-
'Την ανάκληση 1.061 Civic, CR-V και HR-V παραγωγής από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2018, για επαναπρογραμματισμό της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου του κινητήρα, ανακοίνωσε η Honda.' Autoblog.gr
Έχει ενημερωθεί κανείς σχετικά;
-
Δε γνωρίζω κάτι
Αυτό που παρατήρησα εγώ χθες είναι το νούμερο 2419 πάνω στα λάστιχα
-
Ημερομηνια παραγωγης ειναι
-
'Την ανάκληση 1.061 Civic, CR-V και HR-V παραγωγής από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2018, για επαναπρογραμματισμό της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου του κινητήρα, ανακοίνωσε η Honda.' Autoblog.gr
Και εγώ αυτό μόλις διάβασα
https://www.onlydriving.gr/anakalountai-1061-honda-civic-cr-v-kai-hr-v/
-
Rapture wrote:
Το άρθρο μιλάει για το Civic (FK3), το οποίο είναι το προηγούμενο μοντέλο, κι έχει φώτο το καινούριο Civic (FK4), με ημερομηνίες από το '15 μέχρι το' 18! Μπερδεμένη φάση...
-
s3raph wrote:
Rapture wrote:
Το άρθρο μιλάει για το Civic (FK3), το οποίο είναι το προηγούμενο μοντέλο, κι έχει φώτο το καινούριο Civic (FK4), με ημερομηνίες από το '15 μέχρι το' 18! Μπερδεμένη φάση...
Σωστός ο imakis, δεν το παρατήρησα. Με μπέρδεψε η φωτό. Πήγε το μάτι κατευθείαν εκεί
-
Τελικά όσον αφορά το 'τσικ' που άκουγα μπροστά τέρμα αριστερά μεταξύ ταμλπο-κολώνας ή ταμπλό πόρτας, αδιευκρίνιστο, ψεκασαμε με σπρεϊ σιλικόνης γενικά το σημείο. Θόρυβος τέλος ή μειώθηκε συχνότητα και ένταση.
Θα το ξαναδώ ομως
-
Καθε αυτοκινητο και δη ιαπωνικο πρεπει να εχει ενα. Ευχαριστιεσαι οδηγηση χωρις τσικ τσακ.
-
Καλησπέρα κύριοι. Αυτό το 3ημερο έκανα ένα μικρό Τουρ στην Θράκη. Σήμερα πρωί πίναμε τον καφέ μας στην παραλιακή Αλεξανδρούπολης με την παρέα μου όταν πέρασε μπροστά μου μεταξύ άλλων ένα λευκό Civic 4Θ. Πολύ κεμπαρικο αμάξι μάγκες. Δεν μου βγάζει τα ίδια συναισθήματα με το hatch. Αύριο πρωί θα πάω να το δω από κοντά, αν υπάρχει αλλά και να το πάρω td τώρα που βγήκε το Facelift. Ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχουν συμπεράσματα τι έδωσε το Facelift πρώτον και δεύτερον αν θεωρείται ή αν έχετε ακούσει το sedan, ένεκα made in Turkey, να έχει εμφανίσει το οτιδήποτε σε σχέση με το made in UK hatch...
-
Στο τελευταίο review που είδα πρόσφατα, ο τύπος λέει ότι παραμένει ένα από τα κορυφαία χατς. Απλά το εσωτερικό πλέον μετά από 3,4 χρόνια φαινεται λίγο παλαιό και συμφωνώ. Ήθελε αλλαγές στο εσωτερικό με το fl και δεν έκαναν. οπότε έχει αλλαγές σε ζαντες, στα πλαστικά εξωτερικά και ηχομόνωση.
Σε επίσκεψη στην θεσ/νικη, μου είπαν πως δεν γνωρίζουν κάτι ότι θα κλείσει της Αγγλίας αλλά ότι θα κλείσει της Τουρκίας. Νόμιζα ίσχυε το αντίθετο.
-
Πολύ ευχάριστα αυτά που μου λες Bolt γιατί ενδεχομένως να ενδιαφερθώ σοβαρά για το sedan. Συγνώμη αν έχω ξαναρωτησει τα ίδια αλλά τελευταίους μήνες ασχολήθηκα με οτιδήποτε άλλο παρά με το ενδεχόμενο να πάρω μη suv όχημα. Μια που και εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη πεσμου μην πάω άσκοπα. Υπάρχει στην έκθεση και για td το sedan ή μόνο το hatchback;
Επίσης γενική ερώτηση το cvt της Honda αξίζει ή κλασσικά m/t μόνο; Σημείωση, δεν είχα ποτέ δικό μου αυτόματο και γενικά έχω οδηγήσει ελάχιστα αυτόματο.
-
πάω Σ για td Σαλονίκη περνώντας για άλλες δουλειές. Δεν ρώτησα για Σεντάν, αλλά λογικά θα υπάρχει πιστεύω.απο χατς μόνο sport plus πλέον. Νομίζω παίζουν και προσφορες πινακιδωμενα. Για το td μου είπε ραντεβού, οπότε παρτους ενα τηλ πρώτα.
Για cvt, δεν έχω ιδέα γενικά από αυτόματα μόνο ότι έχω οδηγήσει σε td. Πάντως οι Αμερικάνοι πλέον μπορούν να πάρουν χειροκίνητο και έχουν ξετρελαίνει νομίζω του ταιριάζει κλασικό κιβώτιο.τα παιδιά που έχουν μπορούν Νάσου πουν παραπάνω.
