Έχει και το κίνητρο
Όταν ξαναμπλέξεις με Σ να έχεις καμία μιλφ πρόχειρη. Προς θεου όχι από Αγρινιο μεριά. -
Καλησπέρα σε όλους.
Παρήγγειλα το 1.5 sport μέσα Δεκέμβρη. Αναμονή 10 μήνες εκτός απροόπτου (διπλή γραμμή παραγωγής λόγω ζήτησης), οπότε θα πάμε για καλοκαιράκι.
Για το αυτοκίνητο: Ετοιμαζόμουν να αγοράσω κάποιο μεταχειρισμένο volvo πενταετίας και μόλις το είδα, έπαθα κοκομπλόκο. Απόδειξη ότι ο εξωτερικός σχεδιασμός είναι καθαρά θέμα γούστου. Όταν το είδα από κοντά, μου άρεσε πολύ περισσότερο, αδικείται στις φωτό. Όποιος θέλει καθαρό hatchback καλύτερα να κοιτάξει αλλού, γιατί το συγκεκριμένο δεν είναι αμιγώς hatchback. Είναι ένα υβρίδιο hatchback εμπλουτισμένο με στοιχεία σεντάν, όπως ακριβώς το μέχρι τώρα, γερασμένο μου αυτοκινητάκι, το MAZDA 323F BA 1.5, το οποίο λατρεύω. Έχει απίστευτους χώρους, συγκρινόμενους με αυτοκίνητα άλλης κατηγορίας και σπορ, οδηγοκεντρική προσέγγιση. Που σημαίνει ότι είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, το οποίο δύσκολα βαριέσαι, γιατί γουστάρεις και απολαμβάνεις να το οδηγείς. Δεν έχω βρει τίποτα αρνητικό μέχρι τώρα στο αυτοκίνητο, το μόνο που μου ξίνισε για να είμαι ειλικρινής ήταν το ύφασμα του σαλονιού του, το οποίο, δείχνει φθηνό και ξεπερασμένο και οι εσωτερικές λαβές των θυρών που είναι πλαστικές (μεγάλο ατόπημα για τέτοιας αξίας αυτοκίνητο). Σαν τιμή η λέξη που το περιγράφει είναι δαπανηρό και για κανένα λόγο ακριβό, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη έκδοση έχει τα πάντα. Θυμάμαι τον αδερφό μου που χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο με το scirocco, που για κάθε έξτρα φεύγανε 500ρικα και 1000ρικα. Δεν κρύβω τον ενθουσιασμό, γιατί είναι αυτό που ακριβώς θέλω στην παρούσα φάση.
Ερώτηση για τα παιδιά που έχουν παραλάβει ή έχουν παραγγείλει. Με ενημέρωσαν από την αντιπροσωπεία ότι για επιπλέον αξεσουάρ(δερμάτινο σαλόνι, ζάντες 18'' κτλ.) θα πρέπει να περιμένουμε να έρθει το αυτοκίνητο και ότι μπαίνουν εδώ. Παρόλα αυτά δε γνωρίζω τι περιλαμβάνεται στα επιπλέον, πέρα από κάτι χαζά που γράφει η μπροσούρα. Ξέρει κανείς κάτι γι' αυτό; Επίσης, ας πει κάποιος που το οδηγεί τη γνώμη του μέχρι τώρα (Ποιότητα κύλισης/ κατανάλωση και συνολική εικόνα).
-
Ο χρήστης Tasosdio έγραψε:
Όποιος θέλει καθαρό hatchback καλύτερα να κοιτάξει αλλού, γιατί το συγκεκριμένο δεν είναι αμιγώς hatchback. Είναι ένα υβρίδιο hatchback εμπλουτισμένο με στοιχεία σεντάν, όπως ακριβώς το μέχρι τώρα, γερασμένο μου αυτοκινητάκι, το MAZDA 323F BA 1.5, το οποίο λατρεύω.Liftback είναι η λέξη που ψάχνεις.
οι εσωτερικές λαβές των θυρών που είναι πλαστικές (μεγάλο ατόπημα για τέτοιας αξίας αυτοκίνητο)
Για αυτό να χαίρεσαι γιατί θα γλιτώνεις τα εγκαύματα τα καλοκαίρια που προκαλούν τα μεταλλικά χερούλια...
Με το καλό να παραλάβεις!
-
Ακριβώς! Lift/Fastback! Ορθότατος ο Δίας!
Ευχαριστώ πολυ! Αν και θα είμαι ένα χρόνο μεγαλύτερος και αυτό δε μου αρέσει καθόλου.
-
Χαρά το κουράγιο σου πάντως. Για μένα 10μηνες αναμονής θα ήταν deal breaker.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Χαρά στο κουράγιο σου πάντως. Για μένα 10μηνες αναμονής θα ήταν deal breaker.αν μπλακ, παντα μπλακ - αν χοντα, παντα χοντα. αφου λειπει η ματσουντα, παλι η εξισωση δινει χοντα...
-
Σε περίπτωση που ήμουν ντεμί, θα ήταν ντιλ μπρέικερ όντως.
Το συγκεκριμένο μου έκανε κλικ με τη μία και καταστάλλαξα άμεσα. Μετά από ενάμιση χρόνο αναζήτησης αυτοκινήτου είμαι απόλυτα σίγουρος (ελπίζω μόνο να μη μου βγει ξινή η σιγουριά).
-
Ο χρήστης Tasosdio έγραψε:
Σε περίπτωση που ήμουν ντεμί, θα ήταν ντιλ μπρέικερ όντως.Το συγκεκριμένο μου έκανε κλικ με τη μία και καταστάλλαξα άμεσα. Μετά από ενάμιση χρόνο αναζήτησης αυτοκινήτου είμαι απόλυτα σίγουρος (ελπίζω μόνο να μη μου βγει ξινή η σιγουριά).
Εγω το εχω 4 μερες (το 1.5) κ εχω ενθουσιαστει. Ο καιρος βεβαια θα δείξει.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Ο χρήστης dadj έγραψε:
Το συγκεκριμένο μου έκανε κλικ με τη μία και καταστάλλαξα άμεσα. Μετά από ενάμιση χρόνο αναζήτησης αυτοκινήτου είμαι απόλυτα σίγουρος (ελπίζω μόνο να μη μου βγει ξινή η σιγουριά).
Καλοταξιδο !!!!!!! Τι να δείξει ο καιρός;;;; Εξαιρετική επιλογή τουλάχιστον για τα μηχανικά μέρη,η εμφάνιση περί ορεξεως.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καλοταξιδο !!!!!!! Τι να δείξει ο καιρός;;;; Εξαιρετική επιλογή τουλάχιστον για τα μηχανικά μέρη,η εμφάνιση περί ορεξεως.
Ναι ναι. Εχω αρχισει κ κραταω στατιστικα απο καταναλωσεις. Μεχρι τωρα κ ειναι στο στρωσιμο ειμαι στα 5lt/100km σε εθνικη οδο (crouse control στα 120km/h) κ 7.7 με 8 μεσα στην πολη.
-
Ο χρήστης dadj έγραψε:
Ναι ναι. Εχω αρχισει κ κραταω στατιστικα απο καταναλωσεις. Μεχρι τωρα κ ειναι στο στρωσιμο ειμαι στα 5lt/100km σε εθνικη οδο (crouse control στα 120km/h) κ 7.7 με 8 μεσα στην πολη.
Καλορίζικο αδερφέ. Πως αντέχεις και το έχεις μόνο στα 120
-
Καλοτάξιδο !
Δεν νομίζω να ενδείκνυνται στρώσιμο με cruise control... για δες το λιγο -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Καλοτάξιδο !
Δεν νομίζω να ενδείκνυνται στρώσιμο με cruise control... για δες το λιγοThanks αυτο ισχυει πχ αν εισαι αμερικη κ παρεις το route 66 και κανεις 1500km με cruise control μονομιας με περιπου σταθερη ταχύτητα κ στροφες. Απαξ κ εδω η καθημερινότητα δεν εμπεριεχει τετοια ταξιδια το μοτερ αλλαζει συχνα σημειο λειτουργιας (πχ. οδηγηση σε πολη οπου γ εμενα ειναι 70%). Επισης κ με το adaptive cruise control που εχει το αμαξι επιταχύνει κ επιβραδυνει μονο του.
Νέο Honda Civic 2017