Εντ μεταξύ, εσύ κοιτάς suv εγώ πλέον χαζεύω χατς/Σεντάν . κατέληξα στο ότι suv θα πάω μόνο στην περίπτωση πετρελαίου. Με εξαίρεση το xc40 που το θεωρώ μάλλον το κορυφαίο suv.μακαρι να βγάζανε πετρέλαιο κάτω από δίλιτρο.
-
Συμφωνω και εγω πως τα ομορφα σενταν εχουν πιο αρρενωπη εμφανιση, ισως περισσοτερον απο τα suv .
Στα suv ομως μπαινεις και βγαινεις ευκολα...αυτο ειναι στην ουσια το πραγματικο τους ατου.
Σχεδον κανεις δεν τα βγαζει εκτος δρομου και η πολυ υψηλη αποστααη απο το εδαφος αν δεν την χρησιμοποιεις επιφερει χειροτερη οδηγικη ευχαριστηαη και ικανοτητες εντος ασφαλτου.
-
Συν ότι στις βενζίνες τους πληρώνεις χωρίς να απολαμβάνεις αυτά που θα μπορούσες με μια 'κούρσα' που λέγανε παλια
-
Ακριβώς για αυτό σχεδόν έχω αποκλείσει την επιλογή των suvs @Lap. Οδηγικά δεν με ικανοποίησε κάποιο suv και σε χώρους είμαι για c_suv. Γι'αυτό άρχισα να ρίχνω ξανά κλέφτες ματιές στα καλά hatch/sedan/sw...
Αρχικά αύριο θα πάω να το δω από κοντά αυτό και 2 suv σιγά σιγά να βάλω τουλάχιστον το μυαλό μου σε τάξη ως προς την κατηγορία του οχήματος τουλάχιστον...
-
πάντως sabbas, δες και proceed αν μπορέσεις κάπου. Έχω πορωθει το τελευταιο διάστημα. Έχω γίνει τραγελαφος στην σύζυγο λολ. Δεν είναι τόσο χαμηλό όσο νόμιζα, απλά 3 ενήλικες πίσω δεν θα κάνουν μεγάλο ταξίδι χωρίς κάποιες παραχωρήσεις.
Σορρυ ξέφυγα του θεματος
-
Το νεο octavia;;; πολυ ωραιο.... και ας ειναι vag..ειναι πραγματικα πολυ ωραιο...βγαινει και με κατι δερματα μπεζ και σκουρο κοκκινο και εχουν και επενδιυσεις στο ταμπλο...πραγματικα ωραια 'κουρσα'
Πρεπει και να ειναι παρα πολυ οικονομικο σε ταξιδι. Δεικτης οπισθελκουσας Cx 0,24...απιστευτη τιμη.
Κανενα suv δεν πιανει ευκολα τετοια νουμερα
-
Όχι ρε φίλε, όχι φτάνει. Octavia5 έχω. Απρόσωπο αμάξι. Ένα απλό 308 active πήραμε στη γυναίκα και όταν το οδηγάω θέλω να ξεκινήσω οδικώς για τα φιόρδ. Ξαναπάω μετά στο Octavia και είναι σαν να οδηγάω καρό με άχυρα παρόλο που το έχω σε άριστη κατάσταση...
Και σίγουρα όχι VAG. Δεν αποδέχομαι ούτε το να πάω βόλτα από την αντιπροσωπεία οποιοδήποτε τμήματος του ομίλου τους....
Άστο βγαίνουνε off-topic. Πάω αύριο Kia/Hyundai να δω όλα τα κορεατικά. Τρίτη έχω κλείσει td το Eclipse s-cross θα κλείσω και το Civic sedan αν έχει και βλέπουμε.
-
Χαχαχα, δεν το ηξερα.
Καλα οπως θες .
Παντως τελειως διαφορετικο πατωμα αυτο που εχεις με το νεο.
Το δικο σου ηταν πανω στο πατωμα του vw golf της εποχης , πατωμα Α5.
Μετα πηγε σε πατωμα Α7 δηλαδη του passat ...καμια σχεση με του golf και πλεον εφτασε στην αναναιωμενη mqb πλατφορμα σε επιπεδο του passat.....παλι καμια σχεση με το δικο σου. Άλλης κλασης πατωμα εχει πλεον.
Γενικα εχω οδηγησει αρκετα το προηγουμενο passat και ειναι πααααααρα πολυ καλο.
Χεχε σε αφηνω να το σκεφτεις........ξανα
-
Χαχαχα, δεν το ηξερα.
Καλα οπως θες .
Παντως τελειως διαφορετικο πατωμα αυτο που εχεις με το νεο.
Το δικο σου ηταν πανω στο πατωμα του vw golf της εποχης , πατωμα Α5.
Μετα πηγε σε πατωμα Α7 δηλαδη του passat ...καμια σχεση με του golf και πλεον εφτασε στην αναναιωμενη mqb πλατφορμα σε επιπεδο του passat.....παλι καμια σχεση με το δικο σου. Άλλης κλασης πατωμα εχει πλεον.
Γενικα εχω οδηγησει αρκετα το προηγουμενο passat και ειναι πααααααρα πολυ καλο.
Χεχε σε αφηνω να το σκεφτεις........ξανα
Ίδια πλατφόρμα (MQB) έχει το Passat και το Golf. Μάλιστα το νέο Golf έχει την επόμενη έκδοσή της (MQB Evo).
Νέο Honda Civic 2